U bevindt zich in:
Samsung QE49Q64R Reviews

SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 69 reviews
899,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
De SUPER QLED van Samsung
 | 07-10-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • De prefecte beeld
  • De Ambient mode
  • De vele Apps en mogelijkheden op internet
  • En dan nog de vele extra opties op deze tv
  • Minpunten
  • Geen 3D (eigenlijk ook niet nodig met zo'n beeld)
De super QLED van Samsung Dit model van Samsung is echt een plaatje ik heb deze overal bekeken bij Plattetv.nl,YouTube,de vele goede beoordelingen van experts en liefhebbers van Samsung.Je kunt zien op de foto hij is net binnen. Dit nieuwe model van 2019 zit bomvol met de beste en nieuwste snufjes het begint met de Quantum Dot van QLED 100% kleurvolume. De Quantum HDR,in het donker zie je en ervaar je de gekleurde voorwerpen met eindeloos veel diepte. Geniet van de optimale game ervaring.De Quantum Processor 4K van QLED heeft een uniek upscaling-algoritme.De Artificial Intelligence maak de beelden helemaal super en tot een prefect beeld. En dan nog de Ambient Mode maakt deze tv een kunstwerk als deze uitstaat pas zich aan in zijn omgeving, zodat je er niet alleen een zwart vlak overblijft. Maar zo kan nog je wel even doorgaan ik zou zegge overtuig je zelf en lees de andere goede reviews of koop er zelf een je zult er geen spijt van krijgen. Met een vriendelijke groet van een Samsung liefhebber, Servie.
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtige tv in 65 inch
 | 25-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uitstraling
  • Installeren
  • Service van platte tv
  • Minpunten
  • Beeld vanaf de zijkant wat fletser
Zeer tevreden over deze samsung. Gemakkelijk te installeren en met de bijbehorende ophangbeugel van vogel op te hangen. mooie aanwinst in de woonkamer en een ultieme kijkbeleving.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooi beeld
 | 17-09-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Scherp beeld
  • Mooi contrast
  • Ook.goed beeld. Bij zon licht
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Tv voor mijn moeder gekicht nu ga ik zelf ook deze aanschaffen zo tevreden ben ik Makkelijk te installeren ookk alleen te doen. Beeld instellingen ook duidelijk . Top tv dus
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Verrassing
 | 14-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Afstandsbediening zitten knoppen op die je nooit gebruikt
  • Samsungstore biedt niet alle apps aan ( heel vreemd dit )
Je kan apps die je op je oude Samsung wel kan downloaden NIET meer op je nieuwe tv downloaden Als ik dit van tevoren wist had ik niet deze tv gekocht
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV, past in iedere huiskamer
 | 14-09-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Lichtgewicht
  • Bedieningsgemak
  • Eenvoudige te installeren
Mooie vormgeving, met veel opties (Ambient mode, WIFI, en de diverse Apps)
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig apparaat
 | 08-09-2019
  • Pluspunten
  • Grootte
  • Kabels makkelijk weg te werken
  • Geluid
  • Design
  • Snelle bediening betreft apps e.d.
  • Minpunten
  • Lastig te vervoeren ivm grootte
  • Tv meubel moet wat omlaag ivm grootte
Super mooi beeld en geluid. Vooral natuurfilms docu's netflix erg scherp! Makkelijk te installeren en monteren. Niet in je eentje doen! Service bij platte Tv was erg fijn. Totaal niet opdringerig en hielpen bij het inladen. Bedankt!
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een hele mooie tv ook wat vormgeving
 | 04-09-2019
de grote van het scherm is precies zoals wij het hadden voorgesteld voor ons gebruik
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zer tevereden
 | 03-09-2019
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
goede mooie tv
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goede uitleg van platte tv
  • Minpunten
  • geluid
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bijzonder mooi apparaat.
