U bevindt zich in:
Samsung QE55Q9F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 295 reviews
1499,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
 
 | 04-11-2018
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische tv
 | 03-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Installatie
  • Invisible cable
Intuitieve bediening en geweldig beeld. Met name de invisible cable technologie is een fantastische oplossing voor het wegwerken van de bekabeling en betekent een dunner scherm wat in combinatie met de ‘no gap wall mount’ een fraai ogend resultaat oplevert. In combinatie met een CI+ module zeer snelle response bij zenderwisseling. Remote control hoeft niet te worden gericht wat het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Werkelijk fantastisch toestel
 | 31-10-2018
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Zwart waarden
  • Beeld kwaliteit
  • Perfect voor film en gaming
Vanwege een aanbieding die wij niet konden laten liggen zijn wij na 2 jaar van de UE65KS8000 over gestapt naar de QE75Q9F. Als je denkt aan 75 inch dan denk je vaak aan groot en log. Dat is dit model totaal niet het geval. Wij hebben het toestel laten ophangen door de mannen van platteTV. Dit is uitermate strak en perfect. Wij vroegen ons na de 1ste avond af waarom we niet eerder voor 75 inch waren gegaan. Kwaliteit van het beeld is werkelijke fenomenaal vergeleken met het 2 oudere model die wij eerst hadden. Dit heeft met name te maken met de verlichting van het toestel. Oudere LED modellen maakten gebruik van edge verlichting terwijl de QLED modellen gebruik maken van full back lit verlchting. Hierdoor komen de kleuren er werkelijk fantastisch uit. Hoewel de zwart waarden niet gelijk zijn aan de OLED panelen, het komt heel erg in de buurt.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Blijft beste tv zowel in beeld, bedieningsgemak en aansluitmogelijkheden
 | 30-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • One Connect Box
  • Menu stuctuur
  • Ophangmogelijkheden
  • Minpunten
  • Afstandbediening icm Sonos
Ondanks dat ik heel even een OLED van Sony had aangeschaft wilde ik toch weer heel snel terug naar het voor mij vertrouwde merk Samsung. Gelukkig kon ik mijn "oude tv" makkelijk bij PlatteTV.nl weer inruilen (doos bewaren helpt in deze) en ook de huidige cashback actie van Samsung helpt natuurlijk mee in deze toch dure aanschaf. Gelukkig was ik al bekend met het grote voordeel van de "one connect box" welke nu ook zelf de stroomvoorziening en alle kabel signalen regelt door slecht 1 zeer kleine en bijna onzichtbare kabel. Dus zeker als de tv aan de muur komt te hangen is dit een uitkomst omdat kabels niet meer rechtstreeks op de tv worden aangesloten maar op een box die een behoorlijk eind weg geplaatst kan worden zoals bij mij thuis in de dressoir die onder de tv staat. Na complete installatie van de tv i.c.m. mijn Sonos set merkte ik het enige minpuntje van de slimme afstandsbediening van Samsung. Deze werkt namelijk op Bluetooth en Sonos op infrarood, hierdoor kreeg ik in 1e instantie de volumeregeling van de soundbar niet gekoppeld zodat ik volume niet kon regelen met de AB van Samsung. Gelukkig na even speuren op het internet zag ik dat meer bezitters van deze tv i.c.m. Sonos hier last van hadden en de oplossing uiteindelijk gevonden op de website van Sonos. De AB van Samsung is namelijk te programmeren in het menu, waarna ik ook met de kleine slimme AB van Samsung de volume regeling van mijn Sonos set met deze AB kan regelen. Erg tevreden met deze aanschaf en laat het voortaan wel uit mij hoofd om ander merk te proberen omdat ik voor tv's maar 1 merk bij mij vind passen.... SAMSUNG dus !!!
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima beeld matig geluid
 | 30-10-2018
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV met heel veel mogelijk heden.
 | 29-10-2018
  • Pluspunten
  • Strak en Scherp
  • Geen rand beeldscherm
  • Geluid
  • 100HZ
  • Een voudig aansluiten
  • Minpunten
  • Geen minpunten tot nu.
Beste TV in deze prijs klasse tot 2500. € Strak,zeer scherp en rustig beeld . Goed geluid ,ook zonder soundbar .
