U bevindt zich in:
Samsung QE55Q8F Reviews

SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 66 reviews
1799,-
1699,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top product
 | 14-09-2018
  • Pluspunten
  • Dun
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Een mooie goede tv waar echt alles op kan, beeld is top en de design is strak!
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Top TV met eenvoudige bediening
 | 09-09-2018
  • Pluspunten
  • Perfect diep contrast
  • Geluid beter dan de meeste platte TV's
  • Minpunten
  • Geen
Erg mooi toestel zowel design als beeldkwaliteit
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top televisie
 | 04-09-2018
  • Pluspunten
  • Super mooie kleuren
  • Strak afgewerkt
  • Afstandsbediening Top
  • Perfecte responstijd
  • Navigeren gaat super snel
Had hem voornamelijk aangeschaft voor te gamen gewoon weg een super keuze geweest response tijd is geweldig het contrast plus de kleuren zijn een lust voor de ogen en natuurlijk de 4k resolutie uiteraard films kijken op dit toestel is perfect al met al een geweldige tv voor een hele mooie prijs.
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
QLED TV met prachtig beeld, goed geluid en luxe uitstraling.
 | 25-08-2018
  • Pluspunten
  • Hoog contrast
  • Makkelijke menus
  • Goed geluid
  • Kabels goed weg tewerken door One-Connect box
  • Dunne rand om de TV
  • Minpunten
  • Kleine kijkhoek
  • Met standaard instellingen Iets te warm beeld
  • Als je de voet gebruikt houd rekening met een afstand van 20cm van de muur
Prachtig beeld. Smart tv gedeelte werkt vloeiend en Netflix/YouTube is prettig bestuurbaar. Koppelen van een HDD om 4K films te spelen werkt plug&play. Geluid ook verrassend goed, zeker voldoende voor een 'normale' gebruiker. Werkt ook prima met Ziggo smartcard. Zeer aan te raden!
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fijne smart tv met een super mooi beeld
 | 23-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Uitstraling
  • Minpunten
  • Geluid
Super toestel, vindt alleen het eigen geluid wat tegenvallen. Maar dat is op te lossen door Sonos
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Met veel plezier tv aanzetten
 | 22-07-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Niet kunnen vinden
Ik was bezit van een oude plasma en met goed beeld, althans dacht ik. Maar vanaf ik de Samsung aangezet heb ging er een hele andere wereld open.
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super geweldig hadden we veel eerder moeten doen .
 | 19-07-2018
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Diepte,s in prgammas
  • Strakke uitvoering.
  • Makkelijke afstand bediening
  • En internetten
  • Minpunten
  • Heb ik niet
We zijn al twee jaar bezig om een andere tv te kopen en achteraf hadden we toen gelijk moeten doen wat een mooi super duidelijk beeld en geluid. En al die dieptes erin en mooie kleuren . En een mooi strak scherm . En ik kan er van alles erop doen zoals internetten ,maar vooral youtube bekijken wat ik graag doe zijn de progamma,s got talent kijken .En nu kan ik dat doen wanneer ik dat wil en mooi op een groot scherm .
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een echte aanrader, gewoon GEWELDIG!
 | 10-07-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld zonder randen.
  • Snelle processor
  • Makkelijk in bediening
  • Fraaie vormgeving
  • Minpunten
  • Steekt iets Wat ver naar voren door de grote voet
  • Heeft soms moeite met de laatste update zoeken.
Deze tv is zowel beeld als bedieningsgemak is helemaal top. Het beeld heeft haast geen randen waardoor het soms net 3d kijken is maar dan zonder bril. En de kleine afstandbediening met weinig knoppen en tot alles kunnen bedienen is wel zo fijn. De processor is ook erg snel waardoor je snel door de apps kan bladeren en hij ze ook snel opent zonder enig probleem. Een echte aanrader en makkelijk in bediening.
