U bevindt zich in:
Samsung QE55Q85R Reviews

SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 33 reviews
2499,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-5010 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Tv is nu sinds een week in bezit. Erg tevreden mee. voorafgaand erg veel reviews gekeken om een keuze te maken tussen de q80r en q85r, toch voor de q85r gekozen omdat het voordeel van de one connect box in mijn geval opweegt tegen de extra kosten. Daarnaa
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • One connect box
  • Contrast
  • Full direct array
  • Tizen bediening boven verwachting snel
  • Spelmodus verbeterd gameervaring aanzienlijk.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige ervaring de beste keus van het jaar
 | 13-07-2019
  • Pluspunten
  • mooi aan de muur
  • uitstekend beeld
  • prima geluid
  • 1 draadje uit de T V
  • alleen maar ++++++
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Beeld met diepte , beter kan haast niet, maar Samsung gaat steeds verder met ontwikkelen . prima geluid , ongelofelijk .wij kijken al jaren naar Samsung T.V
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ik ben zeer tevreden
 | 12-07-2019
Ik geniet elke dag van het geweldige scherpe beeld. Wat mooi. Vooral de natuurseries zijn schitterend. Het is echt een aanrader!!! Theo
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Doet waarvoor ik hem gekocht heb
 | 10-07-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • gemak
Gemak van alles in 1 afstandsbediening werkt soms tegen mij als ik alleen radio wil luisteren. Maar alle andere gemakken en pluspunten doen dat snel vergeven.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Waanzinnig mooi beeld en gemakkelijk in gebruik.
 | 07-07-2019
  • Pluspunten
  • Zeer mooi beeld
  • Makkelijk te installeren
  • Makkelijk in gebruik
  • Ideaal met one connect box
Makkelijk te installeren en een heel strak beeld zowel als je tv kijkt en ook met de playstation. Ik heb het geluid via mijn sonos installatie lopen welke de tv zelf vindt en dan installeert.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een fenominaal beeld
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • haarscherp beeld
  • prima geluid
  • eenvoudige installatie
  • prettigge afstandsbediening
  • Minpunten
  • mischien het B-label
Nu bijna 3 weken in gebruik. Fantastisch beeld en prima geluid. De installatie is een fluitje van een cent en de kleine afstandsbediening is zeer handig. Door de One Connectbox hoef ik geen kabels meer achter in de tv te pluggen. Daglicht heeft geen invloed op het beeld. Ik heb extra kunnen genieten van onze Leeuwinnen.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooi helder sprankelend beeld!
 | 27-06-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Installatie gemak
  • Afstandbediening
  • Menu
  • Snelheid
  • Minpunten
  • Vrij dik
In combinatie met de No-Gap beugel een plaatje aan de muur. Is wel wat dikker dan ik verwacht had. Beeldkwaliteit en bedieningsgemak is super. Installatie zelf gedaan is bij deze TV echt heel gemakkelijk. De one-connection box werkt ook prima. Afstandbediening is ok erg compact en makkelijk in gebruik. Alles reageert lekker snel.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super beeld
 | 23-06-2019
  • Pluspunten
  • Gebruik
  • Instellen
  • Aansluiten
  • Minpunten
  • Aansluiten op WiFi lukt niet op 5Ghz
Neem er vooral een goed ophangsysteem bij. Aan de muur staat zo’n tv toch het beste.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooi toestel !
 | 22-06-2019
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Echt een super mooi beeld
 | 20-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Snelle en eenvoudige bediening
  • Mooi aan de muur met no gapwall amount
  • Geluid is ok
  • Minpunten
  • Tot nu toe nog niet
Gekozen voor qled vanwege de lichtinval bij mijn woonkamer. Wauw wat een super tv. Beeld is echt mooi en doet niks onder voor oled. Ben van 65 inch naar 75 gegaan en dat is echt mooi
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte tv
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Perfect beeld
  • Minpunten
  • Geen
De tv werkt perfect wat een mooi super scherp beeld De afstandbeding was even wennen maar wil niks anders meer werkt fantastisch ook voor mij aan gesloten apparatuur
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig Beeld kwaliteit en zeer makkelijk bedienings-gemak.
 | 17-06-2019
  • Pluspunten
  • Afstand bediening
  • Verbindingskabel naar TV
  • Minpunten
  • Niet echt plat model.
