Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
U bevindt zich in:
Samsung QE55Q85R Reviews

SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 133 reviews
1569,-
1296,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV
 | 20-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bedienings gemak
  • Veel optie's
  • Beeld kwaliteit overdag
  • Minpunten
  • kwetbaarheid t.a.v schoonmaken
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Makkelijk te gebruiken
  • Mooie vormgeving
Zeer mooie tv Mooie duidelijke kleuren Makkelijk te bedienen
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
"Fantastische aankoop"
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • Eyecatcher
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksvriendelijke installatie
  • ambient mode (ook als hij uit staat blijft hij prachtig)
  • Minpunten
  • nog niet kunnen vinden
Daar staat hij dan: de nieuwe Samsung QLED tv, 1 enorm vlak optimaal gevuld met de allernieuwste technologie. Even schrikken is het wel, zo’n formaat kom je zelden tegen in huiskamers. Na de plaatsing van het toestel startte de installatie, en 1 van de stappen is dat het beeld zichzelf éénmalig gaat scherpstellen. Dat onbeschrijflijke moment voelde letterlijk alsof je al je hele leven zonder bril rondloopt en ze op dat moment de perfecte bril op je neus schuiven en je alles plots zo scherp en zo helder ziet dat je je afvraagt wat je daarvoor allemaal al niet gemist zou hebben. Elke nerf van een blad zie je, de kristalvorming in een sneeuwtapijt, je ziet zelfs splinters aan een plank. Bij donker beeld glinsteren de sterren als diamanten en zelfs bij de donkerste scènes wordt nog steeds een fenomenaal diepte-effect gecreëerd. Als test zochten we direct enkele 4K filmpjes op youtube, verbluffende beelden waar je letterlijk stil van werd. Maar zelfs bij het kijken van ‘normale’ televisie werden we enthousiast, de technologie verbetert het beeld zodat je steeds een prachtig en scherp beeld hebt. Wat ook zeer esthetisch is, is dat het scherm maar 1 fijne doorzichtige draad nodig heeft om al je apparatuur aan te sluiten, alles blijft dus lekker strak. Ook de One remote is erg handig, je bedient al je apparaten met deze afstandsbediening (weliswaar voor sommige apparaten enkel basishandelingen).
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
"Fantastische aankoop"
 | 17-01-2020
  • Pluspunten
  • Eyecatcher
  • ambient mode (ook als hij uit staat blijft hij prachtig)
  • Groot pluspunt is de one connect box
Daar staat hij dan: de nieuwe Samsung QLED tv, 1 enorm vlak optimaal gevuld met de allernieuwste technologie. Na de plaatsing van het toestel startte de installatie, en 1 van de stappen is dat het beeld zichzelf éénmalig gaat scherpstellen. Dat onbeschrijflijke moment voelde letterlijk alsof je al je hele leven zonder bril rondloopt en ze op dat moment de perfecte bril op je neus schuiven en je alles plots zo scherp en zo helder ziet dat je je afvraagt wat je daarvoor allemaal al niet gemist zou hebben. Elke nerf van een blad zie je, de kristalvorming in een sneeuwtapijt, je ziet zelfs splinters aan een plank. Bij donker beeld glinsteren de sterren als diamanten en zelfs bij de donkerste scènes wordt nog steeds een fenomenaal diepte-effect gecreëerd. Als test zochten we direct enkele 4K filmpjes op youtube, verbluffende beelden waar je letterlijk stil van werd. Maar zelfs bij het kijken van ‘normale’ televisie werden we enthousiast, de technologie verbetert het beeld zodat je steeds een prachtig en scherp beeld hebt. Wat ook zeer esthetisch is, is dat het scherm maar 1 fijne doorzichtige draad nodig heeft om al je apparatuur aan te sluiten, alles blijft dus lekker strak. Ook de One remote is erg handig, je bedient al je apparaten met deze afstandsbediening (weliswaar voor sommige apparaten enkel basishandelingen).
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi elegant kwalitatief hoogwaardig product dat zeer gebruiksvriendelijk is
 | 14-01-2020
Superaankoop! Geluid voor een tv is beter dan verwacht, mooi beeld. Installatie is een fluitje van een cent. Erg goed geholpen door platte tv Zoeterwoude
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super beeldkwaliteit
 | 14-01-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • geluid
Mooie televisie. Geluid ook prima (met soundbar ;) nog beter) Geweldig beeld!!!
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een fantastische Televisie, televisiekijken is meteen veel aangenamer!
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geen rand
  • makkelijk aansluiten met de one connect
  • Minpunten
  • het geluid is goed, maar wel het minste onderdeel van tv
Een prachtige televisie met een super beeld. Televisiekijken is meteen veel leuker geworden! Makkelijk aan te sluiten en een simpele afstandsbediening. En ik ben erg tevreden over de serviceverlening van "Platte TV"!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
precies wat ik verwachte.
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • mooie ophang mogelijkheid
  • los aansluit kast voor kabels en apparaten
  • 1 doorzichtige kabel naar scherm
  • kleine functionele afstandsbediening
  • Minpunten
  • redelijk grote losse aansluitkast.
  • tv voet zit een soundbar in de weg
  • prijzig
Mooie groot scherp scherm. geluid zelf is redelijk maar mis de bas, maar door met mijn 5.1 dolby receiver nu echt een ruimtelijk geluid met meer als voldoende bas. groot voordeel is de losse aansluit kast waardoor er maar 1 doorzichtige kabeltje naar het scherm loopt. kan deze kast mooi in mijn tv kast kwijt waardoor deze niet in zicht staat .
