Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
U bevindt zich in:
Samsung QE55Q6F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 159 reviews
726,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv prijs kwaliteit verhouding
 | 10-01-2019
Ambient mode is perfect voor de moderne huiskamer
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Erg mooie tv
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijsverhouding
  • Vorm
  • Kleuren
  • Uitstraling tv zelf
  • Minpunten
  • Geen
Beeld en vorm heel erg mooi, geluid is met deze tv’s altijd minder maar ik heb een home cinemaset erbij dus helemaal top
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top toestel
 | 08-01-2019
Geweldig toestel We zijn er super blij mee
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
 
 | 07-01-2019
Top, prachtige tv van hoge kwaliteit.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fraaie TV
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherpte en diepte beeld
  • Design
  • Formaat
  • Minpunten
  • Geluid is vlak
  • Afstandbediening
Mooie TV, voldoet prima. In het begin was de grootte even wennen, maar dat went snel. Beeld is fantastisch. Geluid TV is redelijk. Afstandbediening summier, maar kan ook via settopbox en app,
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima tv, haarscherp beeld. Geluid extern aangesloten
 | 06-01-2019
Prima tv
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • 120hz
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen one connect
Super tv, jammer dat deze versie geen one connect box hebt, vorige model is voorzien van one connect verder super TV 120hz Zeer mooi beeld geluid is ook top
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi tv
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Mooie vorm van tv..
  • Handige compacte afstandbediening
  • Goed geluid voor een tv.
  • Minpunten
  • Nvt.
Mooi tv, helder beeld. Tijdens de installatie soms internet raadplegen ivm. Instellen provider. Maar os makkelijk te vinden. Tip voor installatie niet te moeilijk denken, tv neemt je stap voor stap mee in de installatie.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Veel
 | 06-01-2019
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een verschil met full HD!
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherp
  • Mooie kleuren
  • Niet al te duur
  • Minpunten
  • Geen 3d
Ben zeer tevreden met deze tv, ik ben een gamer en heb deze tv ook meer daarvoor gekocht. Ik speel op de ps4 Pro in 4k nu en ken alleen maar zeggen super scherp beeld! Echt super blij met deze tv.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
toppie vind ik het
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • model
  • beeld
  • geluid
  • uitstraling
  • en bediening
  • Minpunten
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
een mooie tv veel meer dan ik had verwacht van een qled tv en goede hulp en bezorg tijd ook echt top bedankt voor u hulp en levering van deze mooie tv
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Nog niks gevonden
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
prima apparaat
 | 02-01-2019
werkt heel mooi maar kies nog wel voor additionele sonos speakers
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een echt top product
 | 01-01-2019
  • Pluspunten
  • Alles
  • Minpunten
  • Niets
Een zeer fijne tv om gewoon heen te kijken. Met de speciale beelden die je erop kan laten komen. Gewoon zeer fijn. En het gemak van 1kastje voor alles. Top!!
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Erg te vreden
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede beeld kwaliteit
  • Makkelijk te installeren
Goede keuze gemaakt fijne TV
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldige tv
 | 31-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Smalle rand
  • Kleine afstandsbediening
  • Installatie
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Geluid weet ik niet, ik heb een sonos als geluidsband. Tv is echt schitterend, bediening met kleine AB is ff wennen, maar werkt makkelijk.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-30 6,3 / 10
Geluid is echt matig blijft in het toestel hangen
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Desgin
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Handleiding
Geluidskwaliteit is Samsung onwaardig zelfs met de aangeschafte soundbar HW-N400 Is niet veel beter
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Zeer nette televisie. Strak design en een erg mooi beeld.
 | 30-12-2018
  • Pluspunten
  • Zeer mooie smalle balk rondom de tv. Optimale beeld oppervlakte.
  • Maakt niet uit hoe je voor de tv staat beeld is overal scherp
  • Koppeling met de ziggo mediabox is perfect.
  • Televisie is mooi dun.
  • Ambient mode werkt bij mij perfect.
  • Minpunten
  • Het systeem om de kabels weg te werken mag wel wat worden verbetert.
Zeer nette televisie voor een mooie prijs. Mooi strak design. De apps op de televisie werken allemaal perfect. Vooral de koppeling met de mediabox van Ziggo is ideaal. Echt een aanrader.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een enorm kijk en luister genot
 | 29-12-2018
Het is voor ons, onze home cinema
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Zeer tevreden over de kwaliteit in het algemeen
 | 28-12-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Design
  • Kabelwegwerking in poot
Zeer tevreden over de beeldkwaliteit en het design.