U bevindt zich in:
Samsung QE55Q80R Reviews

SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 69 reviews
1479,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wij waren al ruim 12 jaren zeer tevreden met onze Samsung 50 inch plasma-tv, maar de nieuwe Samsung Qled 55 inch-tv overtreft verre onze verwachtingen.
 | 10-09-2019
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
  • kleuren
  • aanzien
  • combinatie met soundbar HW-Q80R
  • prima service van de Platte TV-winkel Zoeterwoude
  • Minpunten
  • enige moeite met vinden van de goede instellingenen
Strakke vormgeving, smalle omlijsting, razend scherp beeld, prima kleuren, geweldig goed geluid in combinatie met de evenbrede Samsung soundbar met 13 speakers + subwoofer (HW-Q80R) , terwijl wij ons al jaren flink verwend voelden met een dolby surround systeem met 5 speakers.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv!!
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Snel
  • Ambiant mode
  • Minpunten
  • Geen one box connectie aanwezig
Deze tv is echt mooi. Scherp beeld, mooi geluid, makkelijk switchen tussen apps. Deze tv biedt alles dat je kun verwachten van een top tv.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 09-09-2019
Product is top
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV super scherp beeld
 | 07-09-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk te bedienen
  • Ambient
  • Minpunten
  • Geen
Super TV met super scherp beeld zeer makkelijk te bedienen. Geweldig mooie vormgeving met prachtige voet. Met dank aan de Platte TV medewerker die mij dit product heeft geadviseerd. Nog geen seconde spijt gehad.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
zeer mooie beeld- en geluidskwaliteit
 | 06-09-2019
  • Pluspunten
  • beeld en geluidskwaliteit
  • fraai ontwerp
  • gebruiksvriendelijkheid
  • Minpunten
  • aansluitingen (bv geen hoofdtelefoon)
Mooi, groot en haarscherp beeld, lekker strak ontwerp.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Werkt goed
 | 06-09-2019
  • Minpunten
  • Bixby allen in het Engels in stelbaar
Het is jammer dat de bixby niet in het Nederlands in kunt stellen en dat de afstandsbediening iets minder is de voor mijn zenders in te voeren dat ging niet goed gelukkig gaat de KPN beter
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goed
 | 06-09-2019
Top prudukt
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooie en goede tv
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • bediening van aps
  • Minpunten
  • pas kort in bezit geen min tot nu toe
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige QLED
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudige bediening
  • Prachtig helder, scherp beeld, mooie kleuren
  • Dun frame
Prachtige QLED! Heel mooi, scherp, helder beeld, dun frame, mooie vormgeving, eenvoudige bediening,
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Blij
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Prachtig beeld
  • Makkelijke toegang tot de mogelijkheden
  • Fijne afstandsbediening
  • Prima voet
Een verademing na onze eerdere Philips smart TV. Gebruiksvriendelijk en dat is heel belangrijk als je wat ouder wordt
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige televisie
 | 02-09-2019
  • Pluspunten
  • Zwart is echt zwart
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Grote scherm
Wat een geweldige televisie. zwart is echt zwart, denk soms weleens dat de tv uitstaat. kleuren spatten van het scherm. makkelijk te bedienen en in te stellen. Geluid weet ik niet want gaat via samsung HW-N850. Heel tevreden mee tot nu toe
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Te gek scherm
 | 28-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Grote
  • Zeer aardige monter
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Geen
Mooi scherm gister geplaatst door monteur d zeer goed gedaan ben zeer tevreden over deze man ondanks de hitte deed toch wat meer dan hem gevraagd was een toppertje..waren ze maar allemaal zo .bedankt man....
