U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 23-10-2018
  • Pluspunten
  • Kwaliteit beeld
  • Installatie
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
De televisie geeft een prachtig beeld. De bediening is erg gemakkellijk. Aansluitingen zijn via de one-connect zeer eenvoudig.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Een mooi product
 | 23-10-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • heldere echte kleuren
  • vormgeving
  • one connect box
  • Maar 1 dun kabeltje naar de tv
  • Minpunten
  • geluid
  • afstandsbediening
  • geen 3 D meer
  • hdr is niet wat ik er van verwachte
  • one connect kabeltje is kwetsbaar
Ik ben van een full hd oled van LG overgestapt op deze qled van Samsung. Vooral de 4 k beeldkwaliteit is geweldig. Op netflix is behoorlijk wat te vinden in 4k. Het hdr vind ik niet geweldig. Het maakt het beeld fletser en donkerder. Maar verder is het een aanrader.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooie tv, maar beeld viel me tegen.
 | 22-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Tegenvallend beeld
Prachtige tv, met makkelijke bediening. Geluid is okee, maar het beeld viel me tegen. Ik kreeg vooral de gezichten niet goed op kleur, het bleef vlekkerig. Voor die prijs vond ik hem niet goed genoeg, gelukkig kon ik hem omruilen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 22-10-2018
  • Pluspunten
  • beeld
Prima TV met genoeg mogelijkheden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
 
 | 22-10-2018
  • Pluspunten
  • kleuren helder
  • scherp beeld
  • fijne afst bed
  • mooi design
  • schilderij !!
Fantstische tv , mooie kleuren , superscherp beeld , ik kijk vnl sport , voetbal , tennis , formule 1, etc . het is net alsof je er live bij bent
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch beeld
 | 20-10-2018
Mooie platte tv aan de muur bevestigd, geen spijt van deze aankoop.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Subliem
 | 19-10-2018
Top kwaliteit!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige aanwinst met super beeld!!
 | 19-10-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • One connectbox
  • Minpunten
  • Geluid van de tv zelf
Hele mooie tv, mooi dun en top beeld. Makkelijk te installeren en eindelijk een tv waarover na gedacht is. Een enkele dunne draad is het enige wat achter uit de tv komt en verder is alles strak afgewerkt. Ik heb altijd een plasma gehad en nu voor het eerst een led, was dus een beetje angstig qua beeldkwaliteit. Maar ik ben zeer tevreden! Heb wel via Google de beste instellingen opgezocht voor deze tv en dat heeft zeer geholpen. Ik zeg kopen en genieten maar....
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Veel mogelijkheden online en offline, beeld fantastisch, geluid matig, maar opgelost door bijpassende soundbar
 | 19-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Mogenlijkheden
  • Minpunten
  • Geluid
Veel mogelijkheden online en offline, beeld fantastisch, geluid matig, maar opgelost door bijpassende soundbar. Afstanbediening erg handig, neemt moeiteloos andere merken over. Ook de aanschaf was erg concurrerend, uitstekende voorwaarden en service, advies ook goed, zeer aan te raden om daar je tv aan te schaffen. Niet te vergelijken met een supermarkt als Media M. , hier bij Platte TV nemenze rustig de tijd en is ook alles in huiskamersfeer.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
mooi beeld en geluid
 | 18-10-2018
  • Minpunten
  • service kan beter wachtijden tot je antwoord krijg kloppen niet.
na aankoop zat er software probleem in pas na week andere tv gehad na heel wat gebel en gemail. 2de toetstel zonder problemen dus na week ergernis nu tevreden met deze tv
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekende beeldkwaliteit, welke overtreft de verwachtingen.
