U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is echt een super tv,wij zijn er erg bij mee!
 | 24-08-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Vriendelijk personeel
  • Snelle service
  • Minpunten
  • Geen
Mooi formaat, de bediening is makkelijk, beeld kwaliteit is erg goed ondanks dat wij afhankelijk zijn van digi tenne,en geen last meer van zonllicht inval dat het beeld slechter wordt. Wij zijn blij met onze aankoop, wat erg snel en goed verliep met een leuke cash back aanbieding. Bedankt team Platte TV
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
tevreden
 | 23-08-2018
nog even wennen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel mooi beeld
 | 23-08-2018
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Ideaal om te kopen
 | 22-08-2018
Heel mooi en goed tv.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Gebruiksvriendelijk met een prachtige beeldkwaliteit icm een mooi design
 | 21-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Samsung box
  • Minpunten
  • Geluidsskwaliteit
Prachtige TV met veel opties, plug & play icm de samsungbox waarop je alles aan kunt sluiten. Er gaat maar 1 kabel vanuit de TV naar de box wat het aantal draden en kabels beperkt.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wij zijn meer dan tevreden!
 | 16-08-2018
  • Pluspunten
  • Ja
  • Minpunten
  • Geen
Helemaal top
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooi beeld
 | 14-08-2018
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • One Connect Box
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Ambient mode
Na 1 werk deze TV in huis te hebben ben ik nog steeds verbaasd over de mooie kleuren en het echt diepe zwart. Ook het geluid is niet verkeerd voor een platte TV. De Ambient mode is ook mooi. Daarbij komt de garantie van Samsung dat het scherm niet kan inbranden. Een goede keus na het advies van PlatteTV.nl
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Beste aankoop sinds jaren
 | 31-07-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Mooie kleuren
  • Strakke afwerking
  • Minpunten
  • geen kunnen ontdekken
Samsung voldoet aan alle verwachtingen met deze tv. Nu enkele weken in gebruiken en dik tevreden. Geen minpunt kunnen vinden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie heldere tv met uitstekend geluid
 | 16-07-2018
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Goed geluid
  • Veel mogelijkheden om de tv helemaal naar eigen wens in te stellen
  • Minpunten
  • Afstandsbediening geen cijfers
  • Scherm niet draaibaar op de voet
We hebben deze tv nu 3 weken en zijn zeer tevreden. Met de standaardinstellingen vonden wij de kleuren te fel. Dit kun je aanpassen en hebt keuze uit meerdere mogelijkheden. Ook het geluid heeft meerdere instelmogelijkheden naast de standaardvolume. Goede prijs-kwaliteitsverhouding
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 15-07-2018
  • Pluspunten
  • Model, dunne rand
  • Beeld mooi scherp
  • Geluid prima
  • Bediening gemak
  • Minpunten
  • Geen radio bij ambient
  • kan niet vooruit of achteruit spoelen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Het is even zoeken hoe de afstandsbediening werkt, maar als je alles door hebt is het een prima ding. Wat ik mis is dat je de tekst van de radio zender niet kan verwijderen, en als je in de Ambient mode bent met een leuke achter grond je niet radio kunt luisteren.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product
 | 14-07-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Geluidskwaliteit is goed, voor een platte tv. Een platte tv kan zijn geluid niet echt kwijt. Voor de rest een blikvanger in je huis. Afstand bediening ziet er mooi uit, maar niet wat we gewend zijn. Dit is nu een minpunt omdat dit erg wennen is.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig toestel: mooi, scherp beeld
 | 09-07-2018
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • bediening
  • aansluitgemak
  • slechts één kabel over de muur
  • Minpunten
  • kost wat tijd om alle gemakken van het toestel te ontdekken
erg tevreden; vooral scherpe beeldkwaliteit, vloeiende overgangen in kleuren en bedieningsgemak zorgen ervoor dat wij elke dag weer volop genieten van dit toestel
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super
 | 17-06-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • App's
  • Geluid
  • Minpunten
  • nog geen 1 gevonden
Dinsdag 12 juni kwam mijn tv binnen. Hij werd gebracht door installateur D. En ik moet zeggen dat hij veel kennis van zaken had, maar vooral heel vriendelijk. D legde netjes uit waar je op moet letten met betrekking HDMI kabels voor 4k. (had er 1 van hem gekocht) D gaf meteen ook advies voor eventueel een andere versterker als ik die ging kopen in de toekomst. D is iemand met veel kennis.Nadat D weg was gegaan stond de tv binnen no time. Ik moet zeggen dat het beeld echt top is. Het geluid klonk goed, veel beter dan mijn ouwe platte tv. Maar de gebruiksgemak van het menu en de app's is super. Als je twijfelt zeg ik nu niet doen gewoon kopen ;)