U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima aankoop
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • de grootte
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
TV ziet er prachtig uit. Pas 1 dag in bezit, kan er dus nog geen uitgebreid oordeel over vellen. Cash back - actie was natuurlijk ook meegenomen. Ik gebruik deze in combinatie met een Humax decoder en Ziggo. Je hebt alleen de afstandbediening van de Humax nog nodig om de decoder aan of uit te zetten, rest kan allemaal met de afstandbediening van de tv. Bevalt mij tot nu toe zeer goed. Levering was ook prima. Ik heb de poot er even laten onderzetten door de vriendelijke chauffeur. Bij dit formaat TV was mij dit alleen zeker niet gelukt.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv!
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherm
  • Scherpte
  • Snelheid
  • One connect box, nog maar 1 dun kabeltje
De tv ongeveer 3 weken geleden gekocht. Geen moment spijt van gehad! Wat een super apparaat. Prachtig beeld, snel, de one connect box werkt perfect, groot scherm. De afstandsbediening is iets anders dan de normale maar werkt perfect! Serieus echt een aanrader!!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv.
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Gemak
  • Minpunten
  • Geen
Fantastisch beeld, goed geluid, hele mooie tv!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische televisie! Beeld knalt eruit!
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • One Connect
  • Minpunten
  • Standaard beeld instelling “uit de doos”
Een woord: fantastische televisie. Past het in het budget? Niet verder kijken maar kopen. Als er een verbeterpunt te noemen is: de standaard beeldinstellingen zijn wellicht een beetje “over the top”, maar dat is prima op te lossen door zelf het beeld te callibreren
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top toestel en super service van plattetv
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Installatie
  • Geen kabels in zicht
  • Minpunten
  • Geen
De tv is geweldig. alles werkte direct en heel makkelijk. herkent alles zelf al en vraagt aardig wat je er mee wilt. alles spreekt voor zich. Beeld is heel erg mooi wel even moeten zoeken naar de juiste beeld instellingen maar als dat eenmaal gedaan is weet je niet wat je ziet. En geen kabels in me zicht meer dat is hellemaal top. Ben hellemaal tevreden met het toestel en raad hem zeker aan
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top Model
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
De ervaringen zijn echt boven alle verwachtingen. Het installeren en het gebruik, een kind kan de was doen. En het geluid en de weergave heb ik nog nooit zo goed ervaren bij een tv.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Topaankoop!
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Prachtige tv, mooi design, fantastisch beeld en een goede geluidskwaliteit! Erg blij met de aanschaf van deze tv.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top TV, connection box aan te raden
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • strak
  • Beeldkwaliteit
  • geluid
  • Minpunten
  • geen
mooi vormgegeven TV strak beeld connection box top
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima TV!
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • mooi dunne draadje naar het zwarte kastje toe
  • maar 1 draad in zicht
  • Minpunten
  • geen mini jack of tulp stekkertjes voor geluid aansluiting naar wat oudere versterker
Waar voor je geld en prima servise bij installeren. Superplat tegen de muur met bijbehorende Samsung beugel.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Connector box
  • Geluid
  • Beeld kwaliteit
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
De Samsung Q8F net 3 weken aangesloten en heb geen enkel negatief punt. Tv is mooi vorm gegeven, afstand bediening makkelijk in gebruik en de connectie box is echt een ideale uitkomt. Geen draden meer achter de tv en je tv kastje kan ook bedient worden met dezelfde afstandsbediening waardoor je er dus geen twee keer nodig hebt. Aanrader!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super tv
 | 02-01-2019
alles is perfect
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige Smart tv met perfect beeld en vele mogelijkheden.
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Beeldkwaliteit
  • Uitstraling
  • Design
Het aansluiten is erg eenvoudig. Ook de aangesloten soundbar en ps4 worden makkelijk gevonden. Erg tevreden over deze aankoop na onderhandeling over de prijs via mail. Zeer klantvriendelijke benadering door plattetv.nl. Top!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Pretty good looking one
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • Image quality
  • Smart tv
  • Usage of phone as a remote
  • Minpunten
  • They still have small things to fix with the images, there is no need to compare with other ones though since this is amazing
This is the first TV that i bought and did so much of a research for it before buying. No regrets!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima kwaliteit prijsverhouding
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Bedieningsgemak
Tv heeft ontzettend veel mogelijkheden
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie tv, die voldoet aan alle verwachtingen
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Bleed kwaliteit
  • Plug en play
  • Een kabel naar je tv
Mooie tv die alles heeft om te genieten van de tv. Super mooi beeld en goed geluid. Aansluiten is een makkelijk klus.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tv
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Alles
  • Alles
  • Alles
  • Alles
  • Alles
  • Minpunten
  • Niks
  • Niks
  • Niks
  • Niks
  • Niks
Zeer tevreden ben dr super blij mee
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Voldoet aan alle verwachtingen
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Zeer plat tegen de muur
  • Afstandsbediening super strak
  • Mooi afgewerkt
  • Geen snoeren over de muur
  • Prima prijs
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen
Na 15 jaar afscheid genomen van onze Philips Ambilight. Wat een verschil zeg! Op alle fronten zijn we er op vooruitgegaan. We waren een beetje ' bang' voor de kwaliteit van het geluid, maar hebben de aanschaf van een soundbar even uitgesteld. Het geluid wat de Samsung produceert is meer dan acceptabel. Op naar de volgende 15 jaar.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Werkelijk top tv, erg goed geholpen in de winkel
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • dikte v.d. tv.
  • helderheid
  • erg tevreden
Geluid kan ik niet zeggen, heb er een soundbar aan gekoppeld
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig mooi beeld , en geluid ,de vormgeving is prachtig .
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit
  • Geluid is goed
  • vormgeving
  • Minpunten
  • geen
Een goede kwaliteit voor een mooie en betaalbare prijs .Mooi strak beeld , goede geluidskwaliteit al , zonder soundbar of homecinema
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische aankoop, helemaal TOP!
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Google Android integratie
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig design en voortreffelijk beeldkwaliteit. Intuïtieve bediening een lust voor het oog!