U bevindt zich in:
Samsung QE49Q64R Reviews

SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 151 reviews
799,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super TV op alle punten
 | 23-05-2020
  • Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Super scherp beeld
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Geen
Ik heb een goed advies gekregen van mijn zoon die dezelfde heeft. Ik heb een aantal bekeken maar alles is geweldig Even puzzelen hoe de instellingen bediend kunnen worden, maar daarna geweldig toestel
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
 
 | 18-05-2020
Over het algemeen ben ik zeer tevreden maar de afstandbediening vind ik zeer ingewikkeld. Vandaar maar 3 sterren. Geen gebruiksaanwijzing ??? Ik lig het grootste gedeelte van de dag aan de beademing op bed, kan dus helemaal niets zelf, en als ze dan de oude TV en de doos van de nieuwe gewoon achterlaten dan ben ik daar niet blij mee. Vind dit een tekortkoming van Plaat TV. Andere bedrijven nemen alles mee terug. Ja, daar hebben wij geen plaats voor zei de monteur, teleurstellend.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtige televisie met hoogwaardig beeld
 | 14-05-2020
  • Pluspunten
  • Qled
  • 4K UHD
  • Spraakgestuurd via google home
  • Soundbar makkelijk te koppelen
  • Mooi vormgegeven en simpele afstandsbediening
  • Minpunten
  • Nog niet tegen gekomen
Deze tv nu ongeveer een maand in bezit. Serieus een goede televisie. Op advies van de verkoper een 55 inch aangeschaft ivm kijkafstand. Was zelf nog wat sceptisch maar had zeker niet kleiner gewild. Beeldkwaliteit is zeer hoog. Qled is fantastisch voor mij geen andere tv meer. Geluid uit de TV is ook gewoon prima. Zelf geef ik echter de voorkeur aan de soundbar die ik al had hangen.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv
 | 10-05-2020
  • Pluspunten
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
Goed beeld en geluid
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Zeer tevreden
 | 07-05-2020
  • Pluspunten
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Minpunten
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
  • Geen
Zeer goed product makkelijk te installeren mooi beeld .zeer goed
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV voor een mooie prijs.
 | 06-05-2020
  • Pluspunten
  • beeld
  • prijs
  • gebruik icm iPhone
  • bediening mbv Samsung app
  • Minpunten
  • gebruikersgemak afstandbediening
Lang getwijfeld tussen een LG Oled en Samsung Qled, beide 55 inch maar de prijs heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. Daarbij ook prima ervaringen met mijn oude Samsung tv. Iets mindere ervaringen met het merk LG (betrof een smartphone).
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Uitstekende TV
 | 30-04-2020
  • Pluspunten
  • Super scherp beeld
  • Handig in gebruik
  • Snel geïnstalleerd
  • Slanke TV
Na 8 jaar tijd voor een nieuwe TV. Snel geïnstalleerd, handig in gebruik en super scherp beeld. Aanrader voor iedereen met een standaard formaat woonkamer die dagelijks tv kijkt, games speelt en muziek luistert via Youtube of Spotify.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Prachtige TV
 | 29-04-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooi geluid
Je kan er van alles op doen, en dat maakt het gewoon een leuke TV + mooi geluid en mooi beeld
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Super aankoop
 | 23-04-2020
  • Pluspunten
  • Super helder beeld
  • Minpunten
  • Afstandbediening
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super Tv
 | 21-04-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • mooi design
  • veel opties
  • prijs /kwaliteit
  • Minpunten
  • geluid geen idee , dat gaat via mij soundsysteem
Fantastische Tv voor een goede prijs , waanzinnig beeld , veel apps en opties , kortom een topper van een tv. Heb zelf nog een Hue Ledstrip gemonteerd .
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Prima produkt
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • simpele bediening
  • Mooie kleuren
  • gewicht is niet zo zwaar
Makkelijk te installeren, mooi kijkplezier en snelle levering.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Een prachtig product en dat voor dat geld , ik ben super tevreden, vooral over de zaak waar we hem hebben gekocht”platte tv .nl”echt super
 | 17-04-2020
  • Pluspunten
  • Heel makkelijk in gebruik
In 1 woord fantastisch
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede televisie voor een Mooie prijs.
 | 16-04-2020
  • Pluspunten
  • 10
  • 10
  • 10
  • 10
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima beeld, goed geluid
 | 14-04-2020
Prima beeld, goed geluid
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Waanzinnig beeld
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Voldoende HDMI aansluitingen
  • Plat scherm
  • Makkelijk te installeren
  • Minpunten
  • One Connect box niet meegeleverd
  • Minder geluid
Het product is top en voldoet aan de verwachtingen die vooraf besproken zijn met de medewerker van PlatteTV. Het ondersteund 4K wat voornamelijk bij Netflix series super beeld geeft. Daarnaast heeft het voldoende aansluiting voor HDMI wat erg fijn is als je bijvoorbeeld je chromecast, console en mediabox aan wilt sluiten. Klein minpuntje is het geluid van de tv, maar omdat deze tv een ARC-hdmi heeft kan je makkelijk een Sonos Beam aansluiten
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
mooi product
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • bediening app's
  • snelheid processor
  • mooie afstandbediening
  • Minpunten
  • geen
Mooie tv zeker in combinatie met mijn samsung soundbar, app\'s werken snel en mooi ingebouwd in het menu ik ben super tevreden met deze aankoop en advies via de livechat die al mijn vragen beantwoorden waardoor ik op deze keuze van tv uitkwam Top.
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Fantastische tv. Mooie kleuren, past zich goed aan in de omgeving en reageert supersnel
 | 14-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Installatie
  • Snelheid
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Bixby functie
De tv voldoet aan alle wensen. Installatie is zeer makkelijk, ook door het koppelen met je telefoon. Daarnaast reageert hij snel op het openen van apps. De afstandsbediening is minimalistisch en futuristisch tegelijk. Ik vind dat wel prettig.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldige TV en geen moment spijt van mijn aankoop
 | 11-04-2020
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Vormgeving
  • Kleuren
  • Scherpte
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Deze tv heeft echt veel mogelijkheden en het beeld is fantastisch. Ook de smart werkt prima. Voor de prijs hebben wij er een proma tv aan.
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super tv geweldige ondersteuning van medewerker
 | 08-04-2020
  • Pluspunten
  • Grote
  • Beeld
  • Scherpte
  • Geluid
  • Ondersteuning
Heb moeite met gebruik van de uit knop, is te mooi om uit te doen.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie TV voor een goede prijs
 | 06-04-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Prima vormgeving
  • Afstandbediening top
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
De tv is gemakkelijk te installeren, alleen het uit de doos halen moet echt wel met 2 personen gedaan worden. Het beeld erg goed, geluidsweergave is redelijk. De afstandbediening is top (even wennen), en ambient mode echt mooi. Blij met aankoop!!