U bevindt zich in:
Samsung QE55Q9F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 295 reviews
1499,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top product
 | 08-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben 100% yevreden. Perfect beeld.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv met een super scherp beeld
 | 07-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • Beeld diepte
  • Kleur
  • Minpunten
  • Standaard geluid tv
Wat een enorme diepte, scherpe, kleur explosie. Prachtige tv en super goede service qua installatie
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Deze TV is geweldig!
 | 04-04-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • HDR zeer fel
  • supersnel en soepel
  • mooi design
  • de one-connect box
  • Minpunten
  • standaard tv geluid is redelijk
  • kijkhoek is niet zo goed als OLED
  • De tv installeert updates zonder dat ik hier expliciet toestemming voor geef
Geweldig scherp beeld. Zeer mooi contrast en kleuren. De bediening van de TV is supervloeiend. Het syncen met je andere apparatuur gaat soepel.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV! Een (beeld)droom die werkelijkheid werd.
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • helderheid en diepte beeld
  • geluid
  • disign
  • aansluiting
Dit is een geweldige TV. prachtig beeld en makkelijke bediening. Voetbal kijken was nog nooit zo gaaf!
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goed product
 | 01-04-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Contrast
  • Kleuren
  • Maar één kabeltje zichtbaar
  • Mooie afstandsbediening
Fijne tv. Mooie kleuren. Goed contrast. Prachtige vormgeving.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect product en top service
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • service
  • contact
  • snelheid
Zeer goed en snel geholpen en de producten voldoen volledig aan de verwachtingen.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Beste gaming tv ooit beste van 2 werelden qled en oled
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Ongeloofelijk beeld
  • Beste gaming tv
  • Zeer sterk geluid zonder soundbar
  • Ambient mode is de max
  • Kan met gepaste beugel bijna plakken tegen muur
  • Minpunten
  • Echt gewoon geen minpunten
Beste tv van 2018!! Extreem lage input lag diep zwart en helder wit beste combinatie van oled en qled!!
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
zeer tevreden van platte tv en snelle levering.
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • gemakkelijke aansluiting
  • zeer plat model
  • eenvoudig bedienen van apps
Prachtig beeld en geluid en gemakkelijke bediening super .
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een perfecte aankoop
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Prachtige aanwinst in onze huiskamer
  • Minpunten
  • Geen
De service was uitstekend
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie goede tv
 | 30-03-2019
Simpele installatie op het geluid via sonos na
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi uitziend, degelijk afgewerkt, geweldig beeld.
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Helderheid is top
  • Genoeg aansluitingen
  • One connect box
  • Mooie metalen voet. Geen plastic zoals bij LG C8
  • Ook goede zwartwaarden al is het geen oled
  • Minpunten
  • Weinig knoppen op ab
  • Stroomverbruik is wat aan de hoge kant
  • Geen USB 3
  • Maar 1 slot voor ci+ module
  • Zwaar, met 2 man zijn is een must, ook bij 55"
Super scherp beeld. Automatische herkenning van aangesloten bronnen werkt ook goed. Slechts 1 kabeltje van tv naar one connect box. Daarop zitten alle aansluitingen. Goed over nagedacht.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Practige kleuren, geluid en bedieningsgemak
 | 30-03-2019
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Installatie
  • Beeldkwaliteit qua kleuren
  • Geluid
  • Minpunten
  • Dubbele afstantsbediening
Prschtige beeldvorming en kleuren.. eenvoudig te installeren en te bedienen. Een dun scherm voor dit formaat televisie
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige televisie
 | 30-03-2019
Kwaliteit beeld is perfect. Echt een aanrader mooi afgewerkt tv zeer helderbeeld mooi pronkstuk aan de muur.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super gave TV
 | 11-03-2019
  • Pluspunten
  • Gemak
  • Beeld
  • Opties
  • Schilderij functie
  • Minpunten
  • Geluid van de tv zelf. Sounbar is een must
Super gave tv zeker samen met de soundbar N950 van Samsung. Ik heb hem nu een paar weken en ontdek nog steeds leuke nieuwe dingen
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geen spijt van mijn aankoop!
 | 10-03-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld en snelle bewegingen
  • Makkelijk aan te sluiten en in te stellen
  • Automatische game modus
  • Strak design
  • Met One connect box maar slechts 1 kabeltje zichtbaar
Wat een mooi beeld heeft deze tv ben er nog steeds super blij mee wat ook heel erg fijn is, is dat als ik tv kijk met NLEX kan ik met de afstands bediening van de tv zappen dus heb praktisch maar 1 afstands bediening nodig. Dit is ook mijn eerste smart tv en ben er achter dat het zo veel fijner is omdat ik bijna geen externe bronnen hoeft te gebruiken waarop ik bijvoor beeld netflix kan kijken, spotify kan luisteren of youtube kan kijken.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
De perfecte TV
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Super beeldkwaliteit
  • Makkelijke installatie
Ik twijfelde tussen een LG oled TV en de Samsung Q9. Na zeer goed advies door de verkoper van Plattetv.nl hebben we besloten de samsung te kopen. We zijn tot nu toe erg tevreden over de TV, Super mooi beeld.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige TV met perfect beeld
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Scherpte
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Connect box
TV met perfecte beeldkwaliteit van hoge kwaliteit. Nu maar hopen dat Ziggo snel met de 4K mediabox gaat komen!
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 09-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen uitgebreid instructie boek
  • Afstand tot de muur bij gebruik van de voet
Een echte smart TV met een geweldig beeld en zelfs het geluid is erg goed. Aan de afstandsbediening moet je wel even wennen, maar werkt geweldig en ligt prettig in de hand.. Montage aan de muur is een aanrader, want met voet is de afstand tot de muur redelijk groot
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Schitterende TV
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • Diep zwart
  • Makkelijk in bediening
  • Minpunten
  • Toch wel prijzig
Ben echt in de wolken over deze TV. Mooi zwart, sterke kleuren, mooi contrast, snelle veranderingen. Moeilijk voor te stellen dat dit ooit beter kan. Ook de AB is erg handig.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een super toestel, goed beeld, mooi vormgegeven en voor tv geluid een super mooie output!
 | 04-03-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • ideaal vanwege de one connect cable en box
  • uitzonderlijk geluid voor ingebouwde speakers
  • mooi design
  • gemakkelijke Tizen besturing
  • Minpunten
  • geen ingebouwde chromecast
Ik gebruik de Samsung QE55Q9F nu ongeveer 2 weken en hij is me nog geen moment tegengevallen, bedieningsgemak en beeldkwaliteit zijn de unique selling points van dit toestel. Bijkomend pluspunt is het goede geluid voor ingebouwde speakers, kortom, helemaal top!