U bevindt zich in:
Samsung QE55Q9F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 295 reviews
1499,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch mooie televisie!
 | 27-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld helder
  • compacte afstandsbediening
  • 1 draad naar tv
  • menu sturing gebruiksvriendelijk
  • de frame
  • Minpunten
  • niet
Fantastisch mooie televisie! makkelijk besturingssysteem, prachtig beeld, fraaie compacte afstandsbediening. 1 draadje naar tv waardoor de tv aan de wandsteun makkelijk te draaien is. De Frame maakt alles af!
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld eenvoudige bediening
 | 26-11-2018
Het beeld is haarscherp. De bediening is makkelijk. Zeer tevreden!!!
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV
 | 26-11-2018
  • Pluspunten
  • Erg mooi beeld
  • Snelheid software
  • Gebruiksgemak software
  • Minpunten
  • Duur
Ik ben van een Panasonic naar deze Samsung gegaan. Het beeld is super helder en de kleuren knallen van het scherm. De software op de Panasonic vond ik persoonlijk niet prettig, maar de software op deze samsung werkt erg snel en gebruiksvriendelijk.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super tv
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Grootte
  • Desingn
Zeer tevreden over het bedieningsgemak en het beeld.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie scherpe tv
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Helderheid
  • Samsung koppeling met smart things
Mooi beeld in 4k. Verder ook ondersteuning voor koppelen van alle Samsung en google devices.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
top TV waar ik al een tijdje op zoek was.
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Snelheid programma s
  • afstandbediening
na lang beraad gekozen voor dit model. Prachtig Beeld met een eenvoudige bediening. Prima afgeleverd en geïnstalleerd . kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden bent om mijn nieuwe aankoop en de service van Platte TV
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfectie
 | 24-11-2018
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Prachtig beeld
  • Minpunten
  • Soms is het beeld erg fel
Prachtig beeld, zeer gebruiksvriendelijk, niks meer aan toe te voegen. Wel is het beeld af en toe erg fel wat het kijken minder comfortabel kan maken in een donkere ruimte.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 22-11-2018
  • Pluspunten
  • Haarscherp
  • Snel
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
Oprecht een geweldige tv, haarscherp en een hele goeie service via www.plattetv.nl
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
een schitterende tv.
 | 20-11-2018
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product
 | 20-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • installatie
  • Minpunten
  • Prijs ;-)
Echt een super mooi toestel, installatie is zeer simpel. Kwaliteit van het beeld en super....!!! Geluid is normaal tot goed maar heb een Sonos beam erbij gekocht zodat ook het geluid optimaal is. Tevens twee play 1 en een Sub van Sonos eraan toegevoegd.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi TV van Samsung QLED
 | 18-11-2018
  • Pluspunten
  • BEELD
  • GELUID
  • CASHBACK
  • KLEUREN
  • DESIGN
  • Minpunten
  • GEEN
  • GEEN
  • GEEN
  • GEEN
  • GEEN
Ik vindt deze tv heel mooi , Qled heeft een mooi beeld en kleuren geluid is perfect. Als tv uit staat lijkt het net een schilderij dankzij de Ambient mode,goed nagedacht Samsung In 1 woord wil ik zeggen,,,I LOVE SAMSUNG
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super platte smart tv met diep zwart en ambient optie
 | 17-11-2018
  • Pluspunten
  • One Connect Box
  • Diep zwart
  • Ambient
  • Dun
  • No Gap Wall mount
  • Minpunten
  • aanschafprijs
Prachtig vormgegeven met veel functionaliteit. Mooi diep zwart contract. Ook de One Connect Box die met 1 dunne kabel loopt is de oplossing om al je apparaten op aan te sluiten. Daarnaast is de tv aan de achterkant overal net zo dun en middels een speciale No GAP wall mount strak tegen de muur te monteren. Kortom een super smart tv.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
heerlijke tv
 | 16-11-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen
De Samsung Q9F 55 inch is een erg fijne TV. Hij hangt mooi plat aan de muur en het beeld is fantastisch. Erg fijne en mooie afstandsbediening die ook onze Ziggo horizon box aanstuurt. Menu werkt erg snel ook Netflix werkt prima. Geluid is voor een platte TV prima. Ik dacht eerst dat ik nog een soundbar nodig zou hebben maar dat hoeft niet. Ook het dunne aansluitdraad maakt het mogelijk dat je de tv ophangt zonder dat je draden ziet. Echt een aanrader.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Hele fijne tv met haarscherp beeld
 | 13-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uitstraling
  • Prijs
  • Minpunten
  • Nvt
In een woord een geweldige tv, fantastisch beeld kwaliteit
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig scherp en strak beeld. Alles makkelijk in te stellen, snel voor elkaar
 | 13-11-2018
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Super scherp beeld
  • Minpunten
  • Niet te vinden
Geweldig scherp en strak beeld. Alles makkelijk in te stellen, snel voor elkaar. Voor mij werkt alles naar wens!!!
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv, fantastisch beeld en geluid.
 | 11-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Echt een aanrader. Geweldig beeld en geluid. Mooie kleuren. Het is elke keer weer een belevenis om tv te kijken.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In een woord een top televisie
 | 07-11-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Schitterende kleuren
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk te installeren
  • Verrijking voor het interieur
  • Minpunten
  • Nog niets kunnen ontdekken
Een geweldig apparaat dat alles heeft wat ik gehoopt had. Schitterend beeld, ook de niet uitgezochte beelden die je altijd in de showroom ziet zijn mooi van kleur en haarscherp.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch product
 | 05-11-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld kwaliteit fenomenaal
  • Bedieningsgemak
  • Geluidskwaliteit goed
  • Minpunten
  • Nederlandse spraak bediening
  • Energie verbruik B
Op dit moment de beste tv die te koop is in zijn prijsklasse. Vooral met de €400 cashback actie.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 05-11-2018
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Simpele bediening
  • Mooi geluid
Wij zijn van een oude tv naar een qled gegaan het was heel erg wennen in het begin met de kleuren maar nu we het gewend zijn vallen alle andere tv's in het niet (sorry). Ik ben niet erg technisch maar de bediening is echt super simpel! Ook het geluid is geweldig, toen wij hem installeerde en de intro begon af te spelen waren wij positief verbaasd over het geluid.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv
 | 04-11-2018
  • Pluspunten
  • Scherp, natuurlijk beeld
  • Minpunten
  • Geen
Zeker een aanrader