U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super TV met prachtig beeld
 | 21-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Aansluitbox voor al je apparaten
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geen
-aansluitbox is een geweldige oplossing voor je kabels -super strak beeld -geluid kan ik niet over oordelen. Heb er een sonos op aangesloten -afstandsbediening werkt super op andere apparaten -kortom een top tv voor een mooie prijs!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekend
 | 20-02-2019
Schoonheid vorm en natuurlijke kleuren
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie tv mooi beeld en geluid
 | 20-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Maar 1 zichtbare kabel
  • Minpunten
  • De afstandsbediening mist voor mij zender toetsen op nummer
  • Aansluitproces duurde lang omdat de oneconnectbox niet goed werkte
  • Handleiding is beperkt
Mooie vormgeving mooi beeld en geluid. Aansluiten lijkt makkelijjk maar bleek in de praktijk iets tegen te vallen. De oneconnectbox werkte niet direct mee. Eerst geen zenders en geen hdmi apparaten. Daarna geen hdmi apparaten. Helemaal ipnieuw af en aangesloten en toen werkte het wel. Winkel personeel was bereid mee te werken, maar niemand had echt een idee hoe het kon. Uiteindelijk heel tevreden over de tv. Aantal apps dar je kunt downloaden valt wat tegen. Nog geen Kodi bijvoorbeeld. Zo’n versimpelde afstandsbediening is even wennen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig !!
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Makkelijk te installeren en prachtig beeld.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv in alle opzichten
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Scherp beeld
  • Goed geluid (voor een tv)
  • Fijne afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen koptelefoonaansluiting
Erg blij met deze tv. Nu 2 weken in bezit en nog niets negatiefs over te zeggen. Mooi beeld en zelfs het geluid is niet slecht. Hij heeft geen koptelefoon aansluiting, maar die mis ik ook niet.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een streling voor het oog!
 | 19-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Aansluiten via 1 kabel
  • Veel en goede instel mogelijkheden
  • Vrij snelle smart apps
  • Minpunten
  • Geen Dolby Atmos ondersteuning
Door een goed advies in de winkel zijn wij op uitgekomen op de QE55Q8F en hier hebben wij geen spijt van. We kwamen voor een 65" model en hebben dus iets ingeleverd op formaat, maar daarentegen is de beeldkwaliteit zo mooi! Out of the box instellingen als film en HDR+ zijn niet erg fraai en geven vooral mensen een rode gloed in het gezicht, maar met behulp van het Calibratieprogramma uit Windows 10 en de geavanceerde instellings mogelijkheden, hebben we nu bijna dezelfde kwaliteit als de demo in de winkel. Al met al een uitstekende aankoop!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfecte keuze geweest!
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld zeer goed
  • Geluid prima
  • Gemakkelijk bedienbaar
  • Minpunten
  • prijs :-)
Product voldoet volkomen aan mijn verwachtingen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een scherp beeld!
