Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
U bevindt zich in:
Samsung QE65Q70R Reviews

SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 70 reviews
1399,-
1156,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Uitstekend beeld
 | 13-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld en formaat
  • kleuren
  • geluid
  • helderheid
  • wifi
  • Minpunten
  • plastic afstandsbediening
  • niet goedkoop
Deze in de 82 inch uitvoering bevalt uitstekend, Lijkt heel groot maar na 2 dagen ben je aan de grootte gewend. Mooi helder beeld en de wifi ontvangt goed. Helder en zeer duidelijk beeld met mooie kleuren. Wel jammer van de simpele plastic afstandsbediening terwijl de goedkopere Q60 serie met een degelijke aluminium afstandbediening geleverd wordt.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 12-01-2020
  • Pluspunten
  • Gebruik gemak
  • Mooie beeld kwaliteit
  • Goed geluid
  • Goeie app
  • Snel geïnstalleerd
  • Minpunten
  • Geen
Super tv, mooi beeld een goed formaat en geweldig geluid. Een echte aanrader
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
gewoon een prachtig apparaat
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Formaat
  • Beeld en Geluid
  • aansluitmogelijkheden
  • vormgeving
hele aankoop van A tot Z was een feestje en als je dan deze prachtige TV hebt staan is het elke dag genieten van deze prachtige beelden en geluid
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Gemakkelijk bediening en geweldig beeld!
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Snel bediening van smart functies
  • Kabelmanagementsysteem binnen pootjes
  • Universele afstandbediening
  • Steamlink app in smarthub
  • Minpunten
  • Reflectie bij daglicht
Het is een geweldige TV. We zijn er heel tevreden mee. Het is heel gemakkelijk in gebruik, heeft veel functies en heeft uiteraard een geweldig beeld! Enige echte minpunt is dat bij daglicht er een flinke reflectie is te zien. Geluid kan wel beter maar dit is het geval bij de meeste TVs.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
SUPER TV
 | 10-01-2020
TV is super goed, geluid is perfect. Beeld is vanuit iedere hoek van de woonkamer goed te zien. We zijn er super blij mee.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Jammer dat hij het niet deed. Iedere keer als we hem uit zetten was hij al zijn instellengen kwijt
 | 07-01-2020
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie tv
 | 29-12-2019
  • Pluspunten
  • Gamemodus schakelt automatisch in
  • Geluid van de tv is erg goed
  • Mooi beeld
  • Netflix knop op de afstandsbediening
In het begin was het even wennen qua grootte van het beeld, maar ik ben nu erg blij met de aankoop. Mooi beeld en het geluid van de tv vind ik ook erg goed.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Ongofelijk zuiver beeld & geluid,. TOP tv!
 | 27-12-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig zuiver beeld
  • Ongelofelijk ( boven verwachting) geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Vele aansluitmogelijkheden
  • AANRADER!
  • Minpunten
  • Totaal GEEN minpunten
Ongelofelijk beeld! Ik heb de QLED gekocht bij "Plattetv.nl" in Breda. Ik was niet van plan een 75 inch te kopen, maar bij het zien van deze resultaten hoef ik niet meer naar \'n bioscoop, mega beeld, helderder dan welke tv dan ook. Ik was een plasma tv gewend, waar ik jaren plezier van heb gehad. Maar bij het zien van deze QLED 75 inch, was ik helemaal verkocht, en heb deze gelijk aangeschaft. Twijfel niet als je tv vervangen moet worden, neem van mij aan: neem een SAMSUNG QLED, voor elke portemonnee zijn er oplossingen! super blij met dit product! Als je het zie sneeuwen op de tv, ben je zelfs in staat om de verwarming hoger te zetten, zo echt zie het er uit! T O P !!!
