U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top keuze Samsung Qled
 | 09-10-2018
  • Pluspunten
  • Scherpe kleuen
  • Geen ververming vanuit andere kijkhoek
Goed advies gekregen oa over ook het kijken vanuit andere hoek.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Mooie TV
 | 08-10-2018
Mooie TV, Werkt perfect. Enige minpunt is dat de qled bij een zwart beeld meeknippert in de witte tekst van de ondertiteling.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv
 | 08-10-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Bedienings gemak
  • One connect
Heel mooi beeld, geluid en makkelijk in gebruik.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv met een haarscherp beeld.
 | 07-10-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Strak design
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Mooie televisie die met een speciale samsung muurbeugel echt strak tegen de muur zit. Het dunne draadje wat onder de tv uitkomst valt absolute niet op.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig
 | 05-10-2018
Zeer goed mooie kijk ervaring
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super
 | 04-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Grote
  • Snoerloos
  • Mooi design
Al vaker een samsung tv ge had maar deze is geweldig
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige tv, met mooi beeld en fijne gebruikerservaring.
 | 03-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
Het beeld is zeer goed, ook in een lichte kamer. Het gebruiksgemak is groot, zelfs met een eenvoudig maar strak vormgegeven afstandsbediening.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie TV, prachtig beeld!
 | 03-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Gebruikersgemak
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi beeld met dunne rand
 | 02-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Dunne rand
  • Erg fijne afstandbediening
  • Minpunten
  • One connect onhandig zondervtv meubel
Vreemdgenoeg is deze tv met 4,7 cm dikker dan vorige tv van 7 jaar oud. Dat geld overigens voor alle vergelijkbare modellen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer goede kwaliteit
 | 02-10-2018
Uitstekend
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goeie keuze
 | 02-10-2018
  • Pluspunten
  • groot
  • mooie beeld
  • mooie geluid
Hij doet het prima, mooie beeld. Wat wel tegenviel dat er een soort kastje apart erbij zit waar je je kabels op moet aansluiten. Ik had alleen een tv verwacht waarbij de kabels achterin erin gingen. Ik was van plan hem op te hangen, nu moet ik toch iets bedenken om dat kastje erop te zetten. Verder prima tv.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig goed!
 | 01-10-2018
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Perfect geluid
  • Eenvoudige bediening
  • helemaal van deze tijd
  • je ziet geen (praktisch) geen draad
Wat een perfecte tv! Het beeld is ontzettend scherp, het geluid is bijzonder goed. De bediening is kinderlijk eenvoudig en alles wat je mag verwachten in deze tijd zit er op. Bovendien zie ik helemaal geen kabel omdat hij staat. Mocht je hem ophangen, dan zie je slechts een dunne (haast niet zichtbare) kabel. Niet twijfelen, doen!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
TV met schitterend beeld dat ook dienst kan doen als schilderij
 | 30-09-2018
  • Pluspunten
  • Schitterend beeld
  • Kan ook als schilderij werken
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Geluid is wat minder, maar met een soundbar...
Nu twee weken deze mooie TV ophangen aan een no gap wall mount. Bedradingsproblemen zijn verleden tijd: nog maar één flinterdun kabeltje in het zicht; de rest uit het zicht. Als de TV niet in gebruik is gebruik ik het scherm om foto's op te tonen. Dit type scherm brand niet in; daar wordt zelfs garantie op gegeven door Samsung. Ook mooie service van plattetv. Ik had eigen een TV besteld uit de 7F serie, maar getipt door PlatteTV dat ik inclusief Samsung cashback met deze TV uit de 8F serie goedkoper uit ben.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfecte TV voor gaming
 | 30-09-2018
  • Pluspunten
  • Lage input lag!
  • Super helder
  • Strak design
  • 1 A.B. Voor bijna alles.
  • Minpunten
  • Heb 2de AB nodig voor ondemand
Geen twijfel zou deze TV iedereen aanraden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een sensatie!
 | 29-09-2018
Direct na het bevestigen aan de wand, en het aansluiten van de t.v door de monteur! Die ons een prima uitleg gaf van de veelzijdigheid van dit toestel. o.a de helderheid van de kleuren en contrasten, de eenvoudige bediening de strakke vormgeving maken deze Samsung QE8 tot een topper in dit segment. Een aanrader voor veel kijkplezier!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastische TV
 | 28-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediengemak
  • Kleine afstandbediening
  • 1 kabel naar de TV
  • Voldoende intern geheugen
  • Minpunten
  • Te weinig apps
Ziet er goed uit, voet iets minder, maar die gebruik ik niet. Lekkere kleine afstandbediening. Alles menugestuurd en vele wegen van bedienen, even wennen. Maar wel handig. Prachtig beeldkwaliteit, zeker met netflix ultra HD. Geluid kan beter, maar meestal gebruik ik toch de surround set. Weergave van dolby digital is prima.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Absoluut een geweldig toestel. Top beeld en one connect!
 | 28-09-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • One connect kabel
  • Gebruiksvriendelijk
  • Snel
  • Minpunten
  • Herkent niet automatisch mijn LG surround systeem.
Ik ging eigenlijk voor de q7 maar op advies toch maar de q8 gehaald. Het beeld, gebruiksgemak, afstandbediening en vormgeving in een woord top!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV, zeer scherp beeld en makkelijk te bedienen
 | 28-09-2018
  • Pluspunten
  • Scherp
  • Eenvoudig
  • Mooie vorm
  • vlak aan de muur
  • 1 kabeltje
  • Minpunten
  • no geen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV, absoluut geen spijt van de aanschaf en ook goed geholpen door medewerkers van plattetv!
 | 28-09-2018
boven verwachting goed, ook geluid!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Schitterend beeld en super strak design!
 | 28-09-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Geen snoeren
  • No gap wall mogelijkheid
  • Minpunten
  • Geen
Erg blij met deze tv. Mooi beeld en strak design. Heel eenvoudig te monteren en te installeren, zelfs met je telefoon.