U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
genot om naar te kijken
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld scherpte
  • contrast
  • design
  • afstandsbediening
  • One Connect box
  • Minpunten
  • geen
  • (misschien de prijs)
beeld kwaliteit is super, met het strakke design (metalen accenten) ziet het er ook nog netjes uit als hij niet aan staat. TV laat zich gemakkelijk installeren, zorg wel ff dat je je netwerk gegevens bij de hand hebt. de simplistische afstandsbediening is erg fraai, waarbij je wel even moet wennen aan de bediening. One Connect box is geniaal en voor ons de reden voor aanschaf.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Zeer goed geholpen met onze keuze door Danny in de winkel in Utrecht. Heeft veel verstand van de techniek. Laten plaatsen en installeren door Platte TV.nl wat zeer vakkundig gebeurd is. Ontzettend goede beeldkwaliteit met veel opties. Geluidskwaliteit was verrassend, voor ons geen soundbar nodig
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Supermooi beeld en een schitterend design!
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Het is een hele fijne tv met fantastisch helder beeld
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Helderheid beeld
  • Vormgeving (bijna geen zichtbare randen)
  • Praktisch in het gebruik
  • Fijn in combinatie met samsung soundbar
  • Minpunten
  • Basisgeluid is prima, maar mist diepe en heldere tonen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
FANTASTISCH apparaat! Geen moment spijt!
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • One Connect
  • Design
  • Bediening
  • Minpunten
  • Even stoeien met beeld settings
Ik had mijn zinnen gezet op een ander model, maar toen de verkoper mij vertelde dat dat model geen 100Hz was, ben ik voor de 55Q8F gegaan. Geen moment spijt, JA het is een rib uit je lijf! Maar dit ben je snel vergeten op het moment dat de TV aan staat. De One Connect is een verademing, geen kabels meer achter de TV en het werkt geweldig. Ik kan deze TV absoluut aanraden! Het geluid is goed genoeg, uiteraard geen bioscoop geluid maar ruim voldoende om een tv programma of serie te kijken. Indien een film oid zou er een upgrade qua geluid mogen komen. Maar zeker voor een platte tv is het geluid gewoon GOED. In het begin had ik wat last met donkere beelden dat deze lichter en donkerder werden(dimming), maar na wat instellingen te hebben veranderd is dit opgelost!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super tv.
 | 13-01-2019
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goed geholpen en fijn advies gehad
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Fijn menu
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Erg mooie fijne tv! Mooi beeld en geluid. Verder is het bedieningsgemak echt top!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Subliem in een woord
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Fijn doorzichtig kabeltje
  • Subliem kleur
  • Weinig installatie probleem
  • Alle met 1 toestel te aan en af te leggen
  • Nog vele voordelen die je zelf MOET ontdekken
  • Minpunten
  • Weinig informatie voor wie daar niet in mee kan
  • Anders niks op aan te merken een fantastisch toestel
  • Mss nu de moment om de hald toe te roepen in als maar nieuwe technologie en de wegwerp artikelen te toestellen mogen allemaal wat langer meegaan voor het mileu.
Prachtige kleuren mooi design gemakkelijk andere toestellen te koppelen sonos computers gsm s huishoudtoestellen allemaal snel terug te vinden alles zelf geïnstalleerd zelfs alles netje aan de muur gehangen zonder enige probleem .voor mij hoeft er geen i voor te staan om goed te zijn. Hier zijn anders merken renminste aansluitbaar zonder probleem en je steekt er zelfs een euro mee in je zak go samsumg go.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastische tv, snel geinstalleerd, mooie vormgeving, beeldkwaliteot is prima!
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • Snel geinstalleerd
  • Prima prjjs
Prima tv, blij mee en een aanrader!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Was prachtig toen hij het nog deed. Nu is alles zwart.
 | 12-01-2019
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastisch scherpe televisie
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • One connect box
  • Smart remote
  • Minpunten
  • Gebruik van KPN box en smart remote
Mooi vorm gegeven televisie. beeld kwaliteit is erg goed. Het geluid is helemaal geweldig. Wat een scherp en zuiver geluid.met de one connect box ben je ook gelijk van alle kabels af. Goede stevige rvs smart remote. Helaas functioneert de remote niet altijd even goed met een KPN settop box.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Functionaliteit
  • Geluid (voor interne speakers)
  • Minpunten
  • Afstandsbediening lijkt soms moeite te hebben met verbinden.
Super TV, samen met de No-Gap Wall Mount van Samsung is het een topper voor een mooie prijs. Veel strakker tegen de muur is niet mogelijk en de enkele kabel die naar de tv loopt is een geweldige uitvinding. Zo kan je de TV zo clean mogelijk ophangen en de kabel verbergen.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super snelle besturingssysteem
 | 11-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid
  • Geluid
  • Connectbox systeem
  • Minpunten
  • 4 hdmi aansluitingen
Een top product. Omdat mijn kabelgoot te klein was kon ik niet voldoende HDMI kabels erin krijgen. De connectbox heeft dat probleem volledig opgelost. Dat was ook de reden waarom ik voor de Qled model heb gekozen. Maar voor alle apparatuur die we tegenwoordig aansluiten op tv vind ik 4 HDMI aansluitingen te weinig. Ze hadden makkelijk 6 aansluitingen kunnen maken op de connectbox.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super TV
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • instelmogelijkheden
  • vormgeving
  • fijne bediening
  • prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • koppelen andere app niet zo eenvoudig als het lijkt
Als je van een 40 naar 65 inch gaat is dat best een groot verschil. Toch went het heel snel, en ben blij dat ik dit formaat heb gekozen. De beeldkwaliteit is gewoon super! Alles is in te stellen naar je eigen voorkeur. Voor een TV is de geluidskwaliteit ook zeer goed. Alleen voor bioscoopgeluid moet je er echt een paar extra luidsprekers bij aansluiten. Alle smartfuncties heb ik nog niet uitgeprobeerd. Om andere apparaten te koppelen zoals je pc en telefoon is best nog wel een dingetje om uit te vogelen. De afstandsbediening is een mooi apparaatje, en ook die went snel. Ben er blij mee!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super tv
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Smart Tv
  • Minpunten
  • Geen
Gewoon goeie tv en geluid voor die prijs. Geluid is goed. Men heeft geen soundbar nodig. Tenzij je een thuis bioscoop wil maken voor je vrienden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Perfecte tv
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Past mooi in ons interieur
  • Veel mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Had ik zo'n T.V. maar eerder gekocht.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super scherp beeld
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Installeren
  • Luxe uitstaling
  • Minpunten
  • teletekst oproepen
  • staat vrij hoog op de voet
Mooie tv met prachtig beeld, Bediening is even wennen. Het installeren ging heel eenvoudig. Kortom prachtige tv. Tevreden klant
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtig
 | 09-01-2019
  • Pluspunten
  • mooi geluid
  • mooie vorm
  • prachtige kleuren
  • ambient mode super leuk
  • Minpunten
  • nog niet tegen gekomen
Mooie vormgeving en 1 bijna onzichtbare kabel aan te sluiten via één kastje.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooie aankoop
 | 08-01-2019
Prachtige tv met scherp beeld.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer goede televisie in alle opzichten.
 | 08-01-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Mooie vormgeving
  • Veel opties
  • Zwart weergave prima
  • Top televisie
  • Minpunten
  • Geen
Gemakkelijke te bedienen en te installeren toestel. Weergave van het beeld is uitstekend, en voor zo'n plat toestel een zeer goed geluid. De One Connect optie is ideaal, geen bundel met snoeren naar het toestel, maar slechts één dunne kabel.