Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
Winkels extra lang open tijdens BTW Dagen - Bekijk de openingstijden
U bevindt zich in:
Samsung QE55Q64R Reviews

SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 109 reviews
1099,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
keigaaf
 | 13-01-2020
  • Pluspunten
  • het beeld
  • de grote
  • makkelijk te bediene
keigaaf ben er heeeeel blij mee
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super TV
 | 12-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Apps
  • Prijs
  • Design
  • Installatie
  • Minpunten
  • Spraakbesturing enkel in het Engels mogelijk
Op advies van James ben ik afgeweken van hetgeen waarvoor ik kwam, een LG smart tv en heb ik de bovengenoemde samsung tv aangeschaft. Geen moment heb ik spijt gehad van deze aankoop en geniet volop van alle mogelijkheden op deze TV. James en platte TV nogmaals bedankt voor het vakkundige advies, hiervoor komen mensen naar de winkel!
Samsung QE55Q64R Reviews
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima toestel voor die prijs
 | 11-01-2020
Tot nu toe geen problemen maar we hebben hem nog maar net Mooi beeld en beter geluid dan onze vorige samsung
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-35 7 / 10
Mooi product, goede kwaliteit
 | 11-01-2020
  • Pluspunten
  • Installatie gemak
  • Uiterlijk
  • Mooie afstandsbediening
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Was opzoek naar een andere TV aangezien mijn vorige Samsung flatscreen wel heel oud werd, daarbij geholpen door mijn zoon aangezien onze oude toch echt niet meer kon.
Samsung QE55Q64R Reviews
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top service
 | 10-01-2020
  • Pluspunten
  • Behulpzaam
  • Onderhandelbaar
  • Betaalbaar
  • Top service
  • Kwalitatief een perfect product
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Ik ben heel erg blij met mijn televisie. Ze komen de afspraken na, zijn hee erg behulpzaam, je kunt met deze mensen onderhandelen over de prijs. Kortom mocht ik nogmaals iets nodig hebben, dan ga ik weer iets kopen bij plattetv.nl GA ZO DOOR!
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer mooie tv
 | 09-01-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Mooi beeld
Mooie tv mooi beeld makkelijk in installatie. Door dat je rand apparatuur aansluit op HDMI poorten herkend ie zelf het apparaat. Waardoor alles goed op mekaar is afgestemd en je met 1 afstand bediening verder kan
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Super tv met veel functies
 | 04-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Functies
  • Grote
  • Bediening
Goede tv met veel functies, het geluid is super ben zeker tevreden.
Samsung QE55Q64R Reviews
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig apparaat
 | 01-01-2020
  • Pluspunten
  • Formaat
  • Beeld
Nadat ik de juiste en goede informatie vd medewerker van plattetv heb gekregen, heb ik een juiste keuze gemaakt en geniet in van een geweldige tv.
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goede tv met mooi beeld
 | 21-12-2019
  • Pluspunten
  • helder
  • scherp beeld
  • Minpunten
  • geluid TV
Na ons bij Platte TV in de winkel georiënteerd te hebben met Black Friday deze tv aangeschaft . De service in de winkel was super. Helaas kun je in deze review de winkel niet waarderen maar dat was zeker een 10 geweest. Dan de TV. het beeld is mooi helder en superscherp. het geluid van de TV zelf valt niet tegen voor de ruimte waar de speakers in zitten. maar zelfs de goedkoopste soundbar geeft al een beter geluid. Bij ons is de TV gekoppeld aan een Samsung soundbar die wij al in huis hadden. TV gekoppeld aan het wifi netwerk in huis en hij herkende zelf direct de soundbar die ook op het wifi netwerk zit.
Samsung QE55Q64R Reviews
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooi vormgegeven tv met superstrak beeld
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Zeer strak beeld
  • Installatie is eenvoudig
  • Stijlvol vormgegeven
  • Minpunten
  • Afstandsbediening mocht uitgebreider
  • Er zit (kleine) reclame in tv-menu
  • Veel voor-geïnstalleerde apps.
Deze tv heb ik gekocht ter vervanging van een 46 inch HD tv van ongeveer 10 jaar oud. En wanneer je hem aansluit dan merk je al dat de tijd niet heeft stilgestaan. Het WiFi-netwerk wordt automatisch opgepakt, aangesloten apparaten worden automatisch herkent en het installeren is een eitje. Zelf heb ik een SONOS systeem via Toslink aangesloten. Hierbij moest in het menu wel aangegeven worden dat het geluid alleen via de SONOS afgespeeld mocht worden. Zoals bij alle platte tv\'s zou ik een apart geluidssysteem wel aanraden. Ook heb ik het geprobeerd met een oudere BlueRay-speler en dat koppelen gaat ook kinderlijk eenvoudig. De afstandsbediening is zeer strak te noemen. De volume en kanaal knoppen zijn even wennen. En ik snap dat het een ontwerpkeuze is, maar dat de 0-9 knoppen er niet op zitten is een gemis. In plaats van de knoppen moet je via een menu getallen invoeren of de kanalen langszappen. Er zitten onder aan de afstandsbediening 3 knoppen om direct naar verschillende vooringestelde streamingsdiensten te kunnen gaan. Dit vind ik een beetje jammer. Het liefst had ik gehad dat de knoppen zelf ingesteld zouden kunnen worden. Als ik deze TV namelijk weer 10 jaar heb kan het maar zo zijn dat Rakuten niet meer bestaat. Het beeld is, zeker als je nog geen 4K tv hebt gehad, zeer mooi te noemen. Bij gewoon tv kijken merk je er niet zoveel van, maar zet Our Planet van Netflix eens op en er gaat een wereld voor je open. Al met al zeer tevreden.
