U bevindt zich in:
Samsung QE55Q80R Reviews

SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS

productRatingStar-50 10 / 10 175 reviews
1127,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Zeer tevreden
 | 19-08-2020
deze tv een maand geleden gekocht en ben nog steeds zeer tevreden. zowel over het product maar ook zeker over platte tv Eindhoven zeer netjes geholpen door de heren daar
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
 
 | 17-08-2020
  • Pluspunten
  • Very bright
  • low input lag
  • design
  • easy setup
  • Minpunten
  • Brightness changes with subtitles
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-20 4 / 10
mooie tv maar
 | 27-07-2020
  • Pluspunten
  • zag er mooi uit
  • Minpunten
  • geen afstandbediening meegeleverd
  • krassen op beeldscherm
  • geen aansluitsnoeren
  • Slechte service
  • lang wachten op mijn geld terug
was een mooie tv, alleen jammer dat ik een incompleet exemplaar kreeg.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Grote tv met prachtig beeld
 | 25-07-2020
  • Pluspunten
  • fantastisch mooi groot beeld
  • niet erg duur
  • Youtube werkt prima
  • Minpunten
  • blijft een groot zwart vlak in je huiskamer
Opvolger van een 43" Samsung, die naar de slaapkamer moest en die we te klein geworden vonden, Omdat we de kamer niet verduisteren gekozen om geen extra geld uit te geven aan OLED. Een "The frame" hoeft wat ons betreft ook niet. Even getwijfeld over de grootte en toen 55" gekozen. Was wel eerst even schrikken, want dat is echt veel een veel groter zwart vlak in je huiskamer, maar na een paar dagen zie je dat niet meer. En het beeld is echt fantastisch. En de Smart-TV functies als Youtube werken erg goed, dat was jaren geleden bij de 43" wel beloofd, maar onbruikbaar traag. Er staat een soundbar onder, maar die gebruiken we niet meer voor de tv, alleen voor radio/muziek, omdat het geluid uit de tv prima is.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Topppertje
 | 13-07-2020
Fijne tv
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige TV!
 | 08-07-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Bediening
  • Connectiviteit
  • Minpunten
  • geluid
Na helaas 9 jaar afscheid genomen van onze oude Samsung Tv en deze als vervanging uitgezocht. Wat een verschil op 9 jaar. Heel mooi beeld kwaliteit (4K) vooral met natuur docu van Sir David Attenborough. Aleen het geluid vond ik niet opperbest. Echter heb ik dat opgelost met de Samsung HW-Q80R soundbar. Perfecte match die twee.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Scherpe kwaliteit, voor een scherpe prijs
 | 19-06-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Prima geluid
  • Goede info en service bij aankoop
Uitstekende tv, beeld en geluid zijn prima. Makkelijk bedienbaar. Tevens een mooi design
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waanzinnig hoe beelden tot leven komen!
 | 12-06-2020
  • Pluspunten
  • Dunne rand
  • Kleur intensiteit
  • Genoeg aansluit mogelijkheden
  • Kleine slimme afstandbediening
  • Vanuit alle hoeken goed beeld
  • Minpunten
  • Geen 1 kabel connect box
  • Geen meegeleverde schroeven voor wandmontage
Top tv! Twijvelde tussen 60r en 80r series. Prijs verschil is groot, maar elke cent waard! Mooier design en de kleuren veel levendiger.!
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Indrukwekkend kwaliteit
 | 09-06-2020
  • Pluspunten
  • goed beeldkwaliteit
  • goede prijs- en kwaliteitsverhouding
  • overzichtelijke user interface
  • goed geluid
  • handige afstandsbediening
Ik ben zeer tevreden over de Samsung QE55Q80R! Beeldkwaliteit is fantastisch, User Interface is gemakkelijk en overzichtelijk. Sound is goed. Tot zoverre geen kritiek kunnen vinden.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top tv
 | 08-06-2020
Super happy nee
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV!!!!
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • Veel smart functies.
  • Goed te installeren.
  • Goed beeld
  • Goed geluid.
  • Mooie zwarte kleuren.
  • Minpunten
  • De afstandsbediening.
Wat een super tv, het beeld is super en het standaard geluid is echt niet verkeerd. Ook zitten er veel smart functies op. Ik raad daarom deze tv ook iedereen aan.
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv met een ontzettend helder beeld en heel makkelijk in gebruik.
 | 02-06-2020
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi geluid
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Tot nu toe geen minpunten
Hele fijne tv. Makkelijk in gebruik met veel opties. Wat vooral verrassend is is het heldere beeld.
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Beeld is prachtig, heel scherp!
 | 02-06-2020
  • Pluspunten
  • Had nog een oude LCD tv, nu een QLed tv wereld van verschil!
  • Installatie is eenvoudig
  • Menu werkt simpel
  • Ambient Mode is een leuke toevoeging
  • Herkent meteen of er een extern apparaat aangesloten is, maakt daar meteen connectie mee.
  • Minpunten
  • De standaard is groot en steekt uit voor de tv, niet handig als je een soundbar hebt.
  • Ziggo Next werd niet meteen herkent.
  • In Ambient mode kun je geen radio afspelen via een app van de tv (alleen via smartphone of ander apparaat), dat zou een mooie toevoeging kunnen zijn
