U bevindt zich in:
Samsung QE55Q9F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 295 reviews
1499,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische tv, een en al beleving
 | 23-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Strak design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Haarscherp
Een erg gebruiksvriendelijke tv, met fantastische heldere en scherpe kleuren. Wat mij betreft de allerbeste 4k tv op de markt.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Ben er super blij mee. Kijkt vaak Netflix beeld is van super kwaliteit ✔️
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv.
 | 15-07-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherpe beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Supersnel door de menu navigeren
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Ik ging eigenlijk voor een andere tv en uiteindelijk deze aangeboden gekregen en moet zeggen dat ik er geen spijt van hebt gehad. Zo een fantastische beeld en een gemakkelijke bediening met de afstandsbediening. Tv reageert snel, ook het aan en uitmaken van de tv. Ben zeer tevreden over de aankoop van deze tv. Heb in het begin eerst getwijfeld tussen de 8 serie en de qled 9 serie, maar geen spijt dat ik toch voor de qled ben gegaan.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch
 | 12-07-2019
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fijne tv soms wat onhandige afstandbediening,aangezien je geen cijfers kan intoetsen
 | 08-07-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Goede game tv
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Goede beeldkwaliteit hdr werkt ook goed tijdens het gamen. Al met al goede aankoop
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super strak beeld
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • Vreselijk strak beeld
  • Bedieningsgemak
  • Aansluiten erg eenvoudig
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden
Deze tv gekocht ter vervanging van een 10 jaar oude Sony. Erg tevreden, gekocht bij plattetv in Naarden, aldaar geholpen door iemand die er vreselijk veel verstand van had. Volgende aankoop wordt weer bij plattetv.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooie televisie voor de juiste prijs
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Gebruikersgemak
Zeer mooie televisie. Perfecte kleuren en ook nog eens goed geluid. Heb de televisie nu zo'n 2 weken in huis en ik heb nog geen seconde spijt. Hoog gebruikersgemak vind ik belangrijk en ook dat vind je bij deze televisie. Ik ben blij dat ik nog voor het 2018 model heb gekozen, want tov het 2019 model vond ik weinig verschil behalve de prijs.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voor een tv naar platte tv
 | 25-06-2019
Prima beeld en geluid en van alle gemakken voorzien. Zeker een aanrader onder de tv,s.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie QLED tv
 | 24-06-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Mooie afstandbediening
  • Strak aan de muur
  • Geluid
  • Helder beeld
  • Minpunten
  • zwartwaarden contrast niet net als OLED
  • Instellingen moeten wel enigszins gewijzigd worden om goed beeld te krijgen
Overall een goeie tv bij normaal tv kijken. Bij films HDR heb je wel goeie aanpassing nodig van de beeldinstellingen. Beeld flikkert namelijk behoorlijk bij donker beeld met ondertiteling. Met enige wijziging is dit wel op te lossen. Als je veel films kijkt in een donkere kamer zou ik eerder een OLED tv kiezen. Voor alle andere games, voetbal/sport, tv kanalen is de QLED dan wel een aanrader.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • mogelijkheden apps
  • Minpunten
  • Scherm kan niet draaien op de voet
Prima geluid zo goed dat ik nu alleen voor films mijn Bose cinema systeem gebruik. Perfect beeld zeker met 4K. Zwart wordt perfect weergegeven. Wit verlicht de hele kamer.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Ultieme beleving
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • Zwartdiepte en overvloeien
  • Beeldscherpte
  • Geluid
  • SmartThings App
  • Ambient modus
  • Minpunten
  • Afstandbediening, iets wat wennen.
  • Door upscalen beeld kan deze waziger worden
Het beeld en geluid van dit toestel is echt fantastisch, wel iets wat je zeker mag verwachten van deze (prijs) klasse. Leuke gadgets zijn de SmartThings app en de ambient modus, hierdoor is de tv in deze modus een leuke aanwinst voor aan de muur.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch TV.
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid TV goed
  • Fijne remote control
  • Minpunten
  • Geen
Mooi beeld, bediening TV werkt erg goed met smart remote.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische TV
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Prijs/kwaliteit
  • Apps werken goed
  • Minpunten
  • Geen
Super blij met mijn aankoop van QE55Q9F. Beeldkwaliteit is top. Geluid niet goed kunnen testen aangezien alles op Sonos aangesloten is, maar volgens mij voor een tv ruimvoldoende. De one connect box is ideaal, met maar 1 kabeltje naar de tv. De prijs is nu op een niveau dat je echt waar voor je geld krijgt.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is een fantastisch product.
 | 17-06-2019
  • Pluspunten
  • Zuiver beeld
  • Mooie kleuren
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie vorm
  • Handige afstandbediening
  • Minpunten
  • Niet
Wij kijken met elke dag met heel veel plezier naar de tv.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Waanzinnig mooi beeld en snelheid apps
 | 15-06-2019
  • Pluspunten
  • 1 kabel tussen tv en connect box
  • Scherp beeld
  • Diepte in kleuren
  • Bedienings gemak met afstandsbediening zelfs met Tweak Kanal digitaal
  • Minpunten
  • Connect box wordt wel warm
Erg mooie QLed mooi beeld scherpe details rood was in de standaard instelling een beetje heftig maar dat is nu mooi in balans. Later nog een no gap muur beugel gekocht wat het geheel afmaakt. Super advies over de keuze van deze aanschaf.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 15-06-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • bedienings gemak
  • premium bouw kwaliteit
  • Minpunten
  • one connect box kabel niet erg lang
  • verleng kabel erg duur 260 euro
fantastische kleuren een HDR is gewoon geweldig
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Het wordt niet veel beter dan dit
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • Spraak afstandbediening
  • Super beeld
  • Makkelijk installeren zonder instructie boekje
  • Automatische detectie randapparatuur
  • Geen chromecast meer nodig
  • Minpunten
  • Zou ik moeten verzinnen
Super beeld, super afstandsbediening met spraak besturing die echt werkt. Detect alles automatisch. Ziggo next box afstandsbediening zonder instellen automatisch gekoppeld. Afstandbediening met Samsung smart things. Teveel om op te noemen.
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top Tv!
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • One connect box
  • One connect cable
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Misschien de prijs
Ik ben zeer tevreden over deze tv door het gebruiks gemak en het mooie beeldkwaliteit
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig
 | 12-06-2019
Ben zeer tevreden
SAMSUNG QE55Q9F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfect om op te gamen + netflix
 | 11-06-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Design
  • Gaming
  • Minpunten
  • Geluid is wat saai
Steamlink is echt geweldig. Strak design en mooie kleuren en zwartwaardes.