UPDATE: Winkels open tijdens Pinksteren - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Winkels open tijdens Pinksteren - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Samsung QE55Q85R Reviews

SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 232 reviews
1199,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV met sublieme beeldkwaliteit
 | 28-05-2020
  • Pluspunten
  • One Connect Box = Geen wirwar aan kabels
  • One Remote
  • Duidelijk beeld bij lichtinval
  • Strak design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken
  • NVT
  • NVT
  • NVT
  • NVT
Lang getwijfeld over de aankoop van deze 65Inch TV. Uiteindelijk had ik het eerder moeten doen. TV is super. Wilde eerst voor de goedkopere QE65QxxR gaan maar vanaf de 85R is er de OneConnectBox. 1 simpel kabeltje en geen lelijke kabelgoot of wirwar aan kabels aan de muur. Strak afgewerkt. Ook de OneRemote is super fijn. Daarnaast had ik veel zonlicht op de muur waar de TV hangt en het beeld werd bij de vorige TV daardoor onduidelijk door reflectie. Met Q-Led is dat ook voorbij en nu heb ik ten alle tijden goed beeld.
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Deze Tv is een super model
 | 27-05-2020
  • Pluspunten
  • reageert snel met gamen
  • mooi beeld
  • snel
  • Minpunten
  • koppelt niet zo makkelijk met teufel soundbar
Ik ben zeer tevreden over deze tv! de kwaliteit van het beeld is perfect! tijdens het gamen reageert hij zeer snel!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Mooie platte tv
  • Gebruiks vriendelijk zeer eenvoudig
  • Minpunten
  • Geen
Wat een mooie beeld kwaliteit. Na 10 jaar een nieuwe tv dan gaat er een wereld voor je open. Geweldige tv met veel mogelijkheden en een afstandbediening met weinig knoppen is ook super. De oude Harman/Cordon ook meteen vervangen door de Sonsos Playbar. Plaatje is compleet, geweldig geholpen door plattetv.nl met hen advies, thanks.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super nette TV
 | 26-05-2020
  • Pluspunten
  • Super mooi beeld
  • Snel
  • Goed geluid
  • Fijne service
  • Minpunten
  • Niet erg sterke kabel
Prachtige TV, helaas ging de kabel van de TV naar de connector box na 1 dag al stuk, maar gelukkig werd dit na korte tijd opgelost En kon ik daarna genieten van dit prachtexemplaar!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een complete tv
 | 25-05-2020
  • Pluspunten
  • One Remote
  • Grootte tv
  • Simpel en makkelijk menu
  • Makkelijk alles wegwerken
  • Prijs is het zeker waard
Ik heb sinds een aantal weken deze tv aan de muur hangen. Wat een beeldkwaliteit en bedieningsgemak. Mijn zoontje van net 5 jaar weet al precies hoe de tv werkt. Door de One Remote Control en invisible cable zijn alle overige apparaten niet meer in het zicht (zie foto). We zitten vanaf de bank op ongeveer 4,5 meter. 65 inch is heel erg fijn.
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig beeld en mooi disign
 | 22-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Samsung connect box
  • Design
Mooie strakke tv. Goede beeld kwaliteit. En vooral alles naar met 1 kabel dmv de Samsung connect box.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mn nieuwe QE65Q85R is cool - maar met de soundbar erbij is -tie helemaal awesome !
 | 21-05-2020
  • Pluspunten
  • Groot en design
  • Mooie kleuren en diep zwart, haast 3D
  • Bixby's voice control
  • Andere apparaten aansluiten regelt de TV zelf
  • De afstandsbedieningis super makkelijk - zodra je het idee erachter begrijpt
  • Minpunten
  • Het geluid is gemiddeld (maar dat merk je pas als je een soundbar aansluit, zonder sound bar klinkt het zoals je verwacht)
  • Nieuwe features als de One connection box en Ambient mode maken voor mij het verschil niet
  • Geen 3D meer. Maar dat is bij alle nieuwe TVs
Als je m neergezet / opgehangen hebt, ben je het meeste blij met hoe groot de TV is en de kleuren. In de week daarna ontdekt je de features en de afstandsbediening: "oh zit dat daar?" "hey, kan hij dat ook? dat is beter dan mn vorige TV" en "wordt het beter als ik deze setting wat aanpas? " Ik had met name veel lol met de Bixby voice control De tweede week kijk je hoe je m nog beter kunt maken. Op anaraden van mn broertje -en met wat advies van PlatteTV.nl- heb ik een Samsung sound bar gekocht. WOW. Nu is het echt een beest!! Ik had de nieuwe TV niet echt nodig - maar ik ben "man-happy" dat ik m wel gekocht heb!
