UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Samsung QE55Q80R Reviews

SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 161 reviews
996,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • ambient mode
  • Kijk hoeken
  • Minpunten
  • Geen
Een zeer mooie super TV. TV ca. 2 weken in bezit. Tot nu toe werkt alles wat hij kan en moet doen. Het geluid hebben we aangesloten via een soundbar dus dat is helemaal top. Streamen met een tab of telefoon gaat super. De fuctie ambient mode is helemaal top je kunt er alles op zetten.
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige tv!
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Ideaal voor het gebruik van gamen.
  • Makkelijk te bedienen.
  • Mooie smart tv functies
  • Prachtig beeld
  • Minpunten
  • Beschikt niet over de Samsung one connect box.
Zeer mooie tv met prima beeld en geluid. Door de game enhancer is het ideaal om de tv te gebruiken voor gaming. Makkelijk in bediening van smart tv.
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv met makkelijke bediening.
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Beschikt over uitgebreide smart tv functies.
  • Prachtig beeld.
  • Ideaal voor het gamen.
  • Minpunten
  • Beschikt niet over de one connect box
Zeer mooie en prettige tv. Beeldkwaliteit is echt prachtig en door de game enhancer is het ideaal om de tv ook te gebruiken om er op te gamen.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
WAUW
 | 15-05-2020
Wat een beeld, wat een geluid. In 1 woord TOP
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect beeld in een strak vormgegeven omkasting
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • instellingsmogelijkheden
  • prijs/kwaliteit vberhouding
  • design
  • Minpunten
  • geen echt minpunt tot op heden
Perfect beeld, en veel instellings-mogelijkheden. Ging eigenlijk voor een ander type, maar het milde prijsverschil maakte toch dat ik voor deze ben gegaan. Geluid kan ik niet echt over oordelen, ik had al 2 Sonos One boxen, dus heb ik meteen gekozen voor een Sonos playbar, en in de surround opstelling is het geluid absoluut fenomenaal. Het koppelen van het Sonos systeem met de afstandbediening van de TV was iets lastiger, maar dat is gewoon in te stellen via het TV menu. (Je, eerst de gebruiksaanwijzing lezen is beter :) ) Als ik al een minpuntje kan noemen (maar dat is echt muggenziften) dan is dat de ribben aan de achterzijde van de tv. Deze zijn perfect om CAI /HDMI en optische kabels naar het midden van de TV te geleiden, maar er is slechts 1 gleuf ietsje breder dan de rest, en dat terwijl zowel mijn HDMI kabel als CAI kabel net iets te dik zijn voor de andere gleuven, dus dat was een beetje improviseren met tape. Maar dat is absuluut een verwaarloosbaar minpuntje. Verder absoluut een geweldig apparaat.
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Scherp beeld vooral met lichtinval
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • goed scherp beeld
  • mogelijkheid kabels weg te werken
  • afmeting
Goede kwaliteit prijsverhouding
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Fantastische tv , smart functies werken feilloos
 | 04-05-2020
  • Pluspunten
  • Mat scherm wanneer tv uitstaat
  • Mooi beeld
  • Goed werkende smartfunties
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Geluid valt wat tegen
Erg tevreden met onze aankoop. Erg mooi beeld. Ook bij inkomend zonlicht geen problemen met spiegelen. Smartfuncties snel te benaderen en werken feilloos.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Overzichtig
  • Minpunten
  • Geen
Ik ben zeer tevreden mooi beeld fijn om naar te kijken
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische tv!
 | 20-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Software
  • Werkt redelijk goed met Ziggo
  • Laatste apps
  • Hangt best strak aan de muur
  • Minpunten
  • Start heel af en toe niet op
  • Geluid met de surround set afstelling wat lastig
De tv is fantastisch. Beeldkwaliteit is goed en de software/bediening een verademing. Je gaat makkelijk door de menu\'s en verschillende streamingdiensten.
