U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 613 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldig beeld en hoog bedieningsgemak
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Super tevreden, wat een fantastisch beeld! Eenvoudig te bedienen met de compacte en doordachte afstandsbediening. TV kijken is weer een belevenis geworden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastisch smart tv die niet opvalt
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Vorgeving
  • Bedieningsgemak
  • Apple TV
Wij hebben het toestel nu 14 dagen in huis, maar zouden deze niet meer willen missen. Wat een mooi beeld vooral bij 4K presentatie is het of je er midden in zit! Het geluid is prima.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Subliem beeld en zeer goed geluid
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • SmartThings
  • Eenvoudig gebruik
  • One connect - box
  • Minpunten
  • Geen
Wat een geweldige tv is dit! Ik was op zoek naar een QE55 inch. Bij Platte TV kreeg ik goed advies welke TV ik best kon aankopen van de Qled reeks. Daarbovenop kreeg ik ook een uitstekende prijs-deal! De TV heeft ontzettend mooi beeld. Ook het geluid is, voor een tv, eigenlijk best goed. Het is niet hetzelfde als een soundbar maar voor het gewone tv kijken is meer dan goed genoeg. Het smart gedeelte is eenvoudig in gebruik en voldoende keuze. Toekomstgericht is deze TV ook een zeer goede aankoop omwille van de SmartThings ondersteuning. Verder heeft deze TV de One Connect box. Geen vervelende kabels die aan de zijkant zichtbaar zijn. De "onzichtbare" kabel gaat naar de box (voldoende lang) en aan deze box sluit je alles aan! Alles netjes. Aanrader!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
goede service en snelle levering
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • perfecte beeld
  • goede geluid
  • Minpunten
  • geen
Zeer mooie en goede tv voor een lage prijs
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product voor een scherpe prijs
 | 11-06-2019
  • Pluspunten
  • Zeer goed beeld
  • Zeer goed geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
Zeer goed beeld en geluid Kabels zijn nauwelijks zichtbaar en dat is een pluspunt
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super comfortabel tv kijken met dit top-toestel
 | 11-06-2019
  • Pluspunten
  • Goede service van Platte TV
  • Zeer scherpe beeldkwaliteit
Ideaal hoe scherp het beeld is.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product voor een hele scherpe prijs!
 | 10-06-2019
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal tevreden met deze tv
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
Het is een prachtige tv met een mooi beeld. Bij mijn vorige tv's, was de geluidskwaliteit nooit goed, dat is hier ook het geval.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Topproduct voor een scherpes prijs!
 | 10-06-2019
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Prachtige tv
 | 09-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geluid
Ik heb onlangs een Samsung Qled QE55Q8F 2018 gekocht met bijpassende beugel. Bij PlatteTV.nl heel goed kunnen onderhandelen over de prijs. Dat is nou eenmaal het voordeel van een model van het jaar ervoor. Het heeft wel even tijd gekost om uit te zoeken hoe ik de tv beugel moest ophangen. Onderdelen hiervoor zaten ook in de verpakking van de tv. Het had me een hoop tijd gekost als de winkel me hierover had voorgelicht. Maar wat een plaatje aan de muur en een geweldig beeld. Voor het geluid koop ik nog aparte speakers, dit is altijd beter voor het geluid.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig toestel en geen kabels meer in het zicht.
 | 09-06-2019
  • Pluspunten
  • platte tv
  • scherp beeld
  • bediening
  • mooi design
  • Minpunten
  • alle Samsug tv's reageren op afstandsbediening
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een topper
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • prachtig beeld
  • mooi design
  • reageert heel goed
  • makkelijke afstandbediening die ook zeer goed werkt
  • installatie is heel makkelijk
  • Minpunten
  • geluid
Het is een super smart tv een echte aanrader, geweldig beeld met de losse connect box kan je al je apparaten aansluiten je ziet van de bedrading op je tv niks. Geluid is minimaal je zal deze op een homecinema of soundbar aan moeten sluiten voor een echte beleving
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Strak modern staat goed in interieur
 | 07-06-2019
zeer goed geholpen met de keuze van de TV en de eventuele opties. TV in Naarden gekocht
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie tv met goed beeld en met de bijbehorende no gap beugel een plaatje aan de muur
 | 06-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi helder beeld, zelfs bij lichtinval
  • One connect box met invissble kabel
  • Tv herkent aangesloten apparaten zoals PS4 en past instellingen aan
  • Afstandsbediening. Klein maar zo fijn!
  • Minpunten
  • Nog niets kunnen ontdekken
Na lang wikken en wegen gekozen voor deze tv omdat er bij ons te veel zonlicht binnen valt op de plek waar de tv hangt zodat een OLED tv niet zou gaan werken. Nog geen moment spijt gehad. Met de bijbehorende no-gap beugel hangt de tv zeer strak tegen de muur en door de one connect box loopt er maar 1 haast onzichtbaar kabeltje naar de tv! Het beeld is prachtig en tot op heden nog geen - punten kunnen ontdekken
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv
 | 06-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
Mooie tv en makkelijke bediening echt een meer waarde bij het kijken van Netflix en films. Ook het bekijken van YouTube is een genot. Tv laten installeren en je betaald daarvoor een redelijk bedrag maar zeker geen spijt van.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een t.v. naar mijn zin.
 | 06-06-2019
Ik heb de deze t.v. pas 3 dage. En tot nu toe ben ik zeer tevreden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv voor een goede prijs, hangt schitterend
 | 06-06-2019
  • Pluspunten
  • Helder
  • Een kabel
  • Ambientmode
Mooie televisie met een fijne ambient mode, mooi smal zodat hij netjes vlak aan de muur zit. Ook ideaal is de one connect box, met een kabeltje dat praktisch niet zichtbaar is ben je klaar!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Schitterende Televisie
 | 05-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Aan de muur te bevestigen
  • Minpunten
  • Bezorging
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv
 | 05-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Installatie
  • afstandsbediening
  • Apps
  • Minpunten
  • geen
TV gekocht en geleverd op afgesproken dag. Direct opgehangen aan de muur. Hangt lekker plat tegen de muur aan. Installatie was zeer makkelijk. Beeldkwaliteit super. Bij 4K films lijkt het net alsof je er midden in zit. Geïntegreerde apps zoals Netflix werken soepel en snel. Geluidskwaliteit voor een platte tv is prima. Heb er zelf wel een externe box op aangesloten voor nog beter geluid. Ook dit aansluiten werkt super en snel. Erg blij met deze aankoop. Afstandsbediening is klein met weinig knoppen. Werkt lekker makkelijk.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Goede kleuren
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Deze tv heeft een scherp beeld alleen de afstandsbediening is wennen