U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
geen spijt van aankoop
 | 04-09-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • op scherm duidelijke keuze
  • mooie scherpe kleuren
  • Minpunten
  • wennen aan afstandbedienimg
Een afstandbediening met cijfers is op dit moment nog makkelijker.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv
 | 02-09-2018
  • Pluspunten
  • Invisible cable is top
  • Klantenservice plattetv.nl
  • Minpunten
  • One remote loopt incidenteel vast
Super blij met deze tv en de geweldige klantenservice van plattetv.nl !
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geweldig
 | 02-09-2018
  • Pluspunten
  • Scherpbeeld
  • Geluid
  • Mooi model tv
  • Makkelijk menu
Super mooie tv met haar scherp beeld en perfect Geluid. En ook een duidelijk en overzichtelijk menu Die iedereen makkelijk kan bedienen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld, supersnelle reactie tijd
 | 02-09-2018
  • Pluspunten
  • Snelheid procesor
  • Beeld
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Makkelijk instelbaar
  • Minpunten
  • Geen cijfers op afstandbediening
Binnen 15 minuten aangesloten. Een prachtig beeld, talloze opties om het beeld naar je eigen wensen in te stellen. De TV is supersnel. Van de ene app naar de andere app gaat super snel. Afstandbediening is met heel weinig knoppen, heel gebruiksvriendelijk. Je kunt alle andere apparaten met dezelfde afstandbediening bedienen. Geluid is mooi en vol. Eigenlijk heb je geen soundbar nodig. Kortom, prachtig beeld, mooie vorm, goed geluid, maar vooral de snelheid van de processor is opvallend goed.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top Tv
 | 02-09-2018
Super beeld, makkelijk te installeren.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig!
 | 02-09-2018
Mooi ontwerp, simpele set-up. Beeldinstellingen staan standaard wat op een overshoot, maar gemakkelijk zelf in te stellen. Ook genoeg voorbeelden op internet hierover. Service was prima, besteld vanuit Spanje en bij terugkomst stonden ze netjes voor de deur in Nederland.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een top tv met uitstekende beel- en geluidskwaliteit
 | 01-09-2018
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • Geen
Dit is een uitstekende televisie met een mooie vormgeving en makkelijk te bedienen. Het beeld is haarscherp en heeft prachtige kleuren. Een genot om naar te kijken! Het geluid van deze tv is ook prima. Je hebt hier niet perse een extra soundbar o.i.d. bij nodig.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige aankoop
 | 01-09-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig helder beeld
  • Connect box
  • Vormgeving
  • handige afstandsbediening
  • eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Geen
Omdat ik op zoek was naar een nieuwe TV van 55 Inch van samsung kwam ik uit op deze Qled TV vond hem nog al prijzig maar Platte TV bood mij een Zomer deal aan en Samsung had een Cashback actie van 400 Euro en was mijn beslissing snel genomen tot volle tevredenheid.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastische televisie.
 | 31-08-2018
Mooie t.v. en zeker waar voor je geld..
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig design, supersnel en mooie kleuren
 | 31-08-2018
  • Pluspunten
  • one onnect box
  • afstandsbediening
  • ambient mode
  • snelheid
  • kleuren/scherp beeld
  • Minpunten
  • nog geen kunnen vinden
De televisie nu een paar weken in bezit. Zijn er superblij mee. Tv bediend voor ons wel makkelijk, goed geluid, superscherp beeld, is snel en is qua design helemaal passend in onze woonkamer. De ambient mode is met de app goed te bedienen en een leuke feature. De one connect box is ook ideaal, niet meer achter de tv hoeven kruipen om eea aan te sluiten. Ook fijn dat alle kastjes zoals mediabox etc achter een deurtje/uit het zicht kunnen want ook dan reageert alles ook nog. Al met al een zeer tevreden klant en Platte TV nogmaals dank voor het meedenken en de goede adviezen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer mooie TV
 | 31-08-2018
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Mooi beeld
  • One cable
  • Menu / afstandsbediening
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Zwart was in mijn plasma zwarter
Voor de prijs is dit een heel mooie tv. Er zijn duurdere en net betere tv's. Maar voor de standaard tv kijker is dit een super tv. Het enige voor mij is dat zwart niet altijd helemaal zwart is. Maar voor mij is dit echt een top tv. De afstandsbediening en one-cable zijn ook echt een mooie feature. Al met al een aanrader!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooi beeld en mooie tv
 | 31-08-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Strakke lijnen
  • Mooi dicht tegen de muur te bevestigen
  • Verbinding tussen tv en kast dmv 1 kabel is heel mooi. Stekker is alleen te groot om door de huurhuis heen te doen
  • Minpunten
  • Afstandbediening is niet handig. Het wisselen van kanaal gaat omslachtig
  • Voice control is er niet in nederlands
  • Tv na 2 weken stuk gegaan
Het beeld is erg mooi. De bediening van de afstandbediening is wat onhandig. Zeker als je snel van zender 20 naar 1 zou willen. Helaas is de tv na 2 weken stuk gegaan en zitten we nu zonder tv en 2achten we nog op het belletje van Samsung om een afspraak te maken om te komen kijken.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een topper is dit!
