U bevindt zich in:
Samsung QE49Q6F 2018 Reviews

SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 158 reviews
841,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede en snelle service
 | 19-06-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Perfect beeld
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Voldoet boven verwachting
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super TV
 | 18-06-2019
Heel blij met deze tv. Ziet er erg mooi uit, beeld is super en bediening ook. Enige minpunt is het ontbreken van een aansluiting voor een koptelefoon. Via omwegen kan er wel een worden aangesloten, maar eenvoudig is dat niet
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Geweldige tv!
 | 17-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen
Ik vind het een top tv Fantastisch beeld en prima geluid. De afstandsbediening werk ook goed.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige televisie met fantastisch beeld
 | 13-06-2019
  • Pluspunten
  • Scherm
  • Kleuren
  • Vormgeving
Heerlijke bediening, de afstandsbediening is even wennen maar werkt daarna super. Beeldkwaliteit is prachtig en de kleuren zijn heel mooi.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige tv
 | 11-06-2019
Haarscherp beeld, makkelijk te installeren Goede prijs-kwaliteit verhouding
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een topper!!
 | 10-06-2019
  • Pluspunten
  • Uitmuntende beeldkwaliteit
  • Prima geluid
  • Genoeg hdmi aansluitingen voor randapparatuur
  • Minpunten
  • Informatie iin de handleiding was erg beknopt
Het is een topper in zijn prijs klasse! Het beeld is geweldig. De mogelijkheden zijn legio!
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
erg mooi en goed product
 | 31-05-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • afstandsbediening
  • kabels in de pootjes
  • Minpunten
  • geluid
heel mooi beeld, mooie vormgeving en goede prijs-/kwaliteit verhouding. Ideaal is ook dat je de kabels weg kunt werken in de poten. Afstandsbediening trouwens ook heel mooi, futuristisch met weinig knoppen. Geluid had wat beter gekund maar dat is bij flatscreen tv's vrijwel altijd wat minder, maar daar hebben een surround voor.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeker zijn geld waard
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • uitstaling
  • afstandsbediening
  • gebruiksgemak
  • kwaliteit
Mooie en prettige televisie. Samsung kwaliteit, dus dat zit wel goed. De eerste televisie die ik ontving had een gebarsten scherm. Dit werd super opgelost door de mannen van PlatteTV waarvoor hulde! Ga zeker meer shoppen bij hun.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige TV
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • Lekker plat
  • Goed beeld
  • Duidelijk en snelle apps
We hadden altijd LG en we wilde een keer iets anders. Toen haden wij gehoord van iemand in een winkel dat dit een heke goede tv xou zijn. Vandaar dat wij voor deze hebben gekozen. Moet eerlijk zijn hij bevslt ons super. Nog beter dan verwacht.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 19-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld is fantastisch
  • Geluid
  • Makkelijk te installeren
  • Eenvoudig te bediening
  • Minpunten
  • Nog niet tegen gekomen
Super beeld, goed geluid, eenvoudig te installeren. Minpunten hebben wij nog niet gevonden! Fantastisch apparaat.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
PERFECTE TV
 | 18-05-2019
  • Pluspunten
  • contrast
  • geluid (voor een tv)
ik vind de afstandbediening niet zo fijn maar gebruik ziggo afstanbediening verder tot nu Perfect
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Hele giede TV voor zn prijs!
 | 11-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Geluid
  • Uitstraling
  • Minpunten
  • Bediening kan beter
Prijs kwaliteit verhouding is top! Beeldkwaliteit is meer dan prima!!!
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top TV.
 | 09-05-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Netlfix & Chill zou nooit meer hetzelfde zijn
  • Afstandsbediening
  • Smartfuncties
  • In No-time geïnstalleerd
Super blij met deze prachtige TV. Een ontzettende grote upgrade in vergelijking met mijn vorige televisie. Veel reviews gelezen voordat ik hem kocht. Enige minpunt die ik vaker tegen kwam ging over de afstandsbediening. Echter vind ik ook deze erg makkelijk in gebruik. Maar kan begrijpen dat het misschien even wennen is
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie strakke tv
 | 07-05-2019
  • Minpunten
  • Hadden gedacht dat bij deze een one connectie box zou zitten
Wij hebben de tv ingebouwd door de ambient mode lijkt t op de Samsung frame maar wel met beter beeld Mooie strakke slanke tv
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
 
 | 20-04-2019
  • Minpunten
  • geen
geheel naar mijn verwachtingen. Bedankt voor de snelle service.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super aanwinst
 | 17-04-2019
  • Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • bedieningsgemak afstandsbediening
  • geluid
  • vormgeving
  • bekabeling via pootjes
Erg mooie tv met verrassend goed geluid. De afstandsbediening is klein en voorzien van weinig knopjes maar erg makkelijk te gebruiken! Goede beeldkwaliteit. Scherm is voorzien van een heel subtiel klein randje; de bekabeling kan via de pootjes weggewerkt worden, nette oplossing.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
heerlijke tv, gemakkelijk in gebruik en top beeld.
 | 13-04-2019
Ik vind het een heerlijke tv met top beeld
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie smart TV wat voldoet aan mijn verwachting
 | 13-04-2019
  • Pluspunten
  • Makkelijk afstandbediening
  • Mooi design
  • Geweldig beeld
  • Minpunten
  • Geen
Prima produkt met tal van mogelijkheden,perfect beeld. Geluid is goed maar heb toch aanvulling gegeven via een soundbar.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
zeer goed
 | 13-04-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • eenvoudig te instaleren en ik ben 75 jaar
  • Minpunten
  • zou het niet weten
het product besteld op vrijdag maar door postNL moest ik wachten tot Dinsdag ,maar het was het wachten meer dan waard wat een feest om hem in gebruik te nemen.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
whooooo wat een waardevol toestel
 | 11-04-2019
  • Pluspunten
  • 10 Beeld
  • 10 Geluid
  • 10 bedieningsgemak
  • 10 Kwaliteit
  • 10 Platte tv.
Er gaat een wereld voor je open nooit geweten dat als je een QLET tv in je kamer hebt staan, je denkt uit een raam te kijken. Alles is net echt alsof je het kunt pakken en aanraken vooral de uitzendingen UDH 4K. Veel vrienden en kennissen hebben ons mee gedeeld dat ze ook zo,n tv willen hebben. En de grote is perfect niet storend er lang over nagedacht. Maar waren door het prijsaanbod van platte tv al snel overstag door inruil van onze 3d smart tv 55 inch naar een QLET 65 inch Samsung smart tv. Prima regeling dat in ruilen . Nog een komplement naar de soepelheid van het personeel over de mogelijkheden en de adviezen die je gratis van hun krijgt . Woensdag gekocht en op zaterdag zaten we met vrienden naar een heel mooie tv te kijken . en whoo,s waren niet van de lucht wat een prachtige kleuren. Kijk de voorbeeld film van Samsung zelf maar eens een UHD 4K test film. Dan begrijp je wat voor kwaliteit je hebt gekocht Als het goed is dan krijgen jullie nog vier bestellingen binnen op kort termijn van onze vriendenkring. Hartelijk dank voor de afwerking van onze bestelling. Met vriendelijke groet en nog een mooie tijd om mensen te helpen aan een unieke tv Toon en Stasia Stoop PS. Ook bedankt namens onze twaalf kleinkinderen.