U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 567 reviews
1199,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top
 | 22-05-2019
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima TV
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
Mooie Televisie scherp beeld, zeer tevreden
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Connect box
  • Minpunten
  • Geluid
Na 10 jaar was de oude tv aan vervanging toe. Het beeld van deze tv is uiteraard veel beter. De kleuren spatten ervan af. Instellen was een fluitje van een cent. Ik gebruik een externe soundbar. Hoewel ik moet zeggen dat het geluid nog niet eens zo slecht is voor zo'n platte tv.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige televisie, met heel veel mogelijkheden
 | 20-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Geen
Zeer content met deze televisie.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Schitterende tv, uitstekend beeld en vormgeving.
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kleuren
  • Supersnelle bediening
  • Luxe afstandsbediening
  • Geluid
Voldoet aan volledig aan de verwachtingen. Vergeleken met onze vorige tv van 46 inch is dit echt genieten. In combinatie met de HW-N650 soundbar en SWA-8500 achterspeakers geeft dit een bioscoop gevoel. Kleuren zijn fantastisch. Tv is gemakkelijk in te stellen. Smart werkt supersnel. Kortom nog geen seconde spijt gehad van de aanschaf van deze tv.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige TV met Haarscherp beeld en kraakhelder geluid!
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Mooi design
  • Top geluid
  • Makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Geen
Dik tevreden met mijn nieuwe tv! Super makkelijk in gebruik en alle apps etc laden mega snel! Precies wat ik zocht!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Eindelijk zwart en contrast
 | 15-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Zwart contrast
  • Snelheid
  • Minpunten
  • had groter gemogen
  • te weinig tijd te kijken
In eerste instantie was ik voornemens een 6F aan te schaffen. Door het advies, heb ik me verdiept in de hogere modellen. Ik kon helaas niet anders vaststellen dat de beeldkwaliteit aanzienlijk beter was. Vooral het zwart. Daar lag ook mijn focus. Wilde de voordelen van Oled echter niet de nadelen. Was reeds in het bezit van een 4K Samsung LED tv. In vergelijking met de plasma was het zwart de grote teleurstelling. Echter deze QLED overtreft mijn verwachtingen en zie dus eindelijk weer echt zwart. Helemaal tevreden. Zijn er ook minpunten. Nee. Laten het geluid vergeten. Dat is een cliché. Kortom tevreden. Overigens, deze tv gekocht in combinatie met de No Cap Mount. Eigenlijk een verplichte combinatie. Geweldig strak en eenvoudig deze hangt.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Simpel gezegd een SUPER tv met schitterend beeld en geluid, mooie vormgeving! Plaatje compleet
 | 13-05-2019
  • Pluspunten
  • Mooie uitstraling
  • scherp beeld
  • goed geluid
  • makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • nog geen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prachtige TV
 | 11-05-2019
  • Pluspunten
  • Scherp Beeld
  • Zeer eenvoudige installatie
  • Duidelijk menu
Wij waren op zoek naar een nieuwe TV en via de website van plattetv.nl zagen wij dat er een nieuw filiaal werd geopend in Zoeterwoude. De verkopers waren bijtengewoon behulpzaam en vriendelijk. Goede informatie die bij thuiskomst en na installatie ook nog eens bleek te kloppen! Niet alleen "verkooppraatjes": prettig!!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
fantastische tv, voldoet aan alle wensen.
 | 11-05-2019
  • Pluspunten
  • one connect box
  • perfect beeldkwaliteit
  • geweldige geluidskwaliteit
  • stevige en stabiele voet om neer te zetten
  • Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken !
Zeer strakke tv, beeldkwaliteit perfect, geluid is erg goed dit in tegenstelling tot mijn vorige tv waar ik een extra soundbar nodig had om een beetje normaal geluid te krijgen. Prachtige stevige voet, staat heel stabiel. erg simpel te bedienen. Dik tevreden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Helemaal top!
 | 09-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Smart tv
  • 4k Qled
Ik ben echt helemaal weg van mijn nieuwe tv. Super mooi Helder beeld. En mooi geluid. Ik kan nu echt genieten van films en internet. Lekker op YouTube/ Netflix of gewoon tv. Iedereen die bij mij thuiskomt staat versteld van de kwaliteit!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Erg mooi apparaat van zeer goeie kwaliteit
 | 09-05-2019
  • Pluspunten
  • One cable
  • Universal remote
  • Mooie vormgeving
  • Mooi beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
  • Met een paar knopjes extra op de remote meer gemak
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zeer goede tv! Boven verwachting! Zeker het geld waard! Ook verkoop en installatie super. Met een woord top!!!
 | 08-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Aansluiting
  • Minpunten
  • Geen
Goede tv! Ook goede service! Met een woord top!! Zeker een aanrader!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Op alle vlakken een upgrade
 | 08-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Luxe uitstraling
  • Kleuren
  • Apps op tv
  • Minpunten
  • Geluid
Een prachtige tv met een afwerkingsniveau waar je u tegen zegt. Het scherm is haarscherp, kleuren zijn mooi en diep. Geluid zonder soundbar is ruim voldoende, maar voor wat meer body aan het geluid is een soundbar wel aan te raden. Het feit dat er maar één nauwelijks zichtbaar kabeltje naar de tv gaat zorgt voor een luxe uitstraling en de afstandsbediening werkt direct en ontzettend makkelijk samen met bijv. KPN box of Apple TV. Apps zijn snel geladen en werken native.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Hele goede kwaliteir.
 | 06-05-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Bedieningsgemak is prima
  • Afstandsbediening werkt goed
  • Veel apps op de tv
  • Minpunten
  • Geluid is iets minder
TV heeft een hele goede beeldkwaliteit. Geluid is ook goed, maar via een soundbar heb ik toch beter geluid. Ik ben heel tevreden over deze tv.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goed geholpen, blije klant
 | 05-05-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Uiterlijk
  • Geluid goed voor een tv, maar gebruik ik niet
  • Minpunten
  • Geen
Top televisie. De kleuren zijn uitzonderlijk mooi, Weinig last van weerspiegeling, tv ziet er goed uit en heeft een handige afstandsbediening die je kunt gebruiken voor meerdere apparaten.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top kwaliteit
 | 03-05-2019
  • Pluspunten
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
De Samsung is zeker een aanrader en Platte TV ook. Top medewerkers, vriendelijk en juist geinformeerd
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super aankoop
 | 02-05-2019
Top televisie
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische prijs kwaliteit verhouding
 | 30-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Een fantastische qled tv met een prachtig mooi beeld en mooie vormgeving. Dankzij de juiste adviezen die ik in de winkel kreeg heb ik een super aankoop gedaan. Erg blij mee!!!!!!!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Sublieme tv
 | 28-04-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Geen lelijke kabels
  • Minpunten
  • Had wat opstart problemen
Aan de muur een fantastische tv om naar te kijken. Het beeld is haarscherp. Voor het geluid heb ik een aparte soundbar.