U bevindt zich in:
Samsung QE55Q85R Reviews

SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 51 reviews
2498,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
EEN TOP TV, had geen betere kunnen wensen!
 | 15-09-2019
  • Pluspunten
  • bediening duidelijk
  • kwaliteit beeld en geluid
  • montage makkelijk
  • Minpunten
  • geen minpunten
Het beeld is prachtig, makkelijk te bedienen, echt een platte tv, de uitstraling is mooi. perfect gewoon!!!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een prachtig product om aan de muur te hebben en naar te kijken!
 | 09-09-2019
Het betreft een mooie TV die prachtig is om aan de muur te hebben hangen en naar te kijken! Eenvoudig om in gebruik te nemen en samen met de nieuwe box van Ziggo een nog mooiere beeldkwaliteiT
Samsung QE55Q85R Reviews
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
GEWELDIG
 | 07-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • App
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Perfecte TV, beeld geluid fantastisch. Echt een mooie aanvulling voor in de woonkamer.
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
 
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooibeeld
  • Minpunten
  • Bedieningsgemak.
Produkt prima. Werking met Herman kard on niet. Tv terug kijken andere afstandbediening nodig. Gebruik nu 3 afstandsbedieningen. Is geen verbetering met oude situatie.. Vr Gr Dick brouwer .
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een "plaatje" aan de muur !!!
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving afstandsbediening
  • Minpunten
  • Eigenlijk geen
Als je de ruimte er voor hebt is dit een prachtige TV met veel mogelijkheden en zeer eenvoudig te bedienen. Ook het "' one cable "en "box"'systeem is subliem
Samsung QE55Q85R Reviews
Samsung QE55Q85R Reviews
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Ontzettend fijne tv met snelle bediening en prachtig beeld
 | 20-08-2019
  • Pluspunten
  • One connect box
  • Kleuren
  • Zwartwaardes
  • Slanke vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Standard tv geluid (Wel beter dan gemiddeld)
Ik ben erg blij met mij aankoop. Ik gebruik de tv nu al een paar weken en bedieningsgemak van de one connect box is geweldig. Het beeld is daarnaast ok ebt fantastisch ik ben vooral onder de indruk van de zwartwaardes dit is bijna OLED kwaliteit. De kleuren zijn daarin tegen ontzettend veel beter dan een OLED.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Schitterende TV, zeer gebruiksvriendelijk met uitstekend beeldkwaliteit
 | 18-08-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Eenvoudige installatie
  • Geen kabels door connectbox
  • Beeldkwaliteit
  • Eenvoudig te bedienen
  • Minpunten
  • Nog niet ondervonden
Beeldschoon scherm, supersnel aangesloten door de connectbox. Geen grote dikke kabels meer in het zicht die achter de tv vandaan komen. Super tevreden
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
top product
 | 14-08-2019
zeer mooie tv. Het ophang systeem is echt top
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Uitstekend beeld en geen last van kabelspaghetti
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld met mooi zwart, ook in lichte huiskamer
  • One connect box
  • Afstandsbediening werkt intuïtief
  • Minpunten
  • Niet zo dun als een OLED-scherm
  • Geluid mag beter voor deze prijs
Deze TV staat in een hoekwoning met veel licht. Maar ook bij veel licht is het mogelijk om nog goed naar het beeld te kijken. Juist dit was de reden om voor een Samsung QLED te kiezen en niet voor een OLED, Het is mooi dat dit waargemaakt wordt. Nadeel is wel dat het het scherm niet zo mooi flinterdun is als een OLED-scherm. Geluid van de interne speakers is niet slecht, maar het het haalt het bij lange niet bij het geluid via mijn Denon-receiver. Dit goed werkend te krijgen vond ik helaas niet zo eenvoudig. Het is meer dan alleen een HDMI-kabel in de HDMI-arc poort steken. De Samsung One Connect box zorgt er voor dat dat er maar één semi-transparante kabel naar het scherm toeloopt. De box waarin de HDMI-, UTP- en voedingskabels in moeten ligt buiten zicht in het TV-meubel. Een geniaal idee van Samsung, Hierdoor heb je geen last van kabelspaghetti rondom de TV. Zeker als je de TV ophangt (wat ik nog moet gaan doen) is dit zeer elegant.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
top beeld , mooi afgewerkt aan de muur.
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit.
  • past mooi bij interieur.
  • Minpunten
  • even leren afstandbediening.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige mooie televisie
 | 09-08-2019
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige TV met een hele mooie kleuren geinstalleerd door installateur D
 | 09-08-2019
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
geweldige TV
 | 08-08-2019
perfect beeld en mooie kleuren
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
mooie tv
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • afstand bediening
  • beeld
  • Minpunten
  • standaard
  • geluid
mooi beeld , geluid is matig en de tv staat scheef op de standaard waardoor ik nu genoodzaakt ben om de tv op te hangen.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel tevreden over deze Samsung tv
 | 04-08-2019
  • Pluspunten
  • one connect box
  • mooi plat tegen de muur
  • prachtig beeld
  • Minpunten
  • het instellen van de tv vergt veel tijd
Te samen met de Samsung beugel hangt de tv platter dan plat aan de muur. Heel praktisch is de one connect box waardoor er maar 1 dun draadje vanaf de tv loopt. Prachtig beeld en geluid en mooie vormgeving. De tv instellen vergt wel wat tijd.
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische t.v.
 | 01-08-2019
  • Pluspunten
  • Uitstekende beeldkwaliteit
  • Mooie vormgeving
  • Gemakkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Niet ontdekt
Zeer eenvoudig te installeren en een perfecte beeld kwaliteit. Geluid speel ik af via Sonos.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Hiermee weer een geweldige Samsung tv in huis gehaald.
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • makkelijke installatie
  • Apple tv aan boord
  • mooie vormgeving
  • one connect box
  • fantastisch beeld
  • Minpunten
  • kan ik niet verzinnen
Fantastisch beeld, mooi design en Apple tv aan boord. Tevens vind ik de one connect box in één woord geweldig. Niet je apparatuur in je tv prikken maar in de box waardoor er maar één draadje naar je tv loopt. Dit draadje is bijna niet zichtbaar.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super product
 | 23-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Processor
  • No gap wall mount
Geweldig product snel, scherp en ontzettend mooi vormgegeven met de no gap wall mount
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Tv is nu sinds een week in bezit. Erg tevreden mee. voorafgaand erg veel reviews gekeken om een keuze te maken tussen de q80r en q85r, toch voor de q85r gekozen omdat het voordeel van de one connect box in mijn geval opweegt tegen de extra kosten. Daarnaa
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • One connect box
  • Contrast
  • Full direct array
  • Tizen bediening boven verwachting snel
  • Spelmodus verbeterd gameervaring aanzienlijk.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige ervaring de beste keus van het jaar
 | 13-07-2019
  • Pluspunten
  • mooi aan de muur
  • uitstekend beeld
  • prima geluid
  • 1 draadje uit de T V
  • alleen maar ++++++
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
Beeld met diepte , beter kan haast niet, maar Samsung gaat steeds verder met ontwikkelen . prima geluid , ongelofelijk .wij kijken al jaren naar Samsung T.V