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldige televisie
 | 28-08-2019
  • Pluspunten
  • prachtigbeeld
  • bedienings gemak
De televisie is een prachtig beeld en het gemak van bediening ook heb er geen spijt van dat we deze televisie hedeze televsie hebben gekocht. De service in de winkel was buiten gewoon goed heb het anders mee gemaakt.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een prachtig beeld!
 | 26-08-2019
  • Pluspunten
  • Goede Zwartwaardes
  • Mooie Kleuren
  • Weinig reflectie
  • Goede kijkhoek
  • Helder beeld
  • Minpunten
  • Vanwege poot geen ruimte voor soundbar onder het toestel, na ophangen geen probleem
Toen ik de tv binnen kreeg heb ik deze gelijk aan de muur gehangen omdat ik er graag een soundbar onder wou hebben. Dus over het geluid kan ik helaas weinig zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat de tv fenominaal beeld heeft. Ook de zwartwaardes zijn prachtig. Mijn tv staat in een vrij lichte woning en met mijn vorige tv had ik veel last van reflecties op het scherm (vooral met donkere scenes) met deze tv is dat echt veel beter. Ik ben erg blij met de keuze voor deze tv. Ook de interface werkt super snel. Ik wou eerst gaan voor de q70 maar na goed advies ben ik toch voor deze gegaan en ben er ontzettend blij mee.
Samsung QE55Q80R Reviews
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Topaankoop met FANTASTISCHE BEELDKWALITEIT
 | 24-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit FANTASTISCH
  • Geluid (Prima)
  • Installatie
  • Kijkhoek
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Je blijft er naar kijken
In eerste instantie de QE55Q64RA gekocht. Dit was ook een prima tv. De kleuren werden iets minder door de kijkhoek. Dit besproken met een medewerker van Platte.TV. Het advies was om de QE55Q80RA hiervoor in de plaats te nemen. Iets duurder maar met Ultra Wide Viewing Angle. Nu heb ik vanuit alle hoeken een perfect beeld. Het nadeel van deze tv is dat je .... blijft kijken. Echt een TOPAANKOOP. Een dankjewel aan Michael (Platte.TV Nijmegen) en Ivo (Platte.TV-chat) is hier ook meer dan op zijn plaats. Geweldig advies en keurig de afspraken nagekomen.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een heel mooi beeld voor een veel lagere prijs dan de q90
 | 22-08-2019
  • Pluspunten
  • Contrast
  • Helderheid
  • Installatie
  • Snelheid
  • Mogelijkheden
Wilde een 65q9f uit 2018 op basis van reviews. Platte tv adviseerde in plaats daarvan een 65q80 uit 2019 en deed een mooi aanbod. Ik twijfelde, maar heb zeker geen spijt van de aankoop van de 65q80! Wat een mooi beeld. Perfecte installatie met de samsung sync app. Spraak, Engels weliswaar, doet het goed! De ab, zonder numerieke toetsen, valt me erg mee! Snel in zappen en apps. 4k youtube en Netflix schitterend!
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zweer goede tv
 | 21-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
  • Prijs
Zeer goede tv met zeer goede kwaliteit. Geweldig beeld en kwaliteit. Afstandsbediening is iets minder.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastisch apparaat met een ongekend beeld
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • beeld scherm / scherp beeld
  • gebruik / bediening gemak
  • installatie
  • fantastische kleuren
  • altijd helder ook bij invallend licht
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Ik heb even gewacht met mijn reactie, wilde eerst wat meer kennis opdoen van dit toestel, maar ben inmiddels dol enthousiast over dit toestel. Na enige dagen heb ik zelfs een film zitten kijken die mij niet aansprak over zijn verhaal maar puur voor de fantastisch en scherpen beelden op mijn nieuwe aanwinst. Er zullen ongetwijfeld nog meer te ontdekken mogelijkheden zijn, maar ik heb tijd zat om deze te ontdekken, want het toestel biedt vele onbekende mogelijkheden.
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super kwaliteit
 | 19-08-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • 4K met HDR +
  • Veel in te stellen
  • Mooie voet
  • Kijk hoek
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Waanzinnig goede televisie, zeker met films en met Netflix, met televisie uitzendingen vindt ik hem iets minder, maar dat komt natuurlijk omdat er nog steeds geen 4K uitzendingen zijn, maar door de uitgebreide instellingen te gebruiken, bereik je veel meer. TV is standaard erg fel maar ook dat is zeker in te stellen. En de kijk hoek is erg groot . Echt een TV topper.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super toestel en ben er erg blije mee
 | 18-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vorm
  • Gebruiks menu
  • Minpunten
  • Voet van tv
  • Opstarten en afsluiten
Top produkt geen spijt van mijn aankoop mede door de goede hulp van platte tv Medewerker was voor mij de eerste maal dat ik met hun kennis had gemaakt