UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Samsung QE55Q90R Reviews

SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 125 reviews
1998,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prachtig!
 | 29-03-2020
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een dijk van een scherm
 | 29-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld scherpte
  • Helderheid
  • Afmeting
  • Ophanging (extra beugel)
  • Minpunten
  • Ingewikkelde afstandsbediening.
Dit is al de 4e Samsung. Steeds een maatje groter. Verder kan ik niet meer, de muur is te klein. Uitstekend geadviseerd door de verkoper. Twijfelde of ik al 8K moest kopen, maar beeld tov prijs was me dat niet waard. Beeldkwaliteit uitstekend, wat een details. Mijn vrouw kan alleen niet omgaan met de “intelligente” bediening, dus de oude bediening door haar in gebruik en de nieuwe door mij. Wat een luxe, ieder zijn eigen afstandsbediening
Samsung QE55Q90R Reviews
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Goed toestel
 | 26-03-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • Minpunten
  • afstand bediening
Goed toestel , maar afstand bediening vind ik niks
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top tv
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
Prachtig beeld
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige aankoop, echt een genot!
 | 15-03-2020
  • Pluspunten
  • Ambient mode
  • De vele mogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijk
  • Staat stevig op de standaard
  • Minpunten
  • Kan geen ontdekken
Na een avontuur van 7 maanden hebben wij afscheid moeten nemen van onze 3 jaar oude Sony televisie, aangeschaft bij Platte-tv Discounter in Groningen. Toen het defect van de televisie duidelijk werd, hebben wij getracht in contact te komen met de winkel. Na een aantal pogingen, bleek deze opgeheven te zijn. Vervolgens hebben wij contact gezocht met Sony. Als coulance kregen wij een creditering, die doorgestuurd was naar Platte-tv Nijmegen. Mede door de fantastische hulp van medewerker Michiel, hadden wij binnen een paar dagen Philips 65OLED854 in huis. Deze beviel helaas niet. Het toestel hing scheef op de standaard, niet gebruiksvriendelijk, het geluid viel tegen en ambilight was het ook niet voor ons. Vervolgens besloten wij vestiging Amsterdam te bezoeken, om zo verschillende toestellen te bekijken. Daar zijn wij heel vriendelijk geholpen door medewerker Jeroen. Deze heeft met ons de verschillende merken bekeken en zeer goede uitleg gegeven. Uiteindelijk is onze keuze op dit model van Samsung gevallen. De verdere afhandeling en omruiling heeft Michiel (Nijmegen) geregeld, aangezien de Philips televisie bij hem aangeschaft was. Sinds vrijdag 13 maart hebben wij deze in huis en tot op heden geen klachten. We zijn erg blij met deze aankoop. De ambient mode is geweldig, de vele mogelijkheden, mooi geluid en smart tv werkt prima!
Samsung QE55Q90R Reviews
Samsung QE55Q90R Reviews
Samsung QE55Q90R Reviews
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Niet voor niks top of the line TV!
 | 14-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Aansluitingen randapparatuur
  • Snelheid software
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Blijft een flinke investering als je puur naar het geld kijkt
Na een aantal jaren een hele erge ervaring te hebben met accessoires die niet werkte en een tV die afsloot na enkele minuten nu aangekomen bij de Sumsung 90R. Wat een geweldige TV. Alles ingeprikt en meteen werkt de samsung alles voor je uit. Schakelen vanuit 1 afstandbediening. Ik hoef nooit meer terug.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima keus, beeld goed, geluid kan er mee door.
 | 09-03-2020
  • Pluspunten
  • Anti spiegeling
  • Bedieningsgemak
  • Smart connect box
  • Design met mooi stevige standaard
  • Minpunten
  • Geluid (zou beter mogen)
Tevreden, beeld gekozen ivm betere anti spiegelingen tov oled. Geluid heeft wel sound-bar/boxen nodig voor geluidskwaliteit. Verder mooi design en goed bedienings gemak.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv
 | 03-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Super smart tv met alle apps erop
  • Minpunten
  • Vind het alleen jammer dat er geen Chromecast zit in gebouwd
jaren lang een vt30 Panasonic gehad. Nu een Samsung q90 gekocht en wat een wereld van een verschil nu 2 weekjes in bezit en super tevreden mee
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wat een genot om TV te kijken.. Top!
 | 16-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Internetkoppeling / App's
  • WIFI
  • Bluetooth
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Mijn ogen
Iedere keer weer verbaasd over de beeldkwaliteit. De vraag is of mijn ogen de beeldkwaliteit bij kunnen houden.. Ook Platte TV een aanwinst in TV land. Prima voorlichting en service.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
eenmaal een samsung altijd een samsung
 | 15-02-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • connect box
  • afstandbediening
  • Minpunten
  • nog niet ondekt
prima tv scherp beeld makkelijk randapparatuur instaleren mooie randen connect box een aanrader
Samsung QE55Q90R Reviews
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV mooi beeld en geluid
 | 12-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeveing
  • Bediening
Super TV mooi beeld geluid en vormgeven zeer tevreden
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top tv
 | 11-02-2020
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Ik heb de tv net 3 dagen: Mooi tv, geweldige beeld en vooral een bedieningsgemak in de vorm van de remote geweldig. De One Connect box en de speciale kabel zijn een unieke oplossing die voor veel flexibiliteit zorgt bij het ophangen. Weg met alle kabels, toppie. Ambient Mode geweldig, gebruik ik regelmatig maar moet de tv nog verder ontdekken. Ik overweeg wel een soundbar erbij te nemen. Het is logisch dat hoe platter de tv\'s worden, des weinig ruimte er is voor goede geluidsboxen in de tv. Al met al geweldig geluid. Ik ben er blij mee en zal er zeker van genieten.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige tv
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld youtube, ps4, apple tv
  • Klank heel goed voor een platte tv
  • Mooie afstandsbediening
  • Bijna geen reflecties van de ramen
  • Minpunten
  • Op gewoon tv beeld minder nut om zo duur te gaan
  • Dikke tv
De tv is echt een topproduct. Lang getwijfeld tussen deze en een OLED maar door de mindere reflecties en betere gamingmode toch voor deze gekozen. Na zeer slechte service bij Samsung zelf bij een vorige aankoop met een bang hartje bij de voor mij onbekende plattetv.nl besteld. Nog een mooie korting gekregen en de beste service die ik me kon wensen. De tv is het best te beoordelen met youtube 4K Hdr, PS4 Pro en de ingebouwde apple Tv (die me anders ook weer een goeie €200 zou gekost hebben). Zeker een aanrader.
Samsung QE55Q90R Reviews
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een schitterend TV
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Helderheid
  • Bedieningsgemak
  • Aansluiting door connectbox
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden.
Prachtig beeld een genot om naar te kijken. De one connectbox is top.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Funtastische beleving van beeld en geluid!!!
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Gemakkelijk te installeren
  • Lekker plat tegen de muur
  • zeer grote kijkhoek
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • een paar jaar te laat uitgekomen
Deze TV is zo zuiver van beeld, dat ik dingen zie die ik nog nooit heb gezien - (ik kijk graag naar natuur opnamen) - wat ben ik blij dat ik deze aankoop gedaan heb, en bij \'Platte TV heb ik nog een fikse korting gekregen ook, ongelooflijk.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fabelachtige Beeld en geluid.
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit 10
  • Instellingsmogelijkheden 10
  • Geluid 10
  • Bediening 10
  • Mogelijkheden 10
  • Minpunten
  • N E E
Hoe mooi de beeldkwaliteit is bleek wel uit het volgende. Toen visite kwam, zette de TV aan en de visite huilden, zo mooi vonden ze het Beeld.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Schitterende - en verslavende Qled TV.
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Schitterende beeldkwaliteit met echt zwart
  • Aantrekkelijk ontwerp en goed gebouwd
  • Handige One Connect Box
  • Gebruiksvriendelijke bediening
  • Uitstekende kijkhoek
  • Minpunten
  • Geluid mist power
Onwaarschijnlijk goede TV is dit zeg. Zit vaak met open mond te kijken en kan bijna niet geloven hoe mooi het beeld is. Zeker bij natuurfilms als bijvoorbeeld Planet Earth, waarbij de kleuren werkelijk van het beeld afspatten. Zwart is diep zwart en wit is kraakhelder wit. Geluid is minder maar dat is opgelost met een Denon soundbar. Die heel gemakkelijk te integreren is. Mooie en handige afstandsbediening regelt alles. Heerlijk is ook het grote beeldformaat, wat een extra kijkervaring is.
Samsung QE55Q90R Reviews
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Enjoy!
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • prijs
  • ambient functie
  • Minpunten
  • werkt verslavend
"Doet wat het belooft." Ben niet van het vergelijken van alle mogelijke niet-relevante spec\'s, maar heb de indruk dat dit toestel er qua prijs/kwaliteit heel goed uitspringt. Het instellen van de \'universal remote\' i.c.m. T-mobile home is een dingetje, maar de oplossing staat op T-mobile home fora.
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 07-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijke installatie
Super tv , topmodel van Samsung , echte aanrader
Samsung QE55Q90R Reviews
SAMSUNG QE55Q90R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top TV!
 | 28-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • No-gap ophanging
  • Een enkele aansluiting
  • Game modus
  • Minpunten
  • Geluid
  • Afstandsbediening is wennen
Na verschillende reviews en beoordelingen gelezen te hebben uiteindelijk gekozen voor de Qled. De q90r (serie) is echt een top product. De specs liegen er niet om, maar ook in de praktijk maakt de TV deze geheel waar. Zwart is echt zwart, zeer goede kleuren/bereik en lichtopbrengst. De weergave is uitgebreid te tunen voor puristen, maar ook in standaard modus prima verzorgd. Tizen werkt erg prettig en snel. Geluid is in mijn optiek bij iedere TV matig. Maar is voor mij geen issue omdat ik audio via mijn high-end geluidsinstallatie afspeel. PlatteTV heeft wellicht niet de allerlaagste prijs, maar de nette aanbieding en vooral de service en deskundigheid van PlatteTV heeft de doorslag gegeven de TV daar te bestellen. Al met al een zeer tevreden klant!