U bevindt zich in:
Samsung QE49Q70R Reviews

SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 35 reviews
1299,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
 
 | 08-10-2019
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top!
 | 05-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Waar voor je geld
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig beeld en geluid! Nu maand in huis en zijn er erg blij mee. Top service PlatteTV
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 18-09-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Prachtig geluid
Wij zijn heel tevreden over de tv van 82 inc samsung qled
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een mooie behuizing met een professionele uitstraling
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Kleur van het beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Verkoper Vincent heeft ons kundig geholpen bij onze keuze voor deze mooie tv
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een zeer goed beeld, echte realistische kleuren en goed geluid.
 | 23-08-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • kleuren
  • geluid
  • Minpunten
  • ?
De tv is zeer gemakkelijk aan te sluiten, zelfs het geluid is goed zonder de bose 300 soundsystem.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Thuisbioscoop!!
 | 20-08-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Beeld
  • Formaat
  • Minpunten
  • Niets
Dat wij een 82 inch tv wilde was duidelijk, alleen welk merk was nog even puzzelen. Uiteindelijk kozen we voor een Samsung Qled. Ik kwam al snel bij platte tv.nl uit. Ik las dat je om een persoonlijke deal kon vragen en dacht laat ik ff lekker brutaal zijn en wie weet. Ik kreeg al snel een mailtje terug met het antwoord dat we op de tv die we wilde geen extra korting kregen omdat hij al voordelig was. Wel konden zij een leuke deal maken op de nieuwere model. Na 10 minuten waren we eruit, ze hadden ons daadwerkelijk een mooie deal gegeven. Oké ik was 250€ meer kwijt dan we wilde , maar daar hadden we wel een nieuw model voor . Verder werd er ook goed meegedacht over hoe wij hem op wilde hangen. Platte tv zorgde dat de monteur goede extra lange bouten mee had, want wij hadden weer iets bedacht. De monteur is erg zorgzaam bezig geweest en legde alles goed uit. Hij had alles voor ons aangesloten. Of we blij zijn....nou echt wel, geen bios meer voor ons. Lekker vanaf onze eigen bank kijken. Wat een prachtig beeld en zulke mooie kleuren. Over het geluid kan ik niet echt iets zeggen omdat wij onze sonos er gelijk op hebben geïnstalleerd.
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Het is een geweldige tv helder beeld en geluid
 | 09-08-2019
De Samsung tv heeft geweldig beeld en geluid en is makkelijk te installeren. We hebben er een soundbar bijgekocht voor nog beter geluid. Het is nu net of je in een bioscoop zit. In een woord geweldig tevreden over de tv.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig toestel
 | 29-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Afstandbediening van ziggo te gebruiken om het toestel te bedienen
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • geen gevonden
Uitstekende vormgeving, voldoende aansluitmogelijkheden., Aan te sluiten op de Ziggo afstandsbediening. Perfect beeld
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
WOW!
 | 26-07-2019
Dit product werd mij aangeraden via de chat toen ik op zoek was naar een 82 "TV op platte TV. Ik ben heel blij met de aanbeveling en natuurlijk het product. Ik wil deze tv aanbevelen aan iedereen die een 82-inch tv wil kopen. Dankzij de chatoptie op Platte TV die mij heeft geleid om deze beslissing te nemen. Top product!
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tv, bovenal snel met aanzetten en zappen
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goed mooi beeld
  • perfect geluid
  • bediening
  • snel aanzetten binnen een seconde beeld
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Wij hebben genoten van de prachtige beelden op tv tijdens de wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen
 | 09-07-2019
  • Pluspunten
  • mooie kleuren
  • helder beeld
  • prima geluid
  • goede handleiding
Prima product, voldoet aan onze eisen
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een top toestel zeg !
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Eenvoudige bediening
  • Beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Wat een super toestel , beeldkwaliteit is echt superieur Qua bediening met de one control afstandsbediening heel makkelijk om Netflix te kijken. Mooie vormgeving
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Een nieuwe TV kijkervaring
 | 25-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Minpunten
  • Handleiding
  • Weinig Apps voor de smart tv.
Het beeld is ongelooflijk scherp en met de kleuren die zo echt zijn, dat het lijkt of je erbij bent. De door andere gebruikers gemelde nadelen van QLED met de ondertiteling die het beeld zou beïnvloeden heb ik niet kunnen vaststellen. Afstandsbediening is super. Minimalistisch, maar eenmaal gewend doet het alles wat je wilt.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooi beeld, mooi vormgegeven.
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Mooi vormgegeven
  • Minpunten
  • Geen
Heb deze tv nu een week of twee in huis. Ik ben er erg blij mee! Mooi beeld en ook mooi vormgegeven. Nog geen nadelen kunnen ontdekken.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige kleuren en prima bedieningsgemak
 | 07-06-2019
  • Pluspunten
  • Kleuren
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Helderheid
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-35 6,5 / 10
Het is niet wat er van verwacht wordt
 | 03-06-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Vormgeving
  • Installatie
  • Minpunten
  • Beeld
  • Geluid
Prachtige vormgeving met optimaal gebruiksgemak. Beeld is gewoon te licht en niet verder in te stellen. Het geluid is ondermeer slecht ongeacht een aangeschafte playbar van Sonos (die verkeerd is gemonteerd door de medewerker)
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima televisie
 | 02-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Menustructuur
  • Geluid
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
Hele fijne televisie. Snel tussen de diverse apps schakelen. Perfect beeld mooi design. Qled gekozen boven OLED ivm prestaties overdag en beeld kwaliteit na flink wat branduren. De 70 genomen ivm beter geluid dat dit model goed. En dat was het helemaal waard. Geen soundbar nodig
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect
 | 02-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk op te zetten
  • Makkelijke menu
  • Minpunten
  • Kleine afstandbediening
  • Valt soms uit van zelf en gaat weer aan na dat je hem uit heb gezet
Het is een top tv , zo helder zo perfect ik zeg doenn
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Goed advies en alle afspraken nagekomen
 | 23-05-2019
  • Pluspunten
  • goed geluid
  • scherp beeld
  • mooie kleuren
  • mooie kleine rand
  • Minpunten
  • geen
Prima tv, met veel beter geluid dan met vorige toestellen, en prachtig beeld. Installatie met enige telefonische hulp, omdat de tv onze "oude" satellietreciever niet herkende en deze in de standaardlijst niet voorkwam. Montage met de bij bestelde muurbeugel is perfekte oplossing in onze situatie.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een super Qled tv
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • Instellingen
  • enz
  • Minpunten
  • geen
Het is een verademing deze Qled tv het beeld fantastisch