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Alles is echt top aan deze Samsung tv
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Alles
  • Alles
  • Alles
  • Alles
  • Alles
Ik kan alleen maar zeggen dat alles zeer goed is van a tot z . Super mooi beeld echt top je kan er veel mee doen te veel om uit te leggen.
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Goede tv voor een prima prijs
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Helderheid
  • Snelle toegang apps
  • Gamen
  • Minpunten
  • Zwart kan zwarter
Ik heb op black friday deze tv aangeschaft. De service van PlatteTV in de winkel was uitstekend. Ik was blij dat ik de tv in de winkel na online onderzoek in het echt kon bekijken. De tv geeft prachtig beeld. Het geluid is goed. Ik ga nog wel extern geluid aansluiten. De tv gebruik ik voornamelijk voor steraming diensten en gamen.
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie tv met prachtig beeld
 | 20-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Engelse stembediening
  • Geen playstore
De televisie heeft een mooi slank design. Verder is het beeld zeer scherp, wat wel belangrijk is om rekening mee te houden is om voldoende kijk afstand te nemen in verband met de grootte van de televisie. (4,5m) minimaal
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch televisie
 | 18-12-2019
  • Pluspunten
  • Bedienings gemak
  • Soort afstandsbediening
  • Afwerking
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Voor deze prijs is het absoluut de beste koop
Samsung QE55Q64R Reviews
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische TV met prima geluid en geweldig mooi beeld
 | 18-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld scherpte en kluerweergave
  • Uitstekend geluid, ook zonder soundbar
  • Mooie platte TV en strakke vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Snelheid bij het vormen van het beeld
  • Minpunten
  • Je moet even goed lezen om alles te weten wat mogelijk is
We hebben een prima TV, maar kwamen tot de conclusie dat we er te ver vanaf zaten om het allemaal goed te zien. Mijn zoon adviseerde ons een 55 inch TV aan te schaffen en attendeerde ons op deze Samsung. Dus wij naar de winkel van Platte TV in Utrecht en alles eens bekeken en laten uitleggen. Daar hadden we wat aan en zo kwamen we bij de Samsung QE55Q64R terecht. Onze Sony (ooit gekocht vanwege de 3 D mogelijkheden) is werkloos geworden. De nieuwe TV overtreft alle verwachtingen. Blij mee!
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig !!! Great !!!
 | 15-12-2019
  • Pluspunten
  • Helderheid !
  • Bediening !
SUPER !!! A+A+A+ !!! TOP !!!
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Blij dat we deze tv toch hebben gekocht !
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeld is scherp en fijn
  • Kleur weergave is goed
  • Makkelijk in te stellen
  • Veel mogelijkheden
  • Afstandsbediening makkelijk te gebruiken
  • Minpunten
  • Geen
We vinden dit apparaat heel mooi, dunne zilverkleurige lijst, scherpe en fijne weergave van het beeld. Zo ook de kleuren .
Samsung QE55Q64R Reviews
Samsung QE55Q64R Reviews
Samsung QE55Q64R Reviews
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede aankoop!
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Scherpe prijs
  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Snelle levering
  • Minpunten
  • Nvt
Mooie tv, goed van grootte en mooi beeld! Superscherp en ook van prijs. Heel blij mee. Het geluid is goed, maar met soundsystem kan dit natuurlijk nog beter en mooier. Ik vind dit zelf niet nodig.
Samsung QE55Q64R Reviews
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv, Echte aanrader!
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi en helder beeld
  • Gemakkelijke bediening
  • Stijlvolle rvs afstandsbediening
  • Mooi geluid
De televisie is makkelijk in gebruik en heeft een super beeld en geluid. Je kunt echt merken dat Samsung sterk staat met hun Qled
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een mooi apparaat!
 | 14-12-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
  • Mooi beeld
  • Apple Airplay ondersteuning
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • De spraakbesturing is alleen in het engels en werkt niet goed (en op momenten dat je het niet wil)
Ik heb deze televisie twee weken terug gekocht en ik ben heel enthousiast. Hij was direct na aansluiten goed ingesteld, hoefde niets te wijzigen aan de instellingen, ook niet aan de beeldkleuren oid. Ook de Airplay ondersteuning van Apple apparaten werkt als een trein! Kortom, ik ben enthousiast! Oja en nog even als laatste wil ik mijn positieve mening uitspreken over de werknemers van PlatteTV. Ik werd heel vriendelijk ontvangen in de winkel in Zoeterwoude en zelfs toen de televisie niet in mijn kleine UP’je paste hebben zij met mij moeite gedaan om dit op te lossen en is het uiteindelijk gelukt. Top service!
Samsung QE55Q64R Reviews
Samsung QE55Q64R Reviews