Merken

Meer tonen
U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

9 / 10 141 reviews
1699,-
  • Vormgeving10 / 10
  • Bedieningsgemak9 / 10
  • Beeldkwaliteit10 / 10
  • Geluidskwaliteit9 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
8,5 / 10
Een fantastisch tv met mooiere kleuren dan in de werkelijkheid
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Bediening
  • Voldoende aansluitingen
  • Geluid is voldoende
  • Minpunten
  • Downloaden van meer apps
  • Geen usb 3.0
  • Geen tulpaansluiting voor audio
  • Geen dts audio
Makkelijke bediening en een fantastisch beeld Alleen bij personen op de tv met een lichte huid zijn de gezichten soms wat roodachtig ik weet niet of dit is bij te stellen? En het geluid is ook voldoende, het geluid over de Reciever is natuurlijk veel mooier vooral bij films. Er zijn niet zo veel apps bij het Tizen besturingssysteem maar de belangrijkste zijn aanwezig
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
9 / 10
Supermooie tv!!
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Plug and play
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid
Hele mooie tv die makkelijk te installeren is en ook qua menu erg overzichtelijk is. Mooi beeld met redelijk geluid
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
10 / 10
Je weet niet wat je ziet
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • superscherpbeeld
  • mmooi plat tegen de muur
  • connectbox
  • ambient mode
  • Minpunten
  • geen
Mooi strak vormgegeven tv met superscherp en helder beeld. Prima geluid voor een platte tv. De afstandsbediening is prachtig van vorm en leidt je snel en zonder problemen door de menu's. slechs 1 draadje zichtbaar. Must have
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
9,3 / 10
Wat een mooi, groot beeld
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Geluid valt mee
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Niets
De tv bevalt prima. Makkelijk te bedienen met de hele simpele afstandsbediening. Beeld is ook perfect, ik game ook veel en hij switcht mooi tussen de instellingen die ik voor verschillende kijkmodi heb ingesteld. Heel erg tevreden met deze aankoop/
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
9,3 / 10
Geweldig mooie tv, zowel als beeld, vormgeving en gebruiksgemak
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Gebruiksgemak
  • Vormgeving
  • Prijs/kwaliteitsverhouding
Geweldig mooie tv, zowel als beeld, vormgeving en gebruiksgemak.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
9,8 / 10
perfecte tv!!
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • one connect kabel
  • vormgeving
  • no gap mount
  • beeldkwaliteit
  • alles eigenlijk
  • Minpunten
  • prijs
  • oké connect kabel had eigenlijk meerdere ingefreesde uithangen moeten hebben ipv alleen maar aan de onderkant
eigenlijk alles geweldig met als hoofdpunt de ons contact kabel waar zelfs de stroomvoorziening in zit.. de tv herkend zelf alle apparaten die erop aangesloten worden.. een remote die eenvoudig te bedienen is en er tevens prachtig uit ziet... zelf met ingebouwde microfoon voor voicecommand .. ook is de standby (ambient) modus geniaal.. al met al heel erg blij mee!!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
9,5 / 10
Een mooie goede 4k het tv
 | 15-10-2018
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Design
  • Interface
  • Minpunten
  • Zwart is niet perfect
Mooie dunne behuizing, de aansluitingen aan de apparte box zijn ideaal en de tv zelf geeft mooi helder beeld. In het donker is de tv niet optimaal ( OLED is hier in beter) maar overdag is de helderheid superieur.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
10 / 10
geweldige tv, ben er zo blij mee
 | 15-10-2018
  • Pluspunten
  • beeld is zuiver
  • geluid is goed en luid
  • remote is klein en functioneel
  • Minpunten
  • met voetbal kijken vertraging in het beeld maar weet niet of het door de tv komt
mooie vormgeving en perfect beeld, geluid is uitmuntend, past perfect in mijn woonkamer. en de afstandbediening is klein en zo handig
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
9,8 / 10
Hele mooie telefisie
 | 15-10-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Mooi strak tegen de muur
  • Ambient mode
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
10 / 10
Een juweeltje onder de Samsung tvs
 | 15-10-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Kwaliteit
  • Scherpe kleuren
  • Mooi design
Deze televisie heeft alles wat we wensen.. Tevens een mooi pronkstuk in de woonkamer. Een eigen thuisbioscoop.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
