UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
UPDATE: Onze winkels zijn geopend - Bekijk alle maatregelen
U bevindt zich in:
Samsung QE49Q70R Reviews

SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 124 reviews
929,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld, makkelijke installatie
 | 25-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijke installatie
  • Eenvoudige afstandbediening
  • Minpunten
  • Platter zou nog beter zijn
Zeer tevreden met de tv. Voor installatie is een app op je telefoon niet nodig zoals soms wordt opgemerkt in reviews. Snelle en makkelijke installatie. Ambient mode is leuke toevoeging. Geluid zal vast beter zijn dan meeste tv’s maar als je HT gewend bent... Met optisch kabel of HDMI is geluid makkelijk door te sturen naar versterker (zo nodig is het ook makkelijk wisselen). De tv is redelijk plat maar komt wel iets van de muur (‘Bol’ aan achterkant) maar dit is niet storend.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig tv
 | 15-05-2020
Ik heb hem inmiddel 2 weken. Super mooi tv , ik ben er heel erg blij mee. T is een aanrader
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prachtige TV die je laat genieten van elk programma dat je kijkt, wat dat ook is!
 | 14-05-2020
  • Pluspunten
  • Super strak beeld
  • Mooi diep geluid
  • Zeer geruiksvriendelijk
  • Voice control
  • Minpunten
  • Geen
De TV is helemaal naar wens en meer. Prachtig beeld, mooi geluid en alle apps die je nodig hebt op je TV. Ik ben super tevreden met mijn aankoop. De afstand bediening heeft maar een paar knoppen, maar dat werkt prima.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Beste prijs/kwaliteit
 | 12-05-2020
  • Pluspunten
  • Prima beeldkwaliteit
  • Snelle installatie
  • Minpunten
  • Software af en toe instabiel na laatste update
Lang gezocht op specs en reviews. Uiteindelijk toch voor een LED TV gekozen en geen Oled omdat LED toch fijner kijkt bij veel lichtinval. Geen spijt van. Merken die verder in aanmerking kwamen waren Sony en Philips. Keuze viel op Samsung omdat Sony scherm me teveel spiegelde en Philips gewoon door een licentiehouder wordt geproduceerd. Wel samen met een Sonos Beam die ook naadloos via ARC met de TV communiceert. Beeldkwaliteit is excellent, zeker vergeleken met wat ik gewend was (Philips HD). Kijkhoek ook prima en weinig reflectie van daglicht of lampen. Snelle schakeling naar de Apps (Youtube, Netflix) ,al schiet ie af ten toe terug naar basisscherm na de laatste update. Mooie combiprijs kunnen maken icm de Sonos Beam en toch ook maar gekozen voor extra service pakket.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Tevreden
 | 11-05-2020
Zeer tevreden
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima toestel en makkelijk in gebruik
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Interface met media box
  • Interface met Sonos soundbar
  • Beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • afstandsbediening
Makkelijk te installeren en prima toestel zonder al te veel poespas, zeer gebruiksvriendelijk. Goede interface met de Ziggo media box.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
toptv
 | 10-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • Minpunten
  • configureren met next box
zeer tevreden over beeldkwaliteit, alleen instellen met next box van Ziggo ging moeizaam omdat deze niet in de lijst voorkomt van randapparatuur.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte tv voor deze prijs
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • vormgeving
Heel tevreden met deze TV, Perfect beeld en heel gebruiksvriendelijk.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch beeld
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • De doos was wel heel groot :-)
Super TV, bediening zeer eenvoudig.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Smart functie werkt snel
  • Kabels kunnen makkelijk weggewerkt worden
  • Minpunten
  • Tot nu nog geen
Na lang twijfelen of het niet te groot zou zijn, toch de tv aangeschaft. Nog geen minuut spijt van gehad. Een super kwaliteit beeldscherm en heel makkelijk te bedienen. Een echte aanrader.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top apparaat
 | 29-04-2020
  • Pluspunten
  • design
  • beeldkwaliteit
  • gebruiksvriendelijk
mooi design, eenvoudige installatie en zeer gebruiksvriendelijk
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige UHD 4K smart tv
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Gebruikersvriendelijk
  • Zeer snelle smart tv / krachtige processor
  • Connectiviteit
  • Apps, opties e.d.
  • Minpunten
  • Geen
Nu enkele weken in bezit. Ben echt heel tevreden met deze TV. Instellen is erg intuïtief en een fluitje van een cent. Ook met de afstandbediening zonder een smart phone te gebruiken. Zo uit de verpakking met 5 min klaar. Het beeld is heel mooi en contrastrijk. Vindt UHD met bijv. Netflix echt geweldig. Het geluid vind ik ook boven verwachting goed, gezien de verwachting die ik ervan had na het lezen van verschillende reviews, waaronder die op WhatHiFi. Waar deze TV de maximale 5 sterren krijgt. De besturing, apps en features zijn zo’n beetje het beste wat je nu kunt kopen. Helemaal voor deze middencategorie TV. Er zit zelfs standaard Apple TV met AirPlay op! Die hoeft je dus niet meer extra voor 220,- aan te schaffen. Ik stream zo alles vanaf mijn IPhone 8 naar de TV. De connectiviteit is erg goed. ziet de apparaten meteen. Ik vind het een echte aanrader en qua prijs/kwaliteit verhouding de beste op dit moment in de mid-range.
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Wat een pracht tv!!!!
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Super makkelijke bediening
  • Mooi vorm gegeven
  • Ab werkt makkelijk
  • Minpunten
  • Geen
Mooie tv. Werkt super makkelijk. Geen uigebreide ab maar dat hoeft tegenwoordig ook niet meer. Super scherp beeld. Youtube en netflix werkt super snel
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Beetje groot maar wat n top beeld!
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld is super scherp
  • Geluid is goed
  • Makkelijk in gebruik
  • Minimale rand om het beeldscherm
  • Minpunten
  • Afstandsbediening is even wennen
We waren aan het twijfelen over het formaat. Uiteindelijk gekozen voor de \'kleinere\' maar betere qua beeld. Wat een prachtig beeld. Heel realistisch Alsof je het zo aan kunt raken en voelen. Het geluid is ook prima maar hebben we inmiddels op een sonos systeem aangesloten. Het voelt als een bioscoop in eigen huis. Fijn dat er bijna geen rand om het scherm zit.
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
geweldige aanwinst
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • makkelijk installeren
  • geweldigbeeld
  • eenvoudige afstandsbediening
  • goed geluid
snel en gemakkelijk in te stellen alleen muurbeugel even met 2pers. verder super beeld en geluid
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch tv
 | 27-04-2020
  • Pluspunten
  • Kleuren fantastisch
  • Snelheid met aps
  • Geluid is perfect
  • Apple werkt ook prima met telefoon
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Geweldige tv en ook fomaat Vorige week gekocht bij platte tv en nu is de prijs verlaagd wat een.... Terwijl ze vorige week niks aan de prijs konden doen?
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Top prijs kwaliteit verhouding
 | 26-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsmenu
Erg mooie tv. Werkt heel snel. Gebruik de tv met sonos systeem en werkt perfect.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Een echte smart TV met bijzonder goede beeldkwaliteit
 | 24-04-2020
  • Pluspunten
  • Beste beeld
  • Moderne look
  • te bedienen met geluid
  • Makkelijk te koppelen met anderen apparaten
  • Minpunten
  • Geluid is iets minder maar daarvoor heb ik een sound bar gekocht
Een aanrader. Geen spijt van mijn aankoop.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Aangenaam verrast geniale kwaliteit
 | 23-04-2020
  • Pluspunten
  • Audio 2.1
  • Full Array Dimming
  • Zwarte randen kijken heel rustig
  • Kabel management
  • Afstandsbediening heeft netflix knop
  • Minpunten
  • Gewicht van de tv (duurdere beugel nodig)
  • Doos bewaren zorgt voor nog wat opslagproblemen
Er werd al gezegd dat de zwart tinten en de kleur stelling aardig natuur getrouw waren. Maar dit doet de eerdere series en de non QLED wel echt verlicht lijken. Contrast is geniaal, zwart is ook serieus zwart en full array dimming is echt een plus op kwaliteit. Hetgeen dat mij verrastte was het feit dat ik niet doorhad dat er een 2.1 geluid systeem in zit waarbij de bass en diepte van het geluid ook echt tot z\'n recht kwamen. Als tijdelijke overbrugging tot aansluiten van mijn HiFi apparatuur was dit een aangename verrassing en maakte het ook echt dat het geluid vol is. Dit is out-of-the-box meteen een goed product. Ik zou \'m zeker aanraden.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Superstrak beeld
 | 22-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid menus
  • Minpunten
  • Aantal knoppen afstandbedieding
  • Voorgeinstalleerde apps
Erg mooi beeld. Met muurbeugel erg strak weg te werken. Afstandbediening werkt fijn, maar mis soms wat knoppen. Menus werken snel. Wel veel voorgeinstalleerde apps die niet te verwijderen zijn.