U bevindt zich in:
Samsung QE55Q9F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 295 reviews
1499,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooiste wat er op dit moment op de markt is
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherpte van het beeld
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Het is een waanzinnig mooie tv
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooie afwerking
  • Makkelijk instelbaar
Het is echt een super tv. Alles werkt naar behoren. De afstandsbediening is even wennen, maar dat gaat snel. Beeld is strak en mooi
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
top tv
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • top
  • top
  • top
  • top
  • top
top top
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooi/goed
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Schitterend beeld. Wat me erg opviel was toch het goede geluid. Dit had ik niet verwacht.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
top tv
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • super beeld
  • makelijk aan te sluiten
  • werkt eenvoudig
  • Minpunten
  • geluid
  • iets te duur
mooi en super tv maar als je surround gewend bent moet je er eigenlijk wel een soundbar bij kopen
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie tv om te zien maar super tv om naar te kijken
 | 14-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi design mooi plat
Mooi beeld en eigenlijk ook mooi geluid.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super TV, perfect beeld!
 | 13-12-2018
  • Pluspunten
  • Plat
  • Intuïtief gebruik
  • Snel
  • connection box
  • Minpunten
  • Aan de prijs
  • afstandbediening zonder cijfers
  • geen "pointer" bediening op de afstandbediening
Super TV! Het perfecte beeld en prima (intuïtieve) bediening! TV is supersnel met schakelen tussen beelden en inputsignalen. De afstandbediening is anders als anders, er staan geen cijfers op, maar dat went snel. Door de connection box is er slechts 1, nagenoeg onzichtbaar draadje naar de TV.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Goede TV, tevreden over deze aankoop
 | 13-12-2018
  • Pluspunten
  • Prima beeld, zwart is ook echt zwart
  • Simpele bediening
  • Heldere menu structuur
  • One connect box is ideaal
  • Minpunten
  • Ik zie de toegevoegde waarde van de "Ambient mode" niet helemaal
  • Bluetooth connectie gaat soms niet helemaal vlekkeloos, hoop dat dit met de volgende software update ondervangen wordt
  • Wifi instellen vergde een hoop pogingen, bedraad netwerk ging gelukkig wel in een keer goed
  • Ik krijg de Samsung SmartView app niet werkend (app op iPhone ziet de TV niet/TV ziet de app niet)
Mooie platte beeldbuis, redelijk vol geluid (voor een TV dan, over de speakers klinkt het geluid alsnog vele malen beter) en mooi simplistisch design. Prima compacte remote maar helaas geen pointer of toetsenbord. Wel wat problemen met Wifi instellen gehad en ik krijg Samsung Smart view (voor remote keyboard) niet werkend op mijn iPhone terwijl telefoon en toestel wel degelijk aan hetzelfde draadloze netwerk hangen. Bluetooth connectie met mijn versterker (Yamaha) werkt nooit via het snelmenu (komt dan automatisch als optie rechtsboven in beeld) en via het reguliere menu moet deze soms meerdere malen verbonden worden, ook als er geen andere Bluetooth apparaten actief zijn met hun verbindingen. Hoop dat dit met een software update verholpen zal worden. Maar al met al wel tevreden over dit toestel.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top Tv zou ik iedereen aanraden
 | 13-12-2018
  • Minpunten
  • De prijs
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima qled tv met veel mogelijkheden
 | 13-12-2018
  • Pluspunten
  • 1 kabel
Mooie qled tv voor die prijs. Zeker de 1 kabel naar tv spreekt aan
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv dat zeer eenvoudig in gebruik is.
 | 13-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit.
  • Bedieningsgemak.
  • Aansluitmogelijkheden.
  • Plaatsbaar strak tegen muur.
  • Laag in energieverbruik.
Een hele fijne televisie met zeer rustig en prachtig beeld. Of dat je door een strak schoon gemaakt raam zit te kijken. De bijgeleverde connectbox is ideaal. Tevens heeft de tv een zeer prettig bedienings gemak.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch!
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit is super
  • Afstandsbediening is zo eenvoudig en mooi!
  • Mooie vormgeving
  • Slimme aansluitingen
  • Pracht plat
  • Minpunten
  • Verslavend
Ik ging niet alleen van 42 naar 65 inch, maar ook naar een gigantisch beter beeld! Dat had ik eigenlijk niet verwacht eerlijk gezegd. Wat een fabelachtig goed toestel. Geen wonder dat het hier en daar al is uitverkocht! Heb een royale huiskamer waar dit technisch vernuft de ruimte heeft om volledig tot zijn recht te komen. De beeldkwaliteit van deze TV steekt met kop en schouders uit boven de concurrentie. Dit is echt genieten!
