Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
U bevindt zich in:
Samsung QE55Q6F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 159 reviews
726,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Beeldkwaliteit is super en de vormgeving van de tv is ook mooi.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
mooie kwaliteit
 | 27-12-2018
  • Pluspunten
  • goed beeld
  • goed geluid
  • vorm
  • simpel in bediening
  • goede prijs
Mijn mening is dat het een geweldige aanschaf is geweest mijn vrouw denkt er iets over anders kwa grootte
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi beeld!
 | 25-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijs/kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Minpunten
  • Geluid had beter gekund
Televisie geeft een heel mooi beeld! Het geluid is redelijk, maar hiervoor gebruiken wij een soundbar. Ambient is helaas vrij zinloos, dit is namelijk niet te combineren met muziek/radio. Als ik de PS4 aanzet schakelt de televisie gelijk over naar spelmodus (weet biet exact wat de voordelen hiervan zijn), maar het is fijn dat het automatisch gaat.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie vormgeving en goede beeldkwaliteit (grote lichtopbrengst)
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Easy apps menu
  • Kwaliteit, design en afwerking
  • Gebruiksgemak en bedieining
  • Beeld scherpte
  • Lichtopbrengst beeld is hoog
  • Minpunten
  • Het geluid mist treble en bas regeling
  • Door 50hz is het beeld soms toch wat schokkerig als opnamen snel bewogen zijn.
  • Geen analoge audio uit (geen tulpstekkers of 3,5mm jack)
  • Afstandbediening zou paar meer functies mogen herbergen.
Het product was wat langer onderweg, maar werkt inmiddels naar volle tevredenheid. Fijn TV kijken, door goed en rustig beeld. Ook van grotere afstand heel helder beeld.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige product
 | 24-12-2018
  • Pluspunten
  • Fijne software
  • Snel met applicaties openen en wisselen
  • Mooie beeld
  • Bijna randloze scherm
  • Super slim
  • Minpunten
  • Geen ambilight
  • Afstandbediening geen Nederlandse spraakherkenning
Mooie dunne tv. Super snel. Doet wat je wilt dat een tv doet.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Een super mooie thuis bioscoop en Gaming tv
 | 22-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Disene
  • Gaming tv (free sync)
  • Minpunten
  • Software
  • Traag bij over schakelen van ene naar het andere functie
Deze tv heeft een super mooie beeld maar De software die erin zit vindt ik niet maklijk en niet handig . En bij bepaalde functies heeft de tv best wat tijd nodig om over te schakelen en ik krijg het niet voor elkaar dat als ik mijn Xbox aan zet dat de tv automatisch naar de kuiste HDMI overschakelt en als ik de tv aan zet dan gaat de Xbox one ook van zelf automatisch aan . Ik denk dat deze kleine probleempjes maakljjk te verhelpen zijn door een goed update van de software te maken door Samsung . Of Samsung dat wel gaat doen dat is maar de vraag . Best jamer voor een zo een top tv .
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een Super TV met prachtig beeld en geluid .
 | 20-12-2018
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Mooie vormgeving
  • compacte afstandsbediening
  • Veel mogelijkheden van aansluitigen
  • Zeer goed geluid
  • Minpunten
  • Heb er geen gevonden
Ben zeer tevreden over de aankoop van dit toestel en ook aan de service en begeleiding voor de aankoop van het toestel . Super tevreden :)
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super,
 | 20-12-2018
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-30 6 / 10
Slecht geluid, mooi beeld matige bediening
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeldkwaliteit
  • Slimme tv idee
  • Minpunten
  • Geluid
  • Handleiding
  • Spraakbedieng stelt niks voor
Duurt even alvorens je de bedienig begrijpt maar het went, alleen het geluid is slecht en valt steeds weg.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie tv. Laatste snufjes werken perfect en heel gebruiksvriendelijk
 | 17-12-2018
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld.
  • Mooie vormgeving.
  • Ambient mode echt geweldig
Top product. Precies wat ik er van verwacht had.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Next level tv kijken
 | 15-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Minpunten
  • Geen
Mooie en strakke tv. Bedieningsgenak is heel eenvoudig. Installatie gaat bijna vanzelf. Beeldkwaliteit is echt super en 4K bij bevoordeeld Netflix is echt ongekend! Ik zou Iedere filmliefhebber deze tv aanraden!
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Blij mee,super mooie tv
 | 15-12-2018
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
geweldig mooi beeld apparaat!!
 | 14-12-2018
Er moet alleen nog een KPN kastje voor de 4K komen, wat wel weer €15/maand kost! Verder een aanrader!
