U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 07-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldscherpte
  • Bedieningsgemak
  • oneconect box
  • Afstanbediening
  • Makelijk in netwerk te plaatsen
  • Minpunten
  • Geen
Echt een heel mooi product van Samsung. Mijn vorige TV was ook van Samsung, die heeft 13 jaar onafgebroken prima gespeeld. Dus we waren wel weer eens aan iets nieuws toe. We besloten deze TV te kopen, en wat een geweldig apparaat is dit. Met zoveel mogelijkheden dat ik nog steeds iedere dag versteld staat wat er allemaal kan en hoe makkelijk ook voor mensen op leeftijd het bedieningsgemak is. Ook de winkel Platte TV is een prima adres om een nieuwe TV aan te schaffen. Een geweldige keus, vakbekwaam personeel. Wij hebben hem in Breda aangeschaft. Maar het wordt tijd dat deze winkel ook een filiaal in Rotterdam gaat openen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische mooie TV
 | 06-11-2018
  • Pluspunten
  • Professioneel
  • Vakkundig
  • Goeie service
  • Meedenkend
  • Klantvriendelijk
Ik ben zeer tevreden over de TV! Het beeldkwaliteit, geluid, vormgeving, gemak om te installeren zijn uitstekend, de service van Platte TV daarin tegen ook! Ik zal het iedereen aanraden om daar langs te gaan en eens te informeren naar je gewenste product.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima kwaliteit. Top TV
 | 06-11-2018
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een hele aanwinst,super blij mee!
 | 06-11-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig uiterlijk
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Mooie kleuren
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Je blijft er naar kijken!
Lang getwijfelt,zo blij dat we het toch gedaan hebben!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ik Ben als consument tevree bij een aankoop bij platte TV
 | 05-11-2018
  • Pluspunten
  • goede deskundige hulp
  • mooie tv
  • goed beeld
  • goed geluid
  • en vrijwel alles mogelijk op tv
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Ik als consument heb lang nagedacht over wat ik wilde aanschaffen. maar achteraf was dat niet nodig geweest aangezien de uitleg en hulp bij platte tv echt duidelijk is. vooraf mijn aankoop heb ik gebeld met een medewerker uit Arnhem hij vertelde mijn alle in en outs over mijn vraag van een platte tv waar ik mijn oog op had laten vallen. toen ik twee dagen later de winkel bezocht herkende de verkoper mijn van ons telefoon gesprek dat geeft al aan hoe goed men mijn heeft aangehoord. heb uiteindelijk een goede mooie platte tv gekocht die aan mijn wensen voldoen daarnaast beurde ik nog ruim 150 euro retour van mijn oude tv. voor mijn dus al om al voordeel.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv, sieraad aan de muur!
 | 04-11-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Invisible cable
  • One connectbox
  • Minpunten
  • Misschien de prijs
Tot nu tie nog niks negatiefs kunnen bedenken, of het moet de prijs zijn. Maar je krijgt er Iets prachtigs voor terug.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima tv!
 | 04-11-2018
  • Pluspunten
  • Ambient Mode
  • Strakke montage
  • OnePlus connect
  • Minpunten
  • Geen
Mooie prijs gekregen door gebruik te maken van een "buitenkansje". Zou iedereen de service van PlatteTV aanraden
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Onbetwist, Samsung
 | 04-11-2018
  • Pluspunten
  • One connect box
  • Interface
  • Bediening
  • Beeld
  • Vormgeving
Het totaal plaatje klopt; beeld, gebruikersinterface, bedieningsgemak en vormgeving. Samsung weet dat het niet alleen om beeld gaat, dat ervaar je in alle opzichten.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In een woord geweldig!!
 | 03-11-2018
Goede beeldkwaliteit Mooie vormgeving helemaal compleet met de HEOS sounbar!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super goed geholpen!
 | 03-11-2018
Goed kwaliteit!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig
 | 03-11-2018
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • Fijne afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen dts
Prachtige tv met een mooi beeld en komt tot zijn recht als je hem aan de wand bevestigd.Alles loopt via één dun kabel naar een box voor meerdere aansluitingen. Ondersteund helaas geen eten geluid
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
supr tv prachtig beeld en geluid een plaatje aan de muur.
 | 30-10-2018
  • Pluspunten
  • strak model
  • prachtige kleuren
  • niet storende aansluiting
  • Minpunten
  • nog geen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 28-10-2018
Ja super raad het iedereen aan om deze tv te kopen en vooral bij platte tv .nl super geholpen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima keuze, kwaliteit/prijs
 | 28-10-2018
  • Minpunten
  • Kan beeld niet uitzetten bij radio functie
Mooie tv, fijne en snelle afstandbediening, kabelwerk uit zicht.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch scherm
 | 28-10-2018
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Bedieningsgemak
  • Reaktie snelheid
  • Resolutie
  • Prijs
  • Minpunten
  • Poot
  • Saturatie soms wat hoog
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super
 | 28-10-2018
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Installatie
  • Ophangen
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Product goed ,afstandsbediening waardeloos
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Top aankoop
 | 28-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Kanaalswitch
Ben zeer tevreden over de kwaliteit van het hele toestel, Het is even zoeken met de afstandbediening maar zodra je dat weet ik het top.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige aankoop.
 | 25-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld.
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt .
Pas een paar dagen in huis en nu al helemaal gewend aan de grote. Ben er helemaal gelukkig mee.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterend toestel
 | 25-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Handeling
  • Geluid
  • Makkelijk te bedienen
Deze tv is echt heel mooi de kleuren zijn mooi . Gewoon supper
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
gaaf beeld
 | 23-10-2018
perfect beeld en een mooi strak design