U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldig!
 | 28-12-2018
Top tv....ben erg blij mee! En goede service mag ook gezegd worden...top!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top toestel met veel mogelijkheden
 | 27-12-2018
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Goed geluid
  • Veel aasluitingen
  • One connect cable systeem
  • Mooie compakte afstandbediening
  • Minpunten
  • Geen
Mooi vormgegeven toestel met one connect cable systeem,instalatie ging snel,mooi beeld en eenvoudig in gebruik.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooie goede tv.motion kon beter
 | 25-12-2018
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
kleur en contrast perfect, superscherp beeld
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • perfect beeld
  • afstandsbediening
  • mooi design
  • snelle apps
  • Minpunten
  • fabrieksinstellingen
  • smarttings beperkt tot samsung
Uiterst tevreden met deze aankoop, TV is makkelijk te monteren en werkt direct zonder al teveel te hoeven configureren. Wel te adviseren om zelf de TV qua kleur af te configueren, de fabrieksinstellingen zijn een beetje overdreven. De One Connectbox is ideaal, 1 kabeltje naar het scherm en klaar. Vergeet dus niet dat je een extra kastje onder/naast je TV hebt staan (voor mij niet storend gezien deze is weggewerkt in een meubel). Ambient mode is leuk, maar geen must. Wat ook fijn en vooral snel werkt zijn de apps, zoals Netflix en Youtube, erg snel te bedienen en overzichtelijk. Minpunt is wel dat het domotica gedeelte (smartthings) beperkt is tot alleen Samsung apperatuur. Tot slot heb ik een ps4 aangesloten, gezien een Qled geen last heeft van inbranden is dit scherm ook uiterst geschikt voor gameing consoles.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super Tv! Mooi beeld en strakke vormgeving! Precies wat wij zochten!
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Afstandsbediening alles in 1
  • Connectiviteit met andere apparaten
  • Minpunten
  • Gren draaibare voet
Hele mooie tv met alles er op en er aan voor gebruik door het hele gezin. Vooral mooi dat de grote TV niet groot aandoet door de strakke en minimalistische uitstraling.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfecte aankoop
 | 24-12-2018
Goed beeld en geluid
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooi tv. Heel goed geholpen!
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijk in bediening
  • Mooi beeld
  • Makkelijk om iets aan te sluiten
  • Bepaalde apps al geïnstalleerd
Mooi tv. Stuk groter. Makkelijk in bediening en enorm veel mogelijkheden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer mooie tv in combine met prijs en kwaliteit
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Heldere en nette beeld
  • Snelle afwisseling van scherm en opties
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit toch iets minder
Ik gebruik mijn nieuwe Samsung QE65Q8F2018 nu al bijna 3 weken en ben zeer tevreden over zijn prestaties. Naast gebruiksvriendelijke bediening, vind ik daarnaast de beeld een zeer perfecte kwaliteit hebben. De geluid is prima, maar als je echt een bioscoopeffect verwacht, dan heb je toch een randapparatuur ervoor nodig. Maar verder zeer mooie tv in combinatie met prijs en kwaliteit en wat je ervoor terug krijgt
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige beeld, veelzijdig en eenvoudig in gebruik.
 | 23-12-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Eenvoudige bediening
  • Twee TV tuners
  • Kijken en opnemen
  • Eén afstandsbediening
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
De beeldkwaliteit is bijzonder goed en met de 2 tuners kun pauzeren en je kunt je kijken naar het ene kanaal terwijl een ander kanaal wordt opgenomen. Hiervoor heb je alleen een USB stick voor nodig, ik gebruik een SSD schijf hiervoor. En met de CI+ 1.3Opnemen module heb je maar één afstandsbediening nodig.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Grandioos toestel
 | 22-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Features
  • Minpunten
  • Geen.
Overtreft de verwachting. Black Box had naar mijn beleving ook in geborsteld stalen behuizing gemogen zoals de afstandsbediening.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Nette TV - niet te veel poespas - strak design
 | 22-12-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Afstand bediening
  • KPN TV integratien (geen kabels nodig)
  • Minpunten
  • Stekker verbindingskabel is vrij groot, die paste maar net door de mantelbuis die we vooraf hadden gemaakt.
Met name de afstand bediening en de integratie van KPN TV daarin was een aangename verassing. TV voldoet volledig aan verwachtingen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Kijkplezier!
 | 22-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Universele afstandsbediening
  • One Connect Box
  • Praktisch onzichtbare aansluiting
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Een prachtig vormgegeven toestel, wat in een wip is in te stellen. De beeldkwaliteit is subliem. Zeker in combinatie met de 4K mediabox van Ziggo, Ik was vooraf sceptisch over de geluidskwaliteit (zoals bij de meeste tv's tot nu toe), maar deze valt reuze mee. Wat ik belangrijk vind is een goede verstaanbaarheid en dat heeft dit toestel voor mij. Kortom: een aanrader.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Weer een mooie top tv van Samsung
 | 22-12-2018
De tv is heel mooi dun, is maar 1 kabel zichtbaar en super mooi helder beeldkwaliteit. Twijfel niet want zeker is deze Qled tv een aanrader aan iedereen!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
perfecte tv voor een mooie prijs
 | 21-12-2018
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • prachtig geluid
  • mooie vormgeving
  • veel aansluitmogenlijkheden
  • gemakkelijke bediening
  • Minpunten
  • n.v.t.
Geweldig mooie tv met veel mogenlijkheden
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
SUPER TV
 | 21-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Afstandsbediening
Super mooi beeld. Fijne tv Heel erg blij mee
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv met perfecte beeld kwaliteit
 | 19-12-2018
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Mooi plat scherm
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige beeld kwaliteit met een goed geluid
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super advies en service van PlatteTV
 | 19-12-2018
  • Pluspunten
  • Meedenken met de klant
  • Goed onderbouwd advies
  • Scherpe prijsstelling
  • Montage thuis
  • Afspraak is afspraak
Op advies van Joeri voor de Samsung QE65Q8F 2018 gegaan. Deze sluit beter op mijn wensen aan dan de Q6. Snel en perfect aan de muur gemonteerd door Paul. Als extraatje toch even een korte rondleiding gekregen in het TV menu. Een meer dan uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Top service. Een aanrader.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV super beeld
 | 18-12-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Mooie geluid
  • Mooi design
  • one connect
  • Minpunten
  • voet
Een perfecte TV ! Het beeld is zeer scherp en het geluid is zeer goed zeker in combinatie met een Sonos Playbar. De one connect box en one invisible cable is een heel mooie oplossing. Een aanrader zonder meer
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Waanzinnige Qled TV die elke euro waard is!
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Schermdesign
  • Rijke kleuren
  • Beeldkwaliteit
  • Dunne kabel voor verborgen aanslutingen
  • Minpunten
  • Geluid
Je kijkt je ogen uit bij deze geweldige Qled tv! Rijkevolle en realistische kleuren terug te zien bij elke detail scene. Ik heb de tv opgehangen en alle aansluitingen is verborgen door middel van een dunne onzichtbare kabel die naar beneden loopt, waar je apart al je aansluitingen kwijt kan. Bediening is zeer gebruiksvriendelijk en simpel.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld met fantastisch geluid
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Vormgeving
  • One connect box
  • Minpunten
  • Geen
Makkelijk met one Connect box. Mooie dunne rand. Scherp beeld. En fantastisch geluid