U bevindt zich in:
Samsung QE55Q90R Reviews

SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 66 reviews
2599,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Waanzinnig
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • 55 inch
  • Bedieningsgemak
  • Aansluiting
  • One Connect Box
  • Beeldkwaliteit
Wat een mooie en gebruiksvriendelijke TV. Zeker de One Connect box.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Na de langdradige installatie menu\'s is het iedere dag genieten van een geweldig beeld
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Super snel
  • Geen last meer van kabels
  • Minpunten
  • Installatie is langdradig
Hoewel het installeren van de tv mij wat te lang duurde is het resultaat in 1 woord geweldig. Iedere dag geniet ik ervan dat als ik op een knop druk er ook meteen wat gebeurd in plaats van wachten. En de beeldkwaliteit is om van te smullen Met het handige kabel systeem zijn alle kabels gewoon weggewerkt in de kast en loopt er maar 1 bijna doorzichtig kabeltje naar de tv.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Pracht Beeld eenvoudig te installeren
 | 11-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld perfect
  • Geluid goed
  • Eenvoudig te installeren
  • Eenvoudige bediening
  • Afstandsbediening doet het door voorwerpen heen
  • Minpunten
  • Geen
Mooi tv Bediening gemak eenvoudig Afstandsbediening werk ook wanneer de tuner ergens achterstaat bv een kast.
Samsung QE55Q90R Reviews
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige tv !
 | 10-12-2019
  • Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Geluid
  • Beeld
Top tv komt ze prijs zeker tegemoet ben er erg blij de vogelthin beugel past er perfect bij !
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waar voor je geld
 | 10-12-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • geen DTS
Uitstekende beeldkwaliteit, zwart is zwart goed geluid alleen jammer geen DTS. mooie vormgeving. maar 1 dun kabeltje naar TV omdat er gebruik wordt gemaakt van een connectionbox. Afstandsbediening is even wennen.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Fijnste keuze led van dit moment.
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Contrast en diepe zwarten
  • Rustige vormgeving
  • Connect box
  • Kleurbereik en lichtopbrengst
  • Anti-reflectie
  • Minpunten
  • Geen fijne presets beeldinstellingen
  • Scherm niet 100% vlak
  • Connect box airplay werkt niet zonder monitor
  • Weinig geheugen tv
  • Apps beperkt en weinig aanbod (niet super smart)
Nog zeker geen perfecte tv, kleurprofielen niet optimaal, blijft flink tweaken. Eenmaal goed ingesteld een waardige tv die bij goed materiaal (hdr, 4K maar ook goed geschoten hd) een nette beeldkwaliteit laat zien. Had graag iets meer professionele presets gezien voor optimale beeldkwaliteit of vooraf beter gekalibreerd door fabrikant. Sony wint het dan van Samsung maar de diepe zwarten van de Q90R en local dimming techniek zijn meesterlijk. Supermooie aanbiedingen bij PlatteTV en vriendelijk personeel.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een schitterende TV, een aanrader ? Ja zeker !!
 | 08-12-2019
  • Pluspunten
  • de aansluit unit
  • Prachtbeeld
  • Zeer snel ( apps )
  • Alles wat je aansluit word geinstaleerd!
  • En de perfect werkende afstandsbediening
Echt een heel mooie televisie met echt een prachtbeeld, incl aansluitkastje waar alles op aangesloten kan worden en er maar een dun draadje naar de televisie gaat .
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De Q90R brengt waarlijk leven in uw woonkamer dankzij de Ambient Mode, de levendige kleuren, haarscherp beeld en prachtig geluid; de beste tv anno nu.
 | 07-12-2019
  • Pluspunten
  • Levendige kleuren en scherpe zwart-wit tinten
  • Prachtig geluid
  • Prijs-kwaliteit ratio is top
  • Gebruiksvriendelijke menu
  • Handige all-in-one kabel en box
Hij hangt dan eindelijk. Na een lange zoektocht zijn wij geweldig geholpen en geadviseerd door Tom op locatie PlatteTV Eindhoven. Na lang dobben zijn wij door hem en zijn collega’s met een geweldige deal naar huis gegaan. Hij hangt naast onze schilderij net boven de open haard. De Ambient Mode is geweldig. De kleuren zijn geweldig; ze zijn haast niet te onderscheiden van echt olieverf op onze schilderij. Het brengt een geweldige ambiance in onze woonkamer.
Samsung QE55Q90R Reviews
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De Q90R brengt leven in mijn woonkamer, dankzij de Ambient Mode, de levendige kleuren, haarscherp beeld en prachtig
 | 07-12-2019
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige snelle TV met echt zwart beeld
 | 05-12-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • geluid
  • zwart is echt zwart
  • makkelijk en snel menu
  • reageert super snel en onthoud de laatste standen
  • Minpunten
  • geen
  • je blijft maar kijken
wat een geweldige tv, sinds dat hij de eerste keer aan ging alleen maar van genoten, ronduit de beste tv op dit moment.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig mooi beeld en heel gebruiksvriendelijk!
