UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Samsung QE49Q70R Reviews

SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 125 reviews
929,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Superstrak beeld
 | 22-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid menus
  • Minpunten
  • Aantal knoppen afstandbedieding
  • Voorgeinstalleerde apps
Erg mooi beeld. Met muurbeugel erg strak weg te werken. Afstandbediening werkt fijn, maar mis soms wat knoppen. Menus werken snel. Wel veel voorgeinstalleerde apps die niet te verwijderen zijn.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Strakke tv met super beeld en verbluffend geluid
 | 20-04-2020
  • Pluspunten
  • Diep zwart weergave
  • heldere kleuren
  • kleine afstandbediening met weinig knoppen
  • TV menustructuur prettig
  • zuinig in standby
  • Minpunten
  • HMDI ARC poort schakelt niet met randapparatuur (Sonos beam en BT headset)
In aanvang de 49 inch gehaald maar daar toch spijt van gekregen, PlatteTV gebeld en ik kon de volgende dag netjes de tv om te ruilen voor een grotere 55 inch, top service! Mooie strakke tv met kleine bezel, opstelling op 2 pootjes is keer wat anders en biedt ruimte voor soundbar dat is top. Heb getwijfeld tussen Oled en deze Qled, uiteraard zit er verschil qua kleurweergave en diep zwart maar deze Samsung heeft mij positief verrast, mooie kleuren en zwart, backlight bleeding (randen) is nihil. Verdiend nog wel aanbeveling om kleuren te kalibreren maar de standaard \'movie / film\' kleurinstelling is al erg goed. Montage verliep eenvoudig, scherm uit de doos direct op twee pootjes zetten en klaar.. uiteraard wel met 2 personen doen! Geluid was boven verwachting goed, veel tv\'s gezien en gehoord maar lage e middentonen is prima in balans, uiteraard legt de TV het af tegen bijvoorbeeld een Sonos of andere soundbar maar het is zeker niet slecht. Nadeel is dat de HDMI ARC poort waarop een Sonos beam is aangesloten steeds audio over als er geschakeld wordt naar bluetooth headset of tv-speakers, erg hinderlijk en alleen (na SamSung support) op te lossen door HDMI ARC kabel los te koppelen. Al met al prima tv waar ik blij mee ben!
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super service en eerlijke mensen
 | 19-04-2020
  • Pluspunten
  • groot
  • helder
  • functioneel
  • top voor gamen
  • Minpunten
  • geen
tv is precies wat ik verwachte en playbar ook. Dank voor de goede service.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Strakke led tv met schitterend beeld en zeer goed geluid voor een tv.
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • Installatie en bediening gemak
  • Minpunten
  • Geen
Goede kwaliteit van Samsung incl. een strak design
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Strakke led tv met schitterend beeld en zeer goed geluid voor een tv.
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • Installatie en bediening gemak
  • Minpunten
  • Geen
Goede kwaliteit van Samsung incl. een strak design
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
zeer goede tv voor een super prijs
 | 16-04-2020
  • Pluspunten
  • haarscherp beeld
  • zeer goed geluid
  • belachelijk snelle menu's
  • strak design
  • strak aan de muur te hangen (let even op het wegwerken van je kabels)
  • Minpunten
  • zoals bekend geen one connect box (voor mij niet nodig door loze buis in de muur)
  • geen bouten meegeleverd voor het ophangen aan een beugel
na lang wikken en wegen, reviews lezen, specificaties checken, vergelijken in winkels en noem maar op gekozen voor deze tv. mijn verwachtingen waren al hoog gespannen en dan is het knap dat een TV die verwachtingen weet te overtreffen. de tv wordt hier gebruikt voor veel verschillende dingen: overdag als entertainment voor de kids in een zeer lichte kamer. in de avond bij sfeerlicht om een 4k HDR film of serie te kijken om op te gamen zowel overdag als in de avond. op alle vlakken geeft de tv een meer dan helder beeld, niet zo helder dat het niet mooi meer is maar helder zat om het wouw effect te geven. en het geluid..... ja geluid uit een platte tv.... heel bijzonder om te horen hoe verschrikkelijk goed het geluid van een tv kan zijn. nee natuurlijk haalt het geluid het bij lange na niet bij een soundbar of goeie set boxen maar met deze tv staan die ook een stuk minder vaak aan omdat ze gewoon niet meer altijd nodig zijn. het enige minpuntje dat ik kan ontdekken aan de tv is dat er geen bouten voor het ophangen aan een muurbeugel mee geleverd worden en geloof me.... je hebt lange bouten nodig! ik weet dat bouten normaal meegeleverd worden met de muurbeugel maar daar waar ik die van me oude tv al lang vond (en deze tv makkelijk aan deze beugel kan hangen) gaf dit even wat ongemak maar een ritje naar de bouwmarkt lost dit natuurlijk heel snel op. dit is zeker niet noemenswaardig genoeg om impact te maken op mijn perfecte eindoordeel. voor iedereen die net als ik in een lichte kamer (om design redenen) niet groter kan gaan dan een tv van max 50 inch.... koop dit ding.... echt een aankoop waar ik nog lang van genieten ga!
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Een beeld als een plaatje
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • schitterend beeld
  • goed geluid voor een LED TV.
