U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Echt een zeer mooie tv
 | 10-09-2018
tv ziet er prachtig uit uit en zeer makkelijk te bedienen dankzij de one connect box
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
4k toch wel mooi met drone beelden
 | 10-09-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • aansluiting met 1 draad
  • mogelijkheden
  • Minpunten
  • veel menu in moeten
  • beperkte ab
Leek wat flauwekul een 4k tv om nu te kopen. Tot dat je 4k beelden bekijkt van je drone! Dat is dan wel heel prachtig! Maar ook voor gewoon tv kijken is die prachtig.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prijzige tv.. maar geld dubbel en dwars waard!
 | 09-09-2018
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Waar voor je geld
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
In de winkel gekeken voor een een nieuwe 4k televisie. Twijfel was er tussen een qled en een OLED. Vanwege de mooie kleuren en het design gekozen voor de qled. Ondanks dat een OLED de beste zwartslwaarde heeft doet de qled er niet veel voor onder. Enkel in de winkel wanneer ze naast elkaar staan zie je het verschil, thuis ziet zwart er ook echt als zwart uit. Design met de one connect box is mooi... 1 dun kabeltje naar de tv ipv hele tv kast vol met kabels. Tv instaleren is makkie en binnen kwartier te doen. Wel met 2 personen ivm de grootte en gewicht. Enige punt wat ik als nadeel zou kunnen bedenken is de afstandsbediening.. deze heeft geen numerieke toetsen wat zappen lastiger maakt , maar aangezien ik afstandbediening van KPN gebruikt hier geen last van. Voor rest werkt de afstandsbediening simpel maar goed. Geluid van de tv is voor een tv goed.. uiteraard zijn een soundbar of losse boxen beter.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv, zeer makkelijk te bedienen en te installeeren
 | 09-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gemak
  • Bediening
Mooi beeld, zeer goede kwaliteit, zie echt het verschil
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Te gekke tv zo'n top beeld heb ik nog nooit gehad .
 | 09-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
In een zit top tv
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Te gekke tv zo'n top beeld heb ik nog nooit gehad .
 | 09-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gei
Klasse tv !
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Geweldige TV
 | 07-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Mooi beeld ,geluid goed, afstands bediening niet echt Geweldig ! ( jammer
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Helemaal prima!
 | 07-09-2018
Vind het een super tv, alleen nu we het in combinatie hebben met een delta kastje , vinden we het bedieningsgemak niet fijn. wij gaan in de toekomst verder met een kaartje in de tv zelf. dus dat heeft niet met de tv te maken!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een zeer mooie tv met schitterend beeld
 | 07-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Bediening
Beeld is echt een verrassing en is een plezier om naar te kijken. De bediening vind ik toch wat minder dus heb mijn universele logitech toch maar weer uit de kast gehaald. Installatie was simpel en gebruiksvriendelijk. Wel wat uitzoekwerk als je ook nog eenav receiver hebt. Het is dan een beetje uitzoeken wat de beste manier is om alles aan te sluiten ondanks dat apparatuur vask automatisch wordt herkent
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige TV met super beeldkwaliteit!
 | 07-09-2018
  • Pluspunten
  • Strak uiterlijk
  • Aansluiten met maar één kabel
  • Fantastisch beeld
  • Goed geluid
  • Eenvoudige bediening
Met de smalle randen en plat tegen de muur, pas zo´n groot beeldscherm mooi in een modern interieur. Prachtig beeld, goed geluid, dat ik nog heb opgewaardeerd met een Samsung Soundbar. Sport, films of gewoon het nieuws, het komt allemaal tot leven in de huiskamer....!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beste aankoop
 | 06-09-2018
  • Pluspunten
  • Maar 1 kabel in de tv
Fijn en un mooi ding
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig
 | 05-09-2018
Schitterend
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv met haar scherp beeld
 | 05-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid valt niks tegen
  • Minpunten
  • Geen mogelijkheid tot verschillende voet standaarden
Super product. Jammer dat je niet uit verschillende voet standaarde kan kiezen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
In een zin: geweldig kijk en luister plezier
 | 05-09-2018
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Makkelijk instelbaar
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 05-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Mogelijkheden
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Deskundige advisering, snelle levering en een geweldige televisie. Installatie is simpel. Beeld is schitterend. Heb wel een soundbar aangesloten. Afstandsbediening is even wennen, maar bevalt ook erg goed. Dus ik ben heel erg tevreden. Goede keus !
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Aflevering en installatie TOP.
 | 05-09-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • bediening
  • apps
  • 1 kabel aansluiting
Mijn mooiste TV ooit.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fraaie TV, mooi beeld en revolutionaire afstandsbediening
 | 05-09-2018
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Beeldkwaliteit
  • 1 kabeltje
  • Minpunten
  • niet de goedkoopste
Na veel vergelijken uitgekomen bij deze TV. Hangt nu bijna 2 weken plat tegen de muur. Zeer scherp beeld en de afstandsbediening is echt zo'n vooruitgang. Weg met al die knoppen. Geweldig. Geluid is mooier dan verwacht, maar ik gebruik toch andere boxen. Wat ook knap is, is dat er slechts 1 dun kabeltje naar de TV loopt. Weg met alle kabels dus.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product
 | 05-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Muurbevestiging
  • One connect box
  • Gebruiksgemak
Zeer mooie tv, uitstekend te bedienen. Ambient mode om de tv te laten verdwijnen in de muur is een mooie feature en de no gap wall mount van Samsung hangt de tv mooi op. Beeld ja uitstekend. One connect box is wat groot en kabel is niet echt ‘invisible’, maar wel een goed systeem om makkelijk de kabels weg te werken.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
voldoet volledig aan de verwachting
 | 04-09-2018
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
  • bedieningsgemak
  • grootte valt achteraf mee, alles went
  • ophanging gelijk aan 40 inch toestel
  • Minpunten
  • in eerste instantie grootte
In eerste instantie GROOT, maar beeld is fantastisch.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
super blij mee het product voldoet geheel aan onze verwachting
 | 04-09-2018
  • Pluspunten
  • te te veel om op te noemen
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
mooi design, geweldig beeld. ik ga hem wel met een beugel aan de muur hangen, dan komt hij nog mooier tot zijn recht.