U bevindt zich in:
Samsung QE49Q64R Reviews

SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 77 reviews
899,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastische beeldkwaliteit
 | 25-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Installatie gemak
  • Minpunten
  • Geluid is redelijk
Prima aanschaf, installeren is eenvoudig en de kwaliteit van het beeld is sensationeel
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld. Goed geluid. en de bediening is kinderlijk eenvoudig. Heel blij mee
 | 22-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld kwaliteit
  • Bediening
  • Installatie
  • Geluid klinkt goed
  • Minpunten
  • Smart hub KPN loopt vast
  • Iets te brede lijst rondom
Prachtig beeld. Goed geluid. en de bediening is kinderlijk eenvoudig. Heel blij mee
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
erg strakke TV met erg goede beeld kwaliteit
 | 21-05-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • Minpunten
  • afstandsbediening
De TV heeft een dunne rand en is daardoor erg mooi om te zien. uitstekend beeld, afstandsbediening is iets minder
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldig
 | 18-05-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geen Android, i.v.m. Kodi
Mooi design, heldere kleuren en superstrak beeld. Geweldige aankoop
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect beeld kwaliteit en geluid
 | 17-05-2019
  • Pluspunten
  • geluid
  • beeld
  • design
geweldige televisie mooi beeld scherpe kleuren
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Top product
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • Strak beeld
  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk aan te sluiten
Mooi design , super strak beeld en geluid
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bevalt me geweldig
 | 12-05-2019
GEWOON SUPER
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
prima TV, geweldig beeld en mooie vormegeving
 | 12-05-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • Minpunten
  • interaktie KPN decoder
geweldig, aanwinst voor de kamer; jammer de aan/uit knop van de afstandsbediening niet reageert op de KNP decoder. Deze moet handmatig in/uitgeschakeld worden
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig beeld!
 | 11-05-2019
  • Pluspunten
  • Menu
  • Satelliet aansluiting
  • Scherm felheid
  • Minpunten
  • Soms wat vaak manueel wisselen tussen PCM en surround sound.
  • In begin ben je veel aan het rommelen met welke setting je wilt bij welk programma
Heel erg tevreden met de tv, zeer mooi beeld ( als je de eco modus uit zet) zeker ook in een lichte ruimte prima beeld. Zit wat reflectie op het scherm maar toch redelijk weinig last van..
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfect beeld kwaliteit en geluid
 | 09-05-2019
Vet gaaf scherm!!
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastisch beeld cinema experience
 | 07-05-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • Beeld
  • Minpunten
  • Afstandsbediening
  • Geluid
Top tv ook in kleinere ruimte alleen t geluid valt tegen sound bar is nodig
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-5 1 / 10
niet echt
 | 06-05-2019
kan beter, vogel muurmeugel past ook niet
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Imponerend beeld en geluid
 | 25-04-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • geluid
  • vormgeving
  • game-modus
  • connectie met samsung telefoon
  • Minpunten
  • ontbreken toetsenbord bij film of internet gebruik
Een ontzettend mooi en helder scherm met allerlei bijzondere functies. Daarnaast is het geluid voor een TV erg mooi (hoewel bij dit formaat een extra soundbar natuurlijk wel een stuk toffer is). Een van de functies is het ambient scherm. Je kan kiezen voor een 'kunstwerk' geprojecteerd op je beeldscherm, het tv toestel "leest" de muur van je huiskamer (Althans, zo lijkt het). Zo is de achtergrond van het geprojecteerde kunstwerk in bijna dezelfde kleur als de verf op de muur waar de tv tegenaan staat. Nog een mooie optie is spelmodus, zodra deze op automatisch staat, herkent de tv of je aan het gamen bent. Mocht dat het geval zijn, zet hij de kleuren in "perfecte" game staat. Het geluid gaat ook meteen in perfecte game kwaliteit. Een film kijken via wat bekende kanalen kan ook middels de tv, waarbij het opzoeken van een film lastig is. Je hebt nl geen toetsenbord en je zal het typen via je afstandsbediening moeten doen. Dit had handiger gekund. Ga eens naar een 4k zender toe, en dan specifiek een natuurzender in 4K. Het beeld is ontzettend mooi, scherp en duidelijk, dat het bijna lijkt alsof het een computer animatie is. Echt fantastisch! Een laatste leuke gadget is de connectie met je samsung telefoon. Alle foto's, filmpjes en beelden kun je zonder kabeltje op de telefoon aansluiten en laten zien. Dit is een zeer luxe tv met werkelijk prachtig beeld en geluid. De vormgeving is prachtig door de zilverkleurige zeer dunne rand.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Genot om naar te kijken.
 | 18-04-2019
Een perfect beeld! makkelijke bediening. Razend snel gebruiksklaar en simpel om zelf te doen.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastische beeldkwaliteit met geweldige kleuren
 | 15-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Artificial Intelligence updates
  • RVS-afstandbediening
  • Kijkhoek
  • Geluidskwaliteit
  • Minpunten
  • Ambient mode
Voor de Q64R (49 inch) gekozen voor de mooie beeldkwaliteit en de AI-functie: de beeldkwaliteit neemt met elke update toe. Het messing/zilverkleurige randje staat goed in elk interieur. De RVS-afstandsbediening voelt kwalitatief goed aan en bediening is simpel. De TV reageert bijzonder snel. De ingebouwde speakers zijn verrassend goed. Ambient mode werkt minder goed op een vrijwel witte muur met lichtinval, al zijn de andere "screensavers" leuk voor bij een feestje bijvoorbeeld.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige moderne televisie voor relatief lage prijs
 | 15-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Design
  • Minpunten
  • Kijkhoek
Erg mooi beeld, en prima geluid. Zeer gemakkelijk in te stellen en te bedienen toestel. Zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooie tv, goed geholpen, medewerker die mee denkt dus een tevreden klant
 | 12-04-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
Mooie televisie, alles wat ik ervan verwacht had.