U bevindt zich in:
Samsung QE55Q80R Reviews

SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 169 reviews
996,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige televisie
 | 08-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld ook overdag
  • Prijs kwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Ik heb een denon receiver en een horizon box tegelijk aangesloten. Ze gaan tegelijk aan samen met de tv maar niet uit
Wat mij voornamelijk opvalt is hoe goed het beeld overdag is. Ook met veel licht inval! Verder is de prijs kwaliteit echt top. Service van plattetv is gewoon perfect.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi vorm gegeven TV met geweldig beeld en bediengemak.
 | 03-04-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Prijs/kwaliteit
  • Te groot! (grapje)
Nu 3 weken in bezit en bevalt prima. Het is nog even wennen aan de vele mogelijkheden maar je ontdekt steeds meer features . TOP aankoop!
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Boven verwachting met alles en de service is ten top
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Onwijs makkelijk te bedienen
Wij zijn blij met plattetv in Breda, prima jongens die weten waar zij over praten.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super mooie TV voor mooi prijs
 | 31-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Prijs
  • Service
Zowel het product als de service van Platte TV verdienen een 10
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super TV
 | 31-03-2020
Prachtig beeld met heldere kleuren en een overzichtelijk bedieningssysteem. Geluid is mooi maar deze TV verdiend een goede soundbar.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie Samsung voor mooie prijs.
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Strak scherm en beeld.
  • Handige afstandsbediening.
  • Mooi geprijsd.
  • One box connect mogelijk. ( niet meegeleverd)
  • Compatibel met telefoon en andere apparaten in huis.
  • Minpunten
  • Geen cijfertoetsen op de afstandsbediening waardoor je bij gewoon tv kijken je kpn-kastje na het aanzetten niet op net 1 kan zetten zonder te zappen of in het menu te scrollen.
Voor mij is deze tv perfect. Hij heeft een supermooi beeld (ook in daglicht), is mooi geprijsd en de kleine afstandsbediening werkt perfect. Ook beschikt hij over veel apps door voor mij als film- en serieliefhebber heel handig en prettig in gebruik zijn. Je kan simpel via de Home button Netflix, YouTube, Spotify of Dsvideo starten en bedienen net als natuurlijk je tv-kastje en je soundbar.
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastsche tv. Fijn beeld. Zeer eenvoudig te bedienen.
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Connectiviteit
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Adaptieve geluidsinstellingen moet ik aan wennen.
Een aanrader. Fraai beeld. Lang getwijfeld over formaat. Geen spijt. Maar nieuwsgierig of 65 inch niet nog mooier zou zijn. Past mooi in woonkamer. Vooral de eenvoudige bediening, alles linkt uitstekend (samsuns9+, Ipad, ps4). Beeld mooi. Geluid goed.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Eindelijk zonder verrekijker TV kijken
 | 17-03-2020
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Installatie gemak
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Reflectie
Prima TV onwijs goed beeld en veel mogelijkheden. We kochten deze omdat hiervan de reflectie minder zou zijn als van de goedkopere modellen, maar dat valt een beetje tegen. Als die uitstaat is scherm enigszins grijs.
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische televisie vanuit elke kijkhoek !
 | 17-03-2020
  • Pluspunten
  • Fantastich beeld uit elke kijkhoek
  • Haarscherp
  • Zeer mooie kleuren en zwart is ook zwart
  • Minpunten
  • Geen
Wat een fantastisch mooie televisie zeg . Jarenlang Philips gehad , maar ik begrijp nu waarom Samsung marktleider is. Zelfs vanaf de eettafel schuin naar de tv kijken is geen probleem bij it model, daarom had ik deze ook bewust gekozen. Aanrader !
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 04-03-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
top beeld
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geen opmerking
 | 04-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooie beeld
Beeld is echt scherp en mooi .. top
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Precies wat we graag wilde hebben voor de juiste prijs!!
 | 20-02-2020
Geweldig mooie tv met veel opties waar je een ontdekkingsreis van kan maken. We zijn er erg blij mee!
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig mooie TV met perfect beeld
 | 18-02-2020
  • Pluspunten
  • uitstekend beeld
  • brede kijkhoek
  • makkelijk te bedienen
  • mooie kleuren
  • Minpunten
  • heb ik nog niet kunnen vinden
TV heeft een mooi design, mooi beeld, nagenoeg geen weerspiegeling in beeld, gemakkelijk bediening
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top TV
 | 11-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid is redelijk goed voor een tv
  • Snel
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Mooie Tv met mooi design en vele mogelijkheden. Smart menu reageert super snel. Leuke kleine afstandsbediening met (te )weinig knoppen . Word weer ff wennen.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Goed
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
Zeer goed product beeld goed en de vormgeving ook goed
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Een bioscoop in je eigen huis
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Handige bediening
  • Perfecte scherm grootte
Het product is kwalitatief van topkwaliteit en het is alsof je een film kijkt in de bioscoop.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Vol doet aan verwachtingen
 | 09-02-2020
Ben heel te vrede over het beeldkwaliteit en de vrouw ook. De bediening via de app is ook heel makkelijk
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel goed
 | 09-02-2020
Zeer goede beelden
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Waanzinnig mooi
 | 24-01-2020
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een geweldige tv met ontzettend goed beeld.
 | 20-01-2020