U bevindt zich in:
Samsung QE49Q64R Reviews

SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 78 reviews
899,-
  • VormgevingproductRatingStar-459 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-459 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Perfect tv voor perfecte prijs ik zeg platte tv okde
 | 16-11-2019
  • Pluspunten
  • Veel mogelijk heden
  • Scherp beeld
  • Goed geluid
  • Mooie afstandsbediening
  • Grote en beeldkwaliteit
  • Minpunten
  • Geen
Super tv, perfect en scherp beeld. Mooie formaat.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Schitterend beeld én geluid!
 | 09-11-2019
  • Pluspunten
  • Mooie beeldkwaliteit
  • Goed geluid
  • Supersnelle reactie
  • Spraakopdrachten
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Nog niet gevonden
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop en blij met het scherpe beeld van 49inch. Met de Netflix-knop dírect in een seconde startklaar, super snelle reactie.
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Samen met een sound bar top kwaliteit
 | 08-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uiterlijk
  • Mogelijkheden
  • Minpunten
  • Niets
Helemaal geweldig! Helemaal blij
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
super tv en service van plattetv.nl
 | 30-10-2019
  • Pluspunten
  • beeld
  • vormgeving
  • bedieningsgemak
  • Minpunten
  • geen
Super mooie tv met mooi beeld en geluid. Echt een aanrader! Daarnaast super goed geholpen door de klantenservice van PlatteTV.nl
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prachtig beeld en handige connectiviteit.
 | 27-10-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Instelmogelijkheden
  • Connectiviteit
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Na 10 jaar zonder tv gekozen voor deze Samsung Qled. Dankzij de uitgebreide informatie PlatteTV en de uitgebreide reviews onze keuze kunnen maken. De kleuren zijn prachtig en goed naar wens in te stellen. Tevens zijn de apps handig en ook de spraakbediening maakt zoeken nog sneller. Het uitgekozen formaat van 49" is ideaal voor onze ruimte. De service en communicatie van PlatteTV is uitstekend en kan ik iedereen aanbevelen!
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fenomenaal
 | 26-10-2019
  • Pluspunten
  • Afstandsbediening
  • Past de helderheid aan middels omgeving licht
  • Makkelijk te bedienen
  • Minpunten
  • Tot nu toe niks tegengekomen
Mooie grote tv, alles makkelijk te bedienen met 1 afstand bediening dus weg met de rest! Tizen is heel soepel en snel dankzij de uhu processor
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Zeer scherp beeld
 | 19-10-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie vormgeving
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • Minpunten
  • Geen
Erg tevreden over deze televisie! Zeer scherp beeld, mooie vormgeving en veel functies.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
zeer goede tv
 | 14-10-2019
  • Pluspunten
  • mooi design
  • strak beeld
  • veel apps
  • Minpunten
  • geluid is wat minder
strak beeld zonder haperingen en gebruiks vriendelijk,. aanrader deze tv
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Goede TV aan de prijs
 | 13-10-2019
  • Pluspunten
  • Kleur
  • upscaling
  • afstandsbediening
  • Lage inputlag
  • 100 Hz panel
  • Minpunten
  • Uniformiteit achtergrondlicht
  • Helderheid HDR
  • kijkhoeken
Goede aansluitingen, ik miste enkel een displayport-poort. Relatief recente HDMI versie (2.0) die 4K tot 60hz mogelijk maakt. Internet werkt snel op de tv, en navigeren in apps werkt vloeiend. Verbluffende kleurweergave waar je naar blijft kijken, tenminste als je er recht voor zit. Het beeld wordt snel fletser als je op een hoek naar het scherm kijkt. Doordat dit scherm edge lit is, heeft mijn exemplaar precies last van problement in de uniformiteit van het achtergrondicht, storend in de donkere scenes. Dit is ook deels gelinkt aan het feit dat het paneel kleine inkepingen heeft tussen kader en scherm, waardoor wat licht ontsnapt. De helderheid van het scherm is heel goed, echter bij HDR natuurdocumentaires was het duidelijk dat de maximale helderheid relatief laag ligt, zelfs vergeleken met enkele budget HDR 4K tvs is de helderheid duidelijk een stuk minder.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
De SUPER QLED van Samsung
 | 07-10-2019
  • Pluspunten
  • Design
  • De prefecte beeld
  • De Ambient mode
  • De vele Apps en mogelijkheden op internet
  • En dan nog de vele extra opties op deze tv
  • Minpunten
  • Geen 3D (eigenlijk ook niet nodig met zo'n beeld)
De super QLED van Samsung Dit model van Samsung is echt een plaatje ik heb deze overal bekeken bij Plattetv.nl,YouTube,de vele goede beoordelingen van experts en liefhebbers van Samsung.Je kunt zien op de foto hij is net binnen. Dit nieuwe model van 2019 zit bomvol met de beste en nieuwste snufjes het begint met de Quantum Dot van QLED 100% kleurvolume. De Quantum HDR,in het donker zie je en ervaar je de gekleurde voorwerpen met eindeloos veel diepte. Geniet van de optimale game ervaring.De Quantum Processor 4K van QLED heeft een uniek upscaling-algoritme.De Artificial Intelligence maak de beelden helemaal super en tot een prefect beeld. En dan nog de Ambient Mode maakt deze tv een kunstwerk als deze uitstaat pas zich aan in zijn omgeving, zodat je er niet alleen een zwart vlak overblijft. Maar zo kan nog je wel even doorgaan ik zou zegge overtuig je zelf en lees de andere goede reviews of koop er zelf een je zult er geen spijt van krijgen. Met een vriendelijke groet van een Samsung liefhebber, Servie.
