U bevindt zich in:
Samsung QE49Q70R Reviews

SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 132 reviews
929,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
SUPER !
 | 03-07-2020
Zeer tevreden met de TV nog beter dan ik had verwacht vormgeving beeld geluid bedieing helemaal Super zeker een aanrader als je op zoek bent naar een 75 inch tv kwaliteit prijs verhouding meer kwaliteit terug dan voor de prijs, Top!
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Boven verwachting
 | 15-06-2020
Super tevreden ..mooi beeld Prima geluid. Geen minpunten. Alleen pluspunten Dik tevreden.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Strakke TV met strak beeld
 | 08-06-2020
  • Pluspunten
  • Mooi contrastrijk beeld
  • Makkelijke bediening
  • Eenvoudig toegang tot apps
  • Minpunten
  • Afstemming andere apparaten
Dat mijn zoon een TV wou was voor mij aanleiding om een maatje groter te gaan, kreeg hij mijn oude :-). Deze nieuwe Samsung heeft mooi scherp beeld en neemt je mee in de film die je kijkt. Voor het \'gewone kijken\' is het geluid prima.
Samsung QE49Q70R Reviews
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV super beeld en geluidskwaliteit
 | 05-06-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
De Samsung QE49Q70R, vinden wij een TOP tv Qua beeld en geluid is deze tv erg goed De mogelijkheden op de tv zijn makkelijk en erg goed te bedienen. Ik raad deze tv zeker aan!
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Werkelijk perfect en helder beeld + goed geluid
 | 05-06-2020
Perfect en erg goed geholpen in de winkel in Arnhem.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV, erg mooi beeld en geluid prima
 | 04-06-2020
  • Pluspunten
  • Zeer mooi beeld , niet te kleurig en heel natuurlijk
  • Mooi design
  • Handig in gebruik
Zeer mooi vormgegeven TV Beeld is prachtig en installatie was een makkie Geluid prima , maar gebruik nu mijn soundbar
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Geweldig!
 | 27-05-2020
  • Pluspunten
  • Looks
  • Beeldkwaliteit
  • Bedieningsgemak, menu
Sinds een week in bezit en zeer tevreden, best value for money in dit schermformaat.! Kijkt zeer fijn, zowel overdag als in de avond
Samsung QE49Q70R Reviews
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie tv zonder storende rand
 | 25-05-2020
Erg tevreden tenminste wat je er n 4 dagen over kan zeggen tenminste
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig beeld, makkelijke installatie
 | 25-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Mooie vormgeving
  • Makkelijke installatie
  • Eenvoudige afstandbediening
  • Minpunten
  • Platter zou nog beter zijn
Zeer tevreden met de tv. Voor installatie is een app op je telefoon niet nodig zoals soms wordt opgemerkt in reviews. Snelle en makkelijke installatie. Ambient mode is leuke toevoeging. Geluid zal vast beter zijn dan meeste tv’s maar als je HT gewend bent... Met optisch kabel of HDMI is geluid makkelijk door te sturen naar versterker (zo nodig is het ook makkelijk wisselen). De tv is redelijk plat maar komt wel iets van de muur (‘Bol’ aan achterkant) maar dit is niet storend.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtig tv
 | 15-05-2020
Ik heb hem inmiddel 2 weken. Super mooi tv , ik ben er heel erg blij mee. T is een aanrader
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Een prachtige TV die je laat genieten van elk programma dat je kijkt, wat dat ook is!
