UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - mogelijke vertraging PostNL - bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Samsung QE55Q64R Reviews

SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 130 reviews
805,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met prima geluid
 | 30-03-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Schakelt snel tussen app
  • Alle app's central (Netflix, Disney+, Youtube)
  • Prachtig design (dunnen rand)
  • Schilderij zichtbaar als hij uitstaat.
  • Minpunten
  • Vrij prijzig
  • Afstandsbediening kan niet de TV gids van Horizonbox openen
Prachtige TV! TV is gekoppeld aan de Horizon box van Ziggo en werkt perfect met de afstandbediening. (Alleen de TV gids/Replay werkt niet met afstandbediening. Daar is de Ziggo afstandsbediening voor nodig). Schakelt supersnel tussen de app\'s. Sneller dan de Horizon box doet. Geluid is zeer acceptabel voor zo\'n platte TV.
Samsung QE55Q64R Reviews
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtige televisie met goed beeld en voldoende mogelijkheden
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Contract (HDR) komen erg mooi uit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • eigenlijk nog niet ontdekt
Deze Samsung televisie heb ik nu een aantal weken in huis. Gezien de situatie nu kijk ik meer televisie dan normaal en eerlijk gezegd is het geen straf om meer te kijken. Beeld is ontzetten scherp en de contractwaarden komen heel goed uit. Switchen tussen de verschillende bronnen is makkelijk en zelf in te richten. Ambient mode heb ik nog niet gebruikt. Het geluid is in standaardmodus misschien wat dof, maar zelf in te richten. Kortom, ik ben erg blij met deze televisie.
Samsung QE55Q64R Reviews
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super tv
 | 22-03-2020
wij zijn zeer tevreden. beeld en geluid perfect, mooie vormgeven, wat wil je niet meer. gewoon een super tv
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een geweldig product.
 | 06-03-2020
  • Pluspunten
  • duidelijk beeld
  • Minpunten
  • zijn er geen
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe tv. Ook over de gegeven service van Platte T.V. niets dan lof. De medewerkers zijn zeer in de weer en beantwoordden al onze vragen snel.
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld in combinatie met een strak design
 | 01-03-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Strak design
  • Handige en simpele afstandsbediening
  • “Smart” functies
De Q64R heeft een mooie en strakke resolutie.
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super mooie tv met super helder beeld
 | 25-02-2020
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Bixby reageerd op alles , niet handig
Fijne tv Makkelijk in gebruik
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super toestel
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Mooie vormgeving
  • Even wennen aan de afstandsbediening
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Moet ik nog vinden
Super tv, in kombinatie met nieuwe HDMI kabel is deze tv te snel voor mijn horizon box waardoor hij af en toe een fractie van een seconde haperd .
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een goede tv gekocht voor een goede prijs!
 | 16-02-2020
Super zaak, super service gehad bij de aankoop van mijn tv(verkoper anne). Kijkt heel fijn de tv, en voor te gamen is het beeld ook super!!
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekende TV .
 | 15-02-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • mooi geheel.
  • makkelijke afstandbediening
  • herkend gelijk dvd speler
  • Minpunten
  • geen
Hele goede TV met prima beeld en makkelijke bediening.
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv met helder en scherp beeld.
 | 13-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed zicht vanuit verschillende hoeken
  • Te gebruiken als schilderij/kunst aan de muur
  • Makkelijk aan de muur te bevestigen
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Geluidsniveau en klank
Mooi beeldscherm en platte uitvoering. Aan de muur gehangen ! Vanuit verschillende hoeken scherp beeld. De maat is ook goed omdat we op 3 meter afstand zitten . Het geluid is beter dan onze vorige Samsung, maar kan beter. Op termijn willen we apart geluid aansluiten . Als schilderij te gebruiken is een mooie bijkomstigheid, dit voorkomt het in zicht hebben van een zwart vlak in de kamer. Leuk voor de visite!!
Samsung QE55Q64R Reviews
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima tv voor een prima prijs
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • bediening
  • kwaliteit
  • beeld
  • prijs
  • opties
  • Minpunten
  • geluid
Hoewel ik verre van technisch ben is de tv vrij simpel te installeren. Na twee weken kom ik nog steeds nieuwe mogelijkheden en /of opties tegen. Ik ben alleen nog aan het stoeien met de instelling van het beeld in het algemeen en de kleuren in het bijzonder. Een ouderwets testbeeld zou niet verkeerd zijn
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtig apparaat voor een betaalbare prijs
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Grootte
  • Bedieningsgemak
  • Scherp beeld
  • Geen last van zonlicht
  • Minpunten
  • Geen
Doet het heel goed.
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
mooie en goede tv
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • beeld
mooi beeld en veel opties
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prima apparaat voor dagelijks gebruik.
 | 09-02-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Goedbeeld bij veel daglicht
  • Makkelijk bedienbaar
  • Minpunten
  • Geluid is wat minder
Prima TV alleen geluid is wat minder, maar makkelijk oplosbaar met goedkope bijpassende soundbar. Uitstekende TV die ook mooi beeld heeft bij daglicht, andere TV\'s moet je vaak in het donker bekijken.
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch tv.
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • In een woord subliem.
  • Minpunten
  • Niet ontdekt
Super mooi tv. Ben er heel blij mee. Platte tv ook super tot nu toe. Hopelijk after service ook op orde mocht dat nodig zijn. Zowel Samsung QE55Q64R als Platte tv aanrader.
Samsung QE55Q64R Reviews
Samsung QE55Q64R Reviews
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super strakke tv met mooie beeld.
 | 08-02-2020
  • Pluspunten
  • Strak design.
  • Beeld, bediening, geluid super.
  • Makkelijk te installeren.
  • Minpunten
  • Nog niet tegengekomen.
Na een tijdje georiënteerd te hebben ben ik bij Platte.tv terecht gekomen. Aantal keren contact gehad via chat en dit ging prima. Over de prijs was te onderhandelen. Ook dit was fantastisch. Op verzoek van mij is mijn tv op de gewenste dag geleverd. Eenmaal uitgepakt ging de installatie super makkelijk. Beeld, bediening, geluid en mogelijkheden zijn prima. Ben er super tevreden over. Hopelijk is de after service (problemen met tv bijvoorbeeld) ook net zo goed, mocht dat nodig zijn. Hou de prijzen goed in de gaten. Per dag kan het aardig wat schelen.
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Het is super
 | 05-02-2020
  • Pluspunten
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
Het is goedkoop
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
We zijn zeer tevreden met deze aankoop
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Bediening
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Ik beveel deze TV van harte aan. Ook de installatie was betrekkelijk eenvoudig, mede dankzij de video en app.
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie TV met geweldig beeld
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • Mooie tv
  • Scherp beeld
  • eenvoudige installatie
  • Minpunten
  • Prijs. (is 2 weken na mijn koop €150,00 goedkoper.?)
Mooie strakke QLED TV met een geweldig scherp beeld. Ook gemakkelijk te bedienen en aan te sluiten. Voor mij een sieraad in huis.
Samsung QE55Q64R Reviews
SAMSUNG QE55Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie gebruiksvriendelijke tv
 | 25-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Uiterlijk
  • Functioneel
  • Minpunten
  • Niet echt plat tegen de muur
Goede beeld kwaliteit en een mooi uiterlijk. Helemaal naar verwachting.