U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een geweldige TV. Qled steekt Oled naar de kroon
 | 01-06-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp
  • Smartfuncties zijn snel
  • Koppeling met andere Samsung-producten
  • Minpunten
  • Geluid is zoals altijd bij een tv matig. Bij een toptv moét een geluidsinstallatie/soundbar
De Samsung Q8F is een fantastische TV. Het beeld is haarscherp en de smartfuncties razendsnel. Ja de TV is een tikje duurder dan UE-versies van Samsung, maar aan alles is te merken dat deze TV veel verfijnder is. 4k zoals het hoort. En zoals altijd: het geluid dat uit een TV-speaker komt is nooit best. Dat gaat ook op voor deze Q-led. Een geluidsinstallatie/soundbar is een must, maar dat is het sowieso eigenlijk al.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima product
 | 28-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Eenvoudige installatie
  • Fraaie vormgeving
  • Veel aansluit mogelijkheden
  • Fraaie afstand bediening
  • Minpunten
  • Voor beter geluid is externe speaker aanbevolen.
Prima TV, geeft waarde voor zijn geld
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie TV
 | 27-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • One-cable solution
  • OS met alle apps die je nodig hebt
  • Muurbevestiging
  • Minpunten
  • Geluid ook al is dit op geen enkele TV goed
Na jarenlang de TV-markt in de gaten gehouden te hebben uiteindelijk de afweging gemaakt tussen OLED en QLED, met daarbij alle andere zaken zoals productvormgeving, OS, afstandsbediening, muurbevestiging en merk, uitgekomen op de 55" QLED van Samsung (model 2018). Ik heb bij de TV de Samsung no-gap muurbeugel gekocht. Ik heb de TV eerst een week op de voet laten staan totdat ik de tijd had om rustig de muurbeugel te bevestigen. In totaal heb ik de TV nu 2 weken, waarvan 1 week aan de muur hangen en het bevalt in alle opzichten heel goed. Mijn vorige TV was één van de eerste 40" LCD TV's, dus geen smart-TV. Nogal een stap in zowel beeldformaat, beeldkwaliteit en mogelijkheden. De TV hangt strak aan de muur (ongeveer 4cm links/rechts) wat de TV mooi een laat worden met de muur. Het beeld is geweldig en helemaal super als je ook echt 4K met HDR materiaal afspeelt wat ik nu met een paar series bij Prime kan doen. Wat ook één van de meest zwaarwegende punten was om voor deze TV te gaan is de one-cable solution. D.w.z. één kabel (grijs/transparant) van de TV naar een box in je kast waar alles op zit, dus ook de voeding. Je hoeft dus echt nooit meer bij je TV te komen om iets aan te sluiten, ideaal! Hoewel het geluid beter is dan mijn vorige TV blijft geluid van een TV altijd minder. Het geluid is niet slecht, maar mist dynamiek en volume (volheid). Hiervoor heb ik een Sonos Beam gekocht. Ik weet dat ook dit niet het beste is, maar goed genoeg voor mij in combinatie met 2 Play 1's voor achter. Meer hierover in de review van de Sonos Beam. Het OS en de beschikbare apps zijn top, ik hoef niks meer te casten via Chromecast of Apple TV. Alles lekker direct op de TV. Een verademing als je van een niet smart-TV komt en eigenlijk te lang hebt gewacht (blijkt nu) met overstappen. De apps starten vlot (vaak direct). Streaming is een beetje afhankelijk van de app-provider hoe snel de beeldkwaliteit naar max gaat. Bij Netflix en Prime is dit direct (heb 500 Mb/s internet), maar bij Videoland duurt het soms 10 a 20 seconden. Tenslotte de afstandsbediening, deze is ook super fijn. Weinig knoppen, maar alles zit erop. Werkt ook goed in combinatie met de T-Mobile TV-box, het was even zoeken op internet om in te stellen (juiste fabrikant/provider kiezen), maar werkt beter dan de ervaringen die ik gelezen heb op internet. Kan gewoon kanaal 160 ingeven voor Ziggo Sport.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zonder meer tevreden
 | 26-05-2019
Geen op of aanmerkingen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super toestel en super service van PlatteTV
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Hoge kwaliteit
  • Nieuwste technologieën
Top Product
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Strakke vormgeving. Echte scherpe kleuren. Perfecte TV
 | 24-05-2019
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • prima geluid
  • Minpunten
  • geen
Prima te bedienen, geen minpunten alleen maar plus plus plus !
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top
 | 22-05-2019
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima TV
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
Mooie Televisie scherp beeld, zeer tevreden
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Connect box
  • Minpunten
  • Geluid
Na 10 jaar was de oude tv aan vervanging toe. Het beeld van deze tv is uiteraard veel beter. De kleuren spatten ervan af. Instellen was een fluitje van een cent. Ik gebruik een externe soundbar. Hoewel ik moet zeggen dat het geluid nog niet eens zo slecht is voor zo'n platte tv.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige televisie, met heel veel mogelijkheden
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Zeer content met deze televisie.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Schitterende tv, uitstekend beeld en vormgeving.
