TIP! Advies én korting van 100 specialisten
U bevindt zich in:
Samsung QE55Q85R Reviews

SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 274 reviews
1118,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top kwaliteit
 | 19-04-2021
Ben sinds ruim een maand in bezit van deze tv en we zijn waanzinnig tevreden met de diepte, scherpte en grote kijkhoek.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top kwaliteit en goeie service.....!!!
 | 16-04-2021
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Grootte
  • Goeie prijs
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV met top service van PlatteTV enkele mnd na aanschaf
 | 24-01-2021
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Service van PlatteTV.nl
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig beeld en geluid op deze fantastische TV. Ik schrijf deze review echter vooral om PlatteTV.nl te bedanken voor de fantastische service: Onze jonge hond vond de mooie afstandsbediening een lekkere kluif..... Tot mijn verbazing kreeg ik kostenpost een nieuwe! Dat noem ik nu service!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi beeld en een prachtig design
 | 13-10-2020
  • Pluspunten
  • Design
  • Praktische afstandbediening
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksvriendeliik
Aanrader. Prachtig beeld, waardoor ik minder last heb van hoofdpijn. Echt een super strak design! Genoeg instelmogelijkheden!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV
 | 11-09-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Aparte aansluitbox voor kabels
  • makkelijke bediening
  • Installatie bij aflevering
  • Minpunten
  • nog niet ontdekt
Mooie vormgeving, haarscherp beeld en simpel te bedienen
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV
 | 11-09-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Oneconnect
  • Bedieningsgemak
Ben zeer tevreden en erg blij met deze aankoop, superbeeld, geluid zeer acceptabel, de afstandbediening was even wennen . Een Top TV.
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
 
 | 08-09-2020
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden echte aanrader
 | 04-09-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Geen lelijke draden
  • Makkelijk installeren
  • Ambient mode
Fantastisch apparaat! Na het uitpakken super simpel te installeren. Haarscherp beeld en goed goed geluid. Maar 1 draadje die je makkelijk via de poot wegwerkt. Ambient mode is ook echt top en geeft een mooi effect in de kamer. Kortom ... super blij mee !!!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
In het algemeen een Goed en Mooie TV
 | 01-09-2020
  • Pluspunten
  • Heel goed beeld, als je inkomende 4K is. )
  • Uitstekend Zwart en Kleur op Film Mode.
  • Met HDTV signal is het beeld goed genoeg
  • Bediening is echt vlot.
  • Met One box connect (een dunne draad naar het TV )
  • Minpunten
  • Een klein afstandbediening.(Miss Knoppen)
  • TV Kanaal nummers kan je niet kiezen. (op kleine afstandbediening)
  • Geluid is niets boven een normale TV.
  • Bixby is op het moment waardeloos.(spraakherkenning assistant)
  • Geen grote normale afstandbediening.
TV is pas echt Mooi als je inkomende signaal 4K - Bediening is echt vlot .Zwart en Kleur is Goed  op Film Mode. Met normal" inkomend  HDTV signaal van Ziggo. Kan je vaak zien met bewegingen - bijvoorbeeld van een gezicht naar het andere gezicht, dat het beeld niet zo duidelijk is ( voor een kort tijdje wazig is ).Maar op het algemeen is het "Goed genoeg ".en voor de meeste mensen zal  het niet eerst opvallen wanneer het gebeurt. Verbetering kan hier nog met instellen, maar niet veel. Ik geeft deze TV een 8/10 met alles erop en eraan is hij zeker niet slecht !
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
prima toestel
 | 31-08-2020
  • Pluspunten
  • lichtinval van buitenaf
Voldoet aan onze wenesen
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Totaal geen minpunten, supersnel strak beeld en design!
 | 26-08-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Snelheid van schakelen
Deze tv gekocht, en het enige waar ik spijt van hebt, is dat ik de tv niet eerder gekocht hebt. Super mooie tv en met de no gap walmount een schilderij aan de muur
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Precies wat we hadden verwacht.
 | 17-08-2020
  • Pluspunten
  • Zeer scherp beeld
  • Zeer plat tegen de muur
  • Ambiance modus is mooi en leuk
  • Minpunten
  • Bij het plaatsen van een achtergrond foto blijf je een kleine lijst zien. Toch anders dan op de reclames. Foto's van Samsung zelf zijn wel mooi.
erg blij met de nieuwe televisie. Beeld en geluid is erg mooi. Middels de bevestiging hangt de tv mooi strak aan de muur.
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede aankoop en heel veel plezier van.
 | 15-08-2020
Even wennen aan de afstandsbediening, het beeld is perfect
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig product, deal netjes en snel gemaakt
 | 11-08-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vorm
  • Geluid is super
  • Snel
  • Prachtige kleuren
  • Minpunten
  • Connectbox is wat groot
Geweldige tv
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Alles wat je verwacht van een tv.
 | 10-08-2020
  • Pluspunten
  • Eenvoudig aansluiten
  • Veel apps
  • Werkt vloeiend
  • Mooie beeldkwaliteit
Mooie tv eenvoudig aan te sluiten en mooi qua vormgeving. Beeld en geluid is subliem. Aanrader voor iedereen.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer tevreden.
 | 06-08-2020
  • Pluspunten
  • Strak beeld.