8,5 / 10
Zeer mooie tv strak beeld
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Minpunten
  • Instellingen
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
9,5 / 10
Prima beeld goed geluid en makkelijk bedienbaar
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Vormgeving
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
9,3 / 10
Fantasche TV voor een goede prijs
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • One connectbox
  • Ook ideaal voor gamen
  • Minpunten
  • Nog geen gevonden
Goed scherp beeld. Prachtige vormgeving met maar een hele kleine rand. De ons connectbox zorgt er voor dat er geen kabebrei over de muur naar de TV loopt.. Samen met de no gap wall mount makkelijk op de muur te bevestigen. Geluid is ongetwijfeld goed maar haalt het niet bij de surround geluid via mijn versterker. Het is maar wat je gewend bent.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
10 / 10
Top tv
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Minpunten
  • Nog geen
Super tv met goed beeld en super service bij plattetv.nl
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
10 / 10
geslaagde aankoop
 | 13-10-2018
zeer goede prijs/kwaliteit
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
9 / 10
Mooi beeld veel mogelijkheden
 | 13-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudig te installeren
  • Maar een draad naar tv toe
  • Minpunten
  • Nog niet
Zoals iedereen getwijfeld tussen OLED en QLED nog geen moment spijt gehad voor deze keuze. Mooie prijs afspraak gemaakt met platteTv.nl en de tv de volgende dag al in huis.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
10 / 10
****Geweldig mooi beeld en super geluid!!!!****
 | 13-10-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Helder
  • Geen vertraging in het geluid en beeld
  • Aparte box om alles op aan te sluiten en maar 1 dun kabeltje wat achter een kabelgootje moet
Wauw wat een mooie tv! We zijn van 42 inch naar 65 gegaan maar wat ben ik hier gelukkig mee!! En dat geluid... Wauw ik had niet verwacht dat er zo'n prima geluid in een platte tv kon zitten! Ik zou iedereen deze tv dan ook aanraden! Bedankt platte tv medewerker voor het goede advies ik heb totaal geen spijt dat ik van LG overgestapt ben op een Samsung!
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
10 / 10
Super strak beeld vanuit iedere hoek.
 | 12-10-2018
  • Pluspunten
  • Geweldig beeld
  • Alles via 1 AB (KPN)
  • Installatie/instructie door monteur Platte TV
  • €400,00 cash back
TV Samsung 55 inch TV, super strak beeld en mooi design. Bediening via AB van KPN, alles ingesteld door de monteur. Super makkelijk! En eh .................... €400,00 cash back! (Die gebruikt voor 2 x Sonos Play one :-)) Geluid via de Sonos play bar en 2 x Play 5. Een super set! (Oordeel over geluidskwaliteit is dus van Sonos).
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
9,5 / 10
Prima TV,werkte na installatie gelijk goed, fantastisch beeld.
 | 11-10-2018
  • Pluspunten
  • prima beeldkwaliteit
  • goede geluids kwaliteit
  • automatische detectie van aangesloten apparaten
  • overzichtelijke bediening via smarthub
  • Snel zappen
  • Minpunten
  • moeilijk installeren van nieuwe apps.
Haarscherp beeld en fantastische kleuren. De upscaling van de zenders van de cai werkt uitstekend. Zo ook de beelden van de BlueRayspeler zien er gelikt uit. De 4k nature demo's van YOUTUBE zien er verbazingwekkend mooi uit. Ik ben super tevreden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
10 / 10
De QE55Q8F 2018 is een prima tv!
 | 11-10-2018
  • Pluspunten
  • Afwerking / Design
  • Zeer snel Tizen menu
  • Apps werken goed en snel
  • Kleine AB wat prima werkt
  • Minpunten
  • Niet alle geluidscodecs worden ondersteund.
Haarscherp beeld, geluidskwaliteit verrassend goed, zeer vriendelijk in gebruik en leuke extra opties. De one remote is erg praktisch en heeft een mooi design. Kleuren out of the box zijn naar mijn mening te overdreven, dus daar moet je wel even naar kijken. persoonlijk ben ik tot deze instellingen gekomen waarbij we beide thuis zeer tevreden mee zijn: TV > Instellingen > Beeld > Expertinstellingen Beeldmodus: Standaard Achtergrondverlichting: 28 Helderheid: 5 Contrast: 47 Scherpte: 10 Kleur: 28 Tint: G2 Clean Digital View: uit Automotion Plus-instellingen: uit Lokaal dimmen: Hoog Contrastverbetering: uit HDR+-modus: uit Filmmodus: uit Kleurtint: Warm2 Kleurruimte-instellingen: Eigen
eerste
 | 
vorige
 | 
1
 |  |  |  |  |  |  | 
 |   |