U bevindt zich in:
Samsung QE55Q80R Reviews

SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 55 reviews
1499,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super fijne TV met fantastisch beeld en uitgebreid menu met alle functies welke je van een digitale tv mag verwachten
 | 23-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Formaat
  • Ingangen,
  • Directe verbinding met schotel
Erg fijne tv met een goed en duidelijk beeld, veel mogelijkheden zowel via externe ingangen als online, gemakkelijk te bedienen
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
TOP model, werkt goed en fantastisch beeld
 | 18-09-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • makkijke afstandsbediening
  • grootte
  • scherp
  • Minpunten
  • geluid kan beter
goed product, allemaal makkelijk te bedienen met 1 afstandsbediening. geluid kan iets beter, maar heb dat opgelost met een soundbar. het beeld is helder en erg scherp. we hebben een groter beeld genomen omdat we wat verder van de TV af zitten. ongeveer 5 meter. dit is goed te zien nu met het groter beeld.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een TOP TV met een super mooi beeld gekocht
 | 16-09-2019
  • Pluspunten
  • strak designe
  • prachtig beeld
  • makkelijk in te stellen
  • supersnelle processor
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Mooi design een prachtig beeld en met de Samsung soundbar een perfect geluid.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Voorlopig geen andere meer !!
 | 15-09-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie uitstraling
  • Beeld wordt beter naar mate je langer kijkt
  • Minpunten
  • Wennen aan de afstandbediening
Getwijfeld eerst over de grote maar toch gedaan. En helemaal geen spijt van gehad. Wat een super tv. Goed geluid ( luisteren nu wel via een soundbar ). Super scherp beeld en makkelijk in de bedieningen. Moesten wel even wennen omdat de afstandsbediening geen cijfers meer bevatten maar moet eerlijk bekennen. Het wende heel snel. Mocht je een goede tv willen kopen. Zeker deze doen. Echt een aanwinst voor in de woning.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische TV!!
 | 14-09-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Standaard geluid van de tv
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Gaat met enige moeite door het trapgat :)
Geweldige tv dit! Beeld is fantastisch. Wat opvalt is dat het standaard geluid best ok is, zeker voor normaal tv kijken. Ben Trouwens erg goed geholpen in Hazerswoude
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top Tv super beeldkwaliteit
 | 11-09-2019
  • Pluspunten
  • Veel functioneren
  • Prachtig vormgeving
  • One remote bediening
  • Mooi design
  • Scherp beeld
Samsung QLED 80R heeft mooi beeldkwaliteit ,De kleuren zijn vol , makkelijk in gebruik ,
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wij waren al ruim 12 jaren zeer tevreden met onze Samsung 50 inch plasma-tv, maar de nieuwe Samsung Qled 55 inch-tv overtreft verre onze verwachtingen.
 | 10-09-2019
  • Pluspunten
  • beeldscherpte
  • kleuren
  • aanzien
  • combinatie met soundbar HW-Q80R
  • prima service van de Platte TV-winkel Zoeterwoude
  • Minpunten
  • enige moeite met vinden van de goede instellingenen
Strakke vormgeving, smalle omlijsting, razend scherp beeld, prima kleuren, geweldig goed geluid in combinatie met de evenbrede Samsung soundbar met 13 speakers + subwoofer (HW-Q80R) , terwijl wij ons al jaren flink verwend voelden met een dolby surround systeem met 5 speakers.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top tv!!