 | 25-08-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • geweldig geluid
  • geen soundbar meer nodig
Heel lang getwijfeld, maar uiteindelijk heel blij met deze aankoop. Alles voldoet prima. Wel even wennen van alle mogelijkheden voor mensen zo rond de60 jaar
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldige televisie voor een vriendelijke prijs
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • instel gemak
  • Bedieningsgemak
  • 1 super eenvoudige afstandsbediening
  • Minpunten
  • Helaas geen one Connect box zoals bij duurdere modellen
  • Geluid kan beter
  • Klein kader om beeldscherm
Tv nu 3 weken staan. In een woord geweldig!! bediening is kinderespel evenals het instellen van de componenten die je wil koppelen en het instellen van de afstandsbediening. Kwaliteit van de scherm is geweldig. Zeker als je net als ik van een 10jr oude HD tv af komt. Er makkelijk is ook de knop voor Netflix. Qled is voor mij veel beter nog als de 4K standaard. Tel daar een geweldige aankoop ervaring bij PlatteTV.nl bij op en ik ben een blij man. Enige min puntje is de geluidskwaliteit en dat het scherm niet volledig frameless is.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Perfecte tv zoals verwacht, erg mooi beeld en vormgeving
 | 09-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Afstandsbediening
  • Minpunten
  • Geen numerieke mogelijkheden op afstandsbediening
Prima tv kijken is fijn Zeer goede beeldkwaliteit en uiterlijk is ook netjes. Bediening is met afstandsbediening eenvoudig en slim in gebruik. Aanrader.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect beeld en geluid heb er een Samsung speaker op aangesloten maar geluid van tv komt overeen met box
 | 05-08-2019
  • Pluspunten
  • Goed beeld
  • Goed geluid
Heel erg tevreden
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Perfecte tv zoals verwacht, erg mooi beeld en vormgeving
 | 03-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Minpunten
  • Geen
Zoals gezegd perfect beeld, ook de afstandsbediening is erg handig en doet wat doe moet doen. Vormgeving is ook netjes en is mooi in onze kamer. Poll ambulant is leuk als je geen zwart beeld in je kamer wilt bv tijdens feetje of zoiets.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Fantastische TV
 | 02-08-2019
  • Pluspunten
  • Beelkwaliteit
  • Menu snelheid
  • Afstandbediening
  • 65inch is precies een goede maat
Wat een kijkgenot. De snelheid van het wisselen tussen de verschillende menu's of zenders is ook geweldig. Netflix in 4K bekijken is een hele andere ervaring van beeld. Zo scherp en zonder schokkerige beeldjes. Ik ben uitermate tevreden zowel over het toestel als over de service van PlatteTV
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Elke dag geniet ik van een mooie beeld en heldere geluid.
 | 31-07-2019
  • Pluspunten
  • Geluid
  • Top beeld
  • Moderne remote control
  • Snel en makkelijk bediening
  • Minpunten
  • Geen
Geluid en beeldkwaliteit is top.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-35 6,8 / 10
product is goed
 | 22-07-2019
Bij aanschaf tevens een aanbevolen msdi kabel gekocht. Kosten hiervoor 72 euro. Later eens op internet gekeken, zelfde kabeltje, zelfde merk, zelfde artikelnummer, zelfde barcode. Kosten 29 euro, dit begint een klein beetje op diefstal te lijken.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Mooi en scherp beeld.
 | 21-07-2019
  • Pluspunten
  • Snelle levering
  • Makkelijke installatie
  • Erg mooi en duidelijk beeld
  • Mooi design
  • Minpunten
  • Geluid
  • Wegwerken van snoeren
Eerst hadden wij een ander type besteld maar de levertijd was vrij lang, daarna kregen we een aanbod met extra korting op deze TV. De levering was zoals afgesproken, Erg helder beeld wat redelijk goed in te stellen is, enige nadeel is het geluid, maar daarvoor hebben we nog onze Yamaha soundbar waardoor het geheel helemaal aan de verwachting voldoet. Alleen het onzichtbaar wegwerken van de snoeren valt wat tegen.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldig mooie tv die ook gemakkelijk te bedienen is ondanks de uitgebreide mogelijkheden zeker geen spijt van deze aankoop
 | 13-07-2019
  • Pluspunten
  • Mooi geluid
  • Zuiver beeld scherp
  • Bediening eenvoudig zelfs via mobiel
  • Veel aansluit mogelijkheden
  • Goede gebruiksaanwijzing
  • Minpunten
  • Hebben we niet
Zuiver beeldkwaliteit en overzichtelijk bediening
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige tv
 | 12-07-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
Na goede informatie bij platte tv deze tv aangeschaft. Beslist geen spijt van. We kijken nu met veel plezier tv.
Samsung QE49Q64R Reviews