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kleuren
  • Supersnelle bediening
  • Luxe afstandsbediening
  • Geluid
Voldoet aan volledig aan de verwachtingen. Vergeleken met onze vorige tv van 46 inch is dit echt genieten. In combinatie met de HW-N650 soundbar en SWA-8500 achterspeakers geeft dit een bioscoop gevoel. Kleuren zijn fantastisch. Tv is gemakkelijk in te stellen. Smart werkt supersnel. Kortom nog geen seconde spijt gehad van de aanschaf van deze tv.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige TV met Haarscherp beeld en kraakhelder geluid!
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Mooi design
  • Top geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Geen
Dik tevreden met mijn nieuwe tv! Super makkelijk in gebruik en alle apps etc laden mega snel! Precies wat ik zocht!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Eindelijk zwart en contrast
 | 15-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Zwart contrast
  • Snelheid
  • Minpunten
  • had groter gemogen
  • te weinig tijd te kijken
In eerste instantie was ik voornemens een 6F aan te schaffen. Door het advies, heb ik me verdiept in de hogere modellen. Ik kon helaas niet anders vaststellen dat de beeldkwaliteit aanzienlijk beter was. Vooral het zwart. Daar lag ook mijn focus. Wilde de voordelen van Oled echter niet de nadelen. Was reeds in het bezit van een 4K Samsung LED tv. In vergelijking met de plasma was het zwart de grote teleurstelling. Echter deze QLED overtreft mijn verwachtingen en zie dus eindelijk weer echt zwart. Helemaal tevreden. Zijn er ook minpunten. Nee. Laten het geluid vergeten. Dat is een cliché. Kortom tevreden. Overigens, deze tv gekocht in combinatie met de No Cap Mount. Eigenlijk een verplichte combinatie. Geweldig strak en eenvoudig deze hangt.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Simpel gezegd een SUPER tv met schitterend beeld en geluid, mooie vormgeving! Plaatje compleet
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • scherp beeld
  • goed geluid
  • makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • nog geen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prachtige TV
 | 11-05-2019
  • Pluspunten
  • Scherp Beeld
  • Zeer eenvoudige installatie
  • Duidelijk menu
Wij waren op zoek naar een nieuwe TV en via de website van plattetv.nl zagen wij dat er een nieuw filiaal werd geopend in Zoeterwoude. De verkopers waren bijtengewoon behulpzaam en vriendelijk. Goede informatie die bij thuiskomst en na installatie ook nog eens bleek te kloppen! Niet alleen "verkooppraatjes": prettig!!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
fantastische tv, voldoet aan alle wensen.
 | 11-05-2019
  • Pluspunten
  • one connect box
  • perfect beeldkwaliteit
  • geweldige geluidskwaliteit
  • stevige en stabiele voet om neer te zetten
  • Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken !
Zeer strakke tv, beeldkwaliteit perfect, geluid is erg goed dit in tegenstelling tot mijn vorige tv waar ik een extra soundbar nodig had om een beetje normaal geluid te krijgen. Prachtige stevige voet, staat heel stabiel. erg simpel te bedienen. Dik tevreden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal top!
 | 09-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Smart tv
  • 4k Qled
Ik ben echt helemaal weg van mijn nieuwe tv. Super mooi Helder beeld. En mooi geluid. Ik kan nu echt genieten van films en internet. Lekker op YouTube/ Netflix of gewoon tv. Iedereen die bij mij thuiskomt staat versteld van de kwaliteit!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Erg mooi apparaat van zeer goeie kwaliteit
 | 09-05-2019
  • Pluspunten
  • One cable
  • Universal remote
  • Mooie vormgeving
  • Mooi beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
  • Met een paar knopjes extra op de remote meer gemak
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goede tv! Boven verwachting! Zeker het geld waard! Ook verkoop en installatie super. Met een woord top!!!
 | 08-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Aansluiting
  • Minpunten
  • Geen
Goede tv! Ook goede service! Met een woord top!! Zeker een aanrader!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Op alle vlakken een upgrade
 | 08-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Luxe uitstraling
  • Kleuren
  • Apps op tv
  • Minpunten
  • Geluid
Een prachtige tv met een afwerkingsniveau waar je u tegen zegt. Het scherm is haarscherp, kleuren zijn mooi en diep. Geluid zonder soundbar is ruim voldoende, maar voor wat meer body aan het geluid is een soundbar wel aan te raden. Het feit dat er maar één nauwelijks zichtbaar kabeltje naar de tv gaat zorgt voor een luxe uitstraling en de afstandsbediening werkt direct en ontzettend makkelijk samen met bijv. KPN box of Apple TV. Apps zijn snel geladen en werken native.