 | 09-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Snel
  • Ambiant mode
  • Minpunten
  • Geen one box connectie aanwezig
Deze tv is echt mooi. Scherp beeld, mooi geluid, makkelijk switchen tussen apps. Deze tv biedt alles dat je kun verwachten van een top tv.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top
 | 09-09-2019
Product is top
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV super scherp beeld
 | 07-09-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk te bedienen
  • Ambient
  • Minpunten
  • Geen
Super TV met super scherp beeld zeer makkelijk te bedienen. Geweldig mooie vormgeving met prachtige voet. Met dank aan de Platte TV medewerker die mij dit product heeft geadviseerd. Nog geen seconde spijt gehad.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
zeer mooie beeld- en geluidskwaliteit
 | 06-09-2019
  • Pluspunten
  • beeld en geluidskwaliteit
  • fraai ontwerp
  • gebruiksvriendelijkheid
  • Minpunten
  • aansluitingen (bv geen hoofdtelefoon)
Mooi, groot en haarscherp beeld, lekker strak ontwerp.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Werkt goed
 | 06-09-2019
  • Minpunten
  • Bixby allen in het Engels in stelbaar
Het is jammer dat de bixby niet in het Nederlands in kunt stellen en dat de afstandsbediening iets minder is de voor mijn zenders in te voeren dat ging niet goed gelukkig gaat de KPN beter
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goed
 | 06-09-2019
Top prudukt
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooie en goede tv
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • beeld kwaliteit
  • bediening van aps
  • Minpunten
  • pas kort in bezit geen min tot nu toe
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige QLED
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudige bediening
  • Prachtig helder, scherp beeld, mooie kleuren
  • Dun frame
Prachtige QLED! Heel mooi, scherp, helder beeld, dun frame, mooie vormgeving, eenvoudige bediening,
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Blij
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Prachtig beeld
  • Makkelijke toegang tot de mogelijkheden
  • Fijne afstandsbediening
  • Prima voet
Een verademing na onze eerdere Philips smart TV. Gebruiksvriendelijk en dat is heel belangrijk als je wat ouder wordt
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige televisie
 | 02-09-2019
  • Pluspunten
  • Zwart is echt zwart
  • Vormgeving
  • Bediening
  • Grote scherm
Wat een geweldige televisie. zwart is echt zwart, denk soms weleens dat de tv uitstaat. kleuren spatten van het scherm. makkelijk te bedienen en in te stellen. Geluid weet ik niet want gaat via samsung HW-N850. Heel tevreden mee tot nu toe
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Te gek scherm
 | 28-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Grote
  • Zeer aardige monter
  • Mooi geluid
  • Minpunten
  • Geen
Mooi scherm gister geplaatst door monteur d zeer goed gedaan ben zeer tevreden over deze man ondanks de hitte deed toch wat meer dan hem gevraagd was een toppertje..waren ze maar allemaal zo .bedankt man....
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldige televisie
 | 28-08-2019
  • Pluspunten
  • prachtigbeeld
  • bedienings gemak
De televisie is een prachtig beeld en het gemak van bediening ook heb er geen spijt van dat we deze televisie hedeze televsie hebben gekocht. De service in de winkel was buiten gewoon goed heb het anders mee gemaakt.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wat een prachtig beeld!
 | 26-08-2019
  • Pluspunten
  • Goede Zwartwaardes
  • Mooie Kleuren
  • Weinig reflectie
  • Goede kijkhoek
  • Helder beeld
  • Minpunten
  • Vanwege poot geen ruimte voor soundbar onder het toestel, na ophangen geen probleem
Toen ik de tv binnen kreeg heb ik deze gelijk aan de muur gehangen omdat ik er graag een soundbar onder wou hebben. Dus over het geluid kan ik helaas weinig zeggen. Wat ik wel kan zeggen is dat de tv fenominaal beeld heeft. Ook de zwartwaardes zijn prachtig. Mijn tv staat in een vrij lichte woning en met mijn vorige tv had ik veel last van reflecties op het scherm (vooral met donkere scenes) met deze tv is dat echt veel beter. Ik ben erg blij met de keuze voor deze tv. Ook de interface werkt super snel. Ik wou eerst gaan voor de q70 maar na goed advies ben ik toch voor deze gegaan en ben er ontzettend blij mee.
Samsung QE55Q80R Reviews
Samsung QE55Q80R Reviews