U bevindt zich in:
Samsung QE55Q6F 2018 Reviews

SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 87 reviews
1148,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Tv is super, voldoet aan alles
 | 16-01-2019
Super tv, heel blij mee, alleen zo jammer van de slechte levering (veel te lang moeten wachten)
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een prachtig mooi instapmodel van Samsung
 | 15-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Formaat
  • Bediening
  • Instelmogenlijkheden
Prijs kwaliteit verhouding is heel erg goed in mijn optiek. Ik ben zeker erg blij met deze keuze, hoewel de bediening ff wennen is.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Werkelijk waar, een schitterende tv
 | 14-01-2019
  • Pluspunten
  • Model
  • Groote
  • Geluid
  • Beeld
  • Handleiding
  • Minpunten
  • Geen
Deze aankoop, is geen miskoop!! Deze te geeft een duidelijk en strak beeld, geluid strak en mooi. Handleiding duidelijk eenvoudig en je wordt er doorheen geleid.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Werkelijk waar, een schitterende tv!!
 | 14-01-2019
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Tv met scherp beeld en goed geluid
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Geen draden zichtbaar
  • Minpunten
  • Geen
We dachten dat we er een soundbar bij moesten kopen maar is niet nodig zit genoeg bas in de tv zelf .zijn erg tevreden is een goede koop
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super tv van hoge kwaliteit.
 | 13-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Geen of nog niet ervaren
55 inch. is voor ons de perfecte maat! Beeld zeer scherp, erg mooie kleuren en een perfect geluid. Bediening is gemakkelijk. Absolute aanrader. Service van Platte tv verdient een pluim!
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Eindelijk mijn
 | 12-01-2019
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Wereld van verschil!
 | 12-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • All in 1 afstandbediening
  • reactiesnelheid
  • Minpunten
  • komt iets verder van muur
Super beeldkwaliteit, dit model komt op muurbeugel wel iets verder van de muur maar tv/film kijken doe ja als nooit tevoren.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top tv prijs kwaliteit verhouding
 | 10-01-2019
Ambient mode is perfect voor de moderne huiskamer
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Erg mooie tv
 | 10-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Prijsverhouding
  • Vorm
  • Kleuren
  • Uitstraling tv zelf
  • Minpunten
  • Geen
Beeld en vorm heel erg mooi, geluid is met deze tv’s altijd minder maar ik heb een home cinemaset erbij dus helemaal top
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top toestel
 | 08-01-2019
Geweldig toestel We zijn er super blij mee
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
 
 | 07-01-2019
Top, prachtige tv van hoge kwaliteit.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fraaie TV
 | 07-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherpte en diepte beeld
  • Design
  • Formaat
  • Minpunten
  • Geluid is vlak
  • Afstandbediening
Mooie TV, voldoet prima. In het begin was de grootte even wennen, maar dat went snel. Beeld is fantastisch. Geluid TV is redelijk. Afstandbediening summier, maar kan ook via settopbox en app,
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prima tv, haarscherp beeld. Geluid extern aangesloten
 | 06-01-2019
Prima tv
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • 120hz
  • Geluid
  • Minpunten
  • Geen one connect
Super tv, jammer dat deze versie geen one connect box hebt, vorige model is voorzien van one connect verder super TV 120hz Zeer mooi beeld geluid is ook top
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi tv
 | 06-01-2019
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Mooie vorm van tv..
  • Handige compacte afstandbediening
  • Goed geluid voor een tv.
  • Minpunten
  • Nvt.
Mooi tv, helder beeld. Tijdens de installatie soms internet raadplegen ivm. Instellen provider. Maar os makkelijk te vinden. Tip voor installatie niet te moeilijk denken, tv neemt je stap voor stap mee in de installatie.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Veel
 | 06-01-2019
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een verschil met full HD!
 | 04-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherp
  • Mooie kleuren
  • Niet al te duur
  • Minpunten
  • Geen 3d
Ben zeer tevreden met deze tv, ik ben een gamer en heb deze tv ook meer daarvoor gekocht. Ik speel op de ps4 Pro in 4k nu en ken alleen maar zeggen super scherp beeld! Echt super blij met deze tv.
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
toppie vind ik het
 | 03-01-2019
  • Pluspunten
  • model
  • beeld
  • geluid
  • uitstraling
  • en bediening
  • Minpunten
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
een mooie tv veel meer dan ik had verwacht van een qled tv en goede hulp en bezorg tijd ook echt top bedankt voor u hulp en levering van deze mooie tv
SAMSUNG QE55Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
 
 | 02-01-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Beeld
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Nog niks gevonden