U bevindt zich in:
Samsung QE49Q64R Reviews

SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 77 reviews
899,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect beeld en geluid heb er een Samsung speaker op aangesloten maar geluid van tv komt overeen met box
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Goed geluid
Heel erg tevreden
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfecte tv zoals verwacht, erg mooi beeld en vormgeving
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Minpunten
  • Geen
Zoals gezegd perfect beeld, ook de afstandsbediening is erg handig en doet wat doe moet doen. Vormgeving is ook netjes en is mooi in onze kamer. Poll ambulant is leuk als je geen zwart beeld in je kamer wilt bv tijdens feetje of zoiets.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische TV
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Beelkwaliteit
  • Menu snelheid
  • Afstandbediening
  • 65inch is precies een goede maat
Wat een kijkgenot. De snelheid van het wisselen tussen de verschillende menu's of zenders is ook geweldig. Netflix in 4K bekijken is een hele andere ervaring van beeld. Zo scherp en zonder schokkerige beeldjes. Ik ben uitermate tevreden zowel over het toestel als over de service van PlatteTV
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Elke dag geniet ik van een mooie beeld en heldere geluid.
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Top beeld
  • Moderne remote control
  • Snel en makkelijk bediening
  • Minpunten
  • Geen
Geluid en beeldkwaliteit is top.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
product is goed
 | 22-07-2019
Bij aanschaf tevens een aanbevolen msdi kabel gekocht. Kosten hiervoor 72 euro. Later eens op internet gekeken, zelfde kabeltje, zelfde merk, zelfde artikelnummer, zelfde barcode. Kosten 29 euro, dit begint een klein beetje op diefstal te lijken.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi en scherp beeld.
 | 21-07-2019
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Makkelijke installatie
  • Erg mooi en duidelijk beeld
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geluid
  • Wegwerken van snoeren
Eerst hadden wij een ander type besteld maar de levertijd was vrij lang, daarna kregen we een aanbod met extra korting op deze TV. De levering was zoals afgesproken, Erg helder beeld wat redelijk goed in te stellen is, enige nadeel is het geluid, maar daarvoor hebben we nog onze Yamaha soundbar waardoor het geheel helemaal aan de verwachting voldoet. Alleen het onzichtbaar wegwerken van de snoeren valt wat tegen.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooie tv die ook gemakkelijk te bedienen is ondanks de uitgebreide mogelijkheden zeker geen spijt van deze aankoop
 | 13-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Zuiver beeld scherp
  • Bediening eenvoudig zelfs via mobiel
  • Veel aansluit mogelijkheden
  • Goede gebruiksaanwijzing
  • Minpunten
  • Hebben we niet
Zuiver beeldkwaliteit en overzichtelijk bediening
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 12-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
Na goede informatie bij platte tv deze tv aangeschaft. Beslist geen spijt van. We kijken nu met veel plezier tv.
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Prachtig mooi groot beeld
 | 11-07-2019
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Handig de universele afstandsbediening (maar zie verder klein minpuntje)
  • Minpunten
  • Mis toch wel de cijfertjes op de verder mooie afstandsbediening
Mooie tv, goed helder mooi beeld. Makkelijk instaleren.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Perfecte scherpe tv
 | 07-07-2019
Goede tv makkelijk aan de muur te monteren met de beugel van vogel
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Goede keuz
 | 05-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Installatie
Mooi beeld en geluid, alleen jammer dat samsung van 2019 de app iptv heeft verwijdert.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Modern staaltje van techniek
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • Plus
  • Plus
  • Plus
  • Plus
  • Plus
  • Minpunten
  • Je blijft er naar kijken
Dit is mijn derde samsung tv. Het behoeft geen betoog waarom? Prima produkt
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Modern staaltje van techniek
 | 04-07-2019
  • Pluspunten
  • Plus
  • Plus
  • Plus
  • Plus
  • Plus
  • Minpunten
  • Je blijft er naar kijken
Dit is mijn derde samsung tv. Het behoeft geen betoog waarom? Prima produkt
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige tv beleving met handig menu
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Snel menu, simpel en eenvoudig te bedienen
  • Mooi beeld
  • Goede service in de winkel
  • Geluid is prima
  • Ophangen staat prachtig aan de muur
  • Minpunten
  • Niet alles 4K!
  • Speciaal tv kastje nodig om meer in 4K te bekijken
Onbeschrijflijk tv kijken! Wat is tv kijken weer een genot, simpel en snel schakelen tussen tv, Netflix en Videoland! 4K programma’s zijn prachtig, was alles maar zo!
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Geweldige tv beleving met duidelijk menu
 | 30-06-2019
  • Pluspunten
  • Duidelijk en snel
Wat genieten wij weer als we tv kijken! Zo snel schakel je tussen tv, Netflix en Videoland. 4K programma’s onbeschrijflijk mooi, waren alle programma’s maar zo!
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig
 | 26-06-2019
Mooi beeld goed geluid het is ff wenen met de nieuwe afstand bediening maar dat heb je snel onder de knie voor de rest een mooi product
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Het is een genot om naar de beelden te kijken.
 | 25-06-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • bediening
  • Minpunten
  • tot nu toe geen
Mooi van vormgeving en super qua beeldkwaliteit.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Mooie TV, goede beeldkwaliteit, geluidskwaliteit voldoende.
 | 24-06-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Installatie
  • Prijs-kwaliteit verhouding
Het beeld is heel mooi. Geluidskwaliteit is OK (zoals verwacht). Installatie ging soepel.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Ben zeer tevrede met de tv
 | 22-06-2019
Zeer invoudig te installeren.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooie tv die doet wat hij moet doen
 | 21-06-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Beeld
  • Installatiegemak
  • Minpunten
  • Geen
Eenvoudige installatie en fantastisch beeld. Geluid via Sonos beam zonder problemen.