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super beeld
 | 18-04-2020
Mooi strak en super beeld
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtig beeld en goed geluid
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • geluidskwaliteit
  • bedieningsgemak
  • Smart Things-app
  • direct naar Netflix
  • Minpunten
  • bluetooth frequentie kan storing geven
We hebben de Samsung QE55Q80R nu twee weken. Al snel bleek dat we met onze soundbar via bluetooth de buren, die ook een Samsung-tv hebben, in de weg zaten! Als wij de tv aanzetten, verdween bij de buren het geluid. Waarop de buren het volume steeds hoger zetten,, en bij ons het volume \'vanzelf\' opliep naar enorme hoogte! Schrokken ons dood. Opgelost door BT uit te schakelen en een kabeltje tussen soundbar en tv te plaatsen. Dit was het enige \'probleem\', verder voldoet de tv aan onze verwachtingen: mooi beeld, eenvoudige bediening en zelfs zonder soundbar een redelijk goed geluid!
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super TV Heel blij mee.
 | 08-04-2020
  • Pluspunten
  • Alles top
  • Minpunten
  • Geen
Tot nu toe een prima TV .Bevalt uitstekend
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige televisie
 | 08-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld ook overdag
  • Prijs kwaliteit
  • Geluid
  • Minpunten
  • Ik heb een denon receiver en een horizon box tegelijk aangesloten. Ze gaan tegelijk aan samen met de tv maar niet uit
Wat mij voornamelijk opvalt is hoe goed het beeld overdag is. Ook met veel licht inval! Verder is de prijs kwaliteit echt top. Service van plattetv is gewoon perfect.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi vorm gegeven TV met geweldig beeld en bediengemak.
 | 03-04-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Prijs/kwaliteit
  • Te groot! (grapje)
Nu 3 weken in bezit en bevalt prima. Het is nog even wennen aan de vele mogelijkheden maar je ontdekt steeds meer features . TOP aankoop!
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Boven verwachting met alles en de service is ten top
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Onwijs makkelijk te bedienen
Wij zijn blij met plattetv in Breda, prima jongens die weten waar zij over praten.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super mooie TV voor mooi prijs
 | 31-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Prijs
  • Service
Zowel het product als de service van Platte TV verdienen een 10
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super TV
 | 31-03-2020
Prachtig beeld met heldere kleuren en een overzichtelijk bedieningssysteem. Geluid is mooi maar deze TV verdiend een goede soundbar.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie Samsung voor mooie prijs.
 | 22-03-2020
  • Pluspunten
  • Strak scherm en beeld.
  • Handige afstandsbediening.
  • Mooi geprijsd.
  • One box connect mogelijk. ( niet meegeleverd)
  • Compatibel met telefoon en andere apparaten in huis.
  • Minpunten
  • Geen cijfertoetsen op de afstandsbediening waardoor je bij gewoon tv kijken je kpn-kastje na het aanzetten niet op net 1 kan zetten zonder te zappen of in het menu te scrollen.
Voor mij is deze tv perfect. Hij heeft een supermooi beeld (ook in daglicht), is mooi geprijsd en de kleine afstandsbediening werkt perfect. Ook beschikt hij over veel apps door voor mij als film- en serieliefhebber heel handig en prettig in gebruik zijn. Je kan simpel via de Home button Netflix, YouTube, Spotify of Dsvideo starten en bedienen net als natuurlijk je tv-kastje en je soundbar.
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastsche tv. Fijn beeld. Zeer eenvoudig te bedienen.
 | 18-03-2020
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Connectiviteit
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Adaptieve geluidsinstellingen moet ik aan wennen.
Een aanrader. Fraai beeld. Lang getwijfeld over formaat. Geen spijt. Maar nieuwsgierig of 65 inch niet nog mooier zou zijn. Past mooi in woonkamer. Vooral de eenvoudige bediening, alles linkt uitstekend (samsuns9+, Ipad, ps4). Beeld mooi. Geluid goed.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Eindelijk zonder verrekijker TV kijken
 | 17-03-2020
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Installatie gemak
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Reflectie
Prima TV onwijs goed beeld en veel mogelijkheden. We kochten deze omdat hiervan de reflectie minder zou zijn als van de goedkopere modellen, maar dat valt een beetje tegen. Als die uitstaat is scherm enigszins grijs.
Samsung QE55Q80R Reviews