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer mooie televisie, is het geld zeker waard
 | 04-07-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Strakke vormgeving
  • Losse aansluitbox
  • Bediengemak afstandbediening
Beeld kwaliteit is Top. Geluidskwaliteit is boven mijn verwachting dus geen plastic achtig geluid maar een redelijke tot goede kwaliteit
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede kwaliteit, jammer dat er geen basic aansluitingen zijn
 | 28-06-2018
  • Pluspunten
  • snelle reactie tijden
  • mooie vormgeving
  • veel aansluit mogelijkheden op Easy Connect
  • Minpunten
  • geen basic aansluiting op tv zelf
  • niet alle internet Tv aanbieders staan in het lijstje
  • geen eigen apps toevoeging mogelijk?
Ik heb nu deze tv een week in mijn bezit en ben in het algemeen uiterst tevreden over deze tv. Toch een paar puntjes wat mij opvielen, vooral tijdens het bekijken van WK voetbal wedstrijden. Soms zag je de bal wat schokkerig in beeld. Dat zou toch vloeiender kunnen en mogen? Installeren en aansluiten van diverse randapperatuur was een fluitje van een cent in mijn geval. Alleen vind ik het jammer dat er alleen maar aangesloten kan worden op de easy connect. Hier zou ik graag een paar basic aansluitingen op de tv zelf willen hebben. De reden hiervoor is dat indien je problemen hebt of als die Easy connect stuk is, je helemaal geen mogelijkheid hebt om toch tv te kunnen kijken. Dit was het geval bij mijn eerste bestelling, waar iets mis was met de Easy Connect. Dit is overigens op adequate wijze door PlatteTV opgelost geworden.
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Top product
 | 14-06-2018
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie vormgeving
  • Makelijk installeren
  • Bijna geen spiegeling
  • Prima beeld bij veel lichtinval
  • Minpunten
  • Geluid
  • Verder geen min punten
Goede priis,installatie is simpel,geluid is iets minder maar met een soundbar is dit prima opgelost, eigenlijk alleen mar lof over deze TV
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Qled, wat kan ik zeggen, toppie
 | 03-06-2018
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv
 | 02-06-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk te bedienen
  • Helder beeld
  • Alles met 1 afstandsbediening te bedienen
  • Minpunten
  • Geen minpunten
Alles is perfect aan deze tv. Het aansluiten ging gemakkelijk. Het installeren. En het bedienen. Beeld is super helder. Ben super blij met deze aankoop
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv
 | 01-05-2018
  • Pluspunten
  • Geen minpunten
  • Word er blij van
  • Bediening gemak
Gewoon prachtig in alles ! Design , beeldkwaliteit, prachtige kleuren , een plaatje in alles .
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte tv
 | 12-04-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • design
  • Minpunten
  • Geluid kan beter
Geen moment spijt dat ik deze tv heb aangeschaft.
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Done deal
 | 22-03-2018
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima keuze qua beeld, geluid en formaat
 | 21-03-2018
  • Pluspunten
  • QLED beeldkwaliteit
  • strakke vormgeving
  • bedieningsgemak incl online handleiding
We hebben onze oude 40 inch tv nu vervangen door een 55 inch tv en dit is een hele verbetering. Ook de 4K/QLED is een flinke stap voorwaarts voor de beeldkwaliteit. Voor het geluid maken we gebruik van een SONOS systeem.
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Beter kan haast niet
 | 28-02-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
  • Vormgeving
Super tv , simpele bediening , perfect beeld een genot om naar te kijken
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooie televisie, mooi beeld, maar vervelend dat mijndradloze hoofdtelefoon niet op deze tv kan worden aangesloten.
 | 24-02-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
SAMSUNG QE55Q8F REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV
 | 21-02-2018
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Vormgeving
  • Gebruiksgemak
  • One connectbox
  • Goed in te stellen op persoonlijke voorkeuren
  • Minpunten
  • geen
Samsung staat bekend om zijn helderheid. Het beeld is super scherp (ook al bij gewone kabelaansluiting). heel tevreden