U bevindt zich in:
Samsung QE55Q6F Reviews

SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 20 reviews
942,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-459 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Mooie tv met superbeeld
 | 24-06-2018
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Luxe uitstraling
  • Minpunten
  • Het.is even uitzoeken hoe het allemaal werkt
  • Afstandsbediening met weinig knopjes
Ben erg blij met deze keus . Moo helder geluid . Mooi formaat . Goede prijs-kwaliteit verhouding.
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top tv
 | 15-06-2018
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Super
 | 12-06-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Gluid
  • Snel smart tv
Echt mooi tv en goede prijz.
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig mooi Beeld en geluid, eenvoudig te installeren!
 | 27-05-2018
  • Pluspunten
  • Eenvoudige installatie
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Kraak helder beeld
Installatie zeer eenvoudig, makkelijk en interactief. Heerlijke kleine maar alles omvattende afstandbediening. Mooie smart tv waar ondanks platte uitvoering een mooi geluid uit komt. Aantrekkelijke prijs.
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
goede kwaliteit
 | 22-04-2018
  • Pluspunten
  • makkelijk aan te sluiten
  • mooi beeld
  • Minpunten
  • kabeldoorvoer niet logisch
mooi, strak design en zeer mooi beeld. ook het aansluiten ging erg makkelijk. enig min puntje hoe de kabels naar de tv gaan. dat is niet erg logisch en de afdekkappen zitten net erg strak vast.
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Superhelder beeld waar de kleuren vanaf spatten
 | 25-03-2018
  • Pluspunten
  • Spetterende kleuren
  • 4K HDR
  • Vormgeving
  • Oneconnectbox
  • Snel menu
  • Minpunten
  • Beperkte afstandbediening
  • LANaansluiting op de tv ipv de oneconnectbox
Bij de aanschaf van een nieuwe TV waren er 2 mogelijkheden. LG Oled en Samsung Qled. De betaalbare oled tv's zijn echter nogal gevoelig voor image retention en inbranden en dat heeft Qled niet. 55" is zeker groot, maar je bent er heel snel aangewend. Perfecte kleuren, snel menu, mooi design en best redelijk geluid. Al met al super tevreden!
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Geweldige QLED TV! Absolute aanrader!!
 | 02-03-2018
  • Pluspunten
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • QLED (zwart is echt zwart!)
  • 4K ervaring is geweldig
  • Ook Full HD ziet er prima uit
  • Aansluitblok voor je aansluitingen
  • Minpunten
  • Ontbreken van LAN op aansluitblok
Allereerst de complimenten voor Justin die ik "gesproken" heb op de LIVE chat. Ik heb veel informatie gekregen over het wel en wee van geautoriseerde verkopers. Ik vroeg hem namelijk waarom TV Reus en nog een andere prijsknaller toch zo goedkoop konden zijn en ik was gelijk overtuigd van zijn verhaal. Na zelf wat te googlen op reviews van anderen over dit type leveranciers, wist ik al gauw, ik zit bij Platte TV helemaal goed! En idd... Bestelproces verliep keurig en de bezorging was ook keurig op tijd. Nu over de TV... Wat een geweldig toestel is dit! QLED is echt een absolute aanrader! Wat een beeldkwaliteit!! Het is een beetje meer in de prijs, maar ik raad het iedereen aan die echt wil genieten van de TV. Netflix met 4K en HDR content is ongekend prachtig!! Tevens is de software van de TV (Tizen) ongekend snel en wat een aanbod aan APPS! Het geluid is waardeloos, maar dat is het geval bij alle TV's, dus mijn JBL 5.1 erop aangesloten via ARC en alles ziet er prachtig uit en fantastisch geluid! Het beeld is ook perfect bij sport uitzendingen! Afgelopen Olympische Spelen echt genoten van de prachtige kwaliteit. Nu hopen dat ook reguliere uitzendingen snel allemaal in 4K uitgezonden worden! Platte TV heel hartelijk dank voor de prima pre-sales support , jullie hebben er een klant voor het leven bij! Oh ja... als ik 1 minpuntje mag aangeven (maar hecht hier niet te veel waarde aan) het is prachtig dat je een apart blok hebt voor al je aansluitingen, want zo kun je je TV mooi ophangen met amper kabels er naar toe, alleen de LAN aansluiting zit hier niet bij. Deze moet toch via de achterzijde van TV... (Via Wireless doet alles het ook prima, dus gekozen om voorlopig maar gewoon Wireless uit te proberen).