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • 1 afstandsbediening voor alles
  • 4k upscaling : ook telenet ziet er scherper uit
  • heel rijke kleuren en diep zwart
Het beeld is ronduit fantastisch ! Dankzij de AI Upscaling is ook de beeldkwaliteit van de telenet digicorder opmerkelijk scherper dan voorheen ! Of het nu lichte of donkere scenes zijn, de kleuren zijn bijzonder rijk (met diep zwart) en de beeldscherpte en het contrast zijn echt overweldigend. De adaptive intelligence zorgen voor aangepast beeld en geluid i.f.v. de omstandigheden in de kamer en de content die je bekijkt. Desgewenst laten de verschillende beeldmodi en aanpassingsmogelijkheden toe om steeds de voor jou optimale kijkervaring te hebben. We hebben voor de 55” gekozen. Het menu is overzichtelijk en heel intuïtief, met eenvoudige en snelle toegang tot tal van apps. Youtube of Netflix opstarten neemt geen tijd; je klikt en meteen zit je in de app! Wat een verschil met onze vorige TV, waar het opstarten van een app echt wel wat tijd vroeg. De kwalitatief aanvoelende afstandsbediening ligt prettig in de hand en na 5 minuten gebruiken lijkt het alsof je nooit anders gekend hebt. Alle andere afstandsbedieningen kunnen opgeborgen worden: ook de homecinema en telenet digicorder bedien je met deze afstandsbediening; dat is echt een meerwaarde! Bovendien heb je een sneltoets naar Netflix, super handig ! Ik heb onze homecinema, die op onze vorige televisie onmisbaar was, aangesloten, maar gebruik deze niet zo vaak meer. Het geluid van de televisie zelf is echt wel goed te noemen: heldere dialogen, maar ook een voldoende diepte bij films. Enkel bij actiefilms gebruik ik nog de homecinema, voor wat extra bass en dynamiek. Een extra gadget op de televisie is de Ambient mode. Dit lijkt me vooral super als je televisie aan de muur hangt en je hierdoor je tv kan omtoveren tot bvb een 4k schilderij of infoscherm (weer, tijd, …), maar ook perfect kan laten opgaan in je interieur door dezelfde kleur aan te nemen als de muur. Heel leuke feature !
Samsung QE55Q90R Reviews
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Haal je eigen bioscoop in huis!
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Prachtige realistiche kleuren na aanpassen instellingen
  • Strak aan de muur met No Gap Wallmount
  • One connect box
  • Geen schittering op het beeld
  • Haarscherp in combinatie met Ziggo Next
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Na lang twijfelen tussen Qled en Oled uiteindelijk besloten om de Samsung aan te schaffen. In onze lichte huiskamer was dit echt de beste keuze. Goed advies en perfecte aftersales bij de vesting in Groningen. Dank daarvoor!
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Beste aankoop in jaren!
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • snelheid
  • design
  • one cable aansluiting
De Samsung QE55Q90R is mijn beste aankoop in jaren. De beeld kwaliteit is uitermaten goed en dit dan nog gecombineerd met het strakke design maakt het een top aankoop! Ik heb deze tv Q-led gekocht omdat het beeld goed bestendig moet zijn tegen invallen zon licht. Ik kan u vertellen dat dit geen enkel probleem is de tv. Het beeld blijft haarscherp en zeer zuiver. Ik raad iedereen deze tv aan en je zal het je niet beklagen!
Samsung QE55Q90R Reviews
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig beeld en geluid!
 | 03-12-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Niets
Ik ben zeer tevreden over het mooie beeld en het prima geluid van deze mooi vormgegeven tv. Ik heb hem opgehangen. Zo is het “schilderij effect” nog mooier! Al met al een goede aanwinst die ik zeker aanbeveel!
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooie tv
 | 30-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Super mooie tv, beeldkwaliteit is goed en het geluid is ook prima.
Samsung QE55Q90R Reviews
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super mooie tv
 | 29-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit super
  • Geluid goed
Tv is super goed beeld kwaliteit is helemaal top Ben er zeer tevreden mee . De service is zeer goed Ben heel goed behandeld.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig beeld, clean design, OS kan beter.
 | 28-11-2019
  • Pluspunten
  • antireflectielaag
  • zeer helder
  • strak design
  • kleine voet
  • youtube stream start snel op
  • Minpunten
  • OS kan beter
  • slechts 4 HDMI ingangen
  • default beeld settings overdreven
Deze TV heeft een strak uiterlijk (mede door de scheiding van controlbox en paneel), en een prachtig beeld. Dankzij de uitstekende anti-reflectie laag heb je geen last van weerkaatsing van ramen of lampen. De automatische low-latency game mode is handig ism game consoles. Het is helaas initieel wel vechten met de ingebouwde \'intelligentie\' die om de haverklap beeld settings (zoals brightness) overschrijft, het liefst zou ik domme presets van de beeldinstellingen willen aanmaken (samsung leest u mee?). De standaard beeldverbeter-trucendoos staat out-of-the-box veel te hoog ingesteld waardoor alles er onnatuurlijk er uit ziet.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Hele goede investering!!
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Design --> tv + afstandsbediening, je moet hem alleen al voor de afstand bediening kopen :-)
  • Beeldkwaliteit (4k check foto's, net zoals in de winkel)
  • Geluid --> mooi vol geluid in standaard speakers , 60 watt)
  • One Invisible Connection --> heel relaxt nog maar 1 aansluiting achter in je tv!
  • Interface TV --> door het menu bladeren werkt erg snel en alles is duidelijk aangegeven
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Heel fijn en deskundig geholpen in jullie filiaal in Eindhoven! Nog geen minuut spijt gehad van deze aankoop. Hij is zijn geld meer dan waard. Prijs/kwaliteitsverhouding van deze tv is super! Lang gezocht en getwijfeld tussen een aantal modellen, maar door het advies van de verkoper heb ik uiteindelijk de knoop kunnen doorhakken en ben ik voor deze tv gegaan. Bedankt guys!
Samsung QE55Q90R Reviews
Samsung QE55Q90R Reviews
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima beeld, ook goed als computer monitor
 | 21-11-2019
  • Pluspunten
  • Heel mooi beeld
  • Goede kijkhoeken
  • Uitstekend als 4k computer monitor
  • Goed geluid
  • One Connect Smartbox: één kabel
  • Minpunten
  • In’t begin bedieningsproblemen
  • Ongewenste knoppen op afstandsbediening
  • Niet alle apps werken perfect
Ik heb niet eens een tv-abonnement (al meer dan 10 jaar niet). Ik wilde nu toch een tv omdat ik heel ief wil kijken (NPO Start, Arte, Youtube, Apple TV). En wilde een tv die ik ook als 4K monitor kon gebruiken voor m’n computer. En voor m’n iPad - via een lightning-naar-hdmi-connector of Apple Airplay. Vond online een vergelijking van tv’s die geschikt zouden zijn als monitor. De Q90 kwam als beste uit de bus voor helder verlichte kamers. Heb daarna in een winkel eindeloos de reflecties van de QE55Q90 vergeleken met andere beeldschermen. Thuis blijkt het beeld perfect, zelfs m’n heldere, zonnige woonkamer overdag. Vanuit allerlei hoeken prima beeld. Zwart is echt diep zwart. Ook als monitor voor m’n computer en iPad werkt het uitstekend. Had eerste 2 weken problemen met de bediening. Kon de meeste instellingen niet veranderen. Dacht dat het aan mij lag... Uren en uren geëxperimenteerd met de afstandsbediening. En lang gezocht op het internet naar oplossingen. Probeerde de fabrieksinstellingen te resetten en support-op-afstand ("extern beheer") te vragen. Maar ook dat werkte niet. Via Facebook Messenger kon ik contact maken met Samsung Support. Een week later kwam er een monteur. Die had deze bedieningsproblemen nog nooit gezien, en maakte er - verbaasd - zelfs een video-opname van. Het lukte hem daarna om alles te resetten. Nu werkt alles goed. Ben blij met de One Connect Smart Box. Hoef niks achter in de tv aan te sluiten. Eén kabeltje loopt vanuit de tv naar die box. En daarin zitten 3 usb + 4 hdmi aansluitingen. Gebruik oud usb-toetsenbord met lange kabel om sneller te kunnen zoeken op het internet en in apps. Kan heel oude dvd-speler en vhs-videospeler aansluiten via een scart-naar-hdm-converter: dat levert een redelijk beeld op (als je het beeldformaat aanpast). De ambient mode is oké, maar ik vind ‘m vrij saai, en zet het scherm liever uit. Of ik gebruik een rustige 4K natuurvideo van Youtube als achtergrond. Op m’n foto zie je de tv in een donkere kamer naast een oud 19 inch monitor. Minpuntjes: - Op de afstandsbediening zitten 3 standaardknoppen voor Netflix, Prime Video en Rakuten TV. Die abonnementen heb ik niet. Druk soms per ongeluk op die knoppen en zit dan weer in een ongewenste app. Zonde dat je die knoppen niet voor iets anders kunt gebruiken. - Als ik een film bekijk via Apple TV, lukt het niet om die ondertiteld te krijgen. Terwijl het op m’n iPad wél lukt. Pas als ik iPad via Airplay met de Samsung verbind, en dan Apple TV op m’n iPad gebruik, verschijnt de ondertiteling op het grote scherm. Maar da’s wel een omweg. - De app van Arte loopt vaakt vast. Als ik een video daar beëindig, kan ik verder niets in de app. Ook dit gaat op m’n iPad wél goed. - In de app van NPO Start werkt de lip-sync soms niet helemaal goed. Dan lopen stem en mondbewegingen niet 100% synchroon. Ik weet eerlijk gezegd niet of die minpunten te maken hebben met de apps of met de Samsung tv. Best een duur toestel, maar bij PlatteTV kreeg ik goede voorlichting, een aardige deal, en via Samsung een paar honderd euro cashback. Tevreden!
Samsung QE55Q90R Reviews
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige kijkervaring goede geluidskwaliteit
 | 15-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid tov vorige tv
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Zeer mooi beeld goede geluidskwaliteit prettig geholpen en voorgelicht in de winkel in Zoeterwoude rijndijk maak gebruik van de nextbox van Ziggo