U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Hele mooie telefisie
 | 15-10-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Mooi strak tegen de muur
  • Ambient mode
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een juweeltje onder de Samsung tvs
 | 15-10-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Kwaliteit
  • Scherpe kleuren
  • Mooi design
Deze televisie heeft alles wat we wensen.. Tevens een mooi pronkstuk in de woonkamer. Een eigen thuisbioscoop.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer mooie tv strak beeld
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Instellingen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima beeld goed geluid en makkelijk bedienbaar
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Vormgeving
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantasche TV voor een goede prijs
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • One connectbox
  • Ook ideaal voor gamen
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Goed scherp beeld. Prachtige vormgeving met maar een hele kleine rand. De ons connectbox zorgt er voor dat er geen kabebrei over de muur naar de TV loopt.. Samen met de no gap wall mount makkelijk op de muur te bevestigen. Geluid is ongetwijfeld goed maar haalt het niet bij de surround geluid via mijn versterker. Het is maar wat je gewend bent.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Minpunten
  • Nog geen
Super tv met goed beeld en super service bij plattetv.nl
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geslaagde aankoop
 | 13-10-2018
zeer goede prijs/kwaliteit
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi beeld veel mogelijkheden
 | 13-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudig te installeren
  • Maar een draad naar tv toe
  • Minpunten
  • Nog niet
Zoals iedereen getwijfeld tussen OLED en QLED nog geen moment spijt gehad voor deze keuze. Mooie prijs afspraak gemaakt met platteTv.nl en de tv de volgende dag al in huis.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
****Geweldig mooi beeld en super geluid!!!!****
 | 13-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Helder
  • Geen vertraging in het geluid en beeld
  • Aparte box om alles op aan te sluiten en maar 1 dun kabeltje wat achter een kabelgootje moet
Wauw wat een mooie tv! We zijn van 42 inch naar 65 gegaan maar wat ben ik hier gelukkig mee!! En dat geluid... Wauw ik had niet verwacht dat er zo'n prima geluid in een platte tv kon zitten! Ik zou iedereen deze tv dan ook aanraden! Bedankt platte tv medewerker voor het goede advies ik heb totaal geen spijt dat ik van LG overgestapt ben op een Samsung!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super strak beeld vanuit iedere hoek.
 | 12-10-2018
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Alles via 1 AB (KPN)
  • Installatie/instructie door monteur Platte TV
  • €400,00 cash back
TV Samsung 55 inch TV, super strak beeld en mooi design. Bediening via AB van KPN, alles ingesteld door de monteur. Super makkelijk! En eh .................... €400,00 cash back! (Die gebruikt voor 2 x Sonos Play one :-)) Geluid via de Sonos play bar en 2 x Play 5. Een super set! (Oordeel over geluidskwaliteit is dus van Sonos).
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima TV,werkte na installatie gelijk goed, fantastisch beeld.
 | 11-10-2018
  • Pluspunten
  • prima beeldkwaliteit
  • goede geluids kwaliteit
  • automatische detectie van aangesloten apparaten
  • overzichtelijke bediening via smarthub
  • Snel zappen
  • Minpunten
  • moeilijk installeren van nieuwe apps.
Haarscherp beeld en fantastische kleuren. De upscaling van de zenders van de cai werkt uitstekend. Zo ook de beelden van de BlueRayspeler zien er gelikt uit. De 4k nature demo's van YOUTUBE zien er verbazingwekkend mooi uit. Ik ben super tevreden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
De QE55Q8F 2018 is een prima tv!
 | 11-10-2018
  • Pluspunten
  • Afwerking / Design
  • Zeer snel Tizen menu
  • Apps werken goed en snel
  • Kleine AB wat prima werkt
  • Minpunten
  • Niet alle geluidscodecs worden ondersteund.
