U bevindt zich in:
Samsung QE55Q6F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 160 reviews
806,-

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
top tv
 | 16-10-2018
goed beeld mooi geluid wat wil je nog meer
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldig beeld kwaliteit en geluid.
 | 16-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Strak vorm gegeven
Strakke tv met een prachtig beeld. Vooral makkelijk te bedienen.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Absoluut mooie instap TV
 | 16-10-2018
TV geeft schitterend beeld in HD/4K. Bediening is simpel. Ik had 'm eerlijk gezegd platter verwacht. Enige minpunt blijft toch de Wifi. Deze wil nog wel haperen en raad eerlijk gezegd ook een kabel connectie aan.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Qualiteit!
 | 14-10-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen one cable
Prima mooie superstrakke tv. Bedieningsgemak dmv kleine AB. Pakt alle componenten foutloos op
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wij zijn zeer tevreden met de aankoop.Naar
 | 08-10-2018
Naar onze ervaring tot nu toe hebben we een goed product gekocht, waar we met genoegen naar kijken en luisteren.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooi beeld en geluid
 | 06-10-2018
  • Pluspunten
  • Zeer mooi beeld
  • Goed geluid
  • Kabels in de voet weg te werken
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Geen tot op heden
Mooi rustig beeld goed geluid ben zeer content met deze aankoop
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekende TV
 | 23-09-2018
  • Pluspunten
  • beeld
  • TV OS met netflix app
  • media player functie
  • met losse SSD goede recorder
  • compact, erg kleine bezels
  • Minpunten
  • even wennen aan de cleane afstandsbediening
Erg mooi en scherp beeld, ik zie zo geen verschil met Oled (maar deze Samsung is wel veel goedkoper). De kijkhoek viel mij erg mee, die is goed. Erg handige Netflix App. Ik heb er een 1 TB SSD aangehangen, nu kan ik hem ook als recorder gebruiken. Ook het afspelen van bestanden (MP4 en JPEG) van mijn thuisnetwerk gaat erg goed. Mijn Humax, Mediaplayer en PS3 (voor Netflix) heb ik nauwelijks meer nodig. Geluid is redelijk, maar ik gebruik toch meestal een Onkyo met surround set. . De Samsung afstandbediening is erg 'clean' maar werkt na even wennen goed. Ik kon mijn oude Logitech Harmony one afstandsbediening blijven gebruiken zonder herprogrammeren en die gebruik ik ernaast. Alleen moest ik een nieuwe CI+ smartcard 1.3 kopen, de nieuwe TV's zijn niet met de oude 1,.2 module te gebruiken.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een mooi beeld en zelf wat een geluid!
 | 21-09-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • HDR
  • Geluid
  • Afstandsbediening
Prachtige TV veel mogelijkheden en lekker snel! Was verbaasd over het geluid wat in de TV zit. Voor zo'n platte tv had ik dit niet verwacht. Afstandsbediening is ook klein maar fijn.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie strakke Samsung tv
 | 11-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Design
  • Formaat
Hardstikke blij met deze tv. Mooi beeld mooi design. Altijd al Samsung gehad omdat ik ze het beste vind in beeld en geluid.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv!
 | 10-09-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Mogelijkheden
  • Design
  • Formaat
  • Minpunten
  • Geen
Perfect beeld en geluid en perfecte service!
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super Tv
 | 10-09-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed formaat
  • Fijne bediening
Super tv! Mooi strak beeld! Absoluut geen spijt van.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Blij met deze aanschaf
 | 09-09-2018
  • Pluspunten
  • Advies
  • Betrouwbaar
  • Service
  • Kwaliteit
  • Vertrouwd
Meerdere keren producten aangeschaft in de loop der jaren. Na een goed en eerlijk advies altijd tevreden . Ik hoef derhalve ook niet verder te kijken. Deze winkel is een aanrader.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een mooi helder en kleurrijk beeld met, prima geluid
 | 09-09-2018
  • Pluspunten
  • Mooi kleuren
  • Heel helder beeld
  • Prima geluid
  • Simpele installatie
  • 4k
  • Minpunten
  • Niet full array dimming
  • Voice control alleen engels
  • Kijkhoek
Wat een super mooie TV. In mijn zoektocht naar een 4K TV kwam ik bij deze Samsung QLED uit. Hoewel mijn oog eerst gevallen was op OLED waren die niet verkrijgen kleiner dan 55”. Te groot. Deze tv is met 49” net even handzamer en zijn QLED scherm is ook echt prachtig. Waar OLED het echt wel gaat winnen op zwart en beeldhoek kan deze tv de concurrentie aan met zeker zo mooie kleuren en een hogere lichtopbrengst (helderder). In een normaal verlichte kamer komt deze tv echt goed tot zijn recht. De kijkhoek is prima maar de optimale kijkhoek is niet heel groot (normaal voor deze schermen) dus je wilt er wel graag zo recht mogelijk voor zitten. Buiten de optimale hoek zie je dat je aan helderheid/contrast gaat verliezen. Ook de 40watt luidsprekeres zijn prima en voor de cinema liefhebber zijn er aansluitingen voor een surround set. De installatie was simpel en snel (zeker met horizon box) en de afstandsbediening werkt prima, maar icm een horizon box is die te beperkt. Dus hier gewoon je horizon afstandsbediening gebruiken (werkt prima). Ander minpuntje is dat ondanks het prima contrast en zwart ook behoorlijk zwart is, is het jammer dat er alleen local dimming in zit met edge verlichting. Deze tv had nog net even dat beetje extra gehad met full array dimming.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig mooi product
 | 07-09-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Eenvoudig gebruik
  • Veel aansluitmogelijkheden.
Voldoet aan mijn verwachtingen.Had wat problemen met ontvangst en instellingen van Netflix maar dat heeft de Samsung klantenservice telefonisch direct opgelost.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie grote TV
 | 03-09-2018
  • Pluspunten
  • screensavers
  • dunne rand
  • beeld
  • prijs
  • Minpunten
  • zwaar
  • niet voor de No-Gap
Helaas te kort werkend om hem goed te beoordelen. Mooi beeld, redelijk plat, best zwaar, makkelijk instelbaar. Prachtige screensavers
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Perfecte kwaliteit voor een mooie prijs
 | 01-09-2018
  • Pluspunten
  • Scherpte beeld
  • Bedieningsgemak
  • Makkelijke installatie
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • Geen optische kabel
  • Geen chromecast
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een scherpe mooie tv
 | 18-08-2018
Prima gemakkelijk bedienen tv
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige Qled TV
 | 16-08-2018
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Prachtig beeld
  • Minpunten
  • Geen aansl. voor hooftelefoon
Ik moet nog even wennen aan de nieuwe afstandsbediening. Niet ingewikkeld, maar even uitzoeken hoe het allemaal werkt. Ik mis een aansluiting voor de hoofdtelefoon..
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima TV voor een nette prijs.
 | 09-08-2018
  • Pluspunten
  • Scherpe beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Eenvoudige installatie
  • Afstandsbediening via Smartphone
  • Goede verkoopservice
  • Minpunten
  • Geen ophangbouten meegeleverd
Samsung heeft een nieuwe TV op de markt gezet met een mooi uiterlijk en ook met een zeer goede beeldkwaliteit!
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Sterk staaltje Techniek
 | 09-07-2018
De TV is mooi vormgegeven en heeft fantastisch beeld. Het geluid van de TV is standaard en is eigenlijk pas compleet met een Home Cinema Set of geluidsversterker. De kabels kunnen handig via de poot worden weggewerkt.