Samsung QE65Q70R Reviews
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super televisie
 | 24-12-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Groot
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • eerst alle software updaten
Zeer tevreden over de tv. was ook een goede prijs met black friday
Samsung QE65Q70R Reviews
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Vette tv .beeld.service
 | 23-12-2019
  • Minpunten
  • Geen gevonden
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer mooie complete tv, die zichzelf installeerd en makkelijk te bedienen is. Heeft ook nog eens een ingebouwde Apple TV zodat je makkelijk kunt streamen vanaf je telefoon.
 | 23-12-2019
  • Pluspunten
  • Ingebouwde Apple TV
  • Heldere kleuren
  • Makkelijke installatie die apparaten zelf laat koppelen
  • Mooi design
  • Met 1 afstandsbediening te bedienen
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Mooie tv, goed design, veel goede features die naadloos samenwerkt met andere apparatuur. Scherp beeld, mooie kleuren, snel genoeg voor live sport ondanks de 50 hz beeldverversing.
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Snel en goed geleverd
 | 22-12-2019
Perfect!
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooi beeld, helder, scherp. Echt een aanrader!
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Scherpte
  • Helderheid
Geweldig!
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Hele goeie koop!
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid is erg goed (voor een platte tv)
  • Kleuren knallen uit het scherm
  • Art mode
  • Design
  • Minpunten
  • Zwart tinten
  • Opties afstandsbediening wat beperkt
In de prijsklasse is het echt een fantastische tv, na veel vergelijken tot de conclusie gekomen dat dit de beste was in de prijsklasse. Ik wou een 65 inch waar ik fijn op kon gamen en het bioscoop gevoel mee in huis kon halen. Dat is zeker gelukt, de kleuren knallen er uit en het design van de tv is met zijn smalle rand ook nog eens top! Zoek je een 65 inch maar worden de prijzen van oled je te duur, overweeg dan zeker deze tv.
Samsung QE65Q70R Reviews
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV.
 | 16-12-2019
  • Pluspunten
  • Image
  • Sound
  • Ease of use
Very good image, good sound. has all the applications we need. very easy to use.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Good Product! Amazing image!
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • Good Image
  • Good Sound
  • Minpunten
  • Connectivity (Samsung issue)
  • Tizen
Good product, crisp amazing image! sellers at the store are very professional and keep their words.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Aan rader
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makke eenvoudig
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede Smart tv met een uitstekend beeld.
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Apps
  • Snelheid bediening
  • Spraakbediening
  • functies en mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen hoofdtelefoon aansluiting, wel via bleutooth
Na inruil van onze curved TV (Ook Samsung) waren wij bang dat het beeld tegen zou vallen. Niets is minder waar, beeld is super. Daarnaast werken alle apps weer naar behoren en missen wij niets. (Netflix, Disney+, videoland en meer). Alle apparatuur wordt snel herkend zoals de Soundbar en de aangesloten Blu-Ray speler en de Ziggo Next natuurlijk op 4k.
Samsung QE65Q70R Reviews
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
het TV kijken 2.0
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid is ook zonder een soundbar al prachtig
  • letterlijk haarscherp,
  • Ambient mode, TV verandert in een schilderrij of fotolijst
  • ondanks grote voldoende stabiliteit
  • Minpunten
  • installatie veiligheidskoorden
  • mindere kijkhoek, je dient recht voor de TV te zitten
vaak lijkt een TV in de winkel scherper, mooier en beter dan thuis dat is bij deze zeker niet het geval. ook in mijn woonkamer is het een prachtige TV. het geluid is heel warm en heeft wat weg van surround, het beeld is super scherp en gedetailleerd. de kijkhoek is echter wel minder maar voor mij allerminst een probleem. de TV staat stabiel, er wordt echter door de handleiding op summiere wijze geadviseerd de tv (als die staande is) middels veiligheidskoorden alsnog te verbinden met de muur, heb echter niet kunnen vinden waar ik deze aan de tv zou moeten bevestigen. al met al een geweldige aankoop, het mag wat kosten maar je krijgt er ook zeker veel voor terug.
SAMSUNG QE65Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met minder geluid
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Makkelijk in te stellen
  • afstandsbediening
  • online mogelijkheden
  • Minpunten
  • geluid
Hele mooie tv in juiste grote voor onze kamer, wij zitten er 5 a 6 meter vanaf. Heel makkelijk in te stellen en een prachtig beeld. Een goed geluidssysteem is wel een must.