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Prachtige tv in 65 inch
 | 25-09-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Uitstraling
  • Installeren
  • Service van platte tv
  • Minpunten
  • Beeld vanaf de zijkant wat fletser
Zeer tevreden over deze samsung. Gemakkelijk te installeren en met de bijbehorende ophangbeugel van vogel op te hangen. mooie aanwinst in de woonkamer en een ultieme kijkbeleving.
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Erg mooi beeld
 | 17-09-2019
  • Pluspunten
  • Vormgeving
  • Scherp beeld
  • Mooi contrast
  • Ook.goed beeld. Bij zon licht
  • Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Tv voor mijn moeder gekicht nu ga ik zelf ook deze aanschaffen zo tevreden ben ik Makkelijk te installeren ookk alleen te doen. Beeld instellingen ook duidelijk . Top tv dus
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-40 8 / 10
Verrassing
 | 14-09-2019
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Minpunten
  • Afstandsbediening zitten knoppen op die je nooit gebruikt
  • Samsungstore biedt niet alle apps aan ( heel vreemd dit )
Je kan apps die je op je oude Samsung wel kan downloaden NIET meer op je nieuwe tv downloaden Als ik dit van tevoren wist had ik niet deze tv gekocht
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Geweldige TV, past in iedere huiskamer
 | 14-09-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Lichtgewicht
  • Bedieningsgemak
  • Eenvoudige te installeren
Mooie vormgeving, met veel opties (Ambient mode, WIFI, en de diverse Apps)
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Geweldig apparaat
 | 08-09-2019
  • Pluspunten
  • Grootte
  • Kabels makkelijk weg te werken
  • Geluid
  • Design
  • Snelle bediening betreft apps e.d.
  • Minpunten
  • Lastig te vervoeren ivm grootte
  • Tv meubel moet wat omlaag ivm grootte
Super mooi beeld en geluid. Vooral natuurfilms docu's netflix erg scherp! Makkelijk te installeren en monteren. Niet in je eentje doen! Service bij platte Tv was erg fijn. Totaal niet opdringerig en hielpen bij het inladen. Bedankt!
Samsung QE49Q64R Reviews
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
een hele mooie tv ook wat vormgeving
 | 04-09-2019
de grote van het scherm is precies zoals wij het hadden voorgesteld voor ons gebruik
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Zer tevereden
 | 03-09-2019
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
goede mooie tv
 | 03-09-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • goede uitleg van platte tv
  • Minpunten
  • geluid
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Bijzonder mooi apparaat.
 | 25-08-2019
  • Pluspunten
  • mooi beeld
  • geweldig geluid
  • geen soundbar meer nodig
Heel lang getwijfeld, maar uiteindelijk heel blij met deze aankoop. Alles voldoet prima. Wel even wennen van alle mogelijkheden voor mensen zo rond de60 jaar
SAMSUNG QE49Q64R REVIEWS
productRatingStar-45 8,8 / 10
Geweldige televisie voor een vriendelijke prijs
 | 12-08-2019
  • Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • instel gemak
  • Bedieningsgemak
  • 1 super eenvoudige afstandsbediening
  • Minpunten
  • Helaas geen one Connect box zoals bij duurdere modellen
  • Geluid kan beter
  • Klein kader om beeldscherm
Tv nu 3 weken staan. In een woord geweldig!! bediening is kinderespel evenals het instellen van de componenten die je wil koppelen en het instellen van de afstandsbediening. Kwaliteit van de scherm is geweldig. Zeker als je net als ik van een 10jr oude HD tv af komt. Er makkelijk is ook de knop voor Netflix. Qled is voor mij veel beter nog als de 4K standaard. Tel daar een geweldige aankoop ervaring bij PlatteTV.nl bij op en ik ben een blij man. Enige min puntje is de geluidskwaliteit en dat het scherm niet volledig frameless is.