U bevindt zich in:
Samsung QE49Q70R Reviews

SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 45 reviews
999,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige TV voor de juiste prijs
 | 25-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Snelheid
  • Smart opties
  • Zwart is zwart
  • Minpunten
  • Scherm licht op bij ondertiteling
Heel mooi beeld bij verschillende situaties (films & sport). Hele mooie weergave van zwarte kleuren bij een niet OLED paneel. Voor deze prijs is er geen betere TV te vinden. Minpunten: bij ondertitelingen licht het scherm heel klein beetje op en de kijkhoek is niet geweldig, maar dit was al bij mij bekend.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfecte TV
 | 14-11-2019
  • Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Scherpte
  • Geluid
  • Uiterlijk
  • Minpunten
  • Geen
Het beeld en dan met name de scherpte, het contrast en de kleuren zijn in een woord perfect, niets op aan te merken
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fraaie TV, prima beeld.
 | 13-11-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • Minpunten
  • instellen is niet erg gemakkelijk
Over het toestel ben ik zeer tevreden, maar instellen en een oplossing vinden voor een daarbij ontstaan probleem kostte veel tijd en de nodige moeite. Uiteindelijk via Samsung hulplijn kunnen oplossen. Vlotte levering door PlatteTV. Geluid is voor een platte buis heel redelijk, maar nu via optische kabel naar Sonos Bar een stuk beter en dieper.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Wat een prachtig scherm!
 | 11-11-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Fraai geluid
  • Makkelijk te bedienen
Een strak scherm met een prachtig beeld! QLED geeft écht een haarscherpe beleving. Het geluid van de TV is onverwacht goed.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige Tv
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Tizen
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig realistisch beeld en een goede deal kunnen maken waardoor we nu geweldig kunnen genieten van deze prachtige tv!
Samsung QE49Q70R Reviews
Samsung QE49Q70R Reviews
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 7,8 / 10
Mooie Tv met goede beeldkwaliteit
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • Groot
  • Beeldkwaliteit
  • Veel Opties
  • Fijne afstandsbediening
  • Installeren via Samsung app
  • Minpunten
  • Geluid
Mooi grote tv met een hele hoge beeldkwaliteit. Alleen het geluid is iets minder.
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Perfecte bioscoop ervaring
 | 06-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • vormgeving
  • ambient mode
  • Minpunten
  • afstandsbediening
perfect beeld. Geluid is voor een TV ook prima. Afstandsbediening is niet altijd handig omdat je geen nummerieke toetsen heb.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie tv, goede aankoop
 | 02-11-2019
  • Pluspunten
  • Natuurlijk beeld
  • Smart-tv is prima
  • Minpunten
  • Moeilijk in combinatie met HiFi-apparatuur
  • Geluid heeft onnatuurlijke bas
Ik had in eerste instantie een beter (gedetailleerder) beeld verwacht. Maar nu ben ik gewend aan de natuurlijke kleuren. Ik heb nog wel moeite met de bemoeizucht van de tv. Die schakelt zichzelf in als ik een cd wil afspelen en zo zijn er nog wat puzzelstukjes.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prima TV.
 | 28-10-2019
  • Pluspunten
  • top beeld
  • goede kwaliteit
  • Minpunten
  • soundbar vind ik een must
Erg tevreden over de tv. Maar bij een grote tv, hoort ook een groot geluid, Daarom een Sonos soundbar erbij gekocht.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig toestel prima beeld mooi scherp fijn geluid
 | 25-10-2019
  • Pluspunten
  • Prima beeld zeer helder
  • Fijne makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geen
Zeer mooi beeld fijn geluid makkelijk te bedienen snel geleverd .fijne winkel in Son Platte tv
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
 
 | 08-10-2019
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top!
 | 05-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Waar voor je geld
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig beeld en geluid! Nu maand in huis en zijn er erg blij mee. Top service PlatteTV
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige tv
 | 18-09-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Prachtig geluid
Wij zijn heel tevreden over de tv van 82 inc samsung qled
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Een mooie behuizing met een professionele uitstraling
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Kleur van het beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen
Verkoper Vincent heeft ons kundig geholpen bij onze keuze voor deze mooie tv
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een zeer goed beeld, echte realistische kleuren en goed geluid.
 | 23-08-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • kleuren
  • geluid
  • Minpunten
  • ?
De tv is zeer gemakkelijk aan te sluiten, zelfs het geluid is goed zonder de bose 300 soundsystem.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Thuisbioscoop!!
 | 20-08-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • Beeld
  • Formaat
  • Minpunten
  • Niets
Dat wij een 82 inch tv wilde was duidelijk, alleen welk merk was nog even puzzelen. Uiteindelijk kozen we voor een Samsung Qled. Ik kwam al snel bij platte tv.nl uit. Ik las dat je om een persoonlijke deal kon vragen en dacht laat ik ff lekker brutaal zijn en wie weet. Ik kreeg al snel een mailtje terug met het antwoord dat we op de tv die we wilde geen extra korting kregen omdat hij al voordelig was. Wel konden zij een leuke deal maken op de nieuwere model. Na 10 minuten waren we eruit, ze hadden ons daadwerkelijk een mooie deal gegeven. Oké ik was 250€ meer kwijt dan we wilde , maar daar hadden we wel een nieuw model voor . Verder werd er ook goed meegedacht over hoe wij hem op wilde hangen. Platte tv zorgde dat de monteur goede extra lange bouten mee had, want wij hadden weer iets bedacht. De monteur is erg zorgzaam bezig geweest en legde alles goed uit. Hij had alles voor ons aangesloten. Of we blij zijn....nou echt wel, geen bios meer voor ons. Lekker vanaf onze eigen bank kijken. Wat een prachtig beeld en zulke mooie kleuren. Over het geluid kan ik niet echt iets zeggen omdat wij onze sonos er gelijk op hebben geïnstalleerd.
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Het is een geweldige tv helder beeld en geluid
 | 09-08-2019
De Samsung tv heeft geweldig beeld en geluid en is makkelijk te installeren. We hebben er een soundbar bijgekocht voor nog beter geluid. Het is nu net of je in een bioscoop zit. In een woord geweldig tevreden over de tv.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig toestel
 | 29-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Afstandbediening van ziggo te gebruiken om het toestel te bedienen
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • geen gevonden
Uitstekende vormgeving, voldoende aansluitmogelijkheden., Aan te sluiten op de Ziggo afstandsbediening. Perfect beeld
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
WOW!
 | 26-07-2019
Dit product werd mij aangeraden via de chat toen ik op zoek was naar een 82 "TV op platte TV. Ik ben heel blij met de aanbeveling en natuurlijk het product. Ik wil deze tv aanbevelen aan iedereen die een 82-inch tv wil kopen. Dankzij de chatoptie op Platte TV die mij heeft geleid om deze beslissing te nemen. Top product!
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
super tv, bovenal snel met aanzetten en zappen
 | 17-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi design
  • Goed mooi beeld
  • perfect geluid
  • bediening
  • snel aanzetten binnen een seconde beeld