 | 14-05-2020
  • Pluspunten
  • Super strak beeld
  • Mooi diep geluid
  • Zeer geruiksvriendelijk
  • Voice control
  • Minpunten
  • Geen
De TV is helemaal naar wens en meer. Prachtig beeld, mooi geluid en alle apps die je nodig hebt op je TV. Ik ben super tevreden met mijn aankoop. De afstand bediening heeft maar een paar knoppen, maar dat werkt prima.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Beste prijs/kwaliteit
 | 12-05-2020
  • Pluspunten
  • Prima beeldkwaliteit
  • Snelle installatie
  • Minpunten
  • Software af en toe instabiel na laatste update
Lang gezocht op specs en reviews. Uiteindelijk toch voor een LED TV gekozen en geen Oled omdat LED toch fijner kijkt bij veel lichtinval. Geen spijt van. Merken die verder in aanmerking kwamen waren Sony en Philips. Keuze viel op Samsung omdat Sony scherm me teveel spiegelde en Philips gewoon door een licentiehouder wordt geproduceerd. Wel samen met een Sonos Beam die ook naadloos via ARC met de TV communiceert. Beeldkwaliteit is excellent, zeker vergeleken met wat ik gewend was (Philips HD). Kijkhoek ook prima en weinig reflectie van daglicht of lampen. Snelle schakeling naar de Apps (Youtube, Netflix) ,al schiet ie af ten toe terug naar basisscherm na de laatste update. Mooie combiprijs kunnen maken icm de Sonos Beam en toch ook maar gekozen voor extra service pakket.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Tevreden
 | 11-05-2020
Zeer tevreden
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prima toestel en makkelijk in gebruik
 | 11-05-2020
  • Pluspunten
  • Installatie
  • Interface met media box
  • Interface met Sonos soundbar
  • Beeld kwaliteit
  • Minpunten
  • afstandsbediening
Makkelijk te installeren en prima toestel zonder al te veel poespas, zeer gebruiksvriendelijk. Goede interface met de Ziggo media box.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
toptv
 | 10-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • Minpunten
  • configureren met next box
zeer tevreden over beeldkwaliteit, alleen instellen met next box van Ziggo ging moeizaam omdat deze niet in de lijst voorkomt van randapparatuur.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte tv voor deze prijs
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • vormgeving
Heel tevreden met deze TV, Perfect beeld en heel gebruiksvriendelijk.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastisch beeld
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
  • Minpunten
  • De doos was wel heel groot :-)
Super TV, bediening zeer eenvoudig.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Smart functie werkt snel
  • Kabels kunnen makkelijk weggewerkt worden
  • Minpunten
  • Tot nu nog geen
Na lang twijfelen of het niet te groot zou zijn, toch de tv aangeschaft. Nog geen minuut spijt van gehad. Een super kwaliteit beeldscherm en heel makkelijk te bedienen. Een echte aanrader.
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top apparaat
 | 29-04-2020
  • Pluspunten
  • design
  • beeldkwaliteit
  • gebruiksvriendelijk
mooi design, eenvoudige installatie en zeer gebruiksvriendelijk
SAMSUNG QE49Q70R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldige UHD 4K smart tv
 | 28-04-2020
  • Pluspunten
  • Haarscherp beeld
  • Gebruikersvriendelijk
  • Zeer snelle smart tv / krachtige processor
  • Connectiviteit
  • Apps, opties e.d.
  • Minpunten
  • Geen
Nu enkele weken in bezit. Ben echt heel tevreden met deze TV. Instellen is erg intuïtief en een fluitje van een cent. Ook met de afstandbediening zonder een smart phone te gebruiken. Zo uit de verpakking met 5 min klaar. Het beeld is heel mooi en contrastrijk. Vindt UHD met bijv. Netflix echt geweldig. Het geluid vind ik ook boven verwachting goed, gezien de verwachting die ik ervan had na het lezen van verschillende reviews, waaronder die op WhatHiFi. Waar deze TV de maximale 5 sterren krijgt. De besturing, apps en features zijn zo’n beetje het beste wat je nu kunt kopen. Helemaal voor deze middencategorie TV. Er zit zelfs standaard Apple TV met AirPlay op! Die hoeft je dus niet meer extra voor 220,- aan te schaffen. Ik stream zo alles vanaf mijn IPhone 8 naar de TV. De connectiviteit is erg goed. ziet de apparaten meteen. Ik vind het een echte aanrader en qua prijs/kwaliteit verhouding de beste op dit moment in de mid-range.
Samsung QE49Q70R Reviews