U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Deze raad ik echt iedereeen aan
 | 27-11-2018
  • Pluspunten
  • Service
  • Betalings gemak
  • De televisie natuurlijk
  • Gewoon alles prima
  • Raad deze winkel aan
  • Minpunten
  • Heb ik niet
Prima service, besteld en de volgende dag had ik hem al. Installatie van de T.V heb ik zelf gedaan, effe uitzoeken natuurlijk, maar was gemakkelijker dan ik dacht. Het lijkt wel of ik ergens anders zit, wat een beeld ! S
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie TV met superieur beeld!
 | 27-11-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Afstandsbediening
  • Apps
  • Oke connect box
  • Minpunten
  • Geen gevonden
Mooie TV met een erg mooi beeld. De onzichtbare kabel maakt het af. Ook de afstandsbediening werkt goed, kan er alle apparaten mee bedienen. Ook de levering van Plattetv.nl was erg goed. Super tevreden!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super televisie
 | 26-11-2018
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima toestel met prachtig beeld
 | 26-11-2018
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
een perfecte tv beeld en geluid fantastic=sch
 | 26-11-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vorm
  • Minpunten
  • geen
zeer mooi en prima tv geen minpunten nog ontdekt zeer blij mee
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
2e toestel is perfekt
 | 25-11-2018
Toestel zelf gehaald in Breda. Deze bleek stuk. Omruilen duurde 2 weken dus zelf weer naar Breda gereden. Op terugweg ook nog boete voor te snel rijden! Kortom: goedkoop werd duurkoop. Ik koop voortaan in de buurt.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Presteerd video en audio als verwacht
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Geluids kwaliteit
  • Mooi design
  • Kabelmanagement
  • Ambient mode
  • Minpunten
  • Geen noemenswaardig
Mooi slank design. Uitstekend beeld en geluid. Eenvoudige en soepele bediening echter de manier van volume en channel wijziging heeft niet mijn voorkeur. Apps als Spotify, Youtube, Netflix, Internet e.d. werken prima. OneConnect box is een mooie oplossing voor een geordend kabelmanagement. Usb keyboard en muis aansluiten eenvoudig.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Na 1 maand in de kamer niet mee weg te denken.
 | 25-11-2018
  • Pluspunten
  • Super mooi scherm.
Geweldig wat een kijkervaring.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische tv
 | 24-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld subliem
  • Eenvoudig bedienbaar
  • All in onnne afstandbediening
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Samsung geeft kwaliteit voor een betaalbare prijs.
 | 24-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit is super
  • Goed instelbaar
  • Onzichtbare kabel
  • Design
Ik zou deze tv aanraden aan vrienden, geweldige kwaliteit.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend product
 | 23-11-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Niks
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Gewéldig niets op aan te merken
 | 23-11-2018
Mooi design! Prachtig beeld!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Genieten
 | 23-11-2018
  • Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Installeren is zelfs voor een digibeet als ik erg een makkie. Door de eenvoudige afstandbediening en de duidelijke overzichten is de bediening intuïtief (alles zit waar je denkt dat het zit. Geluid is erg mooi. Beeldkwaliteit heeft mooie tinten, net niet zo strak als OLED.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 23-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Snelle APS
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Dit is mijn tweede Samsung tv,deze qled voldoet aan al mijn verwachtingen geweldig en haar zuiver beeld zeer mooi geluid en het disine is zeer mooi, Met behulp van de conextionbox geen draden meer waar je tegenaan zou kunnen kijken kan je goed weg werken Al met al een tv die ik andere aan zou bevelen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV
 | 23-11-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • bedieningsgemak
  • vormgeving
Werkelijk niets op aan te merken op de samsung QE55Q8F. Mooi beeld en een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Alles kan je via de TV afspelen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Samsung levert top beeld en geluid
 | 22-11-2018
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Een tv die past in de eisen van deze tijd.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie tv
 | 21-11-2018
  • Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Goed geluid
  • Handig dat one connect voor je aansluitingen
  • Goede ondersteuning Samsung
  • Minpunten
  • Probleem met HDMI
Superblij met de tv. Heb wel een paar problemen met de apparatuur aan te sluiten via HDMI maar dat wordt prima opgelost door Samsung op afstand. Met de mooie strakke wallmount opgehangen zodat hij strak tegen de muur hangt. Je kan zoveel met deze tv dat je zou verbazen. Heel jammer dat Ziggo nog geen 4K zender uitzend want nu heb je wel een mooi beeld maar het kan dan veel beter. Via netflix en YouTube 4k zitten kijken en dan spettert de kwaliteit van je beeldscherm. Schitterend is dat. Ik ben ondanks de probleempjes met de HDMI poorten heel tevreden met deze Samsung QLED en verwacht echt een oplossing vanuit Samsung zoals gewoonlijk.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
 
 | 20-11-2018
  • Pluspunten
  • helder beeld
  • weinig last van invallend licht
  • Bijna onzichtbare ophanging
  • Minpunten
  • prijzig
Zeer fraaie TV waarbij de het bijna onzichtbare draadje tussen de TV en aansluitmodule een doordachte feature is.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topproduct voor topprijs
 | 20-11-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Service
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Voornamelijk gekocht voor gamen en 4k films. Prima beeld en responsietijd. Geluid ook van dusdanig niveau, dat ik nog geen behoefte heb aan een externe geluidsbron. Goeie service: na aanbod van buitenkansje (eigenlijk model 2017 7F in gedachten) ook daar gebruik van gemaakt. Nu twee weken in bezit en nog steeds content.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Erg mooie televisie
 | 19-11-2018
  • Pluspunten
  • 1 Kabel voor hele tv plus apparatuur
  • Beeld
  • Geluid
Ik ben zeer tevreden over de televisie. Beeld is mooi echter is dat niet altijd te zien omdat de zenders niet altijd uitzenden op het niveau wat de tv aan kan. Heel erg prettig is dat er maar 1 kabeltje nodig is.