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
We hebben een nogal lichte woonkamer. De QLED vervangt een voormalige Plasma-TV. Heel licht; gordijnen hoeven overdag niet dicht.
 | 27-10-2018
  • Pluspunten
  • helder, licht beeld
  • geen zwarte randen in scherm
  • smart-TV
  • K4 UHD
  • Minpunten
  • soms zoekende bij bijna zwart beeld
  • bedieningsgemak kan iets beter
Prachtig scherm, strak tegen de muur gemonteerd. Geluidsapparatuur en settopbox probleemloos aangesloten. Erg licht beeld, waardoor TV-kijken overdag geen enkel probleem is. Geen storende glinsteringen in beeld vanwege lichtinval. In geval er alleen weinig tekst in beeld is, lijkt het systeem te zoeken naar de juiste weergave, waardoor het plots wat te donker en dan weer licht wordt. Maar dat is een detail. Verder: prima
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel tevreden met deze mooie tv met goed beeld en geluid.
 | 26-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Mooi beeld en goed geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Geen
Mooie tv met goede beeld en geluid. Makkelijk te installeren. Was ook nog mooi da je via Samsung 400 euro terug krijgt.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Ben erg blij met de keuze om tv te kopen bij platte tv
 | 25-10-2018
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • One connect box
  • Vormgeving
  • Afstandsbediening
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Het is op dit moment denk ik de mooiste tv met een geweldig beeld en toch een goed geluid de afstandsbediening is wel even wennen maar het is snel gewend en ziet er prachtig uit Ben erg blij met deze keuze
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Verademing in beeld en geluid.
 | 24-10-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluid
Goede uitleg in de winkel en gekozen voor thuisbezorgen door Platte TV en installatie. Grandioos afgeleverd en uitgelegd van dit mooie product.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kijken naar concerten via youtube is echt een feestje en dan nog de films, laat de winter maar komen :)
 | 23-10-2018
  • Pluspunten
  • design
  • afstandsbediening
  • 1 box voor alle aansluitingen
  • Contrast / kleur
  • helderheid
  • Minpunten
  • geen
Een waanzinnig mooie aankoop en heb er nog steeds geen spijt van. Het geluid is meer dan prima zonder je boxen aan te sluiten. Geloof wel dat het nog mooier is met de soundbar! Raad dit product zeker aan. Vrij makkelijk in het aansluiten en opzetten. Levering was helemaal volgens afspraak. Ben behoorlijk kritisch en kon geen minpunten vinden.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv!
 | 23-10-2018
Geweldige tv. Ben heel erg tevreden met mijn aankoop! Service platte tv is uitstekend. Snelle levering, echt top!
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een fantastisch product
 | 22-10-2018
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • brede kijkhoek
  • veel mogelijkheden online
  • Minpunten
  • niet wendbaar op standaard
heel mooi beeld en veel mogelijkheden online
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldige TV die volledig aan de verwachting voldoet.
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Grootte
  • Comptabiliteit
  • One connect box
Wat een goede aankoop. Mooie beelden en dito geluid. De koppeling met andere apparaten gaat praktisch vanzelf. De Tv-gids functie werkt niet zoals het hoort maar dit komt door de horizonbox van ziggo. De tv tesamen met SmartThings App zorgt ervoor dat we meer halen uit de ambient mode.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
In alle dingen geweldig , ook de prijs. Nergens goed koper top
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Geluid
  • Service
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Zeer Mooi beeld ,Super geluid Gewoon een top tv van platte tv
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV
 | 09-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Prijs
Deze TV geeft je het gevoel er midden in te zitten
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
super televisie
 | 06-10-2018
  • Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • haarscheurpbeeld
  • prachtige kleuren
  • zwart bijna zwart
  • in 4k modus superieur
  • Minpunten
  • geen
Geweldige televisie, mooie kleuren en haarscherp beeld. basis instellingen en bediening zijn logisch opgebouwd. Beeld instelling heeft zeer veel mogelijkheden en je moet er even voor gaan zitten om de juiste instelling voor jou kamer in te vinden. Gelukkig zijn er een aantal professionele reviews , die met uitgebreide instellingen komen zodat je van hieruit kan werken. Geluid geen oordeel omdat de tv in combinatie met sonos werkt.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima service, strakke prijs, goed product!
 | 22-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • One connect box
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
De webshop is helder te navigeren en is voorzien van de informatie die je over een product verwacht. Waar plattetv.nl in uitblinkt, is de uitstekende service in het chatvenster en de concurrerende prijs. De beloofd is beloofd mentaliteit spreekt me ook aan. Vandaag besteld is ook echt morgen in huis!
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Beste tv ooit in huis gehaald.
 | 21-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afwerking
  • Minpunten
  • Prijs
Voldoet aan al mijn verwachtingen,het beeld is van een diepte en helderheid dat je denkt in 3D te zitten kijken. Met name de zwart waarden zijn uitstekend en daarbij het contrast. Geen koopje maar voor mij is hij het waard gezien het genieten van de beeld qualiteit.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super
 | 18-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Draden mooi weggewerkt met connect box
Makkelijk te installeren, super beeld. Goede prijs dankzij Plattetv en de cashback van Samsung.