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon super zowel de TV als de service van PlatteTV
 | 12-12-2018
  • Pluspunten
  • cursus beeldscherm
  • TV beeldscherm
  • handige bediening
  • Echt Platte TV
  • Minpunten
  • geen idee
Super TV met echte ondersteuning ook van Samsung helpdesk
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Goede tv voor dit prijsniveau
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
  • Minpunten
  • Side lit (dus ook minder goede zwartwaarden)
  • Kijkhoek
  • TV grijpt te snel in bij donkere films
Dit is de goedkoopste QLed TV die Samsung aanbiedt. Omdat wij op zoek waren naar een 49"scherm kwamen we al snel bij deze uit. 55" is te groot voor onze zithoek. OLed valt daarmee al direct af (55"is de kleinste maat) en Samsung biedt alleen 49" aan voor de goedkopere modellen. Voor dit prijspijl is dit een prima TV. Uiteraard kun je geen zwartwaardes verwachten zoals bij OLed of de duurdere QLed modellen. De kijkhoeken vind ik wel tegenvallen. Die zijn echt beperkt. Het beeld wordt dan snel fletser als je een beetje aan de zijkant zit. Tizen (het besturingssysteem) werkt erg snel en prettig. De afstandbediening is wat klein met maar een paar knoppen, maar de bediening valt zeker niet tegen! Het is voldoende voor wat men tegenwoordig doet met een TV (minder Ziggo zappen, meer streamen). Ik ben aangenaam verrast door het gebruiksgemak. Ook de eerste keer instellen van de TV ging vlot met de Samsung app. Daarbij herkent de TV al mijn randapparatuur direct (Xbox One X, Chromecast en Sony Receiver [optisch]). Het heeft me even wat tijd gekost het beeld zelf af te stellen (helderheid, contrast, etc). Voor normale TV - films enzo - is het kalibreren met behulp van enkele 4K HDR Youtube filmpjes wellicht de beste methode. Hier krijg je een goed idee van de kleuren, zwartwaarden en of de backlighting niet te sterk staat. Ik heb bijvoorbeeld de achtergrondverlichting terug geschroefd naar ongeveer de helft. Dat verbeterde de zwartwaardes behoorlijk en alles is nog steeds duidelijk. "Spelmodus" is voor de Xbox (4k & HDR) een uitkomst. Dit verbetert merkbaar de kwaliteit en werkt automatisch wanneer een game opgestart wordt. Helaas is deze TV niet voorzien van Freesync, dat is pas vanaf 55". Een punt van kritiek is de contrastverbetering (of iets dergelijks) bij donkere films. De TV past continu het contrast aan als dat nodig is. Als je donkere films met ndertiteling kijkt kan dit heel irritant zijn. Doordat er steeds wit in beeld verschijnt (ondertiteling dus), zal de TV het contrast aanpassen. Wordt er niets gezegd, dan zie je alles weer donkerder worden. Ik heb deze setting op het laagst gezet, maar toch merk je het nog. Overall een goede TV voor deze prijs. Als je veel om zwartwaardes en kijkhoeken geeft, dan is mijn advies toch om nog even door te sparen voor een OLed - tenzij je echt niet groter dan 49" wil gaan dan...
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige tv!
 | 11-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Afstandbediening
Ik ben er heel tevreden over!
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima TV, helder beeld en goed geluid
 | 10-12-2018
Een iets grotere TV dan ik had gewild. Ik wilde een 42 inch, maar de kwaliteit van Qled heeft voor mij de doorslag gegeven. Prima tecreden met deze aankoop. Goede service en scherpe aanbieding maakte het compleet
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
we zijn uiterst tevreden over de Qe65q6f 2018
 | 09-12-2018
  • Pluspunten
  • super beeld
  • perfect geluid
  • afstands bediening
  • vorm geving
  • contact met plate tv
na wat speurwerk op internet wist ik welke tv ik wilde het zou een Samsung Qled worden. Alleen waar te kopen er zijn zoveel aanbieders heb gekozen voor platte tv. De grote was voor mij snel beslist 65 inch zou het beste staan .we hebben hier ook geen spijt van tv voldoet aan alle verwachtingen .Beeld is perfect ,geluid verrassend goed, afstandsbediening werkt simpel en gemakkelijk,en de vormgeving is zeer mooi. Door de wolfs muur beugel hangt hij perfect bij ons.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische TV met ongekend beeldkwaliteit
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geen weerkaatsing van de zon
  • Ultra plat model
  • Draden mooi weggewerkt in geleverde standaard
  • Kleine afstandbediening
  • Minpunten
  • Niet
De prijs/kwaiteit verhouding van deze tv is ongekend. De speciale Qled technologie kan zich meten aan de duurdere modellen.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zijn erg blij en tevreden met onze nieuwe aankoop
 | 08-12-2018
  • Pluspunten
  • haarscherp beeld
  • natuurlijke kleuren
  • eenvoudige bediening
  • mooie vormgeving
Fantastisch beeld en eenvoudige bediening. Daar komt nog bij dat de verkoper zeer kundig was en alle tijd nam voor ons en zeer klantvriendelijk was.