  • gemakkelijke installatie
  • snel en handig menu
  • nederlandse garantie
  • Minpunten
  • ontbrekende bevestigingsbouten
  • verder niets
Bij Platte TV de TV als Nederlands apparaat besteld en zo geen gedoe met Nederlandse garantie. Vlotte levering. Voor bevestiging aan de wandsteun ontbreken de bevestigingsbouten, waarvoor je eerst naar de bouwmarkt moet. Onbegrijpelijk van Samsung. De verdere installatie wees zich vanzelf uit. Het toestel hebben we nu twee weken in gebruik. Het beeld is echt fantastisch en de Avatar blu-ray spatte van het scherm af. De kleuren zijn mooi diep en verzadigd. Het geluid is zeker ook prima door de aanwezigheid van een woofer en ruimtelijk (vermoedelijk door Dolby Atmos), maar hebben wij via de geluidsinstallatie geschakeld. De afstandsbediening oogt modern en compact maar de bediening is intuïtief en logisch. Wij hopen op veel kijkplezier de komende jaren.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
geweldige tv mooi geluid en beeld
 | 15-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld grote en beeld kwaliteit
  • GELUID
  • Instel mogenlijkheden
we hebben sinds enige tijd deze 75 inch qled tv en hij bevalt enorm goed . De vormgeving is zeer mooi . De afstandsbediening lijkt in de eerste instantie heel simpel maar werkt na gewenning perfect . Internet werkt lekker snel Netfilx, Disney , Pathé, werken lekker snel. Echt een aanwinst voor ons gezin.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima tv met wat kleine min puntjes
 | 13-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi helder beeld
  • Veel instelling mogelijkheden
  • Minpunten
  • Kijkhoek
  • Minder vloeiend bij snelle bewegingen
Prima kwaliteit. Mooi helder beeld maar de kijkhoek is wat minder. Ook vind ik het beeld niet zo vloeiend in de overloop naar snelle bewegingen. Mijn LG is wat dat betreft in beide gevallen veel beter. Toch tevreden wat wilde als 2e tv een iets kleiner beeld en LG had die niet..
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Werkt perfect. Mooie TV
 | 11-04-2020
  • Pluspunten
  • Snel geïnstalleerd
  • Mooi beeld
  • Fijne afstandsbediening
  • SmartThings app werkt ook goed
  • Minpunten
  • Goed op de drukke doos kijken hoe je hem er uit moet halen ;-)
Mooie televisie. Werkt slim en snel, mooie afwerking van pootjes en de Sonos Beam staat er mooi onder.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastische tv perfect beeld en geluid
 | 10-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Mooie vormgeving
  • Minpunten
  • nog niet gevonden
Heel erg blij met deze tv super beeld en geluid en het instaleren is een makkie! Echte aanrader!
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Prachtig beeld
 | 08-04-2020
Juiste grote en een prachtig beeld. Past precies in onze kast.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
prijs en kwaliteit is erg goed
 | 04-04-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • geluid
  • Minpunten
  • kijkhoek minder als bij plasma
voldoet uitstekend aan de gestelde eisen
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met veel gemakken!
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Instralatie
  • Makkelijk bedienen
  • Beeld
  • Kleur
  • Prijs/kwaliteit
  • Minpunten
  • Pootjes niet verstelbaar
  • Kleine afstandbediening (ik raak hem kwijt haha)
  • me andere tv is nu wel heel klein
Deze TV gekocht en zeker geen spijt! Hij staat prachtig in de woonkamer, en de Ambient functie maakt het een mooi decore stuk ipv zo\'n zwart scherm. Eerste smart TV die ik heb, dus Netflix, Videoland, DIsney plus. allemaal direct via de TV aan te zetten. Geluid heb ik geen mening over gezien een Sonos systeem gekoppeld is. Het verschil tussen Qled an Full HD is te merken aan de mindere schemering and net wat meer pop in de kleuren! Zeker een aanrader. Foto is 55inch
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met veel gemakken!
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Instralatie
  • Makkelijk bedienen
Deze TV gekocht en zeker geen spijt! Hij staat prachtig in de woonkamer, en de Ambient functie maakt het een mooi decore stuk ipv zo\'n zwart scherm. Eerste smart TV die ik heb, dus Netflix, Videoland, DIsney plus. allemaal direct via de TV aan te zetten. Geluid heb ik geen mening over gezien een Sonos systeem gekoppeld is. Het verschil tussen Qled an Full HD is te merken aan de mindere schemering and net wat meer pop in de kleuren! Zeker een aanrader. Foto is 55inch
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prachtige tv voor een nette prijs
 | 02-04-2020
  • Pluspunten
  • Strak uiterlijk
  • Mooi beeld
  • Nette prijs gezien het formaat (65")
  • Kleine afstandsbediening
  • Minpunten
  • Positionering hdmi aansluitingen kan beter, kabels snel zichtbaar aan de zijnkant
  • Te weinig ruime in poten om kabels in weg te werken, zeker de 4k hdmi kabels
In de winkel werd ik keurig geadviseerd door de medewerker en kreeg ook enkele alternatieven aangeboden, zowel goedkoper als duurder. De tv zich er prachtig uit en werkt super. Ee zit een mooie kleine afstandsbediening bij en is zeer gemakkelijk te bedienen.
Samsung QE49Q70R Reviews
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Super beeld
 | 28-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Zwart tinten
  • Geluid
  • Bedieningsgemak
  • Aansluiten op ziggo
Mooie weergave, makkelijk in gebruik te nemen. Geluid stukken beter als de vorige.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
is fantastisch
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • 10
zijn er blij mee,
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig toestel
 | 24-03-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
Bevalling ons heel goed.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfecte TV !
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Aanwezige apps
  • Minpunten
  • Bixby op vakantie gestuurd, die meld zich ongevraagd.
Wij zijn zeer tevreden over dit toestel! Na het uitpakken hadden binnen 5 minuten alles geïnstalleerd. Alles kan via de compacte afstandsbediening worden bediend!