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
mooi toestel,dat voldoet aan mijn eisen
 | 21-02-2018
  • Pluspunten
  • bediening
  • Uitstekende zwartwaarde en contrast
  • Uitmuntende kleurweergave
  • Minpunten
  • hoogte tussen kast en tv is iets te laag voor de sonos playbar
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooi design tv met haarfijn, prachtig beeld
 | 18-02-2018
  • Pluspunten
  • strakke design
  • prachtige kleuren
  • makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • geen originele muurbeugel
TV is makkelijk te installeren , enkel 1 stroomdraad en 1 kabel te zien, mooi strak, bijgeleverde afstandsbediening is heel eenvoudig maar wel duidelijk
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige televisie en super scherp beeld
 | 17-02-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Model
  • Reageert snel
Mooie prachtige televisie en mooi scherp beeld
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Zeer tevreden,een aanrader
 | 15-02-2018
scherp en duidelijk beeld alhoewel ik de indruk heb dat de kleurstelling iets te veel naar het rood benadrukt. De Afstandsbediening is beperkt, ben genoodzaakt om de zenderkeuze met de bediening van Ziggo te doen
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Mooie tv voor een mooie prijs
 | 09-02-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Eenvoudige installatie
  • Gebruiksvriendelijk
  • One connect
  • Prijs
  • Minpunten
  • Dikkere one connect kabel
Deze tv heeft een prachtig beeld en een goed (voldoende) geluid. Makkelijke installatie en zeer gebruiksvriendelijk. Jammer dat de no-hap beugel van samsung niet geschikt is voor deze tv. Zeer blij met deze mooie tv voor een vriendelijk prijsje
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige tv
 | 16-01-2018
  • Pluspunten
  • Scherp Beeld
  • Goed geluid
  • Strakke Vormgeving
De TV heeft een strakke vormgeving, een hele dunne rand aan de zijkant. Het beeld is scherp en duidelijk. Het geluid uit de ingebouwde speakers is best goed, maar kort aangehad daar ik gebruik maak van Sonos. Verder werkt de tv waarvoor ik hem gekocht heb!
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig toestel
 | 12-01-2018
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Makkelijk te bedienen
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldig mooi beeld
 | 11-01-2018
  • Pluspunten
  • Beeld
  • One Connect Box
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid
Zeer tevreden over de vormgeving en het beeld van de TV. Handig is de One Connect Box die bij de tv geleverd is. Hierop kunnen maximaal 4 devices aangesloten worden middels HDMI. De One Connect Box zit met 1 kabel aan de TV vast en deze kun je uit het zicht in de kast leggen. Hierdoor heb je minder last van een wirwar van kabels achter je tv. Standaard beeld instellingen van de tv is niet helemaal zoals verwacht. Teveel felle kleuren. Gelukkig is het gemakkelijk om de televisie dusdanig te kalibreren dat het beeld van de televisie wel prettig is. Ik vind het koppeling van de devices aan de tv ook makkelijk. Alles wordt goed herkend. Playstation werd automatisch herkend. De afstandsbediening vind ik ook fijn. Is wel wennen aan het begin. Weinig knoppen maar eenmaal een tijdje gebruikt werkt het allemaal prima.
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch beeld, supermakkelijke bediening
 | 09-01-2018
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Installatie
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geluid
Erg mooie tv met een fantastische beeldkwaliteit. Installeren was erg makkelijk en de strakke vormgeving past in elk interieur. Zeer tevreden!!
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een fantastisch scherp beeld.
 | 24-12-2017
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Geluid is sterk verbeterd
  • Klein compacte afstandsbediening
  • Strakke uitstraling
  • 1 kabel voor alle aansluitingen
  • Minpunten
  • Lan kabel aansluiting moet direct in de tv
Een fantastisch strak ontwerp. Superscherp beeld. Kleine compacte afstandsbediening. Geluid is sterk verbeterd ten opzichte van de vorige modellen.
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-30 6,3 / 10
Prachtige tv, beeld laat te wensen over
 | 12-12-2017
  • Pluspunten
  • Mooi uiterlijk.
  • Goede game modus
  • Minpunten
  • Prijs kwaliteit niet in balans
  • Bijna niet bruikbaar voor films en series vanwege vaagheid bij snelle bewegingen
Gekocht met een flinke korting en nogsteeds teveel betaald. Het apparaat ziet er prima uit echter het beeld laat veel te wensen over, vooral bij snelle bewegingen wordt de boel al snel vaag. Verder bij stilstaande beelden last van flikkeringen op grote flakken.
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Maakt verwachting meer dan waar.
 | 11-12-2017
  • Pluspunten
  • Goede beeldkwaliteit
  • Eenvoudig te installeren
De tv bevalt heel erg goed. Eenvoudig te installeren en een heel goede beeldkwaliteit
SAMSUNG QE55Q6F REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Top toestel
 | 07-12-2017
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • De standaard
Kreeg voor dit toestel een super aanbieding omdat mijn eerste keus niet meer leverbaar was. Super bedankt plattetv!!!!!! Alles snel geleverd en geplaatst ...