 | 30-08-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • OneConnect
  • Geluid
  • Afstandbediening
  • Minpunten
  • Ambient Mode nog niet helemaal "af"
We hebben deze QLED in eerste instantie gekozen vanwege de Connect Box en het design maar in de praktijk is het allemaal nog mooier uitgepakt. Op de RVS standaard is het al een mooi apparaat maar nu hij met No Gap Wall Mount aan de muur hangt is het voor ons helemaal af. 4,5 ster omdat hij nog ietsiepietsie van de muur komt maar daar tegenover staat dat het RVS randje nu mooi dun is. De enkele dunne kabel voor alle devices en netstroom zorgt voor een opgeruimd geheel maar de tv met Apps is zo snel dat randapparatuur eigenlijk niet meer nodig is! Ook het geluid is, voor zo'n platte tv indrukwekkend. Ik had me al ingesteld op een soundbar maar ook die is niet meer nodig. De afstandbediening werkt super maar zal voor sommigen wennen zijn. Omdat we met name Netflix en NLZiet gebruiken missen we geen knoppen. De "RVS" remote van de QLED ligt lekker in de hand en raken we niet zo snel kwijt als die van de Apple TV ;-) Superscherp beeld, HDR, het geluid en het design, alles bij elkaar wederom een geweldige tv van Samsung. Dit is zeker een aanrader!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Super tv
 | 29-08-2018
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Snelle installatie
  • Goede afmeting
Mooi helder beeld. Snel te installeren. Mooie afmeting
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
overtreffend!
 | 28-08-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • geluid
  • ambiant mode
  • Minpunten
  • afstamdsbediening, wennen!
ik ben jullie zeer dankbaar dat jullie ons hebben overgehaald om deze tv te kopen ipv de oudere versie voor een super goed prijs en betere versie! het overtreft al onze verwachtingen. hij is super mooi, groot beeld en zeer goede kwaliteit. nogmaals bedankt voor de goede service!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Value for money
 | 28-08-2018
  • Pluspunten
  • Levendigheid kleuren
  • Contrast
  • Gebruiksgemak
Goede beeldkwaliteit en daarbij is het geluid ook heel redelijk. De televisie is erg gemakkelijk in gebruik, dit geldt ook voor de installatie. Ik vind het design van de televisie (en de afstandsbediening) daarbij zeer geslaagd. Ik heb wel de settings van het beeld aangepast om de kleuren wat natuurlijker te maken.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
wat een geweldig scherm!
 | 28-08-2018
  • Pluspunten
  • one connect box
  • 1 kabel
  • zeer mooie afstandsbediening
  • Minpunten
  • geen
Bijzonder blij met deze tv, eenvoudig op te hangen en aan te sluiten. en wat een beeld! we zitten op 3 meter afstand te kijken en dachten eerst dat zal wel moeten wennen, maar nee hoor.. kon nog wel groter Advies bij platte tv is super. Marc in Arnhem gaf de doorslag. tesamen met de ook net aangeschafte soundbar hw-k850 ( platte tv doetinchem) een mooi geheel.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooie tv, maar geen instapper
 | 26-08-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Vormgeving is top! Zeker met een flat wall mount, ziet het er mooi uit. Echter is het best een gedoe om realistiche kleurinstellingen te krijgen. Daarnaast vergeet de tv de audio instellingen en stoort de afstandsbediening regelmatig.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie televisie en zeer gebruikersvriendelijk. Nog wat moeite om juiste kleureninstelling te krijgen.
 | 25-08-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Bediening
  • Beeld
  • Minpunten
  • Kleurenafstelling
Mooie televisie en zeer gebruikersvriendelijk. Nog wat moeite om juiste kleureninstelling te krijgen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tv , echt een aanrader
 | 25-08-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • mooie vormgeving
  • Minpunten
  • geen
mooie tv met een super beeld kwaliteit