U bevindt zich in:
Samsung QE43Q60R Reviews

SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS

productRatingStar-45 9 / 10 29 reviews
649,-
  • VormgevingproductRatingStar-5010 / 10
  • BedieningsgemakproductRatingStar-459 / 10
  • BeeldkwaliteitproductRatingStar-5010 / 10
  • GeluidskwaliteitproductRatingStar-408 / 10

REVIEWS

Sorteer op:
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-40 8,3 / 10
Beste keuze in 43" categorie TV
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Krachtig beeld
  • Prima geluid
  • Zeer gebruiksvriendelijke interface en AB
  • Mooie AB (wit, slank)
  • Minpunten
  • achterkant heeft rare bolling waardoor de muurbeugel wel stuk lastiger was te bevestigen (om 'm recht te laten hangen)
Beeld gewoon prachtig, maar mn usability buitengewoon vriendelijk. Dit was de reden dat ik deze tv koos boven de 100hz van Sony en heb daar zeker geen spijt van.
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Fantastische tv
 | 17-02-2020
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Mooie kleuren
  • Ambient mode
  • Prima geluid
  • Werkt meteen met ziggo of kpn
  • Minpunten
  • Geen numerieke toetsen op afstandsbediening
  • Geen kunst op ambient mode zoals bij the frame
  • Geen extra content te downloaden voor ambient mode
Staat schitterend aan de muur, heel mooi beeld. Een film komt echt binnen zo! Kleuren zijn prachtig en het beeld is echt heel scherp.
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Top TV
 | 14-02-2020
  • Pluspunten
  • Mooi beeld
  • Simpel bedienen
  • Mooi design
Na goed rondgekeken is alles waar wat we erover gelezen hadden, top tv
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Prima
 | 12-02-2020
  • Minpunten
  • de pootjes onder het toestel
Fijn toestel. de pootjes kon beter worden vervangen door één voet midden onder het toestel
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Helemaal wat ik verwacht had! Top
 | 10-02-2020
  • Pluspunten
  • Formaat beeld en helderheid
  • Makkelijke bediening
  • Game modus
  • Thuis bioscoop
  • Minpunten
  • Geen
Geweldige bioscoop ervaring. Hdr films geven nog wat extra s. Top toestel. Niks op aan te merken
Samsung QE43Q60R Reviews
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Super top tv
 | 30-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Vormgeving
  • Geluid
  • Grote
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Voor mij geen
Formaat en beeld van zeer goede kwaliteit Haarscherp en mooi vormgegeven Geluid is ook goed hoewel ik zelf via versterker en speakers luister. Al met al hele mooie en goede tv zeker voor die prijs Aanrader!!!!
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Geweldig
 | 29-01-2020
  • Pluspunten
  • Helder beeld
  • Mooi geluid
  • Mooie uitstraling
  • Minpunten
  • Geen gevonden
Een mooie tv zeer helder beeld en een mooi geluid. De kleuren komen heel mooi naar voren . Ik beveel deze tv zeker aan .
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Mooie tv en duidelijk beeld met mooie kleuren
 | 23-01-2020
Mooie kwaliteit goed beeld, tot nu toe tevreden!
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Tevreden
 | 19-01-2020
We zijn blij met onze aankoop. Goede afmeting. Mooi beeld en kleuren. Kijken veel tv
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Mooie tv met fantastisch beeld voor scherpe prijs.
 | 18-01-2020
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bedieningsgemak
  • Minpunten
  • Geluid
Top
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-40 7,5 / 10
Top tv
 | 16-01-2020
  • Pluspunten
  • Makkelijk instalatie
Top tv en snel geïnstalleerd
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Scherp beeld voor scherpe prijs
 | 13-12-2019
  • Pluspunten
  • 4k
Tv bevalt ontzettend goed. Mooie kleuren en scherp beeld. Geluid is iets minder, maar daar gebruiken wij een andere set voor.
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-45 8,5 / 10
Super mooi beeld en eenvoudig aan te sluiten.
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • Strakke vormgeving
  • Zeer mooie beeldkwaliteit
  • Eenvoudige aansluiting
  • Minpunten
  • Geen aansluiting voor koptelefoon
  • Onhandige (kleine) afstandsbediening
Na een zeer vriendelijk en behulpzaam advies van Danny overgegaan tot de aankoop. Na aflevering de stekkers in het toestel gedaan en vrijwel direct speelklaar en genieten van een mooi scherp beeld. De bediening van de kleine afstandsbediening vind ik minder prettig, maar een app-je op de iPad verhelpt mijn ongemak.
Samsung QE43Q60R Reviews
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 10 / 10
Goede kwaliteit
 | 12-12-2019
  • Pluspunten
  • Internet
  • Beeld
  • Geluid
  • Plat
  • Compacte afstandbediening
  • Minpunten
  • Geen
Prachtig beeld en geluid
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Prima TV.
 | 04-12-2019
  • Pluspunten
  • Super beeld
  • Goed geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Minpunten
  • Geen
Prima televisie. eenvoudige bediening, ook de installatie ging soepel via het menu. Een aanrader.
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-45 9,3 / 10
Super Tv
 | 28-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • geluid
  • bediening
  • Vormgeving
  • Minpunten
  • nog geen
Ben erg blij met mijn nieuwe Samsung TV, ging van 32 naar 43 inch. Zeer mooi en scherp beeld en ook een goed geluid.
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-45 9 / 10
Wouw wat een televisie!
 | 28-11-2019
  • Pluspunten
  • Prachtig beeld
  • Mooi design
  • Afstandbediening is top
  • Zeer gemakkelijk zelf te installeren
  • Makkelijk in gebruik
  • Minpunten
  • Geen
Groot maar super scherp, perfect beeld, zeer gebruiksvriendelijk en geen last meer van kinderen ;-)
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,5 / 10
Fantastisch toestel met erg mooie beeldkwaliteit
 | 21-11-2019
  • Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Fijn en duidelijk menu
  • Mooi design
  • Goed geluid
  • Makkelijke installatie
  • Minpunten
  • Extra Spraakoptie is
Erg mooie maar ook zeer goede kwaliteit televisie . Veel mooie en goede opties. Even uitzoeken en als alles goed aangesloten is, heb je echt geen spijt als je dit toestel aanschaft. Het is kwalitatief zelfs beter dan mijn LG in de woonkamer
Samsung QE43Q60R Reviews
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Fantastische beeldbeleving!
 | 11-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Geluid
  • Grootte
  • Gebruikersgemak
  • Aansluitingen
Alsof het voor je neus afspeelt, met deze top TV haal je het stadion, concert of tv studio ect gewoon bij jouw in huis. Na een super makkelijke installatie wat niet geheel onbelangrijk is stond ik perplex van de kwaliteit. Super beeld en geluid is ook erg zuiver. PlatteTV bedankt voor het deskundige advies die jullie hebben gegeven en dat op een laagdrempelige manier. Zie je niet vaak meer!
Samsung QE43Q60R Reviews
SAMSUNG QE43Q60R REVIEWS
productRatingStar-50 9,8 / 10
Bioscoop ervaring
 | 05-11-2019
  • Pluspunten
  • Beeld
  • Bediening
Prachtig beeld, meteen met de standaard instellingen. Echte bioscoop ervaring.