U bevindt zich in:
Samsung QE49Q6F 2018 Reviews

SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 114 reviews
825,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super tv!!
 | 09-02-2019
Goede service thuis laten installeren dat ging super. Had al 7x tv bestelt bij andere zoals media markt/bbc en coolblue bij hun allemaal kapot geleverd. Volgens telkens heel moeilijk doen met nieuwe leveren of geld terug geven. Hier ging zoals hoort 't gaan.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Schitterende tv met helder en prachtig beeld
 | 08-02-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeldkwaliteit
  • Smartfunctie
  • Heldere kleuren
  • Minpunten
  • Niet aan en uit te zetten met afstandbediening van interactieve tv kastje
Met design is erg mooi. Het beeld is scherp en heeft prachtige kleuren. De smart functie is erg handig te bedienen. De afstandbediening zelf is even wennen. Daarnaast ben ik er nog niet achter hoe ik de tv aan en uit kan zetten via de afstandbediening van mijn interactieve tv kastje.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Mooie qled tv voor een prima prijs!
 | 08-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Smartrv
Zeker een mooie aankoop! Kon hem direct meenemen uit filiaal Son. Makkelijke installatie en kan ook alle randapparatuur bedienen met bijgeleverde afstandsbediening. Prachtig beeld!
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Afstandsbediening even wennen verder perfect
 | 07-02-2019
Prima
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Prima apparaat
 | 07-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vorngeving
  • Minpunten
  • Ambient mode niet zelf in te stellen
Goed beeld. Aardig geluid
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Prima televisie voor de prijs
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • Prachtige kleuren
  • Prima contrast
  • Goed geluid
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Slechte local dimming
  • Slechte kijkhoek
Deze televisie gekocht nadat onze oude Samsung na 10 jaar de geest had gegeven. Upgrade van 37 naar 49 inch. In het begin wel even schrikken maar heel snel gewend aan het wat forsere formaat. Het ontwerp is mooi; de televisie ziet er prima uit. Na het installeren heb ik de beeldinstellingen behoorlijk aangepast want 'out of the box' zag het wit er wel heel erg blauw uit en heb je ook behoorlijk last van het zogenaamde 'soap opera' effect. Eenmaal goed ingesteld heeft de televisie echt een prachtig beeld met mooie kleuren en een prima contrast; veel beter dan mijn oude televisie. Films kijken wordt een feest. Vooral HDR series en films (via Netflix) zien er prachtig uit. Het is daarbij wel aan te raden om een (surround)set te gebruiken voor een zo optimaal mogelijke bioscoopervaring. Voor normaal televisiekijken is het geluid via de ingebouwde speakers prima. Zelfs boven verwachting. Minpunt van de ze telvisie is de local dimming. die is niet erg local. Vooral wanneer je in HDR films kijkt en je gebruikt ondertiteling wordt bij het verschijnen en verdwijnen van de titels het beeld steeds ietsje lichter en donkerder. Niet echt een dealbreaker maar als je er op let kan het irritant worden. Verder is de kijkhoek voor een goed beeld erg beperkt. Bij ongeveer 30 graden wordt de kijkervaring echt een stuk minder. Had hier wel iets meer van verwacht. Voor zijn prijs is de Samsung echter naar mijn idee een prima televisie.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Het is een erge mooie tv, Een geweldige update t.o.v dege wij vervangen!
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Nette vormgeving
  • gebruiksgemak
  • soepele werkende smart functies
  • Minpunten
  • nog iets spiegelend glas
De TV geeft een geweldig beeld en voor de gebruikte techniek goede zwartwaarden. De tv is uit de doos binnen enkele minuten geinstalleerd met behulp van de samsung app op de telefoon. Als je veel licht van de zijkant heb bij tv kijken, bijvoorbeeld door een raam, kan er spiegeling optreden. Ik begreep dat het duurdere model beter ontspiegeld glas gebruikt.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Top
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • Alles van bestellen tot bezorging
  • Prima kijkgenot
  • Minpunten
  • Handleiding uitprinten
Meer mogelijkheden dan ik verwacht had. Daarom gekeken naar handleiding maar deze zijn 186 pagina en is me teveel om uit te printen. Dus ik ontdek iedere dag iets nieuws.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie strakke TV
 | 06-02-2019
Wederom een fraaie Samsung tv aangeschaft, mooie beeldkwaliteit rn bedieningsgemak.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtige TV
 | 06-02-2019
  • Pluspunten
  • Strak design
  • Prachtig beeld
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Geen
Wij zijn heel erg blij met deze aankoop, erg mooi beeld! Een film kijken is nu extra leuk! Wij hebben de NW-950 (home cinema set) er ook bij besteld, nu lijkt het net of we in de bioscoop zitten. Ja, wij zijn echt heel tevreden met de aanschaf van dit product!
