U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een geweldige beeldkwaliteit!
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Afwerking
  • Ons connect box
  • Kleuren
  • Minpunten
  • Geen
Super, wat een geweldige tv. Mooi afgewerkt en geen kabels zichtbaar door de one connect box. En makkelijk te bedienen door de handige afstandsbediening of met de app op je telefoon.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie televisie; eenvoudig in te stellen≥
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Aansluitingen
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Mooie televisie! Een.voudig in te stellen. De afstandsbediening is mooi vorm gegeven maar wel wat beperkt in functies.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie televisie; eenvoudig in te stellen.
 | 10-12-2018
Mooie televisie. Afstandsbedieni
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig mooie televisie
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • One connect box
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Mooi beeld en geluid. De afstandsbediening vinden we wat minder. Wel overzichtelijk omdat er weinig knopjes op zitten, maaf daardoor wel vaak drukken om hem op een andere zender te zetten.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldige tv
 | 10-12-2018
Doet het prima, doet wat hij moet doen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
mooie televisie
 | 10-12-2018
  • Minpunten
  • afstand bediening
mooie televisie moeilijke afstand bedinging voor ouderen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima tv voor ons een goede aankoop
 | 10-12-2018
Een produkt waar wij jaren mee voor uit kunnen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Natuurlijk naar het zin want deze wilde ik
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • kleur
  • vormgeving
  • geluid
Ik heb hem nu 6 dagen en ben nu zeer tevreden. DE ander Samsung had ik 9 jaar en heeft het altijd goed gedaan daarom ook nu weer voor een Samsung gekozen. kan allen maar goed gaan denk ik..
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tevreden over mijn nieuwe aanwinst
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Afmeting
  • Design
  • Eenvoudige installatie
  • Kabels uit het zicht
  • Minpunten
  • Voet is wat lomp
  • Geen nummers op afstandbediening
Mooi grote televisie en prachtig beeld. Instellingen zijn geheel naar eigen smaak in te richten, waardoor beeldkwaliteit top is. Blij met mijn keuze voor deze televisie en formaat!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Mooi design,mooi beeld bij gewoon tv kijken.
 | 10-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi design.
  • Geluid is goed voor een tv.
  • Afstandsbediening.
  • Connect box
  • Minpunten
  • Beeld licht op bij ondertiteling
Ik heb de tv nu 3 weken in bezit en ben wel tevreden.alleen kom ik van een plasma tv en heb ik bij Netflix kijken iets wat mij stoort.zodra er een donkere scene(bij daredevil zijn dat er veel) en er verschijnt ondertiteling dan licht het hele beeld op zodra de ondertiteling weer weg is wordt het beeld weer donker. Heb dit gegoogeld en schijnt dat er meer mensen met dit probleem zitten.maar het is alleen bij netflix. verder ben ik zeer tevreden over de tv en dat houdt mij ook tegen om hem om te ruilen. Omdat het alleen bij netflix is.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi toestel
 | 10-12-2018
  • Minpunten
  • geluid
  • bediening
Mooi toestel, het geluid zou wat beter kunnen en de afstandbediening is heel erg beperkt. Verder een hele mooie televisie.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zo helder alsof ik uit het raam kijk!
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Geen
Alles voldoet meer dan verwachting. De beelkwaliteit is perfect soms lijkt het alsof je uit het raam kijkt! En het geluid is goed stereo. De vormgeving is zeer dun. En met een dunne bijna onzichtbare snoer verbonden aan een connector waar je al je andere apparaten aan verbindt!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Boven verwachting goed
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Mooi uiterlijk
  • Fantastische afstand bediening
  • Minpunten
  • Ambiënt mode werkt minder
Goed geluid zonder soundbar. Mooi scherp beeld. Ook een mooie en goede afstand bediening
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
De beste TV die ik tot nu toe gekocht hebt.
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Goed geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Zero
Prachtige qled tv met een schittert beeldkwaliteit . Prachtig design en mooi vlak op de muur bevestigd.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige TV
 | 09-12-2018
Prachtige TV 65inch mooi zuiver beeld makkelijke bediening mét héél veel mogelijkheden aansluiten kan een kind,sluit automatisch je rand apparatuur aan kortom top
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig toestel met schitterend beeld
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Prima beeld
  • Mooie vormgeving
  • Slechts één dunne kabel in het zicht
  • Veel mogelijkheden voor apps en verbindingen
  • Minpunten
  • Geluid
Heel mooi, bijna randloos scherm, met prima beeld. De geluidskwaliteit is goed, maar had nog wel iets beter gekund.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Zeer mooi beeld
  • Intuïtieve bediening
  • Zeer goed geluid
  • Samsung Smart Hub voor app's
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Na een 42" Plasma en een 55" LED TV nu dan gekozen voor een 65" TV. De keuze was vooraf nog niet bepaald en heb mij dan ook goed laten voorlichten door een medewerker van Platte TV. Door het helder en eerlijk advies gekozen voor deze TV. Nu 1 week al mogen genieten van deze TV en nog geen seconde spijt gehad van deze aankoop. De kleuren zijn echt levensecht en dat komt pas echt goed tot zijn recht als je een 8K-resolutie video bekijkt. Je weet niet wat je ziet, in 1 woord geweldig! De instellingen zijn eenvoudig en de bediening met de bijgeleverde smart afstandsbediening is kinderlijk eenvoudig. Alles werkt zeer intuïtief. Het geluid is ook heel goed te noemen voor een platte TV. Met de wall mount gap systeem van Samsung monteer je de TV zeer plat tegen de muur aan, nagenoeg geen kier meer tussen de tv en de muur.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv met superstrak beeld
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Strak beeld
  • Auto switch naar gamemodus
  • Snel schakelen
  • Minpunten
  • Afstandsbediening te weinig mogelijkheden
Design is mooi, tv hangt aan de muur en daar de tv maar 1 kabel heeft lopen is dit een mooi strak geheel. Tv instellingen waren zo ingesteld en interface werkt supersnel. Afstandsbediening is mooi maar heeft net te weinig mogelijkheden
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Waar voor je geld!
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Superieure beeldkwaliteit
  • Verassend goed geluid
  • Mooi design
  • 1 kabel via one connect
  • Minpunten
  • HDMI ARC via one connect
Ik wilde eerst voor Oled gaan maar op advies van de verkoper besloten om voor Qled te gaan. Dit vanwege de kans op het inbranden van Oled en dat de kleuren na verloop van tijd zouden gaan vervagen. Bij Qled zou dit namelijk niet het geval kunnen zijn. Ik heb de televisie opgehangen met de No Gap wall mount van Samsung. Erg makkelijk te installeren en de televisie hangt super strak tegen de muur. De kwaliteit van het beeld vind ik geweldig. Al moet ik wel zeggen dat met een voetbalwedstrijd de bal op het scherm wel wat flikkert. Dit had ik wel wat beter verwacht. Ook het geluid wat uit de deze televisie komt is verassend goed. Ik heb de televisie aangesloten op een Pioneer reciever. Helaas werkt de HDMI ARC niet goed met de reciever. Ik krijg het geluid van live televisie wel over mijn reciever maar het geluid van de apps niet. Ik hoop dat ik dit kan oplossen met een optische kabel. Verder heel erg tevreden en raad deze televisie dan ook zeker aan.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tv met gewelidge kleuren
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Gemakkelijke bediening
  • Mooie kleuren
Zeer mooie tv, geweldige kleuren en haarscherp beeld. En gemakkelijke bedienging van apps en internet via de meegeleverde afstandbediening of app op telefoon of tablet. En maar 1 minuscuul kabeltje naar de tv waar alles doorheen gaat.