Haarscherp beeld, geluidskwaliteit verrassend goed, zeer vriendelijk in gebruik en leuke extra opties. De one remote is erg praktisch en heeft een mooi design. Kleuren out of the box zijn naar mijn mening te overdreven, dus daar moet je wel even naar kijken. persoonlijk ben ik tot deze instellingen gekomen waarbij we beide thuis zeer tevreden mee zijn: TV > Instellingen > Beeld > Expertinstellingen Beeldmodus: Standaard Achtergrondverlichting: 28 Helderheid: 5 Contrast: 47 Scherpte: 10 Kleur: 28 Tint: G2 Clean Digital View: uit Automotion Plus-instellingen: uit Lokaal dimmen: Hoog Contrastverbetering: uit HDR+-modus: uit Filmmodus: uit Kleurtint: Warm2 Kleurruimte-instellingen: Eigen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prachtige kleuren
 | 11-10-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig wit
  • Ambient mode
  • handige afstandsbediening
  • Minpunten
  • Niet zo slim als andere TV's
  • Soms te felle kleuren
  • refresh rate voor gaming
De TV is makkelijk te installeren en met de aparte unit zijn de kabels makkelijk weg te werken. Beeld is prachtig. Snelle menus
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super tv
 | 11-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Aansluiting
Prachtige tv met uitstekend beeld en eenvoudige bediening. Een bijna onzichtbaar dun kabeltje is de enige verbinding naar de tv. Mooie voet.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte televisie, voldoet precies aan mijn verwachting .
 | 11-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
Perfect beeld, erg gemakkelijk te bedienen met een simpele afstandsbediening. Tot nu toe hebben wij nog geen minpunten gevonden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Kleurrijk en Scherp Beeld
 | 10-10-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Duidelijk menu
  • One connect box
  • Plat design
  • Minpunten
  • Tmobile thuis word noet herkent
Super tv om optimaal te gamen, series streamen. Makkelijke bediening die ook supersnel reageert. Mooi design en makkelijk menu. One connect box super handig. Echte aanrader.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastisch product met een scherp beeld, goed zwarttonen en warme kleuren
 | 10-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Ambient mode
  • Geluid
Goede aankoop zoals ik gewend ben bij Samsung. Zowel beeld als geluid is erg goed hoewel ik er een Sonos Beam onder heb staan om het geluid nog net dát stukje extra te geven.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Perfecte service na defect
 | 10-10-2018
  • Pluspunten
  • Prijs
  • Beeld
  • Geluid
  • Service Platte TV
  • Minpunten
  • Best grote doos voor in je eentje :)
Helaas bleek de TV een defect te hebben waardoor deze iedere 10 seconden uitviel. Na contact te hebben opgenomen met de servicedesk van PlatteTV is er direct gekeken of er nog een zelfde toestel in één van de winkels op voorraad was. Dit was gelukkig het geval waardoor ik niet lang hoefde te wachten op een nieuw toestel. Even omruilen en klaar. Prima geholpen in de winkel Breda. De TV heeft perfect beeld en geluid voor een prima prijs.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische televisie die doet wat ie beloofd.
 | 10-10-2018
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Connectbox
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Connectie met Sonos speakers
Erg mooie televisie met fantastisch beeld. Zwart is echt zwarter dan eerdere televisies al is het nog steeds niet 100% echt zwart. Installatie is een fluitje van een cent, plug je netwerkkabel erin, stroom erop en plaats je CI+ kaart erin. Paar vragen beantwoorden en je hebt perfect beeld. Enige jammere is dat er direct zicht moet zijn naar de Connectbox om het volume van je Sonos speakers te regelen met de, overigens erg mooie, afstandsbediening.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige TV, prachtig beeld, mooie vormgeving
 | 09-10-2018
  • Pluspunten
  • Resolutie
  • Kleurdiepte
  • Aansluitingen apart in grote box, slechts 1 hele dunne kabel naar TV
Hele goede kleurdiepte, de kleuren springen er echt uit. De resolutie is geweldig, zo scherp! De eerste 30 minuten na het aansluiten ademloos 4K filmpjes van youtube af lopen spelen omdat je er geen genoeg van krijgt.