U bevindt zich in:
Samsung QE55Q7F Reviews

SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 177 reviews
1124,-
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
perfect maar wel aansluiten op soundbsar voor betere effecten
 | 10-02-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • helderheid
  • bediening
gewoon een mooi apparaat
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi design, perfect beeld & geluid
 | 28-01-2019
  • Pluspunten
  • Heldere kleuren
  • Design
  • Makkelijk in te stellen
  • Mooi geluid
Heel erg blij met de tv! Design is mooi strak. Beeldkwaliteit en geluid zijn ook top! Kleuren zijn heel helder. Tijdens het in elkaar schroeven van de standaard liepen we tegen 1 klein probleempje aan, de gaatjes kwamen niet helemaal overeen waardoor de schroeven er lastiger in te schroeven waren. Met flink wat kracht is dit alsnog gelukt. Verder is de tv makkelijk in te stellen en heel gebruiksvriendelijk. Ook voor iemand die niet erg handig is met elektronica, zoals ikzelf ;).
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Helaas moeten we hem ruilen omdat hij niet werkt
 | 07-12-2018
Mooi beeld en gebruiksvriendelijk
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldig
 | 12-11-2018
  • Pluspunten
  • Helderheid HDR1500
  • Uitstekende kleuren
  • One connect
  • 100hz
  • Minpunten
  • Niet 100% one connect
Na veel uitzoekwerk en afwegingen OLED vs LCD uitgekomen bij dit 2017 model. Ik heb geen moment spijt gehad. Vergeleken met de samsung UE49NU7300 (2018) die ik ook heb is deze tv zo veel beter. Mooi uiterlijk met metalen afwerking en de luxe metalen afstandsbediening, fantastisch beeld en perfecte mediaspeler via usb. Speelt alles moeiteloos af en ook gamen gaat perfect door de lage latency in input lag. Het verschil in kleur, verzadiging, helderheid en vloeiendheid is dag en nacht.
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Grotere tv went snel
 | 02-11-2018
  • Pluspunten
  • prijs
  • beeld
  • Minpunten
  • geluid
De Tv is eenvoudig te bedienen, maar daardoor zijn bepaalde functies alleen via meerdere knoppen bereikbaar. Dit is soms lastig. Verder is het jammer dat de tv zenders niet in 4 k worden uitgezonden, omdat dit wel veel beter is, zeker op zo'n grote tv.
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een super Samsung TV voor een hele lage prijs.
 | 17-10-2018
  • Minpunten
  • geen
Deze Samsung wua maat geluid ,beeld en bediening en prijs en topper. Een Rols Roys onder de Teevees.Een dikke 10. Daarbij de hulp van personeel Platte TV een dikke 10 voor het beantwoorden van mijn vragen en hulp bij mijn keuze!
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super TV
 | 10-10-2018
  • Pluspunten
  • Design
  • gebruiks gemak
  • goed geluid
  • 1 afstand bediening voor al mijn apparaten
  • Minpunten
  • Geen
Een prachtige TV het design de kleuren en de scherpte van het beeld hebben mij blij verrast, het geluid van deze TV is goed.
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
pluspunten wegen op tegen de beperkingen bij deze prijs
 | 02-10-2018
  • Pluspunten
  • uistekend geluid
  • mooie vormgeving
  • mooi beeld in het algemeen
  • opname capaciteit
  • Minpunten
  • hdr plus te agressief
  • bij heldere beelden geheel te licht
  • spraak interface te beperkt
  • eenvoudige afstandsbediening vraagt om meer handelingen
interface is niet wat te omslachtig te veel handelingen; maar daardoor wel mooi afstandsbediening; geluid is uitstekend; beeld soms iets te flets
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Top TV en natuurlijk lekker groot :)
 | 20-09-2018
Zeer tevreden. Hij hangt in een grote ruimte en daar valt hij alsnog mooi op. Vanuit elke hoek goed te bekijken.
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
erg mooie tv. perfecte vormgeving. beeld en zelfs standaard geluid erg mooi.
 | 03-09-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • design
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen hdmi uitgang
Fe tv bevalt perfect. Heel mooi design en haarscherp beeldje. De tv reageerd erg snel op bediening. Zelfs geluid valt me erg mee!
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Volop genieten
 | 23-08-2018
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Scherpte
  • Vormgeving van de TV
  • Compatible met Rand apparatuur
  • Minpunten
  • nog geen gevonden
Sinds een maand in bezit van een Samsung Qled. Daarvoor had ik een Panasonic full HD, die na 9 jaar het had begeven. Ik zat eerst te twijfelen om voor een Oled te gaan. Maar de eisen waren, niet groter dan 49 inch. Aangezien ik geen Oled in deze maat kon vinden ben ik gegaan voor een Qled. En ik heb geen spijt. Helderheid en de kleuren die worden weergegeven op het scherm zijn zo duidelijk en scherp. Je ziet opeens meer details in een reeds eerdere bekeken film die ik daarvoor op de Panasonic niet zag. Qua geluid zit het goed, niks mis mee. Maar aangezien ik een receiver en vloer speakers heb, ga ik niet kiezen voor een Tv geluid. Qua bedieningsgemak is het even wennen natuurlijk, zelf heb ik kinderen van 6 en 9 jaar, die even 3 dagen uitleg nodig hadden om te weten hoe alles werkt. Maar dat is logisch natuurlijk, iets nieuws is altijd wennen. Indien mensen vragen welk Tv ik ze zou aanraden in dezelfde budget die ik heb besteed, dan zou het deze Tv zijn.
