U bevindt zich in:
Samsung QE55Q9F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 295 reviews
1499,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
 
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Comuniceert met mij hifi
Fantastisch beeld goed geluid en mooie apps
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer tevreden over de winkel plattetv.nl en zn medewerkers
 | 05-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Eenvoudig installeren
  • Mooi kleine afstandbediening
  • Geen draden
  • En app van de tv werkt goed
  • Minpunten
  • Voice bediening
Super mooi product en helemaal super dat alle draden door 1 klein kabeltje lopen! Enige minpuntje vind ik de voicebediening ,die was bij de sony bravia veel beter deze had ik voor deze tv gekocht maar had veel problemen en werd slecht behandeld door sony dus deze tv heb ik retour gestuurd naar waar ik deze had gekocht (dit was niet bij plattetv.nl) hier zijn we perfeckt geholpen en super blij met de €400,- cashback van Samsung
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige tv
 | 05-01-2019
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Superscherp beeld & mooi geluid
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Zwart is echt zwart
  • Geluid is perfect
  • Minpunten
  • Grote voet
De tv is zo scherp. Je gelooft je ogen gewoon niet. Ook bij daglicht.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Wat n beeld! Super
 | 27-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen gebruiksaanwijzing op papier
Geweldig mooi beeld. Wel even zoeken hoe alles werkt
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect beeld
 | 27-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluids weergave
  • Dikte
  • Minpunten
  • Bediening afstands bediening
Ben uitermate tevreede over de aankoop van deze tv Perfect beeld zeer gemakkelijk te bedienen en een uitermate goed geluid had bij aankoop de Q8 in gedachte om te koopen maar ben blij dat de verkoper mee op de verschillen heeft gewezen en dit heeft laten zien .hij koost iets meer maar ben heel blij dat we het hebben gedaan
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer blij met mijn aankoop.
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gemak
  • Geluid
  • Aansluitingen
  • Minpunten
  • Geen
Perfect beeld, tevens zeer goed geholpen door Marc van de vestiging Arnhem.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv
 | 23-12-2018
  • Pluspunten
  • 1 dunne kabel waar alles doorheen gaat
  • Prachtige beeld en geluid
Mooie strakke tv met veel instelmogelijkheden.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldig toestel
 | 21-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwalieit
  • Vlak tegen de muur te bevestiggen
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Geluid zou wat beter mogen
Geweldige kijkervaring. Goede prijs/kwaliteit-verhouding.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie, erg scherp beeld.
 | 20-12-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijke bediening
Fijne televisie, goede beeld kwaliteit en mooie kleuren.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische Televisie
 | 19-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Aansluitingen
  • Remote
  • Minpunten
  • Geen tot nog toe
Prachtige tv, functionele en mooie remote, schitterend beeld. Echt heel erg mooi. Helemaal geweldig vind ik de glasvezel kabel en de aparte connectbox. Geen bergen snoeren langs je muur.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geweldige tv
 | 19-12-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
  • vormgeving
  • mogelijkheden van tv
  • Minpunten
  • nog geen
na goed voorgelicht te zijn in doesburg de keuze laten vallen op deze geweldige tv
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Weg zwarte balken tijdens het film kijken
 | 19-12-2018
  • Pluspunten
  • Geen zwarte balken meer zien tijdens het film kijken
  • 4k kristalhelder beeld
  • Design
  • Minpunten
  • Toch nog te klein:)
Oled of Qled. Ik heb er lang over moeten nadenken. Oled met Zwart is echt Zwart vs Qled Back lighting. Ik ben een zeer intensieve gebruiker en uiteindelijk heb ik gekozen voor deze Televisie. Ik maakte me teveel zorgen over het inbranden bij Oled. Het is toch een smak geld wat je uitgeeft en dan wil ik niet tegen dat soort problemen aanlopen. Gisteravond was ik Prometheus aan het kijken zonder lichten aan in de rest van het huis en wat me opviel was dat de zwarte balken boven en onder verdwenen waren. Toen wist ik dat ik de juiste keus gemaakt had. het beeld was toch echt 24:9. Het zwart is zo zwart dat je de balken niet meer ziet. Kwaliteit van het beeld is gewoonweg fantastisch
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Meer dan verwacht
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • zwart is zwart
  • 100 hz geen nasleep
  • mooie kleuren
  • alles mooi weggewerkt
  • goed geluid en fantastisch beeld
Ik vond het belangrijk dat er geen kinderziektes in zaten zoals bij de Oled met het inbranden van een logo. Tevens belangrijk dat ik snelle sport goed kan kijken zonder dat de bal na sleept. Voetbal is een genot om naar te kijken maar ook alle ander beelden zijn super. Zwart is ook echt zwart en de kleuren zijn spetterend echt. Is echt een super aankoop. Ook geluid is meer dan oke.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • zwart is zwart
  • 100 hertz ideaal voor sport
  • mooi zuiver en rustig beeld
  • Levens echte kleuren
  • goed geluid
Top tv. super blij mee. Zwarte zaterdag gekocht dus veel geduld moeten opbrengen maar eenmaal binnen prachtig.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige beeldkwaliteit beste aankoop van 2018!!