  • One connection box.
  • Gemaksbediening.
  • Design.
  • Muur montage super strak
  • Minpunten
  • Ik wil er nog 1.
Mooi beeld en met de no-gap wall steun, super strak tegen de muur. De one connection box is ook een hele fijne uitkomst zodat er maar 1 dun draadje naar de tv loopt! Geluid is tov een surround systeem niet te vergelijken. Al met al een mooi stukje techniek
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Uitstekend QLED tv met mooie beeld en vormgeving.
 | 29-07-2020
  • Pluspunten
  • Uitstekend beeldkwaliteit in 4K en 1080p met prachtig kleuren! Goede kijkhoek
  • Mooie contrast, zwart, helderheid, en geluid voor een tv
  • Geweldig voor gamen met Game mode en Free-sync
  • Premium One remote, plus de One connectbox dus maar een dunne kabel naar de tv
  • de 3 jaar garantie van PlatteTv.nl
  • Minpunten
  • Geen Dolby Vision
  • Helderheid en contrast iets minder goed met Dolby Vision Netflix series of films
  • Geen G-sync
  • Kijkhoek en anti-reflectie erg goed, maar gedimde reflecties worden verspreid op het scherm. Toch niet echt irritant
Prachtig tv set die goed presteert in alle aspecten. Contrast en helderheid is super goed. Contrast en zwart net niet zo goed als OLED tv\'s maar dan heb je ook geen beeld inbranden risico. Jammer dat Samsung nog steeds geen Dolby Vision HDR heeft. Prettig zaken doen met PlatteTv die goede extra garantie geeft voor een redelijke bedrag. Ook een mooie summerdeal gekregen. Tv is makkelijk te installeren en te bedienen. Super nette vormgeving met de One connectbox. Goed instellen is belangrijk voor goed beeld. Movie mode gebruiken en niet extreem doen met beweging correctie als je films/series kijkt. Zoek recensies voor goede richtlijnen als je het zelf wilt doen.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
QLED is prima voor onze woonkamer met 6 meter raam van vloer tot plafond!
 | 28-07-2020
  • Pluspunten
  • Prima beeld, ook in zonnige kamer
  • Smalle rand
  • Snelle/soepele bediening
  • 1 kabel naar het scherm
  • Minpunten
  • Iets te weinig knoppen op de afstandbediening
  • Geen ambilight
Na het uitpakken waren we toch wel even onder de indruk van het formaat, maar ja, we kwamen dan ook van een 10 jaar oud LCD model van 37 inch. Na een week valt het al niet meer op. De user interface is zeer soepel te bedienen en start snel op. De bijgeleverde afstandbediening is ook te gebruiken voor de KPN settop box, dus nog maar 1 afstandbediending nodig. De AppleTV is niet meer nodig, aangezien alle Apps nu via de TV te gebruiken zijn en de TV beschikt over Airplay om te streamen. Wisselen tussen de Apps en TV kijken gaat lekker soepel en snel. Het geluid van de TV is niet beoordeeld, omdat er gebruik wordt gemaakt van een soundbar. Onze vorige TV had ambilight. Dit is helaas niet beschikbaar op de Samsung TV. Installeren van de TV verliep soepel, alhoewel het instellen van de TV via de Samsung App niet werkte en uiteindelijk is de TV handmatig ingesteld. Verder weinig gedaan aan de beeldinstellingen, dit was al prima. De keuze voor QLED is goed bevallen, met name vanwege het grote raamoppervlak in onze woonkamer en veel direct zonlicht is de extra hoeveelheid nits van deze TV een aanrader. Ook in het donker gaat dit prima en is er in de meeste situaties geen blooming waarneembaar, waarschijnlijk dankzij het grote aantal dimbare zones. De Samsung Connect box is prima, aangezien er nu maar 1 kabel naar de TV loopt. Maar goed, wel weer een extra doos erbij. Dat is een kwestie van smaak wat beter is. Na 3 weken gebruik missen we af en toe een aantal knoppen op de afstandbediening. Er zitten bijvoorbeeld geen cijfers op. Dit kan wel via het on-screen menu, maar iets omslachtiger en dus langzamer. Ook de knoppen voor Netflix en Rakuten TV worden door ons niet gebruikt, dus zonde dat deze niet te programmeren zijn voor andere functies/apps.
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima beeld en goed geluid
 | 27-07-2020
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen
Mooie televisie, prima beeldkwaliteit en goed geluid.Wil er zelfs een bij, maar dan 43”.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch en beter ....
 | 11-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld is fantastisch
  • Mooie voet onder de tv
  • Weinig kabels
Deze tv gekocht na lezen van al die positieve reviews. En klopt, wat een mooie tv, super beeld en bedieningsgemak. Na contact te hebben gehad via de site in Groningen gehaald. Super geholpen en prima uitleg. Nu genieten.