Na een poosje Googelen toch weer uitgekomen bij Samsung, De Samsung QE55Q85R model 2019 is een complete en snel reagerende TV. Op dit moment nog alle opties aan het ontdekken. Maar ben nu al zeer tevreden over de aankoop.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv, zeer gemakkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk
 | 16-06-2019
  • Pluspunten
  • Weinig spiegeling
  • kabel van tv naar one connect box
  • Gebruikersvriendelijk
  • Mooi design
Zeer gemakkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk. Koppeling met Sonos snel gemaakt. Maar 1 kabel van tv naar one connect box. Veel minder spiegeling bij zon-/kunstlicht.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een TV!
 | 09-06-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • installatie is makkelijk
Super TV, echt verbazingwekkend. Erg mooi beeld en geluid. Ook leuke extra functies, zoals dat je het scherm als schilderij kan gebruiken. Ook top dat de TV uit twee delen bestaat, het scherm en het kastje waar je alle draden vanuit verbind. Daardoor loopt er nog maar 1 draad uit je televisie. De installatie was makkelijk.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect!
 | 06-06-2019
  • Pluspunten
  • design
  • beeld
Super tv! Het beeld is haarscherp en de interne speaker is van goede kwaliteit. Natuurlijk niet als een losse soundbar maar hier is verder niks op aan te merken. Mooi strak design met een helder en kleurrijk beeld! Echt een aanrader.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een TV!
 | 04-06-2019
  • Pluspunten
  • mooie beeldkwaliteit
  • mooi geluid
  • makkelijke installatie
  • leuke opties
Mooi beeld, mooi geluid, zeer gebruikersvriendelijk en daarnaast erg leuke en mooie opties, zoals schilderij functie en het beeld kan zelfs de achtergrond aannemen zodat het scherm niet zo opvalt in je kamer. Deze televisie kan ik aan iedereen aanbevelen!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Verrassend!
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zwart = zwart
  • Snelle beelden vanuit elke hoek
  • Makkelijke installatie
  • Smart hub
Je kijkt wel eens tv bij anderen en je ziet wel eens wat in een winkel, maar deze tv heeft me omvergeblazen. De beeldkwaliteit is schitterend. De gedetailleerde kleuren zijn prachtig, zwart is zwart, snelle beelden (zowel sport als actie) zijn perfect te volgen en dat vanuit elke hoek. De installatie was erg makkelijk. Onze aanbieder van digitale tv werd prima herkend en binnen een mum van tijd was alles ingesteld met de mooie, maar vooral praktisch werkende afstandsbediening. In tegenstelling tot onze vorige tv krijgt de afstandsbediening nu wel de voorkeur en niet die van onze aanbieder van digitale tv. Geen gedoe, dat je na het plaatsen van je tv later toch nog een kabel bent vergeten en je hand schaaft. Dit dankzij de Smart Hub. Fijne bijkomstigheid is dat de tv snel is. Hij start snel op en reageert snel. Daarnaast is de tv ook mooi als hij uitstaat door de Ambient Mode. Het meest verrassend is misschien nog wel dat het geluid waar je toch vaak kritische noten over hoort helemaal oké is. Ik heb nog geen één keer mijn Home Cinema Set erbij aangezet. Ik vind het voor het eerst niet vervelend dat het relatief koud was de afgelopen week voordat ik deze review schreef. Conclusie: ik raad deze tv aan.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een top TV!
 | 01-06-2019
  • Pluspunten
  • goede beeldkwaliteit
  • mooi design
  • goed geluid
  • reageert snel
  • makkelijke installatie
Wat een tv! Mooi beeld, mooi geluid, zeer gebruikersvriendelijk en daarnaast erg leuke en mooie opties, zoals schilderij functie en het beeld kan zelfs de achtergrond aannemen zodat het scherm niet zo opvalt in je kamer. Deze televisie kan ik aan iedereen aanbevelen!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wow!!!!
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld kwaliteit
  • Geluid
  • Maat
  • Pixels
  • Minpunten
  • Geen
Wow!!!!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bamm wat een tv!!!! Zo. Mooi
 | 30-05-2019
  • Pluspunten
  • Heldwrheid
  • Vorm geving
  • Beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • Geen!
Qled is the best at this moment