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • mooi design
  • one connect box
  • geweldige beeldkwaliteit
  • makkelijke installatie
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
Tv zelf geïnstalleerd wat op zich best spannend was vanwege de afmetingen. Na het uitpakken, assembleren en op zijn plek zetten was het aansluiten een makkie. Met de one connect box zijn er geen moeilijke kabels meer weg te werken, door deze slim te plaatsen zijn de aansluitkabels (cai, hdmi, power en netwerk) allemaal redelijk kort. De opstart en verdere installatie gaat bijna volledig automatisch. De beeldkwaliteit is vanaf de opstart al duidelijk overweldigend! Wel komt er enorm veel licht uit deze tv. Maar door middel van de settings iets te wijzigen is dit helemaal naar wens in te stellen. De beeldkwaliteit blijft verbazen ook in de lagere kwaliteit weergave. Het geluid is wel redelijk te noemen en is voor de meeste doeleinden prima! Film kijken met een goed surround systeem is natuurlijk altijd beter en heeft voor de ultieme beleving wel de voorkeur. Maar de QLed9FN is en blijft een echte aanrader!!
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Hier kan geen OLED tegenop!
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Connectiviteit
  • Installatiegemak
  • Formaat (dun)
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
Na 15 jaar met max 720p op 40" gekeken te hebben, gaat er een wereld voor mij open. Ik heb mij door Samsung laten voorlichten omdat we een huiskamer pal op het zuiden hebben. "Dan kunt u het beste een QLED nemen in verband met de helderheid" zei de vriendelijke dame. Sinds een paar weken in huis en wat een beeld! Het installeren ging via mijn S8 super simpel. De One Connect Box maakt het aansluiten van extra inputs kinderspel. Alles wordt direct gezien en werkt allemaal via 1 afstandsbediening, Film kijken heeft een nieuwe dimensie gekregen voor het hele gezin.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV!
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • One Connect Box
  • One Connect Box
  • One Connect Box
  • Zwart is echt zwart!
  • Design
  • Minpunten
  • Dikte (maar niet heel erg)
Deze TV vervangt mijn oude HD-Ready 32 inch TV. Wat een verschil. Zwart is echt zwart (doet niet onder voor OLED), tv is erg dun (niet zo dun als OLED). Stroomverbruik is dik in orde (0.5w standby en 100w ingeschakeld). Grootste pluspunt van deze TV is de One Connect Box. Deze box kan je in je kastje plaatsen en hier al je apparatuur op aansluiten, en er loopt een dunne kabel (bijna onzichtbaar, 5m lang) naar je tv. Geen snoeren meer wegwerken! Enige verbeterpunt wat ik kan noemen is dat de TV redelijk dik is vergeleken met OLED. Zeker gezien de apparatuur niet meer in de TV zit hadden ze dit wel dunner kunnen/mogen maken. Geluidskwaliteit is OK, maar ik heb hier een Sonos Beam op aangesloten, dus ik kan dit niet goed beoordelen.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Samsun Q9 geweldige aankoop waar wij dagelijks veel plezier aan beleven
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Kwaliteit
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Deze Samsung Q9F is een genot om naar te kijken en ideaal in gebruiksgemak. Prachtig beeld en veel mogelijkheden
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooiste TV die nu op de markt is
 | 16-12-2018
  • Pluspunten
  • realistisch beeld
  • makkelijk te bedienen
  • strak vormgegeven
  • HDR10+
  • Full-array backlighting
  • Minpunten
  • paste bijna niet in de auto
Voor de aanschaf van dit model heb ik ruim 10 uur aan vooronderzoek gedaan. Mezelf ingelezen over UHD, 4K, HDR10+, Hz, one-connect box, full-array backlighting enzovoorts. Daarmee heb ik heel bewust de keuze gemaakt voor dit model en het is echt de moeite waard. Wanneer je echt mooi 4K materiaal speelt kom het tot leven. Je hebt niet meer het gevoel naar een tv te kijken, het lijkt een raam naar een andere wereld. Het is zo realistisch, met zoveel diepte, kleur, glans en detail dat het gewoon echt lijkt. Vooraf had ik nooit kunnen bedenken dat dit mijn commentaar zou zijn... maar het is zo realistisch dat het bijna 3D lijkt. Een echte aanrader dus!