U bevindt zich in:
Samsung QE55Q6F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 158 reviews
851,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie TV, helder beeld en zelfs zonder soundbar voor ons een prima geluid
 | 01-02-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Design
Zochten eigenlijk naar een Oled, maar viel net buiten budget, en de feature zwart is ook echt zwart, missen we niet in dit toestel... Overstap van een Aquos van Sharp destijds een prima toestel zelfde budget maar techniek fenomenaal beter
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Topper
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Mooi strak design
Aanrader !!
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topproduct. Mooi beeld en goed geluid
 | 30-01-2019
  • Pluspunten
  • Zuiver beeld
  • Strak helder geluid
  • instelling eenvouding
  • Minpunten
  • afstandbediening
Wat is dit een mooie TV. alles is helder, scherper. Start snel op, toevoegen van input-kanalen is zo gedaan. Neerzetten, pootjes eronder, kabels erin, een goed opstart menu regelt alles. 5 minuten later kijk je TV. Minpunt is de afstandbediening. Gelukkig kan ik daarvoor de afstandbediening gebruiken van de KPN-ontvanger.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv geweldig scherpbeeld en goed geluid aanrader
 | 30-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Geluidsweergave goed
  • Simpel te bedienen
  • Tv bijna onzichtbaar door ambie mode
  • Goede prijs
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
TV doet het buitenverwachting goed,mooi beeld en zeer goed geluid bediening vrij simpel ,het geheel valt overdag bijna niet op door de ambie mode een echte aanrader !!
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima tv
 | 24-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
  • Service platte tv
  • Levertijd schandalig 3x belofte niet nagekomen
Prima TV en geluid. Gebruik oude afstandsbediening, daar je veel sneller kan skippen. Verrassende bas uit de speakers
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een sierraad voor het oog!
 | 24-01-2019
  • Pluspunten
  • Nauwelijks zichtbare omlijsting
  • Zeer goed beeld met natuurlijke kleuren
  • Legio instellingsmogelijkheden
  • Ook te gebruiken als schilderij met afbeelding naar keuze
  • Levering conform afspraak met Post.nl
  • Minpunten
  • Luxeprobleem; Voor ophangen aan muurbeugel heb je een paar extra handen nodig
Geweldige televisie met zeer scherp 4K beeld. De overstap van een Samsung 40 inch UHD tv naar deze 55 inch Q-led is voor mij een zeer grote verbetering. Eerst live gekeken bij collega verkoopwinkel. Toen leken de kleuren wat onnatuurlijk. In mijn huiskamer valt dit heel erg mee en zijn de kleuren zoals ze moeten zijn. Een dikke 10+ voor de service. Ik had in mijn onwetendheid het verouderde model besteld. Het team van Platte TV wees mij op het bestaan van de 2018 uitvoering. Ondanks het prijsverschil van bijna € 150,00 kreeg ik toch de 2018 uitvoering. Grote klasse!!!
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
uitstekende ultra hd smart tv
 | 24-01-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • bedieningsgemak
  • aansluiten
prima tv van samsung. je moet wel zelf de instellingen veranderen, af fabriek vind ik dit niet mooi
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • Goeie beeld kwaliteit
  • Afstandbediening zeer compact
  • Heeft goeie geluid
  • Bedienbaar via telefoon
  • Spraakbesturing
  • Minpunten
  • Geen minpunten opgemerkt
De televisie is heeft een strakke design met dunne randen waardoor je meer beeld hebt .
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Wow wat een mooie tv
 | 22-01-2019
  • Pluspunten
  • aansluit gemak
  • strak en slank
  • mooie lijn
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
mooi kwalitatief erg goed toestel
 | 19-01-2019
  • Pluspunten
  • mooi design
  • erg mooi beeld
  • makkelijk installeerbaar
mooi design erg mooi beeld makkelijk installeerbaar
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecter wordt het niet voor rond de 1000 euro
 | 17-01-2019
  • Pluspunten
  • QLED
  • Vormgeving
  • Geluid
Zoek je voor een normale prijs een super tv die goed geluid en Qled heeft dan is dit je keuze.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Tv is super, voldoet aan alles
 | 16-01-2019
Super tv, heel blij mee, alleen zo jammer van de slechte levering (veel te lang moeten wachten)
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een prachtig mooi instapmodel van Samsung
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Formaat
  • Bediening
  • Instelmogenlijkheden
Prijs kwaliteit verhouding is heel erg goed in mijn optiek. Ik ben zeker erg blij met deze keuze, hoewel de bediening ff wennen is.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Werkelijk waar, een schitterende tv
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Model
  • Groote
  • Geluid
  • Beeld
  • Handleiding
  • Minpunten
  • Geen
Deze aankoop, is geen miskoop!! Deze te geeft een duidelijk en strak beeld, geluid strak en mooi. Handleiding duidelijk eenvoudig en je wordt er doorheen geleid.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Werkelijk waar, een schitterende tv!!
 | 14-01-2019
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Tv met scherp beeld en goed geluid
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Geen draden zichtbaar
  • Minpunten
  • Geen
We dachten dat we er een soundbar bij moesten kopen maar is niet nodig zit genoeg bas in de tv zelf .zijn erg tevreden is een goede koop
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv van hoge kwaliteit.
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geen of nog niet ervaren
55 inch. is voor ons de perfecte maat! Beeld zeer scherp, erg mooie kleuren en een perfect geluid. Bediening is gemakkelijk. Absolute aanrader. Service van Platte tv verdient een pluim!
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Eindelijk mijn
 | 12-01-2019
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Wereld van verschil!
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • All in 1 afstandbediening
  • reactiesnelheid
  • Minpunten
  • komt iets verder van muur
Super beeldkwaliteit, dit model komt op muurbeugel wel iets verder van de muur maar tv/film kijken doe ja als nooit tevoren.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv prijs kwaliteit verhouding
 | 10-01-2019
Ambient mode is perfect voor de moderne huiskamer