Qled, Oled, tja wat je moet je kiezen? In relatief donkere ruimte schijnt Oled beter uit de verf te komen dan de Qled, ik heb een lichte woonkamer, dus gekozen voor een QLed. Gekozen voor de 80R omdat de prijs voldeed aan mijn budget, nog wel getwijfeld om voor de 90R te kiezen, wat als groot pluspunt de connectbox heeft. Maar de tv staat bij mij in de kast, de bedrading is daardoor goed weg te werken. De kwaliteit geluid van de tv is ruim voldoende, klinkt niet \'blikkerig\', maar wil je het plaatje compleet hebben, dan zou ik kiezen voor een soundbar (Samsung HW-80R is een aanrader).
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig TV met mooi beeld
 | 28-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld (100hz)
  • Kijkhoek
  • Beeld is goed om met licht te kijken
  • Kleuren
  • Geluid valt echt mee
  • Minpunten
  • Te korte stroomkabel
  • Bixby
  • TV kan niet uit tijdens muziek luisteren
Hebben uiteindelijk gekozen voor deze TV. Heb hiervoor 2 andee modellen gekocht en uiteindelijk omgeruild voor deze. Totaal geen spijt van. Beeld is echt goed (en maken zelfs nog gebruik van oude internet verbinding) en ook geen last van het licht die erin schijnt. Ook de kijkhoek is echt goed, dus als je er schuin voor zit mis je niets. Dat vind ik ook belangrijk omdat onze bank zo staat opgesteld. Beeld past zich ook aan het licht en dat is erg fijn omdat we een open woonkamer hebben met veel licht erin. Je kan dus overdag beter kijken. De bediening is even wennen met de simpele afstandsbediening van Samsung, maar uiteindeljk is minder, meer. Dus gebruiksgemak i hierdoor een stuk makkelijker. Geluid voor de TV is redelijk to goed, hebben nog geen soundbar, maar is echt niet verkeerd. Instellingen is niet erg ingewikkeld, je moet alleen een beetje zoeken, maar zit ook een E-handleiding erop. Dus daar kan je oojk in zoeken voor hulp. Deze hebben we nu nog staan met een standaard en is erg makkelijk om op een kast te plaatsen. Je hebt Tizen als OS met Bixby spraakherkenning. Alleen Bixby werkt niet zoals Google met Android als OS. Je kan wel google assistent gebruiken door deze erop aan te sluiten, en dan ben je weer voor ale gemakken voorzien. Apps, ja wij maken gebruik van Netflix, Videoland en Disney+. Staan erop en nog meer. Heb je een KPN abonnement kan je gebruik maken van de APP om tv te kijken. Wij hebben helaas Telfort en daarvoor moet je de decoder gebruiken. Heb wel wat minpunten zolas Bixby, Beeld kan niet uit tijdens muziek luisteren en een korte stroom kabel. Geen dingen om deze TV te negeren!
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top televisie
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • ambient mode
  • Kijk hoeken
  • Minpunten
  • Geen
Een zeer mooie super TV. TV ca. 2 weken in bezit. Tot nu toe werkt alles wat hij kan en moet doen. Het geluid hebben we aangesloten via een soundbar dus dat is helemaal top. Streamen met een tab of telefoon gaat super. De fuctie ambient mode is helemaal top je kunt er alles op zetten.
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige tv!
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Ideaal voor het gebruik van gamen.
  • Makkelijk te bedienen.
  • Mooie smart tv functies
  • Prachtig beeld
  • Minpunten
  • Beschikt niet over de Samsung one connect box.
Zeer mooie tv met prima beeld en geluid. Door de game enhancer is het ideaal om de tv te gebruiken voor gaming. Makkelijk in bediening van smart tv.
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv met makkelijke bediening.
 | 24-05-2020
  • Pluspunten
  • Beschikt over uitgebreide smart tv functies.
  • Prachtig beeld.
  • Ideaal voor het gamen.
  • Minpunten
  • Beschikt niet over de one connect box
Zeer mooie en prettige tv. Beeldkwaliteit is echt prachtig en door de game enhancer is het ideaal om de tv ook te gebruiken om er op te gamen.
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
WAUW
 | 15-05-2020
Wat een beeld, wat een geluid. In 1 woord TOP
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect beeld in een strak vormgegeven omkasting
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • instellingsmogelijkheden
  • prijs/kwaliteit vberhouding
  • design
  • Minpunten
  • geen echt minpunt tot op heden
Perfect beeld, en veel instellings-mogelijkheden. Ging eigenlijk voor een ander type, maar het milde prijsverschil maakte toch dat ik voor deze ben gegaan. Geluid kan ik niet echt over oordelen, ik had al 2 Sonos One boxen, dus heb ik meteen gekozen voor een Sonos playbar, en in de surround opstelling is het geluid absoluut fenomenaal. Het koppelen van het Sonos systeem met de afstandbediening van de TV was iets lastiger, maar dat is gewoon in te stellen via het TV menu. (Je, eerst de gebruiksaanwijzing lezen is beter :) ) Als ik al een minpuntje kan noemen (maar dat is echt muggenziften) dan is dat de ribben aan de achterzijde van de tv. Deze zijn perfect om CAI /HDMI en optische kabels naar het midden van de TV te geleiden, maar er is slechts 1 gleuf ietsje breder dan de rest, en dat terwijl zowel mijn HDMI kabel als CAI kabel net iets te dik zijn voor de andere gleuven, dus dat was een beetje improviseren met tape. Maar dat is absuluut een verwaarloosbaar minpuntje. Verder absoluut een geweldig apparaat.
Samsung QE55Q80R Reviews
SAMSUNG QE55Q80R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Scherp beeld vooral met lichtinval
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • goed scherp beeld
  • mogelijkheid kabels weg te werken
  • afmeting
Goede kwaliteit prijsverhouding