U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • ontwerp
  • innovatief
  • bedieningsgenak
  • Minpunten
  • geen
Alsof ik met mn leesbril op tv kijk.zo mooi en duidelijk.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super TV!
 | 17-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Ontwerp
  • Makkelijke aansluitingen
  • Minpunten
  • Geen
Zeer mooi design met aliminium rand is hij helemaal af. Beeld en geluid zijn gewoon erg goed. De kleuren spatten van het scherm. Mooie en handige afstands bediening. Nu 2 weken in bezit en ben tot nu zeer tevreden over de tv en Platte tv. Prima en correcte levering. Danny was aardige jongen en gaf goede adviesen.!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
In 1 woord fantastisch
 | 16-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Nog niets
Deze televisie overtreft al mijn wensen. Beeld kwaliteit, geluid, vormgeving, bedieningsgemak, enz.... Service van winkel was ook uitermate geweldig
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig!!!
 | 15-11-2018
  • Pluspunten
  • gaaf beeld
super gave tv!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch
 | 15-11-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • vormgeving
  • gebruiksgemak
  • geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • geen
Sinds dinsdag zijn wij in het bezit van de Samsung QLED tv. We kunnen niets anders melden, dan dat we meer dan tevreden zijn met onze nieuwe aankoop. De Tv is vakkundig opgehangen en geïnstalleerd, waarna we vervolgens meteen konden genieten van een prachtig beeld, en TV met vele extra functies en mogelijkheden. Kortom: een aanrader!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super toestel
 | 15-11-2018
  • Pluspunten
  • Kleuur
  • Geluid
  • Design
  • Contrast
  • Een onzichbare kabel
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Ben er er heel erg blij mee boven verwachting maar had ook al 15 jaar samsung tv en ze worden steeds beter levens echter . Kan het iedereen aanraden. Is het geld echt waard.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Schitterend beeld
 | 15-11-2018
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Kleurendiepte
  • Bedieningsgemak
  • One Connect
Was op zoek naar een goede 10bit QLED voor 4K HDR content op de PS4 Pro en deze tv voldoet daar in alle opzichten aan. Schitterend design, prachtige kleuren, bijzonder helder en alles via de One Connect met 1 kabel naar je tv. Wat wil je nog meer? Voor de serieuze gamer een absolute aanrader!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
BLIJ
 | 14-11-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Alle verbindingen via externe box
  • Alle Apps!!
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Precies wat we ervan verwachtten. Schitterend beeld, gemakkelijke (nou ja, niet direct...) bediening. Wat wil je nog meer? Wij zijn blij en tevreden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bioscoop in huis
 | 14-11-2018
Kan niet anders zeggen prachtig
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Supertoestel
 | 13-11-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • meerdere aansluitmogelijk heden
  • Superbeeld
  • Minpunten
  • Geen
Zeer tevreden over de Samsung ten eerste al de snelle levering, installeren stelt niets voor gaat vanzelf. En wat een verschil tov onze oude tv. Geweldig super beeld en kraakhelder. Dit is een echte aanrader!!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect
 | 13-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid
  • Bedieningsgemak
  • Makkelijk ophangen
  • Makkelijk aansluiten
  • Minpunten
  • Geluid
De TV voldoet aan mijn verwachtingen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
nieuwe dimensie van kijken, mega vet
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • scherp
  • kleurrijk
  • adaptief
  • eenvoud
  • bedieningsgehakt
het scherm is weergaloos scherp en biedt een dimensie in het kijken en is door de centrale hub eenvoudig te installeren en monteren. de enkele kabel tussen hub en scherm geeft een strak uiterlijk
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
super tv
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • kleur
  • gebruiksgemak
  • Minpunten
  • geen tot nu toe
zeer goede tv met makkelijke bediening. De afstandsbediening oogt wat eenvoudig, maar is super handing. Geluid is minder relevant i.v.m. soundbar, echter de eerste indruk zonder gebruik van soundbar van het geluid is bovengemiddeld goed. We genieten echt van de prachtige kleuren, het beeld is scherp en contrastrijk. Het zwart is echt zwart en een minimaal verschil met de geprezen zwartkwaliteit van een oled.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie en fijne tv
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Mogelijkheden voor extra apparaten
  • Prijs kwaliteits verhouding
  • Minpunten
  • Voet van de tv had iets anders gemogen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden met onze nieuwe aanwinst!
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Op zondag tv besteld, dinsdag bezorgd. Instellen zeer gemakkelijk met het 1-kabelsysteem. TV werd geinstalleerd binnen 5 minuten. Prachtig groot beeld en goed geluid.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 11-11-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • afstandsbediening
  • connectbox
  • Minpunten
  • Geen
Wat een mooie tv, Gewoon een parel in huis,met een geweldige beeldkwaliteit. Ook de afstandsbediening verdiend een dikke 10, Zo eenvoudig heb ik ze nog nooit gezien, ook het menu van de tv is zeer duidelijk en heel eenvoudig te volgen. Afstands bediening bedient ook GEHEEL de Ziggo horizonbox en mijn al oudere Samsung homecinema set.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtige tv mooi beeld heb er geen spijt van.
 | 11-11-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • One connect
  • Makkelijke afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geluid iets minder
Lekkere grote tv met prachtig beeld. Geluid ietsje minder maar een soundbar zal dat wel oplossen. One connec zorgt dat maar 1 kabel zichtbaar is.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig super strak en van alle gemakken voorzien
 | 08-11-2018
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • You tube
  • Netflix
  • 1 afstandsbediening
In 1 woord geweldig
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tv
 | 08-11-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
Super platte tv met een mooi scherp beeld en mooie contrasten. Ik zou hem zeker aanbevelen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zerer Goed
 | 08-11-2018
  • Pluspunten
  • +++++++++++++++++++++
Dit is een Mooie T V we zijn er zeer te vrede over een prachtig beeld het is net of je in de bioscoop zit maar dan wel lekker thuis op de bank.