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer mooie dunne tv met goede beeldkwaliteit
 | 22-08-2018
  • Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit
  • Gamemodus
  • Redelijk goed geluid
  • Mooie dunne vormgeving
  • Slanke design afstandbediening
  • Minpunten
  • Automatische herkenning apparatuur werkt slecht en is niet over te slaan als HDMI losgekoppeld is geweest.
  • Alleen Engelse spraakherkenning
  • Korte voedingstekker
Een geweldige tv met fantastische kleuren en HDR kwaliteit. Een hoge helderheid zodat reflectie bijna niet te zien is in een lichte omgeving. Ook kwa geluid is hij vrij goed.
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfekt apparaat
 | 21-08-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Kleuren
  • Snelheid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid
Heb altijd een Philips gehad maar deze Samsung is vele malen beter in alle opzichten
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi beeld en goed geluid
 | 12-08-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • Geen
Voor de prijs een zeer goede tv
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect
 | 07-08-2018
-
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfect!
 | 07-08-2018
  • Pluspunten
  • Heel scherp beeld
  • Mooie vormgeving
  • Mooie afstandsbediening
  • Aansluitkabels niet zichtbaar
Prachtige vormgeving van tv en afstandsbediening. Heel eenvoudig te installeren. TV leidt je er doorheen! Wij wijn enorm tevreden met deze aankoop.
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Fantastich met levensechte kleuren
 | 05-08-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Natuurgetrouwe kleuren
  • Zeer scherpe weergavee
  • ONE box voor aansluiten overige apparaten
  • Kabels mooi in de voet weggewerkt
  • Minpunten
  • Kijkhoek beeld zou groter mogen zijn
  • Geluid is goed maar kan niet beter met z'n dun scherm
  • CI-module steekt ver uit de ONE box
Na een overgang van een plasma tv van Samsung naar deze QLed ook weer van Samsung. Het beeld van de plasma tv was erg goed maar deze plaatst de lat een behoorlijk stuk hoger met prachtige levensechte kleuren. Zelf het beeld via de expertinstellingen een tikje bijgesteld door de achtergrondverlichting wat zachter te zetten. Het is een beetje vreemd maar pas na een paar dagen valt pas goed op dat personen in beeld er ook veel echter uitzien dan met het plasma beeld. Het beeld is superscherp en door het formaat in mijn geval een 55 inch zie je elk detail uitstekend. De kijkhoek is iets minder groot dan bij een plasma tv maar is ruim voldoende. De bediening van de afstandsbediening is eenvoudig en snel te begrijpen. Ook in het beeld zie je de opties van de afstandsbediening zodra je deze gebruikt. Ook nieuw voor mij is het kunnen geven van gesproken opdrachten aan de TV via de afstandsbediening. Het aansluiten van andere apparatuur d.m.v. de ONE box wat tevens de tuner is en de aansluitmogelijkheid voor overige apparaten was een eitje. Minder mooi is dat de CI-module nogal uitsteekt in de ONE box. Overige apparaten bedien ik nu deels met de afstandsbediening van de TV. De afwerking is mooi met de kabels voor stroom en HDMI die door de voet lopen. Onze soundbar zonder subwoofer wat slechts een simpel apparaat was hebben we niet meer nodig maar op termijn zal er denk ik nog wel vervanging voor komen. Het onze tweede Samsung TV en wederom een goed product die zijn geld waard is.
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv.Mooi beeld.
 | 25-07-2018
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv. Erg tevreden
 | 24-07-2018
Af en toe valt de connectie met de ziggo kaart/module een paar seconde weg. Ik weet nog niet waar dat mee te maken heeft. Voor de rest een prachtige tv met voor een platte tv prima geluid
SAMSUNG QE55Q7F REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prijs/kwaliteit verhouding goed, tevreden met aankoop
 | 16-07-2018
  • Pluspunten
  • Bediening
  • Beeldkwaliteit
  • Makkelijke afstandbediening
  • Kabelmanagement
  • Kleuren erg scherp
  • Minpunten
  • geluid
  • Grote tv voet
De TV bevalt tot nu erg goed, vergeleken met een 8 jaar oude HD SONY bravia is dit een erg grote vooruitgang. Het kabelmanagement systeem werkt goed, alleen standaard is naar mijn mening aan de grote kant, dus toch maar gaan ophangen binnenkort. Het geluid is niet super, maar dit is bij de meeste tv's tegenwoordig