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Helemaal Top,het is super goede tv we zijn er blij mee!
 | 05-02-2019
  • Pluspunten
  • Heel goed beeld
  • Er zit een goed geluid in
  • Heeft een mooie vormgeving
  • Ook belangrijk:niet te duur!
  • De reklame klopt zwart is ook echt zwart!
  • Minpunten
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen
  • geen ,saai he maar ik vind geen min punten,hahaha!
Het is een mooie en goede tv zonder malle fratsen de bediening is vrij eenvoudig het wijst zich vanzelf. Wat ik ook leuk vind dat de reklame over de tv klopt dat zwart ook ook echt zwart is !hahaha. De Tv heeft kristal helder beeld ,we hebben al eerder een tv met 4 K gehad maar deze heeft veel mooier beeld wij hebben geen spijt van deze aankoop en we zijn er super blij mee En ik hoop dat we nog lang deze tv mogen genieten ! Bedankt voor het lezen, groetend ,Johan.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Mooie TV, snel geleverd
 | 04-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Formaat
  • Vormgeving (geen dikke rand)
  • Minpunten
  • Geluid
TV, naast gestroomlijnde afstandsbediening ook bedienbaar met Samsung Smartphone-app, voldoet helemaal aan verwachting.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Fantastisch
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Kleuren
Is een fantastisch product goede beeldkwaliteit prachtige kleuren supergeluid
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Heel mooi beeld!
 | 03-02-2019
  • Pluspunten
  • Scherp
  • Makkelijke bediening
  • Mooie levende kleuren
  • Minpunten
  • Kan geen DIVX afspelen
Prima tv echt een aanrader.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Waanzinnig mooie tv.
 | 02-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Bediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • Geen
Mooi design . Perfecte beeld kwaliteit .Geluid mag natuurlijk beter . Met een soundbar zou dit perfect zijn. Zeer tevreden over mijn aankoop .
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Heel fijn toestel!
 | 01-02-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Bediening
Heel fijn toestel, je merkt dat de tijd niet stil gestaan heeft in ruim 10 jaar, van 40 inch LCD naar 49 inch QLED, en dat met dezelfde afmetingen, er gaat een wereld voor je open! Geluidskwaliteit heb ik niet uitgeprobeerd, is gekoppeld aan soundbar.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie TV, helder beeld en zelfs zonder soundbar voor ons een prima geluid
 | 01-02-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Design
Zochten eigenlijk naar een Oled, maar viel net buiten budget, en de feature zwart is ook echt zwart, missen we niet in dit toestel... Overstap van een Aquos van Sharp destijds een prima toestel zelfde budget maar techniek fenomenaal beter
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Topper
 | 31-01-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Mooi strak design
Aanrader !!
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Topproduct. Mooi beeld en goed geluid
 | 30-01-2019
  • Pluspunten
  • Zuiver beeld
  • Strak helder geluid
  • instelling eenvouding
  • Minpunten
  • afstandbediening
Wat is dit een mooie TV. alles is helder, scherper. Start snel op, toevoegen van input-kanalen is zo gedaan. Neerzetten, pootjes eronder, kabels erin, een goed opstart menu regelt alles. 5 minuten later kijk je TV. Minpunt is de afstandbediening. Gelukkig kan ik daarvoor de afstandbediening gebruiken van de KPN-ontvanger.
SAMSUNG QE49Q6F 2018 REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prachtige tv geweldig scherpbeeld en goed geluid aanrader
 | 30-01-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Geluidsweergave goed
  • Simpel te bedienen
  • Tv bijna onzichtbaar door ambie mode
  • Goede prijs
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
TV doet het buitenverwachting goed,mooi beeld en zeer goed geluid bediening vrij simpel ,het geheel valt overdag bijna niet op door de ambie mode een echte aanrader !!