Samsung QE55Q85R Reviews
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een lekker TV!!
 | 21-05-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • No gap wallmount
  • Grootte
  • Erg mooie beeld
  • One connect box
  • Minpunten
  • Prijzige kant
Wij twijfelden tussen 65 en 75 inch. Ons kijksfstand is 3,4m. Meeste adviseerden ons een scherm van max. 65 inch. Maar we waren toch koppig, gewoon de 75inch gekozen. Zoals netjes aangekondigd per email (22:00) levering volgende dag tussen 14:37-17:37. Na ongeduldig wachten kwam de chauffeur onze straat binnen gereden. Ik was al beetje sceptisch over transportbedrijf “van Spreuwel Transport”,nav al de negatieve reviews. Maar gelukkig werd tegendeel bewezen! Wat een vriendelijk en behulpzame jongeman uit Brabant! Top service! Duidelijke afspraken waargemaakt! ... wat een beauty aan onze muur! Zowel wanneer aan als uit! Te bedenken vanuit 32 inch gekomen...! En... 75inch op kijksfstand van 3,4m, is perfect! Kan makkelijk! “A whole new world....” :) Bedankt voor vriendelijke,duidelijke service @plattetv.nl , met name Sabrina! (Chat) Wat een toffe deal kunnen sluiten! Alle twijfels in één keer weg! Zal in de toekomst zeker opnieuw bestelling plaatsen en raad ik iedereen plattetv.nl aan! Ik ga verder van mijn nieuwe TV genieten!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Mooi maar niet zo handig
 | 20-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooi dun beeldscherm
  • Zwart is echt zwart
  • beperkte lichtweerspiegeling
  • Minpunten
  • Beperkt vocabulair spraakbediening
  • onhandige afstandsbediening
Kwalitatief is er niets op dit toestel aan te merken. Installeren is een fluitje van een cent en \'standaard\' TV kijken ook. Echter, de afstandsbediening bevat een zeer beperkt aantal knoppen, wat omslachtige bedieningshandelingen in de hand werkt. De gesproken instructie die dit zou moeten voorkomen is alleen in het Engels beschikbaar en heeft een beperkt vocabulaire. Vanwaar de voorkeurstoetsen voor diverse betaalkanalen
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch beeld
 | 18-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Ambient mode
  • Gebruiksvriendelijk
  • Prachtig design
  • Apple AirPlay 2
  • Minpunten
  • De info modus van Ambient mode is niet zonder geluid in te stellen waardoor het je soundbar overneemt en dus geen muziek kunt afspelen
  • One connect box kan best warm worden wanneer deze in een kast geplaatst wordt
Na lange tijd TV’s te hebben vergeleken op verschillende sites, (Prijs, kwaliteit) heb ik gekozen voor de QE55Q85R. Voor mooie prijs weten te scoren bij PlatteTV.nl. (Top service en snel geleverd). Mijn vorige TV was 40 inch FullHD. Al bij het uitpakken merkte ik het grote verschil qua formaat. Na installeren was het verbluffende beeldkwaliteit het eerste wat opviel. Ik had vooraf op you tube gezocht naar de beste beeld instellingen voor De gemiddelde TV kijker. Het is niet op het niveau van een gekalibreerd beeld door een professional maar zeker de moeite waard het beeld eerst instellen naar behoefte. Mijn PS4 games zien er prachtig uit. Het menu is gebruiksvriendelijk. De afstandsbediening is heerlijk simpel en luxe afgewerkt. Het geluid is ok, maar een soundbar eronder is aanbevolen. Ik heb de TV ophangen en maak gebruik van de ambient mode zodra er geen TV gekeken wordt. Hierdoor is de TV niet zo prominent aanwezig in woonkamer en gaat het mooi op in het interieur. Door de one connect box zijn alle kabels netjes weggewerkt. Super blij met deze TV, geen spijt van deze aankoop.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi strak rv en formaat
 | 18-05-2020
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Grootte
  • Disign
  • Op de muur alleen 1 kabeltje te zien
  • Minpunten
  • Nog geen minpunten
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een super tv
 | 18-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Uitstraling
  • Kijkhoek
  • Top tv
  • Minpunten
  • Geen
Een geweldig mooie tv ,met een heel mooi beeld en een zeer goed geluid.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische tv!