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Waar voor je geld!
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp kleurrijk beeld
  • Bedieningsgemak
  • alles met 1 kabel verbonden
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geluid
  • Mijn vriendin zit nu ook vaker achter de tv
Ik heb mijn Samsung sinds een aantal weken en ben heel erg tevreden. Hij is strak aan de muur geïnstalleerd en kreeg veel handige tips van de monteur. Het bedieningsgemak is super en ik heb nog nooit zo veel contrast op een beeldscherm waargenomen. Het geluid kan niet tegen het beeld op, maar ik raad een apart dolby setje aan met een tv van dit kaliber.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Gemak
  • Kleur
  • Geluid
  • Minpunten
  • Prijs
Mooie apparaat ben er heel blij mee.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer snelle reactie en aantrekkelijk aanbod, service gericht!
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Mogelijkheden
  • Modernste techniek
  • Minpunten
  • Hoofdtel.aansluiting ontbreekt
  • Scart ontbreekt (mocht je ooit oude app. aansluiten willen)
Was op zoek naar een goede Qled samsung TV en zag de tijdelijke actievoorwaarden van Samsung met grote cashback kortingen. Daarbij gekeken naar de deelnemende leveranciers waaruit bleek dat PlatteTV een zeer aantrekkelijke verkoopwaarde aanbood, lveel lager dan de directe concurrenten. Daarnaast bood men op de site een aantrekkelijke inruilwaarde voor de oude TV aan. Via de handige chatfunctie en later via de email kreeg ik zeer snel contact en werden snel alle vragen duidelijk beantwoord. Daarbij was de inruil van mijn oude beeldbuis TV zo aanlokkelijk dat ik besloten heb de nieuwe Samsung te bestellen. De volgende dag naar de fysieke winkel, daar lag mijn daags ervoor per mail besproken opdracht al klaar. De winkel viel op door een mooie uitstraling met laatste nieuwe produkten. Werd vakkundig en vriendelijk geholpen en de verkoper tilde zelf persoonlijk de oude zware TV uit de auto naar de winkel, en hielp mee de nieuwe TV in te laden. Verder goede uitleg over de no-gap muurophanging die ik eveneens met korting kon kopen. Al met al zeer tevreden dat ik via PlatteTV dit mooie totaal aanbod kreeg en kijk nu met veel plezier naar een fantastisch scherm.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
zeer mooie TV de moeite waard
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • ZEER MOOI BEELD
  • HEEL GOED GELUID
  • ALLES MAKKELIJK OP TE ZOEKEN
  • Minpunten
  • AFSTANDSBEDIENING
Tv bevalt erg goed. Afstandsbediening vindt ik gecompliceerd maar gebruik nu een andere van Samsung. Mooi beeld en goed geluid. Platte TV heeft mij trouwens uitstekend geadviseerd en geholpen met alles. Aanraden waard.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer tevreden
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • alle bedieningen op één afstandsbediening.
  • muurbevestiging
  • Minpunten
  • niet kunnenontdekken
Perfecte aanschaf
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie, heldere TV in een mooi design
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • goede apps
  • Ambient mode
  • strak aan de muur bevestigd
  • Helder beeld, ook vanuit zijkant
  • Minpunten
  • Even wennen aan de afstandsbediening
  • Geen ArtMode, dus beperkte "kunst"
Een mooie TV, die ik onder andere voor de Ambient mode heb aangeschaft. Helder beeldkwaliteit, met een Sonos er op aangesloten is het perfect voor de woonkamer.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Grote, heldere tv
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Degelijk geluid
  • Mooi Beeld
  • Minpunten
  • Afstandsbediening had meer knoppen mogen hebben
Erg mooie, grote tv. Mooi Design. vooral erg fan van de one connect box. Geen draden meer over de muur (behalve die ene dan). Kleuren zijn echt prachtig, maar niet HD-zenders etc. komen wel minder scherp over op zo'n groot scherm (wat logisch is).
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig toestel
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • gebruiksgemak
  • beeldkwaliteit
  • afwerking
Het zoveelste Samsung toestel,wederom naar het zin,omdat de tv superstrak tegen de wand hangt is het geluid qua hoogte wat moeilijker te horen maar ga dit verhelpen met externe boxen ,eea heeft met mijn eigen oren te maken.Een aanrader dit toestel