 | 18-10-2018
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Helderheid
  • Bedienings
  • All in one box
  • Randloos
Expliciet QLED tv gekocht i.p.v. OLED want, ik vind dat kleuren moeten glinsteren. Ben ontzettend blij met mijn aankoop. Nu met netflix 4k is film kijken letterlijk genieten.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV
 | 18-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs - kwaliteit
  • One Connect Box
  • Uitstraling
  • Ambient mode
Een ware aanwinst in huis. Zeer pettig en rustig beeld. De one connect box was de doorslaggevende factor dit ivm zeer strak weg kunnen werken van alle draden. De vergelijking was overigens een LG OLED. De originele Samsung beugel is een must. Geluid is zeker niet verkeerd voor tv kijken buiten films. Als je echt een bioscoop
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een fantastisch tv met mooiere kleuren dan in de werkelijkheid
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Bediening
  • Voldoende aansluitingen
  • Geluid is voldoende
  • Minpunten
  • Downloaden van meer apps
  • Geen usb 3.0
  • Geen tulpaansluiting voor audio
  • Geen dts audio
Makkelijke bediening en een fantastisch beeld Alleen bij personen op de tv met een lichte huid zijn de gezichten soms wat roodachtig ik weet niet of dit is bij te stellen? En het geluid is ook voldoende, het geluid over de Reciever is natuurlijk veel mooier vooral bij films. Er zijn niet zo veel apps bij het Tizen besturingssysteem maar de belangrijkste zijn aanwezig
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Supermooie tv!!
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Plug and play
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid
Hele mooie tv die makkelijk te installeren is en ook qua menu erg overzichtelijk is. Mooi beeld met redelijk geluid
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Je weet niet wat je ziet
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • superscherpbeeld
  • mmooi plat tegen de muur
  • connectbox
  • ambient mode
  • Minpunten
  • geen
Mooi strak vormgegeven tv met superscherp en helder beeld. Prima geluid voor een platte tv. De afstandsbediening is prachtig van vorm en leidt je snel en zonder problemen door de menu's. slechs 1 draadje zichtbaar. Must have
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Wat een mooi, groot beeld
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Geluid valt mee
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Niets
De tv bevalt prima. Makkelijk te bedienen met de hele simpele afstandsbediening. Beeld is ook perfect, ik game ook veel en hij switcht mooi tussen de instellingen die ik voor verschillende kijkmodi heb ingesteld. Heel erg tevreden met deze aankoop/
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig mooie tv, zowel als beeld, vormgeving en gebruiksgemak
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Prijs/kwaliteitsverhouding
Geweldig mooie tv, zowel als beeld, vormgeving en gebruiksgemak.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
perfecte tv!!
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • one connect kabel
  • vormgeving
  • no gap mount
  • beeldkwaliteit
  • alles eigenlijk
  • Minpunten
  • prijs
  • oké connect kabel had eigenlijk meerdere ingefreesde uithangen moeten hebben ipv alleen maar aan de onderkant
eigenlijk alles geweldig met als hoofdpunt de ons contact kabel waar zelfs de stroomvoorziening in zit.. de tv herkend zelf alle apparaten die erop aangesloten worden.. een remote die eenvoudig te bedienen is en er tevens prachtig uit ziet... zelf met ingebouwde microfoon voor voicecommand .. ook is de standby (ambient) modus geniaal.. al met al heel erg blij mee!!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een mooie goede 4k het tv
 | 15-10-2018
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Design
  • Interface
  • Minpunten
  • Zwart is niet perfect
Mooie dunne behuizing, de aansluitingen aan de apparte box zijn ideaal en de tv zelf geeft mooi helder beeld. In het donker is de tv niet optimaal ( OLED is hier in beter) maar overdag is de helderheid superieur.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldige tv, ben er zo blij mee
 | 15-10-2018
  • Pluspunten
  • beeld is zuiver
  • geluid is goed en luid
  • remote is klein en functioneel
  • Minpunten
  • met voetbal kijken vertraging in het beeld maar weet niet of het door de tv komt
mooie vormgeving en perfect beeld, geluid is uitmuntend, past perfect in mijn woonkamer. en de afstandbediening is klein en zo handig