 | 16-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid is zeer goed
  • Haarscherp beeld
  • Installatie is makkelijk
  • Licht in gewicht
  • Mooie kleuren
  • Minpunten
  • Kan ik nog niet vinden
Door een goed advies is mijn keus op deze Qled tv gevallen. Wat een aanwinst! Super scherp beeld, mooi geluid, connect one box makkelijk te installeren en geen.draden meer naar de tv. Kortom, superblij ermee sankzij Plattetv.nl
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische tv!
 | 16-05-2020
  • Pluspunten
  • Geluid is zeer goed
  • Haarscherp beeld
  • Installatie is makkelijk
  • Licht in gewicht
  • Mooie kleuren
  • Minpunten
  • Kan ik nog niet vinden
Door een goed advies is mijn keus op deze Qled tv gevallen. Wat een aanwinst! Super scherp beeld, mooi geluid, connect one box makkelijk te installeren en geen.draden meer naar de tv. Kortom, superblij ermee sankzij Plattetv.nl
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een geweldig Samsung Product
 | 16-05-2020
  • Pluspunten
  • One connect box beperkt aantal kabels richting tv
  • Beeld is onwerkelijk scherp / sublieme beeldkwaliteit
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Eenvoudig de tv apps te bereiken en stream van je smartphone naar de TV is mogelijk
  • Minpunten
  • Geluid kan beter, wij raden aan een soundbar aan te schaffen
Tv is goed vormgegeven en het beeld is onwerkelijk scherp.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
top product.
 | 14-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • bedieningsgemak
  • afstandbediening
Eg blij met deze aankoop.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Erg mooie TV, en vooral de ontspiegelin is een uitkomst
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • Ontspiegeling
  • Beeldkwaliteit veel beter dan vorige 4K TV
  • Minpunten
  • Geluidskwaliteit is matig, maar dat is bij de meeste TV's zo
  • Soms pakt hij de HDMI input niet goed, vooral met ARC veel problemen
We hadden initieel de Q70R gekocht, maar die vonden we toch te veel licht weerspiegelen. Vooral met zo\'n grote 65" merk je het voor ons gevoel een stuk sneller dan met de oude 55" die ook niet ontspiegeld was. De Q70R, ondanks z\'n prima beeldkwaliteit, toch maar teruggebracht en een Q85R aangeschaft. Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind de beeldkwaliteit niet veel beter, maar dat ontspiegelde; wow wow wow. We kunnen nu ook overdag gewoon 100% van de beeldkwaliteit genieten. Onze vorige TV (een Philips 55") was ook 4K en had ook HDR, maar echt wat een verschil. Deze TV is zo goed dat ik nu soms in opnames zelfs merk dat de cameraman de focus net verkeerd had waardoor het verkeerde gedeelte scherp is gemaakt. Een stropdas i.p.v. een gezicht bijvoorbeeld. Geniaal!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
schitterend toestel puur kwaliteit
 | 10-05-2020
in combinatie met de Denon soundbar fantastisch mooi geluid. de afstand bediening lijkt ingewikkeld maar na wat oefenen en lezen valt deze reuze mee. Tot nu toe geen minpunten kunnen ontdekken en zeker met de one cabel connectbox werkt perfect
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV!
 | 08-05-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp vanuit elke kijkhoek (ook als de zon inschijnt)
  • Snelle verwerking van beeld, geluid en streaming
  • Prachtig model
  • One connectbox
Super eenvoudige installatie. Prachtig de kabels weggewerkt via de "one connectbox". Dat was de doorslag tov andere TV\'s in deze range. Prachtig beeld, haarscherp. Super eenvoudige bediening met allerlei apps. Streaming vanaf m\'n NAS, maar ook Apple. Grappige Ambient mode: maar nog onvoldoende ingedoken.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
prachtige TV met nog prachtiger beeld
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Super mooi beeld, ook in erg lichte ruimte
  • ambient mode
  • geluid
  • Spelmode werkt erg goed en automatisch
  • Minpunten
  • geen
Ik ben zeer blij met de keuze voor deze tv, getwijfeld over oled of qled en geen moment spijt gehad van mijn keuze voor deze tv. Super mooi beeld en makkelijke bedieding en instellingen. Ook erg makkelijk icm een sansung smartphone.