U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 237 reviews
1444,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig product
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Prijs
  • Minpunten
  • Geen
Mooie uitstraling,super beeldkwaliteit. Prijs voor deze tv is zijn geld dik waard! Ik zou het iedereen aanraden.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Ik Blijf tv kijken
 | 08-12-2018
What you see is what you get! Helemaal top
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
 
 | 08-12-2018
Top product
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv!
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Goede aanbieding gekregen qua prijs.
Voldoet aan onze verwachtingen! Tv heeft een goede beeldkwaliteit.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Helemaal goed !
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijke instructie
  • Fraai design
  • Prachtig beeld en geluid
  • Handige connector box
  • Geen kabels in zicht
  • Minpunten
  • Geen
Erg te spreken omtrent de "stap voor stap" installatie, bijzonder handig is de connector box. Direct veel kijk en luisterplezier !
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv kan niet anders zeggen
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Helderheid
  • Geluid
  • Afstandsbediening
Mooi groot beeld heldere kleuren mooie tv Duidelijke handleiding . Super tevreden geen spijt Aanrader voor een ieder die een tv zoek .
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Afstandsbediening
Heel mooi vormgegeven tv, installatie is echt super simpel. Goed uitgewerkt van Samsung. Beeld en geluid zijn enorm goed
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Waard voor het geld!
 | 07-12-2018
  • Pluspunten
  • Zwart en rood heel mooi
  • 1 cable connection
  • Ambient mode
  • Super scherp beeld
  • Minpunten
  • Het geluid
Mooie Ambient Mode en 1 cable connection. Bij aankomst vd tv zie ik bij het openen vd doos al dat het waard is alles zo mooi en stevig de componenten.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
een heerlijke TV
 | 06-12-2018
  • Pluspunten
  • formaat
  • beeldscherpte
wij zijn zeer tevreden over deze TV. Haarscherp beeld.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
top televisie nu 4 weken in bezit en geweldig apparaat
 | 05-12-2018
  • Pluspunten
  • bedienings gemak
  • kastje waar alle kabels heen gaan
  • instalatie
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een zeer goed toestel, zeer tevreden over de aankoop
 | 05-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherm
  • Geluid
  • Bediening
  • Gebruiksvriendelijk
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Machtig toestel, alleen is het een beetje te groot uitgevallen, maar daar kunnen de prima verkopers niets aan doen, eerder onze fout
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Ik ben zeer tevreden
 | 05-12-2018
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • alle kabels op de ONEbox
indrukwekkende beeldkwaliteit wanneer HD-ontvangst beschikbaar is. Ik ben zeer tevreden. Wanneer je een soundbar installeert, heb je een bioscoopgevoel
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top product voor mooie prijs
 | 04-12-2018
  • Pluspunten
  • Hoge beeldkwaliteit
  • One connection box
  • One Remote
  • SMART TV
  • Goede service
  • Minpunten
  • One Remote werkt niet met me soundbar
We hebben via plattetv.nl dit product gekocht en hebben er sinds de aankoop geen spijt van. De beeldkwaliteit spreekt voor zich maar vooral het concept van de ONE CONNECTION BOX en de ONE REMOTE doen ons veel plezier. Daarnaast hebben we ook een "No-gap wall mount" gekocht, het was zeer makkelijk te installeren en de TV hangt lekker aan de muur. Het was kiezen tussen deze en de Samsung Frame, maar het feit dat deze goedkoper was terwijl het kwalitatief een betere TV is was voor ons de doorslag. Geen spijt en ook zeer goede service van de plattetv.nl medewerkers. We gebruiken zelf al een (Denon) soundbar maar het geluid klonk zeer goed toen ik het via de tv zelf probeerde.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gaaffff
 | 03-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie vormgeving
  • Prachige kleuren
  • Super geluid
Boven verwachting scoort deze tv. De helderheid doet zeer aan je ogen. Maar daar wennen wij wel aan. Super aankoop geweest.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Perfect
 | 03-12-2018
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Prima kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Onze dochter is super blij met deze aanwinst op haar slaapkamer
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden.
 | 03-12-2018
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, inclusief de goede service
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
fantastisch top toestel
 | 03-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • bediening
  • vorm
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
werkelijk een prachtig toestel ,verbluffend beeld en duidelijke menu structuur
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prima tv met mooi beeld
 | 02-12-2018
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Leuke features
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Laat arc signaal
  • Grote voet waardoonntv ver naar voor staat
Ik kan niet veel aanmerken op deze tv. Installatie is zo gebeurd en het instellen valt ook reuze mee. De ambient functie is niet wat ik er van verwachte, dus daarop alleen zou ik deze tv niet selecteren. Het enige nadeel in mijn geval is dat de tv in combinatie met de denon x2500 AVR niet echt lekker werkt. Het arc signaal wordt door de tv heel laat verzonden zodat de AVR pas na een minuut wordt ingeschakeld. De AVR zelf raakt ook wat in de war dus de combinatie van deze twee apparaten is niet je van het.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Live en voetbal weeergaves slecht
 | 01-12-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld stilstaande opjects
  • Minpunten
  • weergave live uitzendingen slecht
  • weergave voetbal passes heel slecht
Het beeld is scherp bij opgenomen items waarbij het beeld niet snel beweegt. Bij snel bewegende live uitzendingen zoals bv voetbal is weergave erg slecht. De voetballers vertonen flikkering en bij een voetbal pass door de lucht is de bal niet of nauwelijks te volgen. Beeldscherpte instellingen in het menu werken in het geheel niet.
SAMSUNG QE55Q8F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV, absolute aanrader!
 | 01-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Zwart is echt zwart
  • 4K
  • Minpunten
  • Geen
alhoewel de TV niet de goedkoopste is, krijg je wel veel waar voor je geld! De TV is schitterend vormgegeven, met een hele dunne rand rondom en de afstandsbediening is simpel, maar erg doeltreffend. Als er op 4K gekeken wordt, dan komt het echt binnen. Het lijkt alsof je er zelf bijna in staat met super warme en heldere kleuren en het zwart is gewoon echt zwart! Door de Full Array heb je ook geen last van ‘bleeding’ langs de randen en de Ambient modus is een leuke toevoeging (ook al vergt dit wel een redelijk vaste hand voor een foto). Geen moment spijt gehad van deze televisie en absoluut complimenten voor de werknemers van Platte TV. Geduldig, aardig, kennis en topservice zijn toch wel van toepassing hier. Daar kunnen concurrenten nog wat van leren en kan het da ook aanraden om hier je producten aan te schaffen. Kortom, erg tevreden met TV en erg tevreden met Platte TV!