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Diep zwart
  • Tizen2 werkt vlot, veel apps
  • Goed geluid
  • Dunnerand
Na langs te zijn geweest in de winkel deze tv gekocht. Twijfelde over 49 of 55 inch. Duidelijke uitleg gekregen en blij dat ik voor 55 ben gegaan. De tv is geweldig in alle opzichten, helder beeld, diep zwart. Ik kan nu ook de rimpels en pitjes op gezicht zien van 5-6 meter afstand........ maar of je daar blij mee moet zijn;-)
Samsung QE55Q85R Reviews
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooie vormgeving, en strak beeld.
 | 09-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Haarscherp beeld
  • Compacte afstandsbediening
  • intergratie internet
  • Minpunten
  • Voorkeur in het menu niet aan te passen
  • Geen radio functie op tv zonder scherm
Q-Led beeldscherm ziet er mooi uit en geeft een prachtig scherp beeld ook bij snelle bewegingen. Ook is de ambient mode erg mooi om te zien als levend schilderij!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer mooi toestel, mooie vormgeving en doordachte kwaliteit.
 | 09-01-2020
  • Pluspunten
  • Hoge kwaliteit beeldscherm
  • Het 1 -kabelsysteem is perfect
  • Afstandbediening
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Dit toestel is een must, prachtig beeld. Afstandbediening is design en doordacht. Kortom: een aanwinst, en een perfecte levering door Platte TV.
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Toestel voldoet aan mijn wensen
 | 07-01-2020
Strak toestel, kleurenpallet is super, one connect box is de max als je niet zo handig bent. Service Plattetv nl is zeer goed.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een product die doet wat je verwacht
 | 06-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Makkelijk te installeren
  • Een handzame en gebruiksvriendelijk afstandsbediening
  • Vlotte levering
  • Een montage vlak tegen de muur mogelijk
  • Minpunten
  • Geen
Dit toestel heeft de prijs kwaliteit verhouding die wij zochten.
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Uitstekend beeld en geluid met een mooi design.
 | 06-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Fantastisch beeld
  • Fantastisch geluid
  • One Connect Box (geen losse bedrading)
  • Compacte afstandsbediening
  • Minpunten
  • N.v.t.
  • N.v.t.
  • N.v.t.
  • N.v.t.
  • N.v.t.
Zeer mooi vormgegeven televisie met een fantastische beeld en geluid ervaring. Doordat alle randapparatuur aangesloten wordt op de One Connect Box zorgt deze er voor dat er geen zichtbare bedrading aanwezig is. Alles is netjes weggewerkt. De Samsung QE55Q85R voldoet aan al mijn verwachtingen.
Samsung QE55Q85R Reviews
Samsung QE55Q85R Reviews
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makkelijke bediening
  • 1 kabel naar de TV zelf, rest via breakoutbox
  • Minpunten
  • Standaard onderaan, pootjes vind ik mooier.
Mooie TV met een superbeeld. Nog niet eerder zon mooie beeld gehad. Gamen op de PS4 pro is een mooie ervaring! Zelfs filmpjes van mindere kwaliteit worden mooi ge-upscaled. Toppertje
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv, haar scherp beeld en strak design.
 | 05-01-2020
  • Pluspunten
  • Afwerking
  • One Connect Box
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Minpunten
  • Prijs :-)
Na lang zoeken op dit type tv uitgekomen. Erg mooi beeld en strak design icm de One Connect Box. Ook perfect geschikt als PS4 scherm. (Mede door speciale game modus)
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Perfecte tv
 | 02-01-2020
  • Pluspunten
  • Inclusief mediabox
  • makkelijk aanluiten
Beeld is mooi en scherp! een Top product!
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede tv voor een normale prijs.
 | 02-01-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie.
  • Geweldig beeld.
  • Eenvoudige afstandsbediening.
  • Maar 1 dun kabeltje van tv naar one connectbox.
  • Apps op tv starten snel op en reageren snel.
  • Minpunten
  • Nog geen kunnen ontdekken.
Installatie van tv zeer eenvoudig. Tevens geweldig beeld. Het geluid is prima maar gebruik een soundbar voor de beste ervaring.
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Alles wat een TV van nu moet hebben.
 | 31-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • afstandsbediening
  • mogelijkheden
  • Ambient Mode
  • snelheid
  • Minpunten
  • Niet gevonden
Fijn contact met de mensen van Platte TV gehad. Ik was te laat met de black-friday aanbieding maar kreeg toch een mooie aanbieding. Een plaatje aan de muur. Zeker met de Ambient Mode aan niet zo\'n zwart vlak op de muur. Met het one-connect systeem maar één dun draadje op de muur. Geweldig. Aansluiten en installeren een fluitje van een cent. Ook de ophangbeugel Samsung WMN-M15EA erbij gekocht. Daarmee hangt de tv zeer strak op de muur.
Samsung QE55Q85R Reviews
SAMSUNG QE55Q85R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldig apparaat
 | 29-12-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Kleuren
  • Zwart is zwart
  • Super snellen bediening
  • Minpunten
  • Ingewikkeld om alle apparaten op 1 bediening te krijgen
Mooi design. Dun. Goed op te hangen. Geen draden meer dat was echt een verrassing. Mooie kleuren. Gewoon een super tv
Samsung QE55Q85R Reviews