U bevindt zich in:
Samsung QE49Q64R Reviews

SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 159 reviews
799,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede televisie voor een Mooie prijs.
 | 16-04-2020
  • Pluspunten
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima beeld, goed geluid
 | 14-04-2020
Prima beeld, goed geluid
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Waanzinnig beeld
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Voldoende HDMI aansluitingen
  • Plat scherm
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • One Connect box niet meegeleverd
  • Minder geluid
Het product is top en voldoet aan de verwachtingen die vooraf besproken zijn met de medewerker van PlatteTV. Het ondersteund 4K wat voornamelijk bij Netflix series super beeld geeft. Daarnaast heeft het voldoende aansluiting voor HDMI wat erg fijn is als je bijvoorbeeld je chromecast, console en mediabox aan wilt sluiten. Klein minpuntje is het geluid van de tv, maar omdat deze tv een ARC-hdmi heeft kan je makkelijk een Sonos Beam aansluiten
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
mooi product
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • bediening app's
  • snelheid processor
  • mooie afstandbediening
  • Minpunten
  • geen
Mooie tv zeker in combinatie met mijn samsung soundbar, app\'s werken snel en mooi ingebouwd in het menu ik ben super tevreden met deze aankoop en advies via de livechat die al mijn vragen beantwoorden waardoor ik op deze keuze van tv uitkwam Top.
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische tv. Mooie kleuren, past zich goed aan in de omgeving en reageert supersnel
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Installatie
  • Snelheid
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Bixby functie
De tv voldoet aan alle wensen. Installatie is zeer makkelijk, ook door het koppelen met je telefoon. Daarnaast reageert hij snel op het openen van apps. De afstandsbediening is minimalistisch en futuristisch tegelijk. Ik vind dat wel prettig.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV en geen moment spijt van mijn aankoop
 | 11-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Kleuren
  • Scherpte
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Deze tv heeft echt veel mogelijkheden en het beeld is fantastisch. Ook de smart werkt prima. Voor de prijs hebben wij er een proma tv aan.
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv geweldige ondersteuning van medewerker
 | 08-04-2020
  • Pluspunten
  • Grote
  • Beeld
  • Scherpte
  • Geluid
  • Ondersteuning
Heb moeite met gebruik van de uit knop, is te mooi om uit te doen.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie TV voor een goede prijs
 | 06-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Prima vormgeving
  • Afstandbediening top
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
De tv is gemakkelijk te installeren, alleen het uit de doos halen moet echt wel met 2 personen gedaan worden. Het beeld erg goed, geluidsweergave is redelijk. De afstandbediening is top (even wennen), en ambient mode echt mooi. Blij met aankoop!!
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prima
 | 04-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Mooi geluid
  • Fijne bediening.
Fijne tv. Heel mooi beeld. Mooi geluid. De bediening is makkelijk. Dus gewoon een ontzettend mooie en fijne tv. Wil geen andere tv meer als Samsung.
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Prachtige TV met prima geluid
 | 30-03-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Schakelt snel tussen app
  • Alle app's central (Netflix, Disney+, Youtube)
  • Prachtig design (dunnen rand)
  • Schilderij zichtbaar als hij uitstaat.
  • Minpunten
  • Vrij prijzig
  • Afstandsbediening kan niet de TV gids van Horizonbox openen
Prachtige TV! TV is gekoppeld aan de Horizon box van Ziggo en werkt perfect met de afstandbediening. (Alleen de TV gids/Replay werkt niet met afstandbediening. Daar is de Ziggo afstandsbediening voor nodig). Schakelt supersnel tussen de app\'s. Sneller dan de Horizon box doet. Geluid is zeer acceptabel voor zo\'n platte TV.
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtige televisie met goed beeld en voldoende mogelijkheden
 | 23-03-2020
  • Pluspunten
  • Mooi scherp beeld
  • Contract (HDR) komen erg mooi uit
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • eigenlijk nog niet ontdekt
Deze Samsung televisie heb ik nu een aantal weken in huis. Gezien de situatie nu kijk ik meer televisie dan normaal en eerlijk gezegd is het geen straf om meer te kijken. Beeld is ontzetten scherp en de contractwaarden komen heel goed uit. Switchen tussen de verschillende bronnen is makkelijk en zelf in te richten. Ambient mode heb ik nog niet gebruikt. Het geluid is in standaardmodus misschien wat dof, maar zelf in te richten. Kortom, ik ben erg blij met deze televisie.
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super tv
 | 22-03-2020
wij zijn zeer tevreden. beeld en geluid perfect, mooie vormgeven, wat wil je niet meer. gewoon een super tv
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Gewoon een geweldig product.
 | 06-03-2020
  • Pluspunten
  • duidelijk beeld
  • Minpunten
  • zijn er geen
We zijn zeer tevreden over onze nieuwe tv. Ook over de gegeven service van Platte T.V. niets dan lof. De medewerkers zijn zeer in de weer en beantwoordden al onze vragen snel.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtig beeld in combinatie met een strak design
 | 01-03-2020
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Strak design
  • Handige en simpele afstandsbediening
  • “Smart” functies
De Q64R heeft een mooie en strakke resolutie.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super mooie tv met super helder beeld
 | 25-02-2020
  • Pluspunten
  • Vorm
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Bixby reageerd op alles , niet handig
Fijne tv Makkelijk in gebruik
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Super toestel
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Mooie vormgeving
  • Even wennen aan de afstandsbediening
  • Makkelijke bediening
  • Minpunten
  • Moet ik nog vinden
Super tv, in kombinatie met nieuwe HDMI kabel is deze tv te snel voor mijn horizon box waardoor hij af en toe een fractie van een seconde haperd .
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een goede tv gekocht voor een goede prijs!
 | 16-02-2020
Super zaak, super service gehad bij de aankoop van mijn tv(verkoper anne). Kijkt heel fijn de tv, en voor te gamen is het beeld ook super!!
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
uitstekende TV .
 | 15-02-2020
  • Pluspunten
  • scherp beeld
  • mooi geheel.
  • makkelijke afstandbediening
  • herkend gelijk dvd speler
  • Minpunten
  • geen
Hele goede TV met prima beeld en makkelijke bediening.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Prachtige tv met helder en scherp beeld.
 | 13-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goed zicht vanuit verschillende hoeken
  • Te gebruiken als schilderij/kunst aan de muur
  • Makkelijk aan de muur te bevestigen
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • Geluidsniveau en klank
Mooi beeldscherm en platte uitvoering. Aan de muur gehangen ! Vanuit verschillende hoeken scherp beeld. De maat is ook goed omdat we op 3 meter afstand zitten . Het geluid is beter dan onze vorige Samsung, maar kan beter. Op termijn willen we apart geluid aansluiten . Als schilderij te gebruiken is een mooie bijkomstigheid, dit voorkomt het in zicht hebben van een zwart vlak in de kamer. Leuk voor de visite!!
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima tv voor een prima prijs
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • bediening
  • kwaliteit
  • beeld
  • prijs
  • opties
  • Minpunten
  • geluid
Hoewel ik verre van technisch ben is de tv vrij simpel te installeren. Na twee weken kom ik nog steeds nieuwe mogelijkheden en /of opties tegen. Ik ben alleen nog aan het stoeien met de instelling van het beeld in het algemeen en de kleuren in het bijzonder. Een ouderwets testbeeld zou niet verkeerd zijn