U bevindt zich in:
Samsung QE65Q64R Reviews

SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 161 reviews
1198,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
prachtige tv en onder de indruk van de kleuren en scherpte
 | 07-08-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving tv zelf
  • kleur en scherpte beeld
  • gemak van de alles in 1 afstandsbediening
  • makkelijke installatie tv
  • snelheid van tv bij schakelen tussen zenders of netflix
  • Minpunten
  • geluid niet heel erg fraai( met soundbar zo opgelost)
mooie tv qled is echt een verrijking van het kijkplezier nu . geluid is niet het beste maar met een soundbar is dat geen probleem meer. samen met de mooie all in one afstandbediening een mooi product
Samsung QE65Q64R Reviews
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tevreden met dit apparaat een aanrader
 | 05-07-2020
  • Pluspunten
  • beeld een 10
  • geluid 8
  • mooie donkere zwarte pigment
  • Makkelijke menu eenvoudig te bedienen wijst zich vanzelf
  • Minpunten
  • er komt wel elke een bericht er is een apparaat die qil verbinding maken
zee mooi en strak beeld eenvoudige bediening
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch
 | 25-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Instellen
  • Configureren met andere apparaten
  • Minpunten
  • Geen
Superdeal. Fantastische tv voor mooie prijs. Geweldig beeld en geluid. Service platte tv top
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In een woord geweldig
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Strak
  • Genot om naar te kijken
  • Relax
  • Minpunten
  • Nvt
Zelden zo\'n mooie en strakke tv gahad
Samsung QE65Q64R Reviews
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Heel blij met deze tv.
 | 14-06-2020
  • Pluspunten
  • Groot en duidelijk
  • Minpunten
  • Zelf instaleren
Prachtig beeld en geluid
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Perfecte TV maar met mankement?
 | 08-06-2020
  • Pluspunten
  • Snelle leverling
  • Mooi beeld
  • Stevige poten
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Aanslag na verwijderen sticker op beeldscherm
  • Apps blokkeren soms
Wij kochten deze tv 2 weken geleden. Tot hier toe perfect! Echter bij het verwijderen van de sticker op het scherm bleef er een soort aanslag achter in het midden onderaan van de tv. Dit hebben we nog niet kunnen proper krijgen. Wij hebben dit gemeld en wachten nu op een antwoord van platteTV.nl ik kan wel zeggen dat de service bij het bestellen excellent was, genoeg info en super snel geleverd.
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldige TV, heerlijk groot scherm en prachtig hoe de kleuren zo mooi uitkomen (en zwart ook)
 | 08-06-2020
  • Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • helder beeld
  • zwarte beelden ook echt goed
  • makkelijke installatie
  • snel
  • Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
het is een super product, die na wat zoekwerk veel vreugde heeft gebracht hier in huis. hij staat geweldig in huis (ook al is het best een groot apparaat). Easy te bedienen en na het aansluiten op de Sonos playbar is ook het geluid nog beter! Met het nieuwe 4K kastje van KPN, geeft het beeld een nog mooier effect. Zwart valt ook niet tegen, zoals je vaak wel hoort bij Qled tv\'s. Kortom zeer tevreden en ik zou hem iedereen aanbevelen. Overigens net als de service van PlatteTV Naarden
Samsung QE65Q64R Reviews
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
schitterende tv
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • makkelijk te bedienen
  • zeer uitgebreid menu met de vele apps die je in het dagelijks leven ook gebruikt
  • Minpunten
  • geen
ik vind de tv enorm mooi. het beeld is fantastisch en naar eigen smaak in te stellen. de tv is zeer gemakkelijk te bedienen plus dat hij tijdens de installatie al je randapparatuur die aangesloten staat herkent en deze meteen de goede naam geeft in je keuzemenu. ook makkelijk is dat als je bijvoorbeeld de ps4 aanzet de tv automatisch overschakelt, en als je de ps4 weer uit zet de tv weer automatisch terugschakelt naar bijvoorbeeld je ziggo of kpn box. verder zijn er veel apps te vinden en ook te downloaden voor de tv. ook het koppelen van mijn mobiele telefoon op tv ging makkelijk, waardoor je bijvoorbeeld je spotify of youtube makkelijk kan afspelen op de tv. de afstandsbediening van de tv is minimalistisch maar zeer makkelijk te gebruiken. het is even wennen wat en hoe je knoppen werken, maar dat duurd misschien een paar dagen. ook stelt de tv automatisch bediening met de afstandsbediening van mijn tv in voor de kpn box, waardoor ik de afstandsbediening van de kpn box niet meer nodig heb. al met al een top toestel voor een mooie prijs
Samsung QE65Q64R Reviews
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte keuze, aanrader!
 | 30-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Eenvoudige Installatie
  • De Qled beeld
  • Mooie vorm, dun. Na ophangen, een plaatje
  • De ambient mode, keuze uit afbeeldingen. Het lijkt dan of je schilderij aan de muur hebt hangen.
  • Minpunten
  • Geen, tot nu toe.
Na lang zoeken en vergelijken, toch altijd teruggekomen bij deze tv. Uiteindelijk knoop doorgehakt met hulp van een medewerker. Tot nu toe geen spijt, tv voldoet geheel aan mijn verwachtingen, beeld is perfect, geluid normaal, maar met een sounbar klinkt het geweldig. Een Soundbar is nodig met zo’n groot tv (vind ik), dan is een bezoek naar de bios niet meer nodig :-). En de WiFi bereik is perfect, dat is voor mij een pluspunt, gezien mijn router vrij van de tv afstaat. Al met al, een aanrader.
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
1 woord geweldig tv en ook goed geluid
 | 29-05-2020
Zeer tevreden oven dit product
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super TV op alle punten
 | 23-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Super scherp beeld
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb een goed advies gekregen van mijn zoon die dezelfde heeft. Ik heb een aantal bekeken maar alles is geweldig Even puzzelen hoe de instellingen bediend kunnen worden, maar daarna geweldig toestel
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 18-05-2020
Over het algemeen ben ik zeer tevreden maar de afstandbediening vind ik zeer ingewikkeld. Vandaar maar 3 sterren. Geen gebruiksaanwijzing ??? Ik lig het grootste gedeelte van de dag aan de beademing op bed, kan dus helemaal niets zelf, en als ze dan de oude TV en de doos van de nieuwe gewoon achterlaten dan ben ik daar niet blij mee. Vind dit een tekortkoming van Plaat TV. Andere bedrijven nemen alles mee terug. Ja, daar hebben wij geen plaats voor zei de monteur, teleurstellend.
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige televisie met hoogwaardig beeld
 | 14-05-2020
  • Pluspunten
  • Qled
  • 4K UHD
  • Spraakgestuurd via google home
  • Soundbar makkelijk te koppelen
  • Mooi vormgegeven en simpele afstandsbediening
  • Minpunten
  • Nog niet tegen gekomen
Deze tv nu ongeveer een maand in bezit. Serieus een goede televisie. Op advies van de verkoper een 55 inch aangeschaft ivm kijkafstand. Was zelf nog wat sceptisch maar had zeker niet kleiner gewild. Beeldkwaliteit is zeer hoog. Qled is fantastisch voor mij geen andere tv meer. Geluid uit de TV is ook gewoon prima. Zelf geef ik echter de voorkeur aan de soundbar die ik al had hangen.
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv
 | 10-05-2020
  • Pluspunten
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
Goed beeld en geluid
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Zeer goed product makkelijk te installeren mooi beeld .zeer goed
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV voor een mooie prijs.
 | 06-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • prijs
  • gebruik icm iPhone
  • bediening mbv Samsung app
  • Minpunten
  • gebruikersgemak afstandbediening
Lang getwijfeld tussen een LG Oled en Samsung Qled, beide 55 inch maar de prijs heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. Daarbij ook prima ervaringen met mijn oude Samsung tv. Iets mindere ervaringen met het merk LG (betrof een smartphone).
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekende TV
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Handig in gebruik
  • Snel geïnstalleerd
  • Slanke TV
Na 8 jaar tijd voor een nieuwe TV. Snel geïnstalleerd, handig in gebruik en super scherp beeld. Aanrader voor iedereen met een standaard formaat woonkamer die dagelijks tv kijkt, games speelt en muziek luistert via Youtube of Spotify.
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige TV
 | 29-04-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi geluid
Je kan er van alles op doen, en dat maakt het gewoon een leuke TV + mooi geluid en mooi beeld
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super aankoop
 | 23-04-2020
  • Pluspunten
  • Super helder beeld
  • Minpunten
  • Afstandbediening
SAMSUNG QE65Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super Tv
 | 21-04-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • mooi design
  • veel opties
  • prijs /kwaliteit
  • Minpunten
  • geluid geen idee , dat gaat via mij soundsysteem
Fantastische Tv voor een goede prijs , waanzinnig beeld , veel apps en opties , kortom een topper van een tv. Heb zelf nog een Hue Ledstrip gemonteerd .
Samsung QE65Q64R Reviews