U bevindt zich in:
Samsung QE55Q85R Reviews

SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 255 reviews
1249,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch en beter ....
 | 11-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld is fantastisch
  • Mooie voet onder de tv
  • Weinig kabels
Deze tv gekocht na lezen van al die positieve reviews. En klopt, wat een mooie tv, super beeld en bedieningsgemak. Na contact te hebben gehad via de site in Groningen gehaald. Super geholpen en prima uitleg. Nu genieten.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch en nog beterM
 | 11-07-2020
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooie en heldere beeldkwaliteit
 | 30-06-2020
  • Pluspunten
  • Perfecte beeldkwaliteit
  • Mooi geluid
  • One connectbox dus geen draden
  • Plat tegen de muur
In een woord fantastisch
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geluid kan beter
 | 30-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Hub
  • Mogelikkheden
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geluid
Fijne tv en kwaliteit beeld goed. Mooi om te zien, de hub is perfect voor als je van minimale kabel in het gezichtsveld houd
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
gewoon top
 | 29-06-2020
  • Pluspunten
  • vormgeving
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen
Top product mooie vormgeving beeld. Gewoon super. Snelle verzending. Volgende dag in huis.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
fantastische tv voor een eerlijke prijs
 | 28-06-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • mooie kleuren
  • goed geluid
  • Minpunten
  • soms wit een beetje te wit
Wij hebben bij het aanschaffen van een nieuwe televisie goed overwogen wat is belangrijk! Omdat wij een gezin zijn met jonge kinderen staat de televisie ook weleens overdag aan. Daar wij grote ramen hebben, hebben wij gekozen voor de Led samsung. En inderdaad ook bij veel licht blijf het kijken naar de televisie erg aangenaam. En met de muurbeugel hangt deze samsung dan ook keurig aan de muur.
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige tv met super beeld!
 | 25-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Super blij met deze tv.
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Geweldig
 | 24-06-2020
Ben er zeer tevreden over
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie TV jammer dat je nog wel wat moet instellen
 | 23-06-2020
  • Pluspunten
  • Plat
  • Mooi vormgegeven
  • Goed beeld
  • Goed geluid
  • Simpele afstandsbediening
  • Minpunten
  • Beeldkwaliteit moet je zelf nog wat aan wijzigen (alle Samsungs hebben dit)
  • Ambient mode heeft geen openhaard (je moet via youtube een openhaard filmpje openen)
  • De connect box is wat aan de grote kant
  • Je moet verplicht een samsung account maken
  • Je moet verplicht een app installeren op je mobiel
Erg mooie televisie ik heb twee stuks van deze besteld. Eenmaal goed ingesteld is de beeldkwaliteit top. Samsung heeft namelijk by default wat instellingen te hoog staan zoals witbalans en achtergrondverlichting. Het geluid is gewoon prima en een soundbar is overbodig. Enige toegevoegde waarde zou een dolby surround set zijn.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Ik ben blij met deze TV
 | 19-06-2020
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super Tv
 | 18-06-2020
  • Pluspunten
  • bedienings gemak
  • beeld
  • Minpunten
  • geluid
Mooie Qled welke top staat in de kamer
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer tevreden
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geweldige vormgeving
  • Super makkelijke afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geluid
Ik ben zeer tevreden... alles aan de tv is super echt. Kan het niet anders omschrijven. Alleen zo jammer dat het geluid slecht is. Het enige waar ik spijt van heb is, dat ik de tv eigenlijk groter had moeten nemen
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische film ervaring thuis met perfecte kleuren en veel details
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage
  • Simpele instalatie
  • Perfect beeld
  • Handige afstandbediening
  • Prettig zaken doen met PlatteTV.nl
  • Minpunten
  • De achterkant van de TV is niet zo plat een beetje bol
Gekozen voor de QE55Q85R vanwege de positieve reviews. Gekozen voor PlatteTV.nl door de duidelijke en eerlijke communicatie en een perfecte verkoopprijs. Erg prettig als alles klopt prijs, kwaliteit en aangesloten als dealer bij Samsung. De TV overtreft mijn verwachtingen. Wat een verschil als je overstapt van Full HD naar 4K. Ook heb ik het idee dat deze TV met de Juiste beeld instellingen rustiger voor je ogen is.
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische film ervaring thuis met perfecte kleuren en veel details
 | 17-06-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke montage
  • Simpele instalatie
  • Perfect beeld
  • Handige afstandbediening
  • Prettig zaken doen met PlatteTV.nl
  • Minpunten
  • De achterkant van de TV is niet zo plat een beetje bol
Gekozen voor de QE55Q85R vanwege de positieve reviews. Gekozen voor PlatteTV.nl door de duidelijke en eerlijke communicatie en een perfecte verkoopprijs. Erg prettig als alles klopt prijs, kwaliteit en aangesloten als dealer bij Samsung. De TV overtreft mijn verwachtingen. Wat een verschil als je overstapt van Full HD naar 4K. Ook heb ik het idee dat deze TV met de Juiste beeld instellingen rustiger voor je ogen is.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv, mooi beeld geen reflecties!
 | 17-06-2020
Mooie tv, mooi beeld en de one-connect box is super handig. Netjes alle draden uit beeld. Connectie met tv-box ook makkelijk gemaakt, nu maar 1 afstandsbediening nodig. Geluidskwaliteit is ook goed. Wel hebben wij een aparte soundbar erop aangesloten. Achtegrondmodus is ook top!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voldoet aan al onze eisen.
 | 11-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Installatie
  • Bediening
Eenvoudig te installeren en te bedienen. Wij zijn zeer tevreden met onze aanschaf. Ook de bestaande soundbar was met eenvoudige instructies snel te koppelen.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer tevreden
 | 05-06-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Minpunten
  • Geen
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie tv met geweldig beeld, alleen geluid is af en toe wat minder
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uitstraling
  • Minpunten
  • Geluid
Enorm tevreden met Samsung tv. Beeld is geweldig, vooral in 4k. Geluid is af en toe wat minder, maar dit is bij de meeste smart tv\'s het geval. Software is even wennen.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig toestel.
 | 03-06-2020
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Beeld
  • Bediening
  • Handleiding
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit
Goede beeld en kleurenkwaliteit,ook in een lichtere kamer.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Beste aankoop van 2020
 | 03-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Anti weerspiegeling
  • Gebruiksgemak
  • Ook zonder soundbar zeer degelijk geluid
  • Minpunten
  • Prijs
  • Montage service van platte TV
Wat een heerlijke televisie, gegaan voor de 65inch en het is gewoon wauw. Ik zit in een zeer heldere woonkamer maar toch is er voor 95% geen weerspiegeling. YT, Netflix en Disney plus werken in een hand omdraai en de 4k content spat van het scherm af, ook niet 4k content word scherper gemaakt, ik hoef straks en stuk minder naar de bioscoop nu ik thuis deze bioscoop heb.
Samsung QE55Q85R Reviews
Samsung QE55Q85R Reviews