U bevindt zich in:
Samsung QE49Q70R Reviews

SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 55 reviews
999,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Good Product! Amazing image!
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • Good Image
  • Good Sound
  • Minpunten
  • Connectivity (Samsung issue)
  • Tizen
Good product, crisp amazing image! sellers at the store are very professional and keep their words.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Aan rader
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Makke eenvoudig
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede Smart tv met een uitstekend beeld.
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Apps
  • Snelheid bediening
  • Spraakbediening
  • functies en mogelijkheden
  • Minpunten
  • geen hoofdtelefoon aansluiting, wel via bleutooth
Na inruil van onze curved TV (Ook Samsung) waren wij bang dat het beeld tegen zou vallen. Niets is minder waar, beeld is super. Daarnaast werken alle apps weer naar behoren en missen wij niets. (Netflix, Disney+, videoland en meer). Alle apparatuur wordt snel herkend zoals de Soundbar en de aangesloten Blu-Ray speler en de Ziggo Next natuurlijk op 4k.
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
het TV kijken 2.0
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Geluid is ook zonder een soundbar al prachtig
  • letterlijk haarscherp,
  • Ambient mode, TV verandert in een schilderrij of fotolijst
  • ondanks grote voldoende stabiliteit
  • Minpunten
  • installatie veiligheidskoorden
  • mindere kijkhoek, je dient recht voor de TV te zitten
vaak lijkt een TV in de winkel scherper, mooier en beter dan thuis dat is bij deze zeker niet het geval. ook in mijn woonkamer is het een prachtige TV. het geluid is heel warm en heeft wat weg van surround, het beeld is super scherp en gedetailleerd. de kijkhoek is echter wel minder maar voor mij allerminst een probleem. de TV staat stabiel, er wordt echter door de handleiding op summiere wijze geadviseerd de tv (als die staande is) middels veiligheidskoorden alsnog te verbinden met de muur, heb echter niet kunnen vinden waar ik deze aan de tv zou moeten bevestigen. al met al een geweldige aankoop, het mag wat kosten maar je krijgt er ook zeker veel voor terug.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met minder geluid
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Makkelijk in te stellen
  • afstandsbediening
  • online mogelijkheden
  • Minpunten
  • geluid
Hele mooie tv in juiste grote voor onze kamer, wij zitten er 5 a 6 meter vanaf. Heel makkelijk in te stellen en een prachtig beeld. Een goed geluidssysteem is wel een must.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een fantastisch toestel met een prachtig beeld met diepe kleuren en is echt een aanrader en zeer gebruiksvriendelijk door gesproken hulp en uitleg
 | 09-12-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Gebruiksgemak
  • Waanzinnig geluid
  • Vormgeving
  • Zeer goede hulp en service van platteTv.nl
Waanzinnig beeld
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig een Bioscoop in je eigen huis!
 | 07-12-2019
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Strak opgehangen aan de muur
  • Geluid is prachtig
  • Handig ook als computer
  • Ook voor foto’s te bekijken
Het is een aanwinst in mijn huis.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
w
 | 30-11-2019
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-35 7,3 / 10
Prachtig beeld met mooi geluid
 | 27-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Minpunten
  • Bij snelle bewegingen lijkt het beeld iets na te ijlen.
Een enorme stap als je van een platte tv van 2006 overstapt op de nieuwste Qled van Samsung. Een waar kijkgenot waarbij het contrast zo mooi en levensecht óis dat je soms het gevoel krijgt dat bij talkshow\'s de gasten bij je in de kamer zitten.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV voor de juiste prijs
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid
  • Smart opties
  • Zwart is zwart
  • Minpunten
  • Scherm licht op bij ondertiteling
Heel mooi beeld bij verschillende situaties (films & sport). Hele mooie weergave van zwarte kleuren bij een niet OLED paneel. Voor deze prijs is er geen betere TV te vinden. Minpunten: bij ondertitelingen licht het scherm heel klein beetje op en de kijkhoek is niet geweldig, maar dit was al bij mij bekend.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima geholpen bij Platte TV
 | 21-11-2019
Ik ben erg tevreden over de tv.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte TV
 | 14-11-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Scherpte
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Minpunten
  • Geen
Het beeld en dan met name de scherpte, het contrast en de kleuren zijn in een woord perfect, niets op aan te merken
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fraaie TV, prima beeld.
 | 13-11-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • Minpunten
  • instellen is niet erg gemakkelijk
Over het toestel ben ik zeer tevreden, maar instellen en een oplossing vinden voor een daarbij ontstaan probleem kostte veel tijd en de nodige moeite. Uiteindelijk via Samsung hulplijn kunnen oplossen. Vlotte levering door PlatteTV. Geluid is voor een platte buis heel redelijk, maar nu via optische kabel naar Sonos Bar een stuk beter en dieper.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een prachtig scherm!
 | 11-11-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Fraai geluid
  • Makkelijk te bedienen
Een strak scherm met een prachtig beeld! QLED geeft écht een haarscherpe beleving. Het geluid van de TV is onverwacht goed.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige Tv
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Tizen
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig realistisch beeld en een goede deal kunnen maken waardoor we nu geweldig kunnen genieten van deze prachtige tv!
Samsung QE49Q70R Reviews
Samsung QE49Q70R Reviews
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooie Tv met goede beeldkwaliteit
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • Groot
  • Beeldkwaliteit
  • Veel Opties
  • Fijne afstandsbediening
  • Installeren via Samsung app
  • Minpunten
  • Geluid
Mooi grote tv met een hele hoge beeldkwaliteit. Alleen het geluid is iets minder.
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfecte bioscoop ervaring
 | 06-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • vormgeving
  • ambient mode
  • Minpunten
  • afstandsbediening
perfect beeld. Geluid is voor een TV ook prima. Afstandsbediening is niet altijd handig omdat je geen nummerieke toetsen heb.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie tv, goede aankoop
 | 02-11-2019
  • Pluspunten
  • Natuurlijk beeld
  • Smart-tv is prima
  • Minpunten
  • Moeilijk in combinatie met HiFi-apparatuur
  • Geluid heeft onnatuurlijke bas
Ik had in eerste instantie een beter (gedetailleerder) beeld verwacht. Maar nu ben ik gewend aan de natuurlijke kleuren. Ik heb nog wel moeite met de bemoeizucht van de tv. Die schakelt zichzelf in als ik een cd wil afspelen en zo zijn er nog wat puzzelstukjes.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima TV.
 | 28-10-2019
  • Pluspunten
  • top beeld
  • goede kwaliteit
  • Minpunten
  • soundbar vind ik een must
Erg tevreden over de tv. Maar bij een grote tv, hoort ook een groot geluid, Daarom een Sonos soundbar erbij gekocht.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig toestel prima beeld mooi scherp fijn geluid
 | 25-10-2019
  • Pluspunten
  • Prima beeld zeer helder
  • Fijne makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geen
Zeer mooi beeld fijn geluid makkelijk te bedienen snel geleverd .fijne winkel in Son Platte tv