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • beeld super scherp
  • strak design
  • snoeren mooi weggewerkt
  • Minpunten
  • geen
Wat een fantastische tv. Wij hadden ons vooraf georiënteerd op internet en bij plattetv uitgekomen wat de gunstigste prijs betreft. Ze hebben een nette winkel in Breda en bijzonder vriendelijk personeel. Wij waren vrij snel klaar met de aanschaf vanwege het vooronderzoek en hebben de tv door platte tv laten installeren. Alex heeft dat prima gedaan en heeft veel geduld en legt alles duidelijk uit.. Op aanraden van Alex nog een Sonos beam besteld en daar hebben we beslist geen spijt van. Wat een mooi en strak design! Goede kwaliteit geluid! Heel makkelijk te koppelen met de afstandsbediening van de tv en ook makkelijk te bedienen met de Sonos app!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect beeld en perfecte afmetingen
 | 18-02-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Aparte module voor de aansluitingen
  • Goede beeldkwaliteit
  • Snelle processor
Zeer tevreden!!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
De QE65Q8F een aanwinst voor iedere huiskamer
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving , smalle onopvallende lijst
  • Makkelijk installeren
  • Prima geluid
  • Scherp beeld
  • Handige afstandbediening
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Van een Samsung 40inch naar Qled 65inch... vond hem te groot, maar heb verloren van de heren hier in huis. En wat ben ik er achteraf blij mee Echt een aanwinst wat beeld en geluid betreft. Wat een mega mooi verschil.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Volle kleuren, strak design, relatief dun
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Volle kleuren
  • Dun
  • 1 kabel naar de tv (stroom en beeld). Alle andere apparaten plug je in de one connect box
  • Goede service in de winkel
  • Minpunten
  • Alleen met de muurbeugel van Samsung zit de tv strak op de wand
  • Ambient mode voegt weinig toe
  • One connect box vrij groot
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super mooie tv
 | 17-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Is wel zwaar dus een goede muur beugel wel vereist
Ik wist al dat samsung mooie tv's maakten, maar deze schiet er met beeldkwaliteit er tussen uit. Mooi scherp, duidelijke details zichtbaar, en een vol warm geluid. Zou deze tv iedereen aanraden die een stap meer wilt.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Strak, Scherp, Super!
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Scherpte
  • Mooie kleuren
  • Strak uiterlijk
  • Weinig bedrading
  • Minpunten
  • Prijzig
Mooie tv, simpel installeren, perfect beeld, mooie afstandbediening
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Top beeld dankzij HDR10+ en de qled techniek
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Looks
  • Qled
  • 1 kabel
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Afstandbediening
  • Standaard geluid magertjes
Prachtig strak scherm met superbeeld. Erg tevreden met deze aankoop. Qled is waanzinnig goed zeker met lichtinval van buiten. Beelden blijven scherp zeker met de HDR modus. Geluidjes minder maar daar is de sonos voor. Minpuntje vind ik wel de afstandsbediening in combinatie met de sonos. Werkt niet geweldig en hoop gedoe om het voor elkaar te krijgen. 1 kabel systeem is perfect. Staat mooi en alles uit het zicht in een kast.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische TV
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • ook goed voor games
  • Mooi vorm gegeven
  • Minpunten
  • te beperkte handleiding
Prachtig beeld, ook voor games. Start snel op, smartfuncties zijn goed te bedienen en de instellingen zijn zeer divers. Enige minpunt is de te bescheiden handleiding tov het aantal mogelijkheden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Meer dan tevreden met deze tv!
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • 1 dunne kabel tussen tv en box
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Simpel aansluiten USB, HDMI, surroundgeluid
  • Net no-gap beugel super strak tegen de muur
Zeer tevreden met deze TV. Makkelijk in bediening, makkelijk aansluiten van randapparatuur en geweldig beeld.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een prachtige tv die bied wat samsung belooft
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Eigelijk alles is naar wens en ik zou niet weten wat ik aan te merken zou hebben
  • Minpunten
  • Tot nog toe niet gevonden
Mooi beeld, goed geluid en via mijn Dennon reciever een geweldige thuis bioscoop.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv...mooi beeld,zuiver en mooie kleuren.
 | 16-02-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooie kleuren
  • Geluid is goed maar wij hebben het over de boxen van radio nog mooier bij films!!
  • Erg dunne tv en maar 1 kabeltje wat erachter loopt ideaal
  • Hangend aan de muur is hij nog mooier
  • Minpunten
  • Simpele afstandsbediening
Wij zijn er erg blij mee, mooi beeld duidelijk ondanks de 65 inch scherm, goede keuze.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
super tv
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bediening
voldoet aan al mijn verwachtingen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige beeldkwaliteit, ook van dichtbij en daarnaast perfect in ieder interieur
 | 15-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Los kastje voor alle aansluitingen
  • Snelle installatie
De beeldkwaliteit is top, zeker voor zo'n megagroot scherm. Verder komt de tv mooi uit in ieder interieur, vanwege het feit dat alle kabels in een apart kastje geplugd kunnen worden. Superblij met mijn aankoop!