U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 611 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld en geluid
 | 06-07-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk aansluitbaar
  • Goed geluid
  • Scherp beeld
  • Minpunten
  • Tv tikt doordat ie opwarmt
Mooie tv een echte aanrader
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooi beeld, goeie keus!
 | 02-07-2019
Fantastisch om te zien dat de beelden zo mooi kunnen zijn dat het vooral bij natuurfilms net is alsof je er zelf dichtbij loopt.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
geweldig
 | 01-07-2019
Wat een tv we zijn zeer tevreden en wat een bedienings gemak dankje wel platte tv breda Dhr meijers
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wij zijn uitermate tevreden met deze tv en soudbar..geleverd door plattetv.nl
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Minpunten
  • N.v.t.
Super.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wij zijn uitermate tevreden met deze tv en soudbar..geleverd door plattetv.nl
 | 01-07-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Minpunten
  • N.v.t.
Super.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi design, installatie eenvoudig, kwaliteit super!
 | 29-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Setupbax
  • Eenvoudige installatie
  • Bedieningsgemak
Gekozen voor QE55Q8F vanwege mooie vormgeving, eenvoudige installatie, zeker de setupbox is een aanrader. Beeldkwaliteit super. Bediening van de TV is erg eenvoudig
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • ?
Hele mooie tv zowel qua design (voor en achterkant) als beeldkwaliteit. Door de One Connect Box geen lelijke kabels zichtbaar. Wat een groot voordeel is omdat de achterkant van de tv in mijn kamer zichtbaar is
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Zeer tevreden over deze tv
 | 26-06-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie vorm
  • Duidelijke contrasten
  • Minpunten
  • Jammer dat er geen menu op afstandsbediening zit
Geweldige tv! Mooi scherp beeld en duidelijke contrasten
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi scherp beeld en gemakkelijke installatie en bediening
 | 24-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gemakkelijke installatie
  • Bedieningsgemak
Mooi scherp beeld en gemakkelijke installatie en bediening. Het geluid van de tv is ook prima, al gebruik ik dat niet veel, omdat de tv is aangesloten op een home cinema set. Service van Platte TV is geweldig. In het scherm van de tv zat een onvolkomenheid. Na melding werd gelijk een datum voor vervanging ingepland.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Hele mooi beeld en goed geluid
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Scherpte van het beeld
  • Het geluid
  • Tv is snel van stand-by
  • Minpunten
  • Meer stroom verbruik door stand-by ?
TV moest geïnstalleerd worden via een app, maar dat ging prima. De dynamische kleuren zijn te fel en spatten van het beeldscherm en zijn hierdoor minder natuurlijk. Aanpassen van het beeld is eenvoudig. Het is wel wennen aan de afstandsbediening waar zo’n beetje alle knoppen van zijn verdwenen. Ik weer niet of ik alle functies nu gebruik. Knopje terug naar laatst bekeken zender was wel handig geweest en de programma gids gaat per pagina i.p.v. per zender. Mooi tv voor het geld(net > €1.000). Netflix gaat geweldig!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Voldoet aan verwachtingen!
 | 22-06-2019
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Beeld kwaliteit (zonder hdr+)
  • Game modes
  • Minpunten
  • Geleverd zonder beugel
  • Hdr+ mode
Na veel twijfelen gekozen voor de 65Q8. Erg tevreden op 1 ding na. De HDR++ mode valt flink tegen. Je ziet de tv zijn best doen in deze modes. Helaas is het goed zichtbaar dat er vlak voor vlak gewerkt word voor Pixel verbetering.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wat een belevenis door het haarscherpe beeld.
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Voortreffelijk geluid
  • Strak design
  • Héél dun
  • One connectbox
  • Minpunten
  • Minpunten nog niet kunnen ontdekken
Haarscherp, voortreffelijk geluid en een plaatje aan de muur. Films en series kijken in Ultra HD wordt echt een belevenis. De one connectbox is al helemaal fantastisch; geen bergen met kabels meer.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastische tv!
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Veel aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • Tv ondersteunt geen DTS
Een fantastische tv met oog op de toekomst!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastische tv!
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Veel aansluit mogelijkheden
  • Minpunten
  • Tv ondersteunt geen DTS
Een fantastische tv met oog op de toekomst!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Alleen maar
  • Minpunten
  • Geen
Dit is echt een geweldige tv. Je kunt met één afstandsbediening alles regelen. Je kunt hiervoor de Samsung afstandsbediening gebruiken of die van de KPN. Via de app van Netflix kun je ook in 4K UltraHD kijken. Heb je geen andere tv ontvanger nodig.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Indrukwekkend, maar met verbeterpunten
 | 16-06-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • One connect maakt dat je geen last hebt van kabels
  • 1 afstandsbediening voor alles
  • Minpunten
  • Ambient modus mag beter
  • Instellingen en opties zijn te simpel
Wat een prachtige TV. In combinatie met de one connect box en invisible cable hangt de TV prachtig aan de muur zonder een bos kabels. De one connect box herkent de meeste apparaten direct en anders zijn ze makkelijk toe te voegen. De afstandsbediening is simpel, maar erg handig en hiermee bedien je al je apparatuur. De ambient mode is erg leuk, maar bied niet heel veel bijzonders. Ik vind het vervelend dat muziek van Spotify niet afgespeeld kan worden tijdens de ambient modus. Dit is echt een gemis. Verder vind ik dat de beschikbare instellingen erg simpel zijn. Bepaalde opties mis ik, zoals het kunnen uitzetten van je scherm en het spelen van muziek tijdens de ambient modus Dit zou waarschijnlijk met een flinke update opgelost zijn, maar dan moet Samsung hier natuurlijk wel meerwaarde in zien. Er komt een flink geluid uit, maar aangezien ik mijn oude audio set niet kan gebruiken met dit toestel is het flink wennen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Hele mooie en goede TV.
 | 14-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
Hele mooie tv met een prachtige beeldkwaliteit. We gegeven er wel een soundbar bij aangeschaft voor een nog mooier "surround" geluid.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie televisie met goed geluid voor een platte TV
 | 14-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Geen Android
Mooie televisie met een helder en goed beeld. Door de Qled blijft het beeld helder ook met veel zonlicht in de kamer of op je televisie. Mooi detail is dat je geen gedoe meer hebt met lelijke kabels aan de achterkant aangezien deze op een externe kast worden aangesloten. Vanaf deze kast gaat 1 dunne glasvezelkabel naar de tv. Het geluid is verrassend en kan in het menu via een Equalizer goed worden aangepast waarbij er zelfs bas is. Kleuren kunnen naar smaak worden afgesteld en komen heel mooi over. De afstandbediening is mooi van vorm en is even wennen, maar daarna goed te bedienen. Het is alleen jammer dat er geen Android op zit waardoor niet alle Apps kunnen worden "gedownload". Tv is wel gewoon voorzien van standaard Apps en heeft ook gewoon een internetpagina waarin u alles kan zoeken via bijvoorbeeld Google. Een zeer mooie en goede tv
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een geweldig beeld en hoog bedieningsgemak
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Super tevreden, wat een fantastisch beeld! Eenvoudig te bedienen met de compacte en doordachte afstandsbediening. TV kijken is weer een belevenis geworden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastisch smart tv die niet opvalt
 | 12-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Vorgeving
  • Bedieningsgemak
  • Apple TV
Wij hebben het toestel nu 14 dagen in huis, maar zouden deze niet meer willen missen. Wat een mooi beeld vooral bij 4